X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa naprawdę zacne piersi, obyś była zadowolona z zakupów :-)

Pilik gratuluję 5kg Ninki!

Olik na pewno poradzicie sobie z wychowaniem Marcela, to jest kwestia zdrowego rozsądku rodziców mi się wydaje.

Lunka prześliczna bransoletka, super, że Łukasz wpadł na taki pomysł.

Jestem strasznie szczęśliwa, bo mąż postanowił kupić nam na Ali odkurzacz jeżdżący, padnie najpewniej na któryś z modeli Ilife, bo przede wszystkim zależy nam na zbieraniu sierści.

Lunaris też od razu zamawiam prezenty na święta, bo później na pewno nie będzie czasu. A synek wygląda na bardzo ułożonego chłopca. Z pewnością będzie miał duży szacunek do kobiet, skoro wychowywałaś go sama (widzę po moim mężu taką zależność).

Edit: Ewela czekam na foty <3 :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 17:54

Lunaris lubi tę wiadomość

• malka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też była ciężką noc. Fela 5 razy się budziła, bo też doszła pobudka koło 22. Odwołanie od dwóch dni jest mega marudna. Najlepiej tylko na rękach. Do tego dzisiaj do południa nie chciała jesc. Normalnie ryk na widok cycka. Może też żeby się nam szykują?

JuicyB, może masz rację, chociaż takiej typowej ciemieniucha nie ma. A dzisiaj zauważyłam, że z większości czółka zeszły te krostki. Za to na nóżkach się zrobiła sucha skóra.

Summer powodzenia dzisiaj. Mam nadzieję, że Ania da Ci czas, żeby ogarnąć impreze. Ja dzisiaj przy Feli zapomniałam, że miałam zrobić obiad ;)

Bajka ja się zaczrlam ostatnio w nocy pocić, ale pomyślałam, że to dlatego że czasem emek przesądza z paleniem w piecu w nocy.

Lamka zazdro odkurzacza.

Luna super prezent!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 17:43

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Mamunia- wrote:
    Jezowa mi zas podoba sie czarny... w jakiej cenie?

Ten czarny to (jak sądzę) aktualna kolekcja i normalnie kosztowałby 140 zł, ale jest jakaś promocja przed mikołajkami -30% i wyszło niecałe 100 zł :) a ten niebieski to z przeceny za 45 zł. Ogólnie nigdy nie rozumiałam idei ładnej (i drogiej - bo dla mnie 100 zł za stanik to dużo) bielizny, zawsze nosiłam taką zwykłą czarną/białą bawełnianą, ale coś czuję, że kto jeden raz wejdzie do Esotiq to powróci tam na pewno po więcej. Już mam ochotę kupić więcej staników :D

Lamka zazdro odkurzacza! To prawie jakbyś miała sprzątaczkę - co prawda tylko od podłóg, ale to zawsze coś :D

Summer mam nadzieję, że miło spędzasz czas z gośćmi :)

-Mamunia-, pilik lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziś nie mogę iść spać szybko muszę nauczyć się tego Ali :) może kupię sobie coś na święta :) jak myślicie ozdoby warto teraz kupić? Czy nie przyjdą?

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Jeżowa zapomniałam napisać super staniki :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Malwas Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris – wiele matek poleca książkę „Jak mówić żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać żeby dzieci do nas mówiły”, jest też wersja „Jak mówić, żeby maluchy nas słuchały..”, może do rozważenia?
    Luna – wzruszający prezent od M :)
    Lamka – mąż też ostatnio wspominał o tym jeżdżącym odkurzaczu, przy zwierzaku myślę, że jest to super pomysł. Chociaż koleżanka opowiada, że w kupie synka non stop widzi mnóstwo sierści pomimo codziennego odkurzania. U nas problem z kotem. Ja myślę, że przydałoby się również kupić ten oczyszczać powietrza.
    JustynaG – dzięki za polecenie torby, właśnie ostatnio na nią patrzyłam i się zastanawiałam, czy kupić
    Niestety w sprawach szczepień dzieci jeszcze się nie orientuję, ale gdyby kogoś to interesowało w aptekach ponownie ma się pojawić szczepionka na grypę w najbliższym tygodniu.

Ja dzisiaj rano jak wstałam zaobserwowałam na majtkach taką gęstą mleczną wydzielinę, ciekawe czy to jakiś fragment czopa… Kłuje mnie szyjka od paru dni, mam biegunki i lekkie bóle miesiączkowe. W poniedziałek wizyta, już nie mogę się doczekać, co też doktor powie.

Lunaris lubi tę wiadomość

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przyznam że robiłam już kilka podejść do Ali i dalej się nie rozdziewiczyłam... Chyba zostanę tutaj ostatnia która w końcu coś tam kupi.

U nasz dzisiaj spanie na całego. Na balkonie również.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 22:58

Malwas, Kaczorka, blue00, malka, Izape_91, Izape_91, -Mamunia-, Morusek, Aga9090, Achia, KateHawke, JustynaG, Karma88, Lunaris, Patrycja20, Flowwer, pilik, ibishka, Yoselyn82, Phnappy, Anna Stesia, Nadzieja22, Emiilka, golonat, Amal, Lena21 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu,i jak tu nie kochać takiego słodziaka? :) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Aniu,i jak tu nie kochać takiego słodziaka? :) <3

Powiem szczerze że odkąd nie ma M to jest lepiej. Było więcej frustracji jak byliśmy we 3. I chyba też przez wesele. Ale teraz mam harmonogram jakiś w końcu po 4 miesiącach, wysypiamy się. W dzień śpi co 2h po ok. 40min.
    Brzydko mówiąc lepiej nam bez M.

Ale oczywiście tęsknimy i odliczam te 4 miesiące rozłąki.
    Zdjęcia ostatnio hurtowo robię i od razu wszystko wysyłam do M.

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny wybaczcie że tak o sobie ale cały czas nie wiem jaki ten śpiworek zamówić :( Summer polecala jeden i nie wiem czy decydować się bo boję się że wydam kasę a nie sprawdzi się

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka ja jak mam rozterki czy coś kupić to mówię sobie że 'zawsze można zwrócić' i za 2 dni jest kurier ;D

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Bajka ja jak mam rozterki czy coś kupić to mówię sobie że 'zawsze można zwrócić' i za 2 dni jest kurier ;D
    Ja nie wiem czy kiedykolwiek coś zwróciłam a przez neta to już na pewno nigdy także dlatego tak to przeżywam hehe

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio z wygody zaczęłam zamawiać kuriera do domu bo nie mam jak iść na pocztę. I teraz więcej frajdy w odsyłaniu jak w zamawianiu.
    Polecam furgonetka.pl i bez wychodzenia z domu można zwrócić towar.

PS. Zawsze się bałam zamawiać kuriera... Nie wiem czemu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 18:43

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:10

blue00, Kaczorka, Morusek, Jeżowa, KateHawke, malka, lamka, Karma88, Achia, JustynaG, -Mamunia-, Lunaris, Patrycja20, pilik, JuicyB, olik321, Phnappy, Anna Stesia, Nadzieja22, golonat, Aga9090, Lena21 lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Ja ostatnio z wygody zaczęłam zamawiać kuriera do domu bo nie mam jak iść na pocztę. I teraz więcej frajdy w odsyłaniu jak w zamawianiu.
    Polecam furgonetka.pl i bez wychodzenia z domu można zwrócić towar.

PS. Zawsze się bałam zamawiać kuriera... Nie wiem czemu.
    Ja na pocztę mam blisko i spokojnie z wózkiem wchodzę także to raczej chodzi o sam fakt zwrotu a nie pójścia na pocztę, no nic jeszcze pomyślę czy kupić ten co Summer pokazała czy taki do maxi cosi

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape ty wiesz że tu wszyscy czekają na ciebie <3 życzę Ci byś za rok o tej porze tulila swoje dzieciątko :)

Izape_91, Karma88 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko, mam nadzieję, że będę przechodziła wszystkie etapy ciążowe z pozostałymi dinusiami! Samej by mi było smutno :) Zresztą tu się zaraz zwalnia cała masa brzuszków i musimy Was zastąpić !

Ps. Lunaris Twoje kociaki właśnie się kończą !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 19:02

Lunaris, Bajkaaa, reset lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • malka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape bardzo się cieszę, że jest taka poprawa w nasieniu emka! Czekam tu na Ciebie :) :D

Izape_91 lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór Dziewczyny!!!
    Summer co do tych informacji odnosnie szczepionek to emek czytał na przypadkowych stronach i o dziwo wszystkie pochodziły od antyszczepionkowców więc naprawdę nie ma się czym przejmować... Najprawdopodobniej chodzi o dostępnośc szczepionek a raczej brak dostępności w aptekach, bo to jest fakt ;)
    Izape ogromnie się ciesze z wyników, z takimi dzieci na pewno bedziecie mieć, tym bardziej, ze wyłapałas u siebie konkretne zaburzenie. Co do encortonu nie martw się na zapas, na każdego działa inaczej. Mi dodał mnóstwo energii i zero objawów niepożądanych więc musisz być dobrej mysli!!!

Izape_91, olik321 lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny na Ali juz są promocje, bo u nich już jest 11 :p

pilik lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
‹‹ 2288 2289 2290 2291 2292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ