Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeżowa naprawdę zacne piersi, obyś była zadowolona z zakupów
Pilik gratuluję 5kg Ninki!
Olik na pewno poradzicie sobie z wychowaniem Marcela, to jest kwestia zdrowego rozsądku rodziców mi się wydaje.
Lunka prześliczna bransoletka, super, że Łukasz wpadł na taki pomysł.
Jestem strasznie szczęśliwa, bo mąż postanowił kupić nam na Ali odkurzacz jeżdżący, padnie najpewniej na któryś z modeli Ilife, bo przede wszystkim zależy nam na zbieraniu sierści.
Lunaris też od razu zamawiam prezenty na święta, bo później na pewno nie będzie czasu. A synek wygląda na bardzo ułożonego chłopca. Z pewnością będzie miał duży szacunek do kobiet, skoro wychowywałaś go sama (widzę po moim mężu taką zależność).
Edit: Ewela czekam na fotyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 17:54
Lunaris lubi tę wiadomość
-
U nas też była ciężką noc. Fela 5 razy się budziła, bo też doszła pobudka koło 22. Odwołanie od dwóch dni jest mega marudna. Najlepiej tylko na rękach. Do tego dzisiaj do południa nie chciała jesc. Normalnie ryk na widok cycka. Może też żeby się nam szykują?
JuicyB, może masz rację, chociaż takiej typowej ciemieniucha nie ma. A dzisiaj zauważyłam, że z większości czółka zeszły te krostki. Za to na nóżkach się zrobiła sucha skóra.
Summer powodzenia dzisiaj. Mam nadzieję, że Ania da Ci czas, żeby ogarnąć impreze. Ja dzisiaj przy Feli zapomniałam, że miałam zrobić obiad
Bajka ja się zaczrlam ostatnio w nocy pocić, ale pomyślałam, że to dlatego że czasem emek przesądza z paleniem w piecu w nocy.
Lamka zazdro odkurzacza.
Luna super prezent!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 17:43
-
-Mamunia- wrote:Jezowa mi zas podoba sie czarny... w jakiej cenie?
Ten czarny to (jak sądzę) aktualna kolekcja i normalnie kosztowałby 140 zł, ale jest jakaś promocja przed mikołajkami -30% i wyszło niecałe 100 zła ten niebieski to z przeceny za 45 zł. Ogólnie nigdy nie rozumiałam idei ładnej (i drogiej - bo dla mnie 100 zł za stanik to dużo) bielizny, zawsze nosiłam taką zwykłą czarną/białą bawełnianą, ale coś czuję, że kto jeden raz wejdzie do Esotiq to powróci tam na pewno po więcej. Już mam ochotę kupić więcej staników
Lamka zazdro odkurzacza! To prawie jakbyś miała sprzątaczkę - co prawda tylko od podłóg, ale to zawsze coś
Summer mam nadzieję, że miło spędzasz czas z gośćmi-Mamunia-, pilik lubią tę wiadomość
-
Lunaris – wiele matek poleca książkę „Jak mówić żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać żeby dzieci do nas mówiły”, jest też wersja „Jak mówić, żeby maluchy nas słuchały..”, może do rozważenia?
Luna – wzruszający prezent od M
Lamka – mąż też ostatnio wspominał o tym jeżdżącym odkurzaczu, przy zwierzaku myślę, że jest to super pomysł. Chociaż koleżanka opowiada, że w kupie synka non stop widzi mnóstwo sierści pomimo codziennego odkurzania. U nas problem z kotem. Ja myślę, że przydałoby się również kupić ten oczyszczać powietrza.
JustynaG – dzięki za polecenie torby, właśnie ostatnio na nią patrzyłam i się zastanawiałam, czy kupić
Niestety w sprawach szczepień dzieci jeszcze się nie orientuję, ale gdyby kogoś to interesowało w aptekach ponownie ma się pojawić szczepionka na grypę w najbliższym tygodniu.
Ja dzisiaj rano jak wstałam zaobserwowałam na majtkach taką gęstą mleczną wydzielinę, ciekawe czy to jakiś fragment czopa… Kłuje mnie szyjka od paru dni, mam biegunki i lekkie bóle miesiączkowe. W poniedziałek wizyta, już nie mogę się doczekać, co też doktor powie.
Lunaris lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyJa się przyznam że robiłam już kilka podejść do Ali i dalej się nie rozdziewiczyłam... Chyba zostanę tutaj ostatnia która w końcu coś tam kupi.
U nasz dzisiaj spanie na całego. Na balkonie również.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 22:58
Malwas, Kaczorka, blue00, malka, Izape_91, Izape_91, -Mamunia-, Morusek, Aga9090, Achia, KateHawke, JustynaG, Karma88, Lunaris, Patrycja20, Flowwer, pilik, ibishka, Yoselyn82, Phnappy, Anna Stesia, Nadzieja22, Emiilka, golonat, Amal, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Aniu,i jak tu nie kochać takiego słodziaka?
Powiem szczerze że odkąd nie ma M to jest lepiej. Było więcej frustracji jak byliśmy we 3. I chyba też przez wesele. Ale teraz mam harmonogram jakiś w końcu po 4 miesiącach, wysypiamy się. W dzień śpi co 2h po ok. 40min.
Brzydko mówiąc lepiej nam bez M.
Ale oczywiście tęsknimy i odliczam te 4 miesiące rozłąki.
Zdjęcia ostatnio hurtowo robię i od razu wszystko wysyłam do M. -
nick nieaktualny
-
Ania1003 wrote:Bajka ja jak mam rozterki czy coś kupić to mówię sobie że 'zawsze można zwrócić' i za 2 dni jest kurier
-
nick nieaktualnyJa ostatnio z wygody zaczęłam zamawiać kuriera do domu bo nie mam jak iść na pocztę. I teraz więcej frajdy w odsyłaniu jak w zamawianiu.
Polecam furgonetka.pl i bez wychodzenia z domu można zwrócić towar.
PS. Zawsze się bałam zamawiać kuriera... Nie wiem czemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 18:43
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:10
blue00, Kaczorka, Morusek, Jeżowa, KateHawke, malka, lamka, Karma88, Achia, JustynaG, -Mamunia-, Lunaris, Patrycja20, pilik, JuicyB, olik321, Phnappy, Anna Stesia, Nadzieja22, golonat, Aga9090, Lena21 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ania1003 wrote:Ja ostatnio z wygody zaczęłam zamawiać kuriera do domu bo nie mam jak iść na pocztę. I teraz więcej frajdy w odsyłaniu jak w zamawianiu.
Polecam furgonetka.pl i bez wychodzenia z domu można zwrócić towar.
PS. Zawsze się bałam zamawiać kuriera... Nie wiem czemu. -
Bajeczko, mam nadzieję, że będę przechodziła wszystkie etapy ciążowe z pozostałymi dinusiami! Samej by mi było smutno
Zresztą tu się zaraz zwalnia cała masa brzuszków i musimy Was zastąpić !
Ps. Lunaris Twoje kociaki właśnie się kończą !Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 19:02
Lunaris, Bajkaaa, reset lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dobry wieczór Dziewczyny!!!
Summer co do tych informacji odnosnie szczepionek to emek czytał na przypadkowych stronach i o dziwo wszystkie pochodziły od antyszczepionkowców więc naprawdę nie ma się czym przejmować... Najprawdopodobniej chodzi o dostępnośc szczepionek a raczej brak dostępności w aptekach, bo to jest fakt
Izape ogromnie się ciesze z wyników, z takimi dzieci na pewno bedziecie mieć, tym bardziej, ze wyłapałas u siebie konkretne zaburzenie. Co do encortonu nie martw się na zapas, na każdego działa inaczej. Mi dodał mnóstwo energii i zero objawów niepożądanych więc musisz być dobrej mysli!!!
Izape_91, olik321 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021