X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, dzięki za cynk. Już zamówiłam prezenty świąteczne dla moich mężczyzn i teściowej. :-) Ogólnie bardzo polecam muszki i krawaty z ali, po 3-10zł, a fajnej jakości i ciekawe wzory. W polskich sklepach jestem pewna, że około dziesięciokrotnie więcej trzeba by było zapłacić.

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 22:08

Rucola lubi tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Rucola, oby tak było jak piszesz ! Teraz pozostawiam Panu U. resztę :)
    no nie no, to Wy musicie podziałac :P on Wam tylko pomoże :P :)

Izape_91 lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izuś moje kciuki są zaciśnięte mocno - Ty wiesz ! :*

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa piękne staniki! I masz racje... odkąd kupiłam pierwszy porządny, niesumienny nosić innych. Większość mam z esotiq właśnie, ten niebieski chciałam, ale rozmiaru nie było :( a pocenie w połogu jest całkowicie normalne!! Ja potrafiłam być tak spocona, że musiałam zmieniać w nocy piżamę i miałam włosy mokre. Zwykle to mija po 4-6 tygodniach.
    Izape cudownie że taka poprawa! EMek pewnie dumny? :)

Ja chciałam jeszcze polecić te staniki, super wygodne. Ja używam do spania i jest najlepszy ze wszystkich, a mam też ten z medeli i może lepiej trzyma, ale po kilku praniach wyglada dużo gorzej.
    https://s.click.aliexpress.com/e/FX0DD9m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 20:52

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza! Jakie cudowne wieści :) Twój emek musi pękać z dumy!

Chyba też zerknę na to Ali jak tak kusicie... chociaż mnie wkurza tam strasznie to tłumaczenie koślawe na polski :/

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape bardzo się cieszę na taką poprawę wyników u męża! MUSI się udać, po prostu nie może być inaczej. Podziwiam każdą długoterminową staraczkę z całego serca. A u Was już raz zaskoczyło, jakkolwiek boli strata, tak jest to najlepszy sygnał, że COŚ się dzieje. Wierzę, że już niedługo dołączysz tutaj - razem z innymi Dinusiami oczywiście, czekamy na falę nowych brzuszków po takiej ilości zwalniających się jeszcze w tym roku :)

A ja kurde nie wiem co kupić na Ali... Jakoś nie przemyślałam tego w moim budżecie listopadowym i biję się z myślami, gdzie i czy w ogóle wcisnąć jakieś zachcianki, czy jednak być dzielną i trzymać się planu finansowego... :(

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo powiedz jak żyjesz!
    Bo że żyjesz to widzimy po lajkach.

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, gratuluję i czekamy tu na Ciebie, przebierając w zniecierpliwieniu nóżkami!

Jeżowa, piękne biustonosze oraz to, co je wypełnia! Bardzo chciałabym sobie też kupić, ale bez przymierzania nie umiem, a do najbliższego Esotiq nie mam jak się wybrać bez małego. Myślicie, że są jakieś brafiterki, które przyjeżdżają do domu, biorą miarę i potem kupują w sklepie?

Aniu, Oskar rozkoszny! <3 I nie martw się, ja też nie korzystam z Ali, więc nie jesteś sama.

Lamka, wspaniałe wieści, Domiś rośnie cudnie!

lamka, Izape_91, Ania1003 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia, o takiej usłudze nie słyszałam, jedynie znam kilka brafitterek mobilnych, które mają swój towar.

A jak jesteśmy w temacie Alie i staników, to jeszcze raz zarekomenduję ten model do karmienia. Zamówiłam sobie właśnie drugą sztukę, w innym kolorze. ;-)
    https://s.click.aliexpress.com/e/bEPUhpwt

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:

Anna Stesia, pisałas że u Was też problem z wieczornym wybudzanie, u nas w ostatnich dniach doszła druga pobudka, jedna po 40 minutach od zaśnięcia a druga o 22. Dziś za to udało się i nie było żadnej. Mała nie chciała usnąć, usypiałam ją 40 minut, bo wszystko ją ciekawiło, więc w desperacji wyłączyłam małą lampkę przy której śpimy w nocy. Nie wiem czy to pomogło, ale zasnąć zasnęła i pobudki wieczornej nie było. Sprawdzę czy dziś uda się powtórzyć.

Kochana, ja już robiłam wszystko, no może jeszcze nie próbowałam usypiac syna robiąć pompki choć jak tak dalej pójdzie to chyba mnie to czeka :-( U nas wszystkie warunki dobrego snu wg Magdy Komsty spełnione, ciemno, odpowiednia temperatura, ubranko, jedzenie itp. A śpi jak zając pod miedzą.

Daj znać, jak żyjesz po tym całym męczącym dniu. Mam nadzieję, że nie usłyszałaś dziś żadnych ciekawych porad. U nas też na moment byli teściowie, ale o dziwo, zachowywali się w miarę przyzwoicie. Tylko zauważyłam, że jak nie mogą krytykować (a mąż im robi regularne pogadanki na ten temat) to w zasadzie panuje dość niezręczna cisza, bo nie mają nic więcej do powiedzenia :-D A i ja nie mam siły do prowadzenia small-talku (wymyśliłam jeden temat "znów smog", "oj tak, zaczęło się", "niestety, byle do wiosny")

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Anna Stesia, o takiej usłudze nie słyszałam, jedynie znam kilka brafitterek mobilnych, które mają swój towar.

A jak jesteśmy w temacie Alie i staników, to jeszcze raz zarekomenduję ten model do karmienia. Zamówiłam sobie właśnie drugą sztukę, w innym kolorze. ;-)
    https://s.click.aliexpress.com/e/bEPUhpwt

O, taka usługa też by mnie interesowała. Dzięki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia a przypomnij mi skąd jesteś? Ja Ci już kiedyś podpowiadałam jakiś sklep? :-D

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Anna Stesia a przypomnij mi skąd jesteś? Ja Ci już kiedyś podpowiadałam jakiś sklep? :-D

Jestem z Krakowa. Wspominałaś własnie o Esotiq, jeszcze jak byłam w ciąży, ale się nie zdążyłam doturlać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Krakowie jeszcze kojarzę OnlyHer na Długiej, ale to cenowo na pewno wyższa półka niż Esotiq.

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia a może zmierz się sama i zamów stanik w rozmiarze który Ci wyszedł +jeden większy i jeden mniejszy i odeślesz co nie pasuje? ;)

Lamka z jakiego materiału ten biustonosz? Na fiszbinach? Kusi...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, dzięki!! Na Długą mam bliżej, więc może kiedyś kiedyś tam podskoczę...

Pilik, ja ogólnie nie umiem sobie dobrac biustonosza. Co sobie jakiś kupię to tu sie wylewa, tam uciska... Naprawde potrzebuję brafitterki :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik od zewnątrz jakiś poliamid pewnie, w środku bawełna, dość szeroki pas obwodu, fiszbiny tylko te boczne pionowe, plastikowe. Mówię oczywiście o tych, gdzie jest wybór miseczek - trzy pierwsze obrazki (bo w tym linku jest też jakiś model one size, ale tego nie znam).

pilik lubi tę wiadomość

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:10

lamka, Phnappy, pilik, Nadzieja22, Rucola, -Mamunia-, Yoselyn82, Emiilka, Morusek, Jeżowa, Bajkaaa, Lunaris, Karma88, Kaczorka, KateHawke, ibishka, blue00 lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape świetne informacje! Wyniki męża sporo lepsze, u siebie też znalazłaś zaburzenie także myślę, że to już naprawdę niedaleka droga do upragnionego maleństwa. Mocno tego Tobie życzę!

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
‹‹ 2289 2290 2291 2292 2293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ