Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, które kupują w esotiq i znają swój rozmiar
https://www.finalsale.pl/c/g/so-mama
Tu można kupić staniki w super cenach.
Melevis, Rucola, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko nie bierzcie tych za 20,90 i raczej tych za 26,90 też, bo szału nie robią jeśli chodzi o kształt.JustynaG wrote:Dziewczyny, które kupują w esotiq i znają swój rozmiar
-
Anna Stesia dziękuję Ci bardzo! Po dwóch karmieniach z tej piersi poprzedzonych ciepłym okładem (Lamka - przydały się te okłady z laktatora z Ali
) tego punkciku nie widzę i zastanawiam się czy to możliwe, żeby córcia tak szybko sobie z tym poradziła? Paczam, paczam i nie widzę, chyba naprawdę zniknęło, bo na pewno wcześniej było, nie uroiłam sobie
Anna Stesia, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny,
Mam 29 lat i jestem w 30 tc. Mimo że kręcę się tu od roku, przez chwilę nawet udzielałam się na testowaniach, to dopiero dziś zdecydowałam się napisać znów, bo....chciałam Wam podziękować. Będąc tu z Wami codziennie, nauczyłam się więcej niż z niejednego podręcznika i pomimo burzy hormonów i setek wątpliwości, nauczyłam się wierzyć, że będę świetną Mamą.
Nie chcę się wpraszać i być intruzem, bo wiem że dobrze się znacie, dlatego też nie pisałam wcześniej, choć czasem kusiło jeśli mogłam jakoś pomóc
więc zostawiam tylko kciuki, pozdrowienia i (wybaczcie mały lokalny patriotyzm) jako że w styczniu zwalniam krakowski brzuszek, to RESET - będę bardzo szczęśliwa, jeśli go przejmiesz.
Miłego popołudnia!
summer86, Anna Stesia, JustynaG, nick nieaktualny, KateHawke, nick nieaktualny, Lunaris, Kaczorka, Jeżowa, nick nieaktualny, Phnappy, Lusesita, nick nieaktualny, Rucola, Morusek, Bocianiątko, pilik, malka, Emiilka, Nadzieja22, Malwas lubią tę wiadomość

-
Ja leżę w szpitalu, położyli mnie na ginekologii. Mam nadzieję, że zabieg odbędzie się planowo, bo dzisiaj na zabieg jechały dziewczyny, które miały mieć cc w piątek. Może się okazać, że mnie też przesuną, ale o tyle dobrego że jestem pierwsza na liście na jutro.
MALWAS gratulacje!!!!! Piękne zdjęcie:) u mnie w szpitalu na sali operacyjnej nikt nie może być, więc nie będę mieć takiego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 14:30
Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Anna Stesia - dziękuję za ciepłe słowa!
Spodziewam się synka, Milana. I tak bardzo się już nie mogę doczekać, i on chyba też bo przeciąga się jakby chciał skórę przebić. Dziś właśnie wybieram się na USG 3 trymestru, więc przynajmniej go zobaczę
A rodzić planuję w Siemiradzkim (znam tam położną, więc o tyle mniejszy stres)
Anna Stesia, nick nieaktualny, KateHawke, Lunaris, Jeżowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Phnappy, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia zgrubienia nie wyczuwam, bardziej delikatną twardość piersi w jednym miejscu (chyba, że to mam uznać za zgrubienie), w tym miejscu też odrobinę boli jak dotykam. Ale pierś boli mnie też w tym miejscu, jak się ruszam, wstaję, siadam, bo robię detoks od stanika i jest frywolna. Takie ciągnięcie jakieś wtedy czuję.
Dobra, już przestaję Was zamęczać moimi cyckami, muszę Was nieźle wkurzać!!!
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
USG dopiero o 18, więc pochwalę się wieczorem.
Chyba dawno nie było fotek z USG, bo ostatnio przewaga tych słodziaków na zewnątrz brzuszków, więc chętnie przypomnę jak to wygląda z drugiej strony.
Swoją drogą PATRYCJA - chyba idziemy łeb w łeb, bo też testowałam 18 maja, więc Twoje USG też lada chwila?

-
Witam się w obiadowej porze

Minnie fajnie że do nas wdepnęłaś
ja też pamiętam Cię z miesięcznych wątków. Co prawda avatar inny ale zastanawiałam się czy Ty to Ty
zostań z nami do końca. W grupie raźniej. Powodzenia na USG! pochwal się po.
Agulineczka jak łóżko? wygodne? fajne masz babeczki na sali? oby do jutra!
I niech się dzieje zgodnie z planem.
Jeżowa wcale nas nie zamęczasz- gdzie mamy się wyżalić lub poradzić jak nie tu? Jeśli chodzi o cycki to nie mam doświadczenia i CIastek też mi na pewno nie powie :] więc zamierzam się uczyć od Was
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Minnie też właśnie ostatnio zwróciłam uwagę na pierwszej stronie ze lista mamuś się robi dłuższą od ciezaroweczek:) trzeba jakoś przyzwac kolejne brzuszki!
Jezowa jakie wkurzac! Nawijaj ile wlezie. Każda potrzebuje porady a trzeba korzystać jeśli mamy pod ręką taka np AnnaStesia w dziedzinie laktacji. Także zero wyrzutów sumienia i korzystaj z fachowej porady ile wlezie
a reszta z nas zawsze może ojojac:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 15:19
Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Ibishka OJOJOJOJOJ! a co tam sie u Ciebie wydarzyło?
-
dzięki Ci ogromne!!! zamówiłam 75F, przed ciążą 75DJustynaG wrote:Dziewczyny, które kupują w esotiq i znają swój rozmiar
oczywiście jak dojdzie to się pochwalę
JustynaG, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
A mówicie, że mózgi ciążowe takie zapominalskie, a tu proszę - zapamiętałyście! Czyli nie jest aż tak źle

LUNARIS - avatar nowy, bo w końcu mam tą moją Kluseczkę pod sercem
To ja się cichutko rozgoszczę, dzięki Dziewczyny ;*
Lunaris, Phnappy, Anna Stesia lubią tę wiadomość

-
Kochane jesteście!

Cześć Minnie
zapraszamy Cię tutaj! Jaki intruz? Cóż za głupotki
gratuluję już 30 tygodnia ciąży, a imię synka piękne i oryginalne! Bardzo mi się podoba. Kciuki dzisiaj za USG, masz rację, że dawno nie było żadnych foteczek dzidziusiów w brzuszku, więc mam nadzieję, że nadrobisz
na kiedy masz termin?
Agulineczka to dobrze, że jesteś jako pierwsza do zabiegu - masz największe szanse, że wykonają zabieg planowo, czego oczywiście Ci życzę. Obyś nie musiała dłużej czekać, by poznać córeczkę
u nas niestety dziewczyna, która była jako czwarta miała cc o 18 (powinna mieć koło 12-13), bo tyle było nagłych przypadków po drodze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 15:32