Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, które kupują w esotiq i znają swój rozmiar
https://www.finalsale.pl/c/g/so-mama
Tu można kupić staniki w super cenach.Melevis, Rucola, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Dziewczyny, które kupują w esotiq i znają swój rozmiar
Tu można kupić staniki w super cenach. -
Anna Stesia dziękuję Ci bardzo! Po dwóch karmieniach z tej piersi poprzedzonych ciepłym okładem (Lamka - przydały się te okłady z laktatora z Ali
) tego punkciku nie widzę i zastanawiam się czy to możliwe, żeby córcia tak szybko sobie z tym poradziła? Paczam, paczam i nie widzę, chyba naprawdę zniknęło, bo na pewno wcześniej było, nie uroiłam sobie
Anna Stesia, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny,
Mam 29 lat i jestem w 30 tc. Mimo że kręcę się tu od roku, przez chwilę nawet udzielałam się na testowaniach, to dopiero dziś zdecydowałam się napisać znów, bo....chciałam Wam podziękować. Będąc tu z Wami codziennie, nauczyłam się więcej niż z niejednego podręcznika i pomimo burzy hormonów i setek wątpliwości, nauczyłam się wierzyć, że będę świetną Mamą.
Nie chcę się wpraszać i być intruzem, bo wiem że dobrze się znacie, dlatego też nie pisałam wcześniej, choć czasem kusiło jeśli mogłam jakoś pomócwięc zostawiam tylko kciuki, pozdrowienia i (wybaczcie mały lokalny patriotyzm) jako że w styczniu zwalniam krakowski brzuszek, to RESET - będę bardzo szczęśliwa, jeśli go przejmiesz.
Miłego popołudnia!
summer86, Anna Stesia, JustynaG, Luna1993, KateHawke, Achia, Lunaris, Kaczorka, Jeżowa, -Mamunia-, Phnappy, Lusesita, Aga9090, Rucola, Morusek, Bocianiątko, pilik, malka, Emiilka, Nadzieja22, Malwas lubią tę wiadomość
-
Ja leżę w szpitalu, położyli mnie na ginekologii. Mam nadzieję, że zabieg odbędzie się planowo, bo dzisiaj na zabieg jechały dziewczyny, które miały mieć cc w piątek. Może się okazać, że mnie też przesuną, ale o tyle dobrego że jestem pierwsza na liście na jutro.
MALWAS gratulacje!!!!! Piękne zdjęcie:) u mnie w szpitalu na sali operacyjnej nikt nie może być, więc nie będę mieć takiego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 14:30
Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Anna Stesia - dziękuję za ciepłe słowa!
Spodziewam się synka, Milana. I tak bardzo się już nie mogę doczekać, i on chyba też bo przeciąga się jakby chciał skórę przebić. Dziś właśnie wybieram się na USG 3 trymestru, więc przynajmniej go zobaczę
A rodzić planuję w Siemiradzkim (znam tam położną, więc o tyle mniejszy stres)Anna Stesia, lamka, KateHawke, Lunaris, Jeżowa, Aga9090, Achia, Phnappy, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia zgrubienia nie wyczuwam, bardziej delikatną twardość piersi w jednym miejscu (chyba, że to mam uznać za zgrubienie), w tym miejscu też odrobinę boli jak dotykam. Ale pierś boli mnie też w tym miejscu, jak się ruszam, wstaję, siadam, bo robię detoks od stanika i jest frywolna. Takie ciągnięcie jakieś wtedy czuję.
Dobra, już przestaję Was zamęczać moimi cyckami, muszę Was nieźle wkurzać!!!
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
USG dopiero o 18, więc pochwalę się wieczorem.
Chyba dawno nie było fotek z USG, bo ostatnio przewaga tych słodziaków na zewnątrz brzuszków, więc chętnie przypomnę jak to wygląda z drugiej strony.
Swoją drogą PATRYCJA - chyba idziemy łeb w łeb, bo też testowałam 18 maja, więc Twoje USG też lada chwila? -
Witam się w obiadowej porze
Minnie fajnie że do nas wdepnęłaśja też pamiętam Cię z miesięcznych wątków. Co prawda avatar inny ale zastanawiałam się czy Ty to Ty
zostań z nami do końca. W grupie raźniej. Powodzenia na USG! pochwal się po.
Agulineczka jak łóżko? wygodne? fajne masz babeczki na sali? oby do jutra!I niech się dzieje zgodnie z planem.
Jeżowa wcale nas nie zamęczasz- gdzie mamy się wyżalić lub poradzić jak nie tu? Jeśli chodzi o cycki to nie mam doświadczenia i CIastek też mi na pewno nie powie :] więc zamierzam się uczyć od WasJeżowa lubi tę wiadomość
-
Minnie też właśnie ostatnio zwróciłam uwagę na pierwszej stronie ze lista mamuś się robi dłuższą od ciezaroweczek:) trzeba jakoś przyzwac kolejne brzuszki!
Jezowa jakie wkurzac! Nawijaj ile wlezie. Każda potrzebuje porady a trzeba korzystać jeśli mamy pod ręką taka np AnnaStesia w dziedzinie laktacji. Także zero wyrzutów sumienia i korzystaj z fachowej porady ile wleziea reszta z nas zawsze może ojojac:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 15:19
Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Ibishka OJOJOJOJOJ! a co tam sie u Ciebie wydarzyło?
-
JustynaG wrote:Dziewczyny, które kupują w esotiq i znają swój rozmiar
Tu można kupić staniki w super cenach.
oczywiście jak dojdzie to się pochwalęJustynaG, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
A mówicie, że mózgi ciążowe takie zapominalskie, a tu proszę - zapamiętałyście! Czyli nie jest aż tak źle
LUNARIS - avatar nowy, bo w końcu mam tą moją Kluseczkę pod sercem
To ja się cichutko rozgoszczę, dzięki Dziewczyny ;*
Lunaris, Phnappy, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Kochane jesteście!
Cześć Minniezapraszamy Cię tutaj! Jaki intruz? Cóż za głupotki
gratuluję już 30 tygodnia ciąży, a imię synka piękne i oryginalne! Bardzo mi się podoba. Kciuki dzisiaj za USG, masz rację, że dawno nie było żadnych foteczek dzidziusiów w brzuszku, więc mam nadzieję, że nadrobisz
na kiedy masz termin?
Agulineczka to dobrze, że jesteś jako pierwsza do zabiegu - masz największe szanse, że wykonają zabieg planowo, czego oczywiście Ci życzę. Obyś nie musiała dłużej czekać, by poznać córeczkęu nas niestety dziewczyna, która była jako czwarta miała cc o 18 (powinna mieć koło 12-13), bo tyle było nagłych przypadków po drodze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 15:32