X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które kupują w esotiq i znają swój rozmiar
    https://www.finalsale.pl/c/g/so-mama
    Tu można kupić staniki w super cenach.

Melevis, Rucola, Achia lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2018, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Tylko nie bierzcie tych za 20,90 i raczej tych za 26,90 też, bo szału nie robią jeśli chodzi o kształt. ;-)

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia dziękuję Ci bardzo! Po dwóch karmieniach z tej piersi poprzedzonych ciepłym okładem (Lamka - przydały się te okłady z laktatora z Ali <3) tego punkciku nie widzę i zastanawiam się czy to możliwe, żeby córcia tak szybko sobie z tym poradziła? Paczam, paczam i nie widzę, chyba naprawdę zniknęło, bo na pewno wcześniej było, nie uroiłam sobie :P

Anna Stesia, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa, to jest możliwe i szczerze zazdroszczę, bo u mnie na likwidację zastoju średnio potrzebowałam ok.2 dni. Poobserwuj jeszcze te pierś w razie czego. A zgrubienie dalej wyczuwasz?

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny,

Mam 29 lat i jestem w 30 tc. Mimo że kręcę się tu od roku, przez chwilę nawet udzielałam się na testowaniach, to dopiero dziś zdecydowałam się napisać znów, bo....chciałam Wam podziękować. Będąc tu z Wami codziennie, nauczyłam się więcej niż z niejednego podręcznika i pomimo burzy hormonów i setek wątpliwości, nauczyłam się wierzyć, że będę świetną Mamą.

Nie chcę się wpraszać i być intruzem, bo wiem że dobrze się znacie, dlatego też nie pisałam wcześniej, choć czasem kusiło jeśli mogłam jakoś pomóc ;) więc zostawiam tylko kciuki, pozdrowienia i (wybaczcie mały lokalny patriotyzm) jako że w styczniu zwalniam krakowski brzuszek, to RESET - będę bardzo szczęśliwa, jeśli go przejmiesz.

Miłego popołudnia!

summer86, Anna Stesia, JustynaG, Luna1993, KateHawke, Achia, Lunaris, Kaczorka, Jeżowa, -Mamunia-, Phnappy, Lusesita, Aga9090, Rucola, Morusek, Bocianiątko, pilik, malka, Emiilka, Nadzieja22, Malwas lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie, ale lista nie jest zamknięta, więc rozgosc się! My dziewczyny musimy trzymać się razem! Spodziewasz się chłopczyka czy dziewczynki? Gdzie planujesz rodzić? Ja też z Krakowa, więc jeśli czegoś byś potrzebowała daj znać!

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leżę w szpitalu, położyli mnie na ginekologii. Mam nadzieję, że zabieg odbędzie się planowo, bo dzisiaj na zabieg jechały dziewczyny, które miały mieć cc w piątek. Może się okazać, że mnie też przesuną, ale o tyle dobrego że jestem pierwsza na liście na jutro.

MALWAS gratulacje!!!!! Piękne zdjęcie:) u mnie w szpitalu na sali operacyjnej nikt nie może być, więc nie będę mieć takiego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 14:30

Lunaris, pilik lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia - dziękuję za ciepłe słowa!

Spodziewam się synka, Milana. I tak bardzo się już nie mogę doczekać, i on chyba też bo przeciąga się jakby chciał skórę przebić. Dziś właśnie wybieram się na USG 3 trymestru, więc przynajmniej go zobaczę <3

A rodzić planuję w Siemiradzkim (znam tam położną, więc o tyle mniejszy stres)

Anna Stesia, lamka, KateHawke, Lunaris, Jeżowa, Aga9090, Achia, Phnappy, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też rodziłam w Siemiradzkim. Teraz widzę w stopce, że pisałaś o synku, tylko że ja niewyspana jestem i czasem nie czaję bazy :-D Daj znać jak po usg!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 15:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Minnie, fajnie Cię widzieć. Pamiętam Cię z wątków testowych, nawet się niedawno zastanawiałam co u Ciebie. :-) powodzenia na usg!

Minnie89 lubi tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia zgrubienia nie wyczuwam, bardziej delikatną twardość piersi w jednym miejscu (chyba, że to mam uznać za zgrubienie), w tym miejscu też odrobinę boli jak dotykam. Ale pierś boli mnie też w tym miejscu, jak się ruszam, wstaję, siadam, bo robię detoks od stanika i jest frywolna. Takie ciągnięcie jakieś wtedy czuję.

Dobra, już przestaję Was zamęczać moimi cyckami, muszę Was nieźle wkurzać!!!

Anna Stesia lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwas ogromne gratulacje! <3 wybuziaczkuj od e-cioci i witamy po tej stronie brzuszka <3

Malwas lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Minnie, miło Cię poznać ;* piękne imię wybrałaś dla synka <3 powodzenia na usg

Minnie89 lubi tę wiadomość

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    USG dopiero o 18, więc pochwalę się wieczorem.

Chyba dawno nie było fotek z USG, bo ostatnio przewaga tych słodziaków na zewnątrz brzuszków, więc chętnie przypomnę jak to wygląda z drugiej strony.

Swoją drogą PATRYCJA - chyba idziemy łeb w łeb, bo też testowałam 18 maja, więc Twoje USG też lada chwila? :)

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w obiadowej porze :)

Minnie fajnie że do nas wdepnęłaś :) ja też pamiętam Cię z miesięcznych wątków. Co prawda avatar inny ale zastanawiałam się czy Ty to Ty :) zostań z nami do końca. W grupie raźniej. Powodzenia na USG! pochwal się po.

Agulineczka jak łóżko? wygodne? fajne masz babeczki na sali? oby do jutra! :D I niech się dzieje zgodnie z planem.

Jeżowa wcale nas nie zamęczasz- gdzie mamy się wyżalić lub poradzić jak nie tu? Jeśli chodzi o cycki to nie mam doświadczenia i CIastek też mi na pewno nie powie :] więc zamierzam się uczyć od Was <3

Jeżowa lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie też właśnie ostatnio zwróciłam uwagę na pierwszej stronie ze lista mamuś się robi dłuższą od ciezaroweczek:) trzeba jakoś przyzwac kolejne brzuszki!

Jezowa jakie wkurzac! Nawijaj ile wlezie. Każda potrzebuje porady a trzeba korzystać jeśli mamy pod ręką taka np AnnaStesia w dziedzinie laktacji. Także zero wyrzutów sumienia i korzystaj z fachowej porady ile wlezie :) a reszta z nas zawsze może ojojac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 15:19

Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka OJOJOJOJOJ! a co tam sie u Ciebie wydarzyło?

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    dzięki Ci ogromne!!! zamówiłam 75F, przed ciążą 75D :P
    oczywiście jak dojdzie to się pochwalę :P

JustynaG, pilik lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mówicie, że mózgi ciążowe takie zapominalskie, a tu proszę - zapamiętałyście! Czyli nie jest aż tak źle ;)

LUNARIS - avatar nowy, bo w końcu mam tą moją Kluseczkę pod sercem <3

To ja się cichutko rozgoszczę, dzięki Dziewczyny ;*

Lunaris, Phnappy, Anna Stesia lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2018, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jesteście! <3

Cześć Minnie :) zapraszamy Cię tutaj! Jaki intruz? Cóż za głupotki :) gratuluję już 30 tygodnia ciąży, a imię synka piękne i oryginalne! Bardzo mi się podoba. Kciuki dzisiaj za USG, masz rację, że dawno nie było żadnych foteczek dzidziusiów w brzuszku, więc mam nadzieję, że nadrobisz :) na kiedy masz termin?

Agulineczka to dobrze, że jesteś jako pierwsza do zabiegu - masz największe szanse, że wykonają zabieg planowo, czego oczywiście Ci życzę. Obyś nie musiała dłużej czekać, by poznać córeczkę :) u nas niestety dziewczyna, która była jako czwarta miała cc o 18 (powinna mieć koło 12-13), bo tyle było nagłych przypadków po drodze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 15:32

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
‹‹ 2298 2299 2300 2301 2302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ