Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się po kolejnej tragicznej nocy, kręgosłup daje mi strasznie popalić ... tym sposobem zaspalismy i starszak nie idzie do przedszkola ..
Lamka bardzo mi przykrotrzymaj się !
Kurczę ale dawno nie widziałam zdjęcia pozytywnego testu ! Melevis kochana moje ogromne gratulacje !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 07:59
-
Znowu się tu zderza dobre i złe.
Melevis, gratuluję i trzymam kciuki, żeby było dobrze.
Lamuś, bardzo mi przykro, że tata nie doczekał możliwości poznania wnuka. Trzymaj się jakoś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 08:01
-
Melewis aaaa Gratuluję!
pilik czy te piekne oczka moga klamac?
lamka kochana wyrazy współczuciatrzymaj się
pilik lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lamka - wyrazy współczucia..
Melevis - Tobie gratuluję i liczę, że będziesz teraz częściej tutaj gościć
Lusesita - to zaraz Dominika zacznie raczkowaćwidzę, że idzie jak Aluśka. Ona, jak tylko skończyła 8m-cy, to usiadła i zaczęła raczkować. A po 2 tygodniach wstała na nogi.
Pewnie i u Was takie combo się szykuje
Gratuluję wszystkich nowych ząbków forumowychtyle ich ostatnio się tutaj pojawiło, że ho-ho!!
Nas wczoraj z mężem naszło nai mam tęgą rozkminę czy u mnie już było po owulacji czy akurat w trakcie.. ja obstawiam, że była dzień/dwa wcześniej, ale na 100% nie wiem.
Już się wczoraj smialam6, że najwyżej mąż prezent w sierpniu na urodziny dostanie.. :pLusesita, Jeżowa, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka mam takie same rozkminy po porannych przytulankach, ale nie wierzę że by zaskoczyło tak bezproblemowo
jutro wizyta u gina i pomyślimy o spirali, co by hormony za mnie nie zdecydowały przez te 2/3 lata...
Lamka nie napisze nic mądrego, jesteśmy i zawsze możesz na nas liczyć. Nie chcę Ci przeszkadzac na fb, myślę o Tobie kochana -
Luna - u mnie spirala nie wchodzi w grę ze względu na przegrodę w macicy. Nie da się założyć. A hormonami nie chcę się faszerować.
No nic, trzeba wierzyć, że nic nie będzie :p a jak coś będzie, to wtedy najwyżej pozmieniamy swoje plany -
nick nieaktualny
-
Lamka, przyjmij wyrazy współczucia. Tulę najmocniej jak potrafię
Melevis, piękna kreseczka! Mocne kciuki za Twojego maluszka.
Kaczorka, jeśli byliście skłonni zaryzykować zto chyba podświadomie i Ty i mąż nie mielibyście nic przeciwko gdyby rodzeństwo dla Aluśki pojawilo się wcześniej. Super!
Jeśli chodzi o antykoncepcję, ja antyków również nie dopuszczam, bo źle toleruję, poza tym przy mutacjach nie powinnam. Spiralę rozważam na przyszło a aktualnie pozostają nam prezerwatywy.
Lusesita, wygląda na to, że mała niedługo zacznie szaleć z raczkowaniem
U nas od wczoraj ciche dni, aktualnie mam dość emka i najchętniej przez jakiś czas pobyłabym sama z małą. -
Melevis - gratulacje
Ja dziś jeszcze raz na spokojnie przeanalizowałam kwestię wagi Huberta. Wrzuciłam wszystkie dotychczasowe pomiary do apki i taki mamy wynik jak poniżej. Jak dobrze widzę mamy spadek z 75 do 25 centyla w kilka miesięcy. Na chwilę obecną badań robić nie będę. Za 2 tygodnie pójdziemy do przychodni go zważyć i sprawdzić czy nadal mało przybiera na wadze czy coś poszło do góry. Jeśli spadnie np. do 10 centyla, to zbadam mocz i pójdziemy do lekarza.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80506a096a00.jpg
-
Melevis ogromne gratulacje i kciuki! piękne kreseczki, aż się wzruszyłam i pomyślałam jak bardzo bym sama chciała takie, ale jeszcze muszę trochę zaczekać. Póki co biorę jednoskładnikowe, ale chyba tylko do końca roku (choć gin nalega żeby do maja) a później zostaną nam ewentualnie prezerwatywy czy testy owulacyjne. Mam nadzieję, że w wakacje zobaczę dwie kreski
-
Lamka, bardzo mi przykro...
Kaczorka, czyżbyś jednak zachciała brzuszka troszkę szybciej? -
JuicyB wrote:Melevis - gratulacje
Ja dziś jeszcze raz na spokojnie przeanalizowałam kwestię wagi Huberta. Wrzuciłam wszystkie dotychczasowe pomiary do apki i taki mamy wynik jak poniżej. Jak dobrze widzę mamy spadek z 75 do 25 centyla w kilka miesięcy. Na chwilę obecną badań robić nie będę. Za 2 tygodnie pójdziemy do przychodni go zważyć i sprawdzić czy nadal mało przybiera na wadze czy coś poszło do góry. Jeśli spadnie np. do 10 centyla, to zbadam mocz i pójdziemy do lekarza.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80506a096a00.jpg
JuicyB czytałam tez o tym, że często przy rozszerzaniu diety dzieci zatrzymują się z wagą lub mocno zwalniają - może to tez ma wpływ. Myślę, że to rozsądny plan, ewentualnie w aptece można dostać domowy test do zum, ale nie wiem na ile to działaJuicyB lubi tę wiadomość