Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate, Luna, u nas Pneumo podawali w uda. Z tego co czytałam do 12 m-ca życia najczęściej tak się podaje szczepionki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 19:46
KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
-
Luna waga myślę bardzo dobra. Co do wkłuć to nasz Mały i 6w1 i pneumo dostawał w udka, zresztą nie brałam innej opcji pod uwage jak Mu plastry naklejałam...
Luna1993 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyMy nie mamy 6w1 więc może dlatego
Po wizycie wszystko dobrze, szyjka ładna zamknięta, za rok możemy majstrować dziedzicareset, Patrycja20, KateHawke, Jeżowa, Achia, Nadzieja22, summer86, Kaczorka, Yoselyn82, Lunaris, Minnie89, JustynaG, pilik, Siwulec, ibishka, Sarna84, Bajkaaa, Lusesita, olik321, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Luna no to super wieści o szyjce i możliwości starań za rok
w szczepieniach nie pomogę, bo my dopiero za tydzień zaczynamy. Waga Zuzi według mnie bardzo dobra, a jak idzie dalej 10 centylem to już w ogóle perfekcyjnie
Muszę zerwać z nowym nałogiem, czyli wyjadaniem łyżką masła orzechowego...Luna1993, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fozzie nam najbardziej smakuje z zielenią. Natkę mam posiekaną i zamrożoną w pojemnikach i świetnie daje radę przez sezon zimowy (tak samo mam zrobiony koperek), czasem daję też świeżej bazylii.
Minnie mąż potrafi przebrać pampersa, bo naszemu chrześniakowi zmieniał prawie 4 lata temuTwierdzi, że tylko kupy nie przebierze, a tak to wszystko będzie robił co trzeba
Luna, super wieści! Przyjemnego wieczoru
Przyszedł kocyk z lullalove i stwierdzam, że jest super milusiLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna, to miłego wieczoru kochana! :*
To ja tak jeszcze na koniec dnia chciałam powiedzieć, że Agatka skończyła dzisiaj 6 tygodni, więc ja skończyłam też okres połogu!!! To takie symboliczne, ale od dzisiaj jestem już "normalna"jutro kontrola u ginekologa i jeśli wszystko będzie ok, to planuję jutro przypomnieć mężowi po co się ma żonę - pewnie nie będzie tak cudownie, jak to sobie wyobrażam, ale wolę się rozczarować niż nie spróbować
Sorki, że znowu ją Wam pokazuję, pewnie macie już dość, bo często wrzucam zdjęcia Agatki, ale i tak codziennie rano robię jej zdjęcie, więc...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50661a9514d3.jpgpilik, StaraczkaNika, Patrycja20, Luna1993, Lena21, Achia, Siwulec, Minnie89, blue00, Ania1003, Rucola, KateHawke, Lusesita, Nadzieja22, Kaczorka, Lunaris, JustynaG, veritaserum, Madzik34, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Luna Ninka ważyła 4200 jak miała dwa i pół miesiąca
a urodzeniowa 3150. I wtedy się jeszcze nawet jakiś mocno nie czepiali u nas wagi więc u Was jest naprawdę ładnie!
Udanego wieczoru
Jezowa takich slodziakow nigdy za wiele!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 21:14
Jeżowa, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Jezowa takie słodkości można oglądać codziennie
No no jak się rozbrykaly z tymi sexami...
A ja dalej bez ochoty ... teraz to już w zupełności jak mi te spojenie dokucza to nawet sobie tego nie wyobrażamnogę do góry ciężko mi podnieść wiec byłoby „na kalekę „ nie obrażając nikogo oczywiście ...
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja śliczne imię dla córeczki
cieszę się że ogólnie dobre wieści a łożysko będziecie spokojnie kontrolować tak jak u Niki
Kaczorka rośnie Ci mała akrobatka! Pomysłowość dzieci nie zna granic...
Lunaris przykro mi, że Franio musi mieć ćwiczenia, ale z drugiej strony to dla jego dobra i mu pomogą, oby w miarę szybko i bezboleśnieczłowiek nie myśli o tym jak przebieg porodu może wpłynąć na zdrowie dziecka. Wierzę że szybko się z tym uporacie ;*
Olik 10 minut i już zasnął? Zazdroszczę po stokroć
Yoselyn swędzenie nie wróciło? Jak się w ogóle czujesz? :*
Pilik rozumiesz mnie doskonale w kwestii wagi. Nasze dzieciaczki po prostu są malutkie, a małe jest pięknenie mówię, że duże nie, ale tak sobie zawsze powtarzałam jak ktoś się śmiał z moich maleńkich stóp
A chusta piękna! Odkad sama wiąże to mam jakiś radar na chustomamy na ulicach, cudowny widok
Ps. Dziękuję za odpowiedź odnośnie wagi, jestem więc spokojna i przestaje słuchać tego lekarza (to nie ten nasz znajomy, jego dziś nie było)
Nadzieja zanim się obejrzysz będziesz pod sam koniec 3 trymestru, to niestety strasznie szybko leci, niedawno zaczynałaś drugi a tu już 3 za momenti kolejne maluszki się pojawią na świecie
Juicy świetnie ujelas temat, podpisuje się rękoma i nogami!
Nika haha doczytałam o nowym hobbyszkoda że czasem czop można przeoczyć, na szczęście odejścia wód raczej nie
i tak pięknie donosiłas ciążę
Minnie jak się czujesz, ból minął?
Jeżowa Agatka jest prześliczna i nigdy dość jej zdjęćtrzymam kciuki za pomyślna wizyte. Mi się jakoś smutno zrobiło jak dostałam recepty na ginoring czy jakoś tak(ostatecznie lekarz nie zalecił spirali skoro chcemy mieć za parę lat dziecko). Niby nie planujemy szybko kolejnej ciąży ale hormony nadal mają kontrolę nad moim umysłem. Niech już się zacznie ta aplikacja co doprowadze mózg do porządku
Jeżowa a skąd takie śliczne body?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 21:40
Patrycja20, Jeżowa, Nadzieja22, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Jeżowa - dobrze wiesz, że Agatka jest przesłodka, a te pysie są wprost rozkoszne!
Luna - dziękuję że pytaszprzeleżałam cały dzień i trochę ulżyło. Mąż położył koło mnie tabliczkę Milki, bo uznał że na ból nie pomoże, ale przynajmniej się uśmiechnę
U mnie apetyty naw ogóle nie zmalały w ciąży, za to kreatywność się znacznie zwiększyła hihi
okres połogu będzie bardzo ciężki...
Luna1993, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przepraszam że nie odniosę się do wszystkich ale dopadło mnie przeziębienie i przez to jeszcze większą dziura w mózgu. I co myślę co odpisać to zapominam hehe.
Batszo dziękuję za wszystkie kciuki i ciepłe słowa
Ana oslode wieczoru moja aparatka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 09:21
Patrycja20, blue00, Ania1003, Rucola, KateHawke, Lusesita, Nadzieja22, pilik, Jeżowa, Kaczorka, malka, StaraczkaNika, JustynaG, Lunaris, veritaserum, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Lunaris przepraszam ale wcześniej nie doczytałam odnośnie Frania ;( bardzo mi przykro, że cierpiał i Że Ty również cierpialas patrząc na ból swojego synka
! Nie wątpliwie jest to najgorsze uczucie ... wierze, że poprawa nastąpi bardzo szybko ! Buziaki dla dzielnego syndżurka :*
Gabi faktycznie jestes aparatkaale jaka słodka ta aparatka
Dzieci są cuuuuudowne
A mnie gardło bolii Olivier zaczyna coś się smarkac i kaszleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 21:45
-
nick nieaktualnyIbishka jaka słodka ta Twoja aparatka
uśmiech rozbrajający
Minnie czekoladą nie pyta, czekolada rozumie
Jeszcze miałam Wam napisać, dałam lekarzowi kartkę z podziękowaniami ze.zdjeciem Zuzy, zachwycał się nią, że jest śliczna a zdjęcie powiesi w gabinecie na ścianie (kilka zdjęć dzieciaczków już wisi)bardzo miło mi się zrobiło
Patrycja20, pilik, Minnie89, Jeżowa, Kaczorka, Nadzieja22, JustynaG, ibishka lubią tę wiadomość
-
Minnie po ilu kostkach się uśmiechnęłaś?
Jeżowa taki spam to ja mogę mieć codziennie na telefoniea mina Agatki rozbrajająca
Ibishka to jest uśmiech roku!słodycz i szczęście w jednym ujęciu
Nenusia jak tam...?
Mamunia ty się tu melduj namnie ma że boli, musisz coś napisać choć raz na kilka dni. My tu tęsknimy
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Aa Luna jeszcze ważna sprawa - przyrosty liczyć od wagi spadkowej nie urodzeniowej! A to też sporo zmienia, tym bardziej jes dobrze
450g/miesiąc jest w granicach normy, 600 to już naprawdę dobry wynik a u Was jeszcze więcej wychodzi!
Ja rzadko kiedy chustomamy spotykam. Ale chusty mnie wkręcają coraz bardziej...!
Ibishka ochhh jaka cudna Gabipromyczek piękny!
Lunaris super że poszłaś do fizjo teraz, kiedy jeszcze wszystki nizna skorygować! Żal do siebie byś mogła mieć jakbyś się za późno zebrała. Wiem że na pewno nie jest przyjemnie, ale będzie tylko lepiej!Luna1993 lubi tę wiadomość