X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, Luna, u nas Pneumo podawali w uda. Z tego co czytałam do 12 m-ca życia najczęściej tak się podaje szczepionki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 19:46

KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna waga myślę bardzo dobra. Co do wkłuć to nasz Mały i 6w1 i pneumo dostawał w udka, zresztą nie brałam innej opcji pod uwage jak Mu plastry naklejałam...

Luna1993 lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy 6w1 więc może dlatego

Po wizycie wszystko dobrze, szyjka ładna zamknięta, za rok możemy majstrować dziedzica :D

reset, Patrycja20, KateHawke, Jeżowa, Achia, Nadzieja22, summer86, Kaczorka, Yoselyn82, Lunaris, Minnie89, JustynaG, pilik, Siwulec, ibishka, Sarna84, Bajkaaa, Lusesita, olik321, JuicyB lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna no to super wieści o szyjce i możliwości starań za rok :) w szczepieniach nie pomogę, bo my dopiero za tydzień zaczynamy. Waga Zuzi według mnie bardzo dobra, a jak idzie dalej 10 centylem to już w ogóle perfekcyjnie :)

Muszę zerwać z nowym nałogiem, czyli wyjadaniem łyżką masła orzechowego...

Luna1993, pilik lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa przybijam piątkę, co idę do kuchni to biorę do ręki nutelle ;) jadę do domu dopaść męża dopóki nie ma owulki i kupiłam już desperadosy hihi :>

JuicyB, Nadzieja22, Patrycja20, Fozzie Bear lubią tę wiadomość

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie nam najbardziej smakuje z zielenią. Natkę mam posiekaną i zamrożoną w pojemnikach i świetnie daje radę przez sezon zimowy (tak samo mam zrobiony koperek), czasem daję też świeżej bazylii.

Minnie mąż potrafi przebrać pampersa, bo naszemu chrześniakowi zmieniał prawie 4 lata temu :) Twierdzi, że tylko kupy nie przebierze, a tak to wszystko będzie robił co trzeba :)

Luna, super wieści! Przyjemnego wieczoru :)

Przyszedł kocyk z lullalove i stwierdzam, że jest super milusi :)

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec Luna bawcie się dobrze :)

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, to miłego wieczoru kochana! :*

To ja tak jeszcze na koniec dnia chciałam powiedzieć, że Agatka skończyła dzisiaj 6 tygodni, więc ja skończyłam też okres połogu!!! To takie symboliczne, ale od dzisiaj jestem już "normalna" :P jutro kontrola u ginekologa i jeśli wszystko będzie ok, to planuję jutro przypomnieć mężowi po co się ma żonę - pewnie nie będzie tak cudownie, jak to sobie wyobrażam, ale wolę się rozczarować niż nie spróbować :D

Sorki, że znowu ją Wam pokazuję, pewnie macie już dość, bo często wrzucam zdjęcia Agatki, ale i tak codziennie rano robię jej zdjęcie, więc...
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50661a9514d3.jpg

pilik, StaraczkaNika, Patrycja20, Luna1993, Lena21, Achia, Siwulec, Minnie89, blue00, Ania1003, Rucola, KateHawke, Lusesita, Nadzieja22, Kaczorka, Lunaris, JustynaG, veritaserum, Madzik34, JuicyB lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna Ninka ważyła 4200 jak miała dwa i pół miesiąca ;) a urodzeniowa 3150. I wtedy się jeszcze nawet jakiś mocno nie czepiali u nas wagi więc u Was jest naprawdę ładnie!
    Udanego wieczoru :)

Jezowa takich slodziakow nigdy za wiele!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 21:14

Jeżowa, Luna1993 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa takie słodkości można oglądać codziennie <3
    No no jak się rozbrykaly z tymi sexami... :D
    A ja dalej bez ochoty ... teraz to już w zupełności jak mi te spojenie dokucza to nawet sobie tego nie wyobrażam :D nogę do góry ciężko mi podnieść wiec byłoby „na kalekę „ nie obrażając nikogo oczywiście ... :)

Jeżowa lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa, ale słodziuni drugi podbródek :* Pogilgotałabym!

Patrycja20, Jeżowa lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Jeżowa, ale słodziuni drugi podbródek :* Pogilgotałabym!
    Czekam aż pojawi się i trzeci z jej apetytem :D

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja śliczne imię dla córeczki :) cieszę się że ogólnie dobre wieści a łożysko będziecie spokojnie kontrolować tak jak u Niki :)

Kaczorka rośnie Ci mała akrobatka! Pomysłowość dzieci nie zna granic...

Lunaris przykro mi, że Franio musi mieć ćwiczenia, ale z drugiej strony to dla jego dobra i mu pomogą, oby w miarę szybko i bezboleśnie :( człowiek nie myśli o tym jak przebieg porodu może wpłynąć na zdrowie dziecka. Wierzę że szybko się z tym uporacie ;*

Olik 10 minut i już zasnął? Zazdroszczę po stokroć :D

Yoselyn swędzenie nie wróciło? Jak się w ogóle czujesz? :*

Pilik rozumiesz mnie doskonale w kwestii wagi. Nasze dzieciaczki po prostu są malutkie, a małe jest piękne :) nie mówię, że duże nie, ale tak sobie zawsze powtarzałam jak ktoś się śmiał z moich maleńkich stóp :D
    A chusta piękna! Odkad sama wiąże to mam jakiś radar na chustomamy na ulicach, cudowny widok <3
    Ps. Dziękuję za odpowiedź odnośnie wagi, jestem więc spokojna i przestaje słuchać tego lekarza (to nie ten nasz znajomy, jego dziś nie było)

Nadzieja zanim się obejrzysz będziesz pod sam koniec 3 trymestru, to niestety strasznie szybko leci, niedawno zaczynałaś drugi a tu już 3 za moment :) i kolejne maluszki się pojawią na świecie <3

Juicy świetnie ujelas temat, podpisuje się rękoma i nogami!

Nika haha doczytałam o nowym hobby :D szkoda że czasem czop można przeoczyć, na szczęście odejścia wód raczej nie ;) i tak pięknie donosiłas ciążę <3

Minnie jak się czujesz, ból minął?

Jeżowa Agatka jest prześliczna i nigdy dość jej zdjęć :) <3 trzymam kciuki za pomyślna wizyte. Mi się jakoś smutno zrobiło jak dostałam recepty na ginoring czy jakoś tak(ostatecznie lekarz nie zalecił spirali skoro chcemy mieć za parę lat dziecko). Niby nie planujemy szybko kolejnej ciąży ale hormony nadal mają kontrolę nad moim umysłem. Niech już się zacznie ta aplikacja co doprowadze mózg do porządku ;)

Jeżowa a skąd takie śliczne body?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 21:40

Patrycja20, Jeżowa, Nadzieja22, JuicyB lubią tę wiadomość

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa - dobrze wiesz, że Agatka jest przesłodka, a te pysie są wprost rozkoszne! <3

Luna - dziękuję że pytasz :) przeleżałam cały dzień i trochę ulżyło. Mąż położył koło mnie tabliczkę Milki, bo uznał że na ból nie pomoże, ale przynajmniej się uśmiechnę :D

U mnie apetyty na <3 w ogóle nie zmalały w ciąży, za to kreatywność się znacznie zwiększyła hihi ;) okres połogu będzie bardzo ciężki...

Luna1993, Kaczorka lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przepraszam że nie odniosę się do wszystkich ale dopadło mnie przeziębienie i przez to jeszcze większą dziura w mózgu. I co myślę co odpisać to zapominam hehe.
    Batszo dziękuję za wszystkie kciuki i ciepłe słowa

Ana oslode wieczoru moja aparatka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 09:21

Patrycja20, blue00, Ania1003, Rucola, KateHawke, Lusesita, Nadzieja22, pilik, Jeżowa, Kaczorka, malka, StaraczkaNika, JustynaG, Lunaris, veritaserum, Lena21 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris przepraszam ale wcześniej nie doczytałam odnośnie Frania ;( bardzo mi przykro, że cierpiał i Że Ty również cierpialas patrząc na ból swojego synka :(! Nie wątpliwie jest to najgorsze uczucie ... wierze, że poprawa nastąpi bardzo szybko ! Buziaki dla dzielnego syndżurka :*

Gabi faktycznie jestes aparatka :) ale jaka słodka ta aparatka :) <3

Dzieci są cuuuuudowne <3

A mnie gardło boli :/ i Olivier zaczyna coś się smarkac i kaszleć :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 21:45

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka jaka słodka ta Twoja aparatka :D uśmiech rozbrajający :)

Minnie czekoladą nie pyta, czekolada rozumie ;)

Jeszcze miałam Wam napisać, dałam lekarzowi kartkę z podziękowaniami ze.zdjeciem Zuzy, zachwycał się nią, że jest śliczna a zdjęcie powiesi w gabinecie na ścianie (kilka zdjęć dzieciaczków już wisi) :) bardzo miło mi się zrobiło

Patrycja20, pilik, Minnie89, Jeżowa, Kaczorka, Nadzieja22, JustynaG, ibishka lubią tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie owulacji ( wiem ja zawsze nie na temat :-D )Reset jaki miałaś test owulacyjny ba tym zdjeciu ostatnio? Bo byl bardzo wyrazny. Chcialam kupic i sprawdzić co tam u mnie słychać hehe

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie po ilu kostkach się uśmiechnęłaś? ;D

Jeżowa taki spam to ja mogę mieć codziennie na telefonie <3 a mina Agatki rozbrajająca :D

Ibishka to jest uśmiech roku! :D słodycz i szczęście w jednym ujęciu <3

Nenusia jak tam...?

Mamunia ty się tu melduj nam :) nie ma że boli, musisz coś napisać choć raz na kilka dni. My tu tęsknimy <3

Jeżowa lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • pilik Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa Luna jeszcze ważna sprawa - przyrosty liczyć od wagi spadkowej nie urodzeniowej! A to też sporo zmienia, tym bardziej jes dobrze :) 450g/miesiąc jest w granicach normy, 600 to już naprawdę dobry wynik a u Was jeszcze więcej wychodzi! :)
    Ja rzadko kiedy chustomamy spotykam. Ale chusty mnie wkręcają coraz bardziej...!

Ibishka ochhh jaka cudna Gabi <3 promyczek piękny!

Lunaris super że poszłaś do fizjo teraz, kiedy jeszcze wszystki nizna skorygować! Żal do siebie byś mogła mieć jakbyś się za późno zebrała. Wiem że na pewno nie jest przyjemnie, ale będzie tylko lepiej!

ds022el.png

u4uGp2.png
‹‹ 2407 2408 2409 2410 2411 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ