Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Achia, jeśli to drażliwy temat to nie odpisuj ale ta Twoja siostra to w końcu była u Ciebie czy nie?
Lunaris pewnie,że masz prawo się denerwować! ja to pewnie już bym do niej dzwoniła znając siebie..ale ja trochę panikara jestem...Lunaris lubi tę wiadomość
-
Achia słońce, jak chcesz, to mogę zostać siostrą zastępczą! Nie mam rodzonej, więc dla mnie bomba, a przysięgam, że pomimo braku doświadczenia w tej dziedzinie życia poradzę sobie całkiem dobrze. Od miesięcy czytam, jak Twoja siostra swoim zachowaniem sprawia Ci ból i przykrość i z każdym takim postem jest mi co raz smutniej...
-
nick nieaktualny
-
pilik wrote:#offtop
Rucola powiedz mi, znasz jakiegoś sensownego fizjo dziecięcego z okolic rzeczowa? Jak tak mogłabyś dać namiar? Koleżanka szuka dla córeczki.summer86, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Achia moja pare godzin przed porodem biegała nerwowo po całym domu i szykowała sobie miejsce ..
Edit hahahaha kochana przepraszam ale myślałam, że chodzi o akcje porodowa u psaja pierdziu ciążowe zapalenie mózgu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 21:26
Achia, pilik, StaraczkaNika, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:a tak z innej beczki- pytanie do dziewczyn co mają psy i są po porodzie- czy Wasze psiaki zachowywały się jakoś inaczej tuż przed rozpoczęciem akcji porodowej?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia wrote:a tak z innej beczki- pytanie do dziewczyn co mają psy i są po porodzie- czy Wasze psiaki zachowywały się jakoś inaczej tuż przed rozpoczęciem akcji porodowej?
I tak ogólnie dziewczyny nie czujecie strachu przed porodem? Ja w pracy tak nie myślę, ale normalnie sie strasznie stresuje bo wiem co mnie czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 21:34
-
Achia moja sunia tylko nie odstępowała mnie na krok odkąd spakowałam walizkę do szpitala, ale cc chyba nie przewidziała
a teraz choć Franek ma już prawie 6 miesiącu nadal trzyma spory dystans - chyba się go boi, gadałam z weterynarz i podkreśliła, żeby jej nie naciskać ani nie zmuszać do podchodzenia bliżej. Za to Franio jest nią coraz bardziej zainteresowany
-
dziewczyny to teraz ja z innej beczki. Czym można wykonac napis na bąbce choinkowej? Chcemy miec taką symboliczną w domu i jeszcze dwie symboliczne dla dziadków. Strasznie drogo to wychodzi na necie a łatwo można zrobic samemu
podpowiecie cos?
edit. własnie wpadłam na pomysł zeby kupić granatowe bombki i biały perłowy lakier do paznokciczerwony mam, to zrobie tez czerwone wstawki
efekty pokażę ale to dopiero w przyszłym tygodniu. Jutro mamy meningo więc czwartek, piatek nie wiem czy wyjdę na spacer, chyba że jutro wyskocze do rossmanna bo i tak mam potrzebe... tylko pytanie czy w rossmanie są bomki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 21:42
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola wrote:dziewczyny to teraz ja z innej beczki. Czym można wykonac napis na bąbce choinkowej? Chcemy miec taką symboliczną w domu i jeszcze dwie symboliczne dla dziadków. Strasznie drogo to wychodzi na necie a łatwo można zrobic samemu
podpowiecie cos?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 21:39
Rucola lubi tę wiadomość
-
Achia mój zachowywał się normalnie. Za to boi się do teraz Ninki. Jest lepiej niż na początku, ale nadal nie da się dotykać i na dystans.
Rucola dziękuje! Co do bombek ja bym poleciła farby do szkła, będzie na pewno wygodniejsza i mniej śmierdzącaRucola lubi tę wiadomość
-
Rucola ja maluję markerem czarnym albo białym korektorem
Lamka ja też jestem po tym filmie (wczoraj) -teraz nie ma wyjścia, musimy urodzić
Idę wskoczyć do wanny! -
Rucola wrote:dziewczyny to teraz ja z innej beczki. Czym można wykonac napis na bąbce choinkowej? Chcemy miec taką symboliczną w domu i jeszcze dwie symboliczne dla dziadków. Strasznie drogo to wychodzi na necie a łatwo można zrobic samemu
podpowiecie cos?
edit. własnie wpadłam na pomysł zeby kupić granatowe bombki i biały perłowy lakier do paznokciczerwony mam, to zrobie tez czerwone wstawki
efekty pokażę ale to dopiero w przyszłym tygodniu. Jutro mamy meningo więc czwartek, piatek nie wiem czy wyjdę na spacer, chyba że jutro wyskocze do rossmanna bo i tak mam potrzebe... tylko pytanie czy w rossmanie są bomki
Rucola lubi tę wiadomość