Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris mówiłaś, ze ona jest dziś w gabinecie. idź tam dziś na usg, powiedz że się martwisz ilością wód płodowych i chcesz to sprawdzić a nie czekać do poniedziałku, bo kontrola z cc miała być jutro. Nosz bez jaj. Face to face gadka będzie inna, moze na poniedziałek umówi Cię na to planowe cc.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nika piękna sukieniunia
na na pewno nie będzie za duza!!!
Już się nie mogę doczekać jak nam wrzucisz zdjęcie Renatki w tej kreacjiStaraczkaNika, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Lunaris mówiłaś, ze ona jest dziś w gabinecie. idź tam dziś na usg, powiedz że się martwisz ilością wód płodowych i chcesz to sprawdzić a nie czekać do poniedziałku, bo kontrola z cc miała być jutro. Nosz bez jaj. Face to face gadka będzie inna, moze na poniedziałek umówi Cię na to planowe cc.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Lunaris, co za lekarka, niepoważne to z jej strony. Zrobilabym tak jak radzi Lunaris i nie wyszła z gabinetu bez skierowania na cc.
-
Zabawy siusiakiem, to jest hit! Nasz chrześniak mówił, że ma dużego pisora jak tata
Szwagier się cieszył, ale ja mu uświadomiłam, że to wcale komplement nie był
Nika, na strojenie przyjdzie jeszcze czas, przynajmniej potem jak będzie chodzić, to te tiule i falbany nie będą się podwijaćJa kupiłam muchę z zamiarem założenia jej na Wielkanoc
Lunaris, no lekarka sobie żartuje chyba... Ja też popieram pomysł Rucoli. -
nick nieaktualny
-
Mówią że to porody są trudne...a to oczekiwanie i komplikacje są jeszcze gorsze!
Achia - o której wizytujesz? Dobrze pamiętam że to dziś?
A ja się pochwalę moim zakupem. Bo zakochałam się i odrobinę mniej boje się pierwszej kąpieli. Mam nadzieję, że się sprawdzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a70a374045c8.jpgpilik, Rucola, Kaczorka, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Lunaris wierzyć się nie chce
trzymam kciuki żeby się wyjaśniło szybciej. Naprawdę przykre to, płaci się tyle kasy, a lekarz nawet nie kojarzy... oby na żywo się udało spotkać i coś wyegzekwować.
Lamka już nie długo, może Domiś chce poczekać na Mikołaja? -
Minnie wygląda bardzo fajnie. Pytanie czy naciagnie sie pod ciężarem noworodzia do tego stopnia że będzie we wodzie? jesli tak to bardzo fajna rzecz
Podrzucisz linka?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyLunaris cholernie przykre, że spotykają Cię takie nerwy na końcówce. Mocno trzymam kciuki, że lekarka Cię zapisze na cc albo żeby Staszek zrobił Ci prezent i sam zaczął akcje, bo obie wiemy co niesie ze sobą indukcja. Nie pisze, ale myślę o Tobie i mocno Wam kibicuje
summer86, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Rucola, kciuki za szczepienie!
Dziewczyny, co sądzicie o skoczkach? Nie wpadłabym na kupowanie tego, bo wiem że fizjo nie do końca polecają, ale mamy dostać po bratanicy i nie wiem czy brać czy jakoś zgrabnie odmówić.Rucola lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Rucola, kciuki za szczepienie!
Dziewczyny, co sądzicie o skoczkach? Nie wpadłabym na kupowanie tego, bo wiem że fizjo nie do końca polecają, ale mamy dostać po bratanicy i nie wiem czy brać czy jakoś zgrabnie odmówić.
w pierwszej chwili myślałam, że o sporcie sobie podyskutujemy
jak byłam młodsza to kochałam się w Martinie Schmitt'cie
nasi panowie genralnie dają radę, a o innych skoczkach nic nie wiem
edit - nazwisko poprawiłam, w końcu Martin zasługuje aby go poprawnie wygooglać
komu czekoladkę?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e922759b179f.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 14:05
Patrycja20, summer86, Lusesita, StaraczkaNika, pilik, Jeżowa, KateHawke, Anna Stesia, Rucola, Nadzieja22, JustynaG, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWpadły koleżanki,a już myślałam że jak wejdę na forum to zobaczę Dominisia. Lamka- nadal trzymam kciuki!
Lunaris-popieram pomysł Rucoli.no co za babka....
Minnie-dobrze pamiętas, wizytuje popołudniu, jedziemy na 17
Nika- piękne ubranko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 13:55