Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, u mnie noce dalej nieprzespane. Chętnie bym oddała sen dla mam nieśpiących skoro i tak sama nie śpię...
Mikołaj robi takie kołowrotki, szczególnie w nocy, że już sama nie wiem jak leży i gdzie co ma. Wcześniej był na pewno głową w dole, ale teraz to chyba w poprzek, bo prawy bok zbiera łomot największy.
Tutaj zaczyna się gorący okres, tyle z Was na wylocie
Kaczorka, Ibishka dużo zdrówka dla dziewczyn.
Jeżowa, ech te facety... Ciekawa jestem jak mój się odnajdzie, obym się miło zaskoczyła
Bajeczko a jakiego tulika masz? Ja już mam jednego, bo kupiłam nowego, ale może małemu podpasuje, to jeśli Ci nie zejdzie do tego czasu jak się urodzi, to możemy się zgadać. I tak chciałam potem kupować drugiegoNa przesyłkę po Twojej stronie się nie zgadzaj, bo Ci się nie opłaci. Chyba, że wystawisz za 65 i napiszesz, że wysyłkę Ty płacisz.
Idę dalej wynosić rzeczy z garderoby, bo mąż nam powiększa.
Miłego dnia! -
Zuza, aleś Ty śliczna
Jej chciałabym chociaż jedną córeczkę
Dobra mam pytanie: jeśli czuję czkawkę po lewej stronie od pępka, to tam może być główka? -
nick nieaktualny
-
Zuzia jaka stylówa
gratuluję 2 miesięcy
Bajka dokładnie, nie sprzedawaj na takich warunkach, koszt przesyłki zawsze powinien pokrywać kupujący. Znajdziesz innego chętnego, gwarantuję! -
Nadzieja22 wrote:Zuza, aleś Ty śliczna
Jej chciałabym chociaż jedną córeczkę
Dobra mam pytanie: jeśli czuję czkawkę po lewej stronie od pępka, to tam może być główka?
Może być, ale nie musi. Ania w brzuchu często miała czkawkę, średnio 3 razy dziennie. W ostatnich tygodniach czulam ewidentnie czkawkę w górnej części brzucha i bałam się, że mała obróciła się znów głową w górę, a na wizytach okazywało się, że grzecznie leży główką w dółNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja tak patrzę, czy opada ten brzuch czy nie ,ale chyba nie .. :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f7f7ab40fc7.jpgPatrycja20, Yoselyn82, JustynaG, Kaczorka, Nadzieja22, KateHawke, pilik, Lusesita, Amal, Bajkaaa, Lunaris, KateKum, Anna Stesia, Flowwer, Morusek lubią tę wiadomość
-
Achia - a mi się wydaje, że jest dość nisko
Jeżowa - dobrze, że mąż przeprosił, bo przegiął.
Pilik, Ibishka i Summer - współczuję i łączę się w bólu z nocnymi akcjami.
U nas gorączka jeszcze większa niż poprzedniej nocy. Do tego pół nocy byłam sama, bo mąż miał wigilię firmową i wrócił przed 2.
Ale za to Aluśka dzisiaj go nie odstępuje na krok, więc mam więcej swobody.
Lamka - mam nadzieję, że u Was postęp jest i zaraz nam pokażesz Dominika
Za resztę naszych dziewczyn "na wylocie" nieustannie trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Ibishka zdrówka dla Gabi
Nadzieja, piszesz że Mikołaj robi kołowrotki. Ja pomyślałam o przedwczorajszych Mikołajkach i takim Mikołaju i zastanawiałam się w pierwszej chwili o to Ci chodzi
Brawo ja.
A co do czkawki. W pierwszej ciąży zawsze czułam czkawką w jednym miejscu, a z kolei Dominiki czkawką czułam różnie, mimo że była główka do dolu.
Bajka nie zgadzaj się. Ja takich puszczam z nurtem.
Wystawialam moja kurtkę ciążowa. Nosiłam ja sporadycznie, bo leżałam dużo, więc stan był idealny.
Oczywiście nieważne że za pół ceny. Co chwilę były pytania czy opuszczę 20/30zl i wyśle na swój koszt...
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Ibishka, Kaczorka, mnostwo zdrówka dla Waszych córeczek!
Kaczorka, ibishka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie.
Wiem że temat przewijał się wiele razy. Chodzi o maty piankowe na podłogę.
Odpuszczę raczej ta co ma Rucola, bo jest bardzo droga. ( Rucola sle link mozesz dac) A możecie polecić coś tańszego, ale żeby spełniało funkcję, miało stonowane kolory i nie śmierdzialo chińszczyzna przez miesiąc? No i jaka grubość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 15:56
-
nick nieaktualnytrochę to trwało, nie pytajcie ... ale są! nie cytujcie- później usunę :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 18:48
Jeżowa, Lusesita, blue00, KateHawke, JustynaG, Nadzieja22, Patrycja20, Yoselyn82, pilik, StaraczkaNika, Amal, Minnie89, Kaczorka, summer86, Sarna84, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Achia, bardzo ładna, taka naturalna sesja
Lamka, co tam u Ciebie? Jak wygląda sytuacja?
Ibishka, współczuję nocnych przebojów. Właśnie takie sytuacje sprawiają, że nie jestem pewna czy przeniesienie łóżeczka Ani w wieku 6m-cy do jej pokoju to dobry pomysł.
Jeżowa, całe pół godziny nosił Agatkę? No to się biedak zmęczył! Dobrze, że przeprosił ale teraz wypadałoby by więcej w domu robił i też opiekował się Agatką. I to nie pół godziny dziennie z wielką łaską.
No i koniecznie zdaj relację z dzisiejszych wizyt gości.
Lusesita, ja myślę nad tą matą:
https://allegro.pl/puzzle-piankowe-mata-piankowa-62x62-1-szt-pastele-i6964338113.html
Lusesita lubi tę wiadomość
-
Achia pięknie!
Jezowa mam nadzieje że wizyty będą udane. Możesz powiedzieć mężowi że ja po ciężkim dniu z Ninką mam totalny sajgon i jestem z siebie dumna jak obiad ogarnę (robiąc bajzel w kuchni), a mąż mimo że swoje pewnie myślimy cieszy się z obiadu i nie komentuje reszty bo wie, że wtedy bym dopiero zrobiła bajzel, który by poczekał aż on posprzątać.
Lusesita polecam nasze, może nie są super grube ale uważam że wystarczające w zupełności. Kolorami się nie sugeruj na zdjęciu bo jak wejdziesz w opis to zobaczysz że można zmieniaćmy mamy akurat czarne i zielone z tej aukcji
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7335072345 a i po otwarciu śmierdziały, ale dosłownie kilka godzin i nie trzeba było i wietrzyc ani nic.
Edit. Widzę że to będą takie same jak wrzuciła Justyna, ale jak chcesz więcej to taniej wychodząWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 16:41
-
Achia, piękna sesja bez zadęcia
Super to wyszło
Luna, Zuzia wygląda jak gwiazda rocka z tym irokezikiem i futerkiem
Też mam futerko, ale białe i trochę za duże
A ja byłam na spacerze 4 godzinnym! Pokupowałam różne drobiazgi, pozałatwiałam kilka spraw i duuupa - brzuch mięciutki, dzieciuś sobie dokazuje. Pokonałam nawet wiele schodów i górek... No i tylko nogi mnie trochę bolą, bo buty jakieś ciasne się zrobiły!
I po chorobę tyle leżałam skoro moja szyjka choć krótka jest jednak ze stali?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 16:48
-
Lusesita spoko, mi się też dzieciaki mylą które czyje
Achia, ale piękne zdjęcia!
Ja na 5 stycznia umówiłam nas na sesję