Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka pięknego synka urodzilas, wygląda jak już miesięczny bobas i jaka super fryzura
. Trzymam kciuki za szybkie dojście do siebie, rozkrecona laktacje, będzie wszystko dobrze i czas również szybko zleci do waszego spotkania i powrotu do domu po tych ciężkich chwilach.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
Ja polecam książeczki sensoryczne- jest ich wiele, dla nas najfajniejsze były kolorowe z materiału z różnymi fakturami ( lusterko, szeleszcząca strona, ruchome elementy).
Te kostki też były fajne :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1e6be2c1206.jpgmalka lubi tę wiadomość
-
Lamka śliczny Domiś
nieustannie trzymamy kciuki! I kciuki za laktację, oby udało się pięknie rozkręcić :*
A to nasza choinka, bardzo się cieszę, że zdecydowaliśmy się kupić wcześniej w tym roku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/817b75275c81.jpg
U nas po wizytach gości, wszystko się udałoz mężem też w porządku, po porannym "nieporozumieniu" nic nie mam mu do zarzucenia
jutro mój brat ma urodziny i wpadają do nas całą rodzinką, więc będzie wesoło z ich trójką dzieci i naszą Agatką
my właśnie oglądamy Better call Saul na Netflixie (zamiast spać), polecam, zwłaszcza jeśli oglądałyście Breaking bad!
Nika czy ktoś Ci nie wróżył porodu na jutro? Bo pamiętam, że zachwalałam datęPatrycja20, KateKum, Lunaris, Lusesita, Anna Stesia, Achia, olik321, StaraczkaNika, KateHawke, Nadzieja22, Yoselyn82, Rucola, JustynaG, pilik, Kaczorka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Nika czy ktoś Ci nie wróżył porodu na jutro? Bo pamiętam, że zachwalałam datę
Męczy mnie czekanie. A wydawałoby się że 5 lat czekania na cud nauczyły cierpliwości... Guuuucio nie cierpliwość!
-
nick nieaktualnyU nas też choinka jednak stanęła! Nie za duża,sztuczna, ale jest
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b59b9fc0894.jpg
Nika końcówka faktycznie uczy cierpliwości!A tak apropo wiesiołka- jak go aplikujesz to potem nie masz wrażenia, że Ci wody w nocy odchodzą?:p a jeszcze ostre jedzenie ponoć może pomóc
a poza tym wiesz- noc jeszcze przed Wami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 22:56
Jeżowa, Lusesita, KateHawke, Nadzieja22, Lunaris, pilik, Patrycja20, olik321, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Hej Anna Stesia, co tam u Was na froncie? Jak tam rozszerzanie diety i rytm życia z Tobą w pracy?
Nika, Achia, Lunaris - ostatnie dni/tygodnie to jak lata się ciągną, oj tak! Wszystkim Wam życzę spokojnych porodów, bez zielonych wód płodowych i stresów, jaki dzisiaj w nocy musi przeżywać Lamciawiesiołkujcie się, kochajcie, pijcie malinę, a nóż widelec coś ruszy!
Rucola a jak tam u Was? I Kaczorka jak tam Alusia i jej angina (której nie lubimy i którą przeganiamy!)?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 23:15
Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka gratuluję!! Życzę dużo zaparcia i siły w rozruszaniu laktacji. Nie załapałam się na zdjęcie
Lunaris to teraz czas na Ciebie
Karma to już ostatni dzwonek na pożądki bo z niemowlakiem to szczyt zrobić zakupy czy ugotować obiad.
Rucola nie czytałam nic na temat szkodliwość klinów choć zawsze trzeba brać pod uwagę że u mnie się to sprawdzało bo aktualnie nie używam w łóżku tylko jeszcze w wózku.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAchia tak, jak wody odejdą to od razu do szpitala bym radziła
możesz wówczas urodzic w kilkanaście minut/godzin. Zuza pojawiła się 6 godzin po odejściu wód. Wody odeszły ok 0.30 a skurcze czułam od 03.00. urodziłam 06.35
Lamka jeszcze raz gratulacje, a Dominik śliczny
Nie wiem czy nie przyspiesze echo, bo mała się tak zanosi że jest sina... Do tego podczas jedzenia zaczyna się męczyć i tętno przyspiesza, wcześniej tak nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 00:02
-
malka wrote:Wiem, że już się kiedyś przewijał temat, ale nie zarejestrowałam wtedy za bardzo. Jakieś zabawki na 6 miesiecy? Nie mam kompletnie pomysłu co kupić Feli na gwiazdkę.
Malka, ranking chyba wygrała butelka z makaronem
Ja polecałam szczeniaczka uczniaczka, garnuszek na klocuszek i to:
https://www.smyk.com/roler-dumel-discovery-42307.html
Juicy polecała wieżę z kubeczkow.
I tyle zapamiętalam.
Mała ma teraz taki niebiesko panel FP (są aktualnie w Biedronce), do mnie nie przemawiał z wyglądu, ale ona ma frajdę z uderzania w niego rączkami i w przesuwaniu elementów.
A tak w ogole witam się z 5 pobudki, ciekawe ile będzie jeszcze do rana.malka lubi tę wiadomość
-
Lunka, przykro mi, że Zuzia ma takie niepokojące objawy
Maluszki czesto męczą sie przy jedzeniu, Ania czasem aż się pociła, ssanie to dla nich duży wysiłek, ale myślę, że sama dla spokoju też bym przyspieszyła badanie.