Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySummer u mnie bardziej śmierdziało abecadło niż te duże puzzle. Btw importer był ten sam, bo była ta sama karteczka.
Abecadło stało cały dzień na balkonie i mimo to waliło dalej w domu. Duże puzzle tylko przemyłam i w sumie nie było czuć ich. Zrobiłam to płynem Lovela do powierzchni.
A ja z zamówieniem z Gemini dostałam gratisy. Może któraś jest chętna albo zna kogoś kto przygarnie jedynie za kw?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/420373a7fbf5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93dc2054dcef.jpg -
Dziewczyny (Melevis, Pilik),
na warsztatach z chustonoszenia babeczka mówiła, żeby nie zakładać dzieciom pólspiochów, pajacyków bo będzie im niewygodnie, że najlepiej spodenki i skarpetki.
No a co z sukienką? Można założyć rajstopki?
Bo chcialam w wigilię ubrać Aneczkę w sukieneczkę a niewykluczone, że będziemy używać chusty przy przejściu od jednych do drugich rodziców. -
nick nieaktualnyJustyna ja nie Melevis, ani Pilik, ale też nie wkładam małej w spiochach, bo jak się podwiną do góry to ciągną jej stópki. Rajstopki myślę że są na tyle elastyczne że nie będzie takiego efektu, szczegolnie jeśli nie są na styk. Tak myślę, ale mogę być w błędzie
A i rajstopki się naciągają, więc jakby podeszły za wysoko to da radę złapać przy stopie i lekko naciągnąć do dołuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 15:43
pilik, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Justyna dokładnie tak jak Luna napisała. Mi się zdarzało w polspiochach ale przy dużych z gumkami na kostce. Chodzi o to żeby dziecku paluszków nie ciągnęło tylko dlatego jak Ninka ma rajtuzki to po prostu co jakiś czas sprawdzam czy są luźno na dole i w razie co ciągnę lekko żeby miała luz
bardziej niewygodnie może być aneczce w sukience, uważaj jak będziesz wkładać żeby Jej się na plecach ani na brzuchu nie zrolowala i spokojnie wrzucaj do chusty
JustynaG lubi tę wiadomość
-
Pilik a byłabyś tak uprzejma i wrzuciła mi zdjęcie swoich rajstopek z Sówki? Bo wciąż nie zamówiłam, a chciałabym zobaczyć je "na żywo"
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
Jestem zwolenniczką praktycznych ciuszków ale już zaszaleję i w tę pierwszą wigilię ubiorę ją inaczej niż zwykle, tak odświętnieLuna1993, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ze mną jest coś nie tak, bo jak mała ma na sobie sukienkę to jestem chora, no nie podoba mi się i już
i bynajmniej nie wynika to z tego, że chciałam syna (nie chciałam) bo sugerowali nam to znajomi
lubimy małą w spodniach, szarości i fajnych pajacach.
Dla porównania Zuza 2 dni i Zuza 2 miesiące (pajac o rozmiar większy)
]
Dla odmiany starsza sukienki nosi
Lunaris jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 07:44
Achia, Minnie89, Jeżowa, Bajkaaa, Patrycja20, Rucola, pilik, Lusesita, Nadzieja22, KateHawke, Yoselyn82, Kaczorka, Lunaris, JustynaG, Sarna84, malka lubią tę wiadomość
-
Luna śliczności
Ja moja lubię w sukienkach ale ubieram mega rzadko bo mam wrażenie że jest jej nie wygodnie dlatego na codzień chodzi w dresie dla pokrycia moich slow oto Zosia z dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 11:51
Achia, Jeżowa, Luna1993, Rucola, Lusesita, Nadzieja22, KateHawke, Yoselyn82, Patrycja20, Kaczorka, Lunaris, Lena21, JustynaG, Ania1003, Sarna84, malka, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny obie nasze dziewczyny z drużyny "Z" czyli Zosia i Zuzia wyglądają ekstra w swoich ciuszkach
Ja za to bym ubierała Agatkę tylko w sukienki, ale wiem, że wygodniej jej w body i spodenkachLuna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Bajka wiesz że ja też uwielbiam Zosię w sukienkach
u Was chociaż dres w żywych kolorach
W żywych kolorach bo dostałaale ubieralabym ja w szarości bo je uwielbiam ale nie mam za dużo tych ciuchów a to typowo świąteczne
A tak swoją drogą coś czuję że nasze Zetki by się dogadaly ze sobąLuna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna a ja myślałam że ja jakaś dziwna, nie znoszę Ninki w sukienkach. Dostała od mojej siostry pajaca takiego i chyba ubierzemy na wigilie. Chociaż nie powiem, kupiłam też sukienkę (takà sweterkową) i rajtuzki i zobaczymy jak będzie wyglądała w takim zestawie
https://www.mamasandpapas.com/en-gb/star-blouse-mock-layer-all-in-one/p/s94fgp6
Jezowa zaraz zrobię zdjęcie i wstawięw jednych które mamy pięta się obróciła ale niestety w wielu firmach widzę ten problem...
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
My od fizjo wracamy. Niestety nie jest ok. Aluśka ma dużą asymetrię i musimy pracować z jej prawą stroną. Głównie z biodrem i nogą, bo stawia ją nieprawidłowo od palców zamiast od pięty. I ogólnie jej nie obciąża.
Dostaliśmy wskazówki i przez tydzień mamy ćwiczyć. Powinna być poprawa. Jak nie będzie, to wtedy fizjo będzie główkować nad cięższym działem.
Tyle dobrego, że zaczęła chodzić całkiem niedawno, więc jest szansa to naprawić. -
Kaczorka całe szczęście że w porę, trzymam kciuki żeby się udało tymi ćwiczeniami!
I widzicie, to mnie przekonuje że jednak warto skonsultować się z fizjo nawet jak nam się wydaje że wszystko ok...
Jezowa zrobiłam porównanie :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea4caaabf2ed.pngRucola lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór,
Liczyłam na jakiś update od Lamki ale pewnie jeszcze są zajęci.
Jakie śliczne dziewczyny na forumZuza, Zosia
Kaczorka dobrze że Ala ma się zdrowiej a niefajnie że wyszła asymetria. Plus jest taki że wiecie już teraz i możecie to korygować.
Nam do wszystkiego Franek zaniemógł. Kaszle i ma zatkane zatoki, gęsty katar... mam nadzieję że nie pójdzie w uszyakurat teraz! Jutro jeśli nie uda mi się ściągnąć mamy to jadę sama do szpitala bo Ciastek musi zostać z Franiem. Ech, całe życie pod górkę
-
Pilik - żałuję, że nie posłuchałam swojej intuicji i nie poszłam z nią w lipcu. Ale jak zaczęła raczkować, to nie widać było problemu..
No nic, nie z takich problemów można wyjść ćwiczeniami, więc mam nadzieję, że i nam się szybko uda
a co do rajstop - kiedyś kupiłam w LIDLU i nie byłam zadowolona, bo strasznie wąskie w pasie były. Miałam wrażenie, że cisną na brzuszek. Ze Smyka fajnie nam się nosi -
nick nieaktualnyKaczorka- najważniejsze, że macie już to wyłapane, ćwiczenia przepisane, trzymam kciuki za szybkie efekty i żeby cięższe działa nie były potrzebne!
A jak tak piszecie o fizjo to mi się przypomniało przedszkole i chodzenie z woreczkiem z grochem w środku (czy co tam w środku było innego)- który był na głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 18:51