Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer moja teściowa kupila Franiowi robota 3+, który strzela tek głośno, że go na dwa piętra słychać i chyba ma z 50’cm
Zosia i Zuzia slodkie dresiary
Kurczę właśnie pomyślałam, że ja nie mam pojęcia w co ubiorę go na wigilie, chyba w ubranko świąteczne z alie
Kaczorka przykro mi, że nie wszystko ok, ale super że byłaś czujna i szybko będziecie działać !
Puzzle my mamy 60x60 - trochę miały zapach niemiły, ale tak jak dziewczyny pisały kilka godzin. Teraz je uwielbiamy, Franio robi na nich super postępy, bo mu się nic nie podwija ani nie ucieka jak leży na brzuszku czy się obraca a jest miękko i bezpiecznie
My dziś długi dzień, rano byliśmy z moim mężem na pogrzebie, poprosiłam moją mamę, żeby została z Franiem, bo nie chciałam ryzykować z tą ospą. Dziś mamy tez takie małe święto, 13 lat naszej znajomosci, ale nasze świętowanie jest w tym roku inne - leżymy w domu w dresach i z Franiemzjedliśmy niezbyt wykwintny makaron i nic nam więcej nie trzeba
Aaaa byłabym niesprawiedliwa - dostałam prezent z okazji „urodzenia Frania” (pol roczny poślizg pominę) złote kolczyki i bransoletkę
A to my...
img][/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 20:40
Rucola, reset, Lunaris, Achia, pilik, JustynaG, lamka, summer86, Ania1003, Bajkaaa, Anna Stesia, Madzik34, Kaczorka, Karma88, Patrycja20, Sarna84, Nadzieja22, StaraczkaNika, Lusesita, olik321 lubią tę wiadomość
-
Lena piękna rodzina i pięknie spędzona rocznica- dresy i najukochańsi obok to jest to
...no może ja bym do tego jeszcze jakąś czekoladkę chciała
A co do takich hałaśliwych zabawek to ja proponuję podrzucić dziecko z takim zestawem kilku grających (najlepiej na raz i z irytującymi dźwiękami) osobom, które takie rzeczy kupują na parę godzin do opieki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRelacja ze spotkania z Dominikiem.
Na oddziale pozwolili mi być bardzo krótko, bo Panie się martwiły o mój stan. Domiś ma cały czas czkawkę. Saturacja jest ładna, momentami tętno trochę podwyższone. Ma przepiękną skórę i kształt główki. Chciałabym zobaczyć jego oczka, ale ma cały czas zamknięte bo śpi po lekach. Ja jak się urodziłam to miałam granatowe tęczówki i błękitne białka, ciekawe czy ma to po mnie.
Bardzo ciężkie przeżycie, na początku wpadłam w histeryczny płacz, ale zaraz się uspokoiłam i mogłam go głaskać.
Wieczorem spróbuję Was trochę nadrobić.Ania1003, JustynaG, pilik, Cheresta, Anna Stesia, Madzik34, Achia, Lena21, Minnie89, Kaczorka, Patrycja20, Lunaris, Sarna84, Nadzieja22, Lusesita, Rucola, -Mamunia-, Phnappy, Jeżowa, KateHawke, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka, intuicja matki jest jednak niezawodna, dobrze że poszliście do fizjo, myślę że dzięki ćwiczeniom szybko skorygujecie napiecie i postawę. A co wzbudziło Twoj niepokoj w lipcu?
Lamka, cieszę sie ogromnie, że jest poprawa i moglas się spotkać z synkiem. Trzymam kciuki abyście jak najszybciej mogli wrocic razem do domu.
Lena, piękna z Was rodzina -
Luna , ja nie wiem jak wygląda moja córka w sukienkach
po prostu preferuje praktyczne stroje - pajace i bodziaki. Moja nie lubi przebierania więc nie chcę jej męczyć.
Sama kupowałam raczej szare rzeczy z myślą, że są uniwersalne i jakby drugi pojawil sie syn to będę miała ciuszki ale dostała mnóstwo różowych rzeczy.
I jak jest na różowo to nie padają pytania "chłopiec czy dziewczynka?"
A Twoja córcia oczywiście boska... i ten irokez! Mogłabyś jej zrobić metalową stylówę
Bajka , piękne świąteczne ubranko. No i koniecznie proszę robić sesję ze świątecznych stylizacji.
Kaczorka , dobrze, że wiecie co się dzieje z Aluśką. Oby tylko chciała ćwiczyć.
Lunaris , nie wierzę w pecha ale w tym roku to rzeczywiście ciągle masz pod górkę.
Lena , przepiękne zdjęcie! Brawo dla męża - w końcu po 6 miesiacach się zmotywował
Lamka , super wieści. Będzie dobrze a każde następne spotkanie będzie coraz dłuższe. Jeszcze chwilka i będziesz mogła nam na forum pisać "on jest nieodkładalny, całymi dniami tylko by się tulił"Bajkaaa, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zosia i Zuzia to prawdziwe księżniczki w dresie
Lena piękna z Was rodzinka :*
Kaczorka po tygodniu na pewno u Ali będzie poprawa! Będę trzymać mocno kciuki ! :*
Lamka spłakałam się jak przeczytałam o Twoim spotkaniu z Dominikiem ! Ale bardzo się cieszę, że jest stabilnie :*Kaczorka, Bajkaaa, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Lamka dużo zdrówka dla Dominika! Niech szybko dołączy do rodziców w domu
-
Summer - Aluśka w wózku zwykle skręcała głowę w jedną stronę i lekko była wygięta w łuk. W zasadzie od urodzenia miałam takie wrażenie, tylko już później sama się gubiłam czy to ta sama strona czy nie. Jak zaczęła raczkować i usiadła, to myślałam, że problem minął. No ale jak widać nie.
Najgorzej, że młoda się teraz buntuje i na każde nasze "nie" jest histeria..
Lamka - dobrze, że udało Ci się zobaczyć Domisiateraz każdego dnia będzie lepiej
Lena - super są takie fotki rodzinnea teściową z robotem to chyba fantazja poniosła :p
-
Lamka cudownie czytać, że mogłaś być choć chwilę ze swoim Centrum Wszechświata!!! Super, że u Domisia coraz lepiej i zanim się obejrzysz to te początki zostaną tylko wspomnieniem :*#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kaczorka dobrze, że poszliście do fizjo. Teraz trochę poćwiczycie i mam nadzieję, że problem szybko minie.
Lamka, super, że mogłaś pobyć z małym. Mam nadzieję, że jutro będziesz mogła spędzić z nim więcej czasu.
Lunaris, powodzenia jutro ( mam nadzieję, że piszę to ostatni raz)
Luna, Bajka piona! Fela to też dresiara. Ma podań 5 miesięcy a jeszcze nie miała sukienki założonej ani razu. Nie było okazji a nie będę dziecka w domu w sukience trzymać. Mam na święta taką w kratę szkocką bo dostałam w prezencie. Ale jeszcze nie wiem czy ją założymy.Rucola, Lunaris, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Lamka ciężka i piękna chwila za Tobą... Mam nadzieję, że już wkrótce zostanie Ci wynagrodzone to początkowe cierpienie i trudniejszy start Twojego pięknego Synka. Na zdjęciach wygląda na bardzo silnego. Powodzenia w dalszym rozkręcania laktacji, o nią też pięknie walczysz.
Lena nie załapałam się na zdjęcie
Pilik bardzo dziękuję za zdjęcie rajstopek i powiem Ci szczerze, że jestem baaaardzo zaskoczona tą mega różnicą w rozmiarach! Przecież to jak przekrój od rozmiaru dla noworodka do rocznego dziecka! A niby taki sam, masakra... Nie mam chyba co zwlekać, tylko te Sówki zamówić, bo święta idą, sukienka czeka, a nogi póki co byłyby gołe
Muszę przyznać rację wszystkim Wam, które pisały, że harmonogram dnia wyklaruje się sam - naprawdę tak się stało, nawet nie wiem kiedy, nagle dni stały się bardziej regularne. Niesamowite jest dla mnie teraz to, że tak naprawdę przez 12 godzin "dnia" karmię Agatkę tylko 4 razy - po wstaniu, pół godziny przed spacerem, po spacerze i przed kąpielą! Jeszcze niedawno mam wrażenie, że tylko karmiłam! W "nocy" drugie tyle karmień, jeśli o to chodzi to jest bardzo skrupulatna i każde 12h obdziela równo żądaniem piersi
Ja już padam i oczy same mi się zamykają. Lunaris powodzenia jutro, niech ta lekarka się w końcu ogarnie!!! Dobranoc dziewczyny
Edit: jeszcze Kaczorka - najważniejsze, że problem jest zdiagnozowany, teraz na pewno wysiłek włożony w ćwiczenia, ale za jakiś czas będziecie się cieszyć poprawą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 22:36
-
O jaka tu cisza wieczorna
Edit: o, akurat się uruchomiłysmy we 3!
Lamka - jejku, jak fajnie że byliście troszkę razem!
Lunaris - gotowa na jutro? Potwierdziłaś z doktorką że NA PEWNO tam będzie?
Odkryłam dziś dziwna rzecz. Kiedy obcy ludzie mówią do mnie coś o moim dziecku, zastanawiam się skąd oni wiedzą że jestem w ciążybrawo ja.
Lepiej się wyśpię bo jutro idę się kłuć z rana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 22:40
-
Wszyscy śpią?
Ja trochę spałam, ale obudziłam się na siku i jakoś zasnąć nie mogę.
Zuza i Zosia ślicznotki
Kaczorka średnie info z wizyty, ale oby szybko udało się naprostować.
Kurde LunarisTy chyba faktycznie masz ostatnio pecha... Dużo zdrówka dla Frania! No i oby to było ostatnie podejście do szpitala, a jakby coś, to powiedz, że mało się Stasiu rusza i dziwnie Cię brzuch boli.
Lena wszystkiego najlepszego dla Was. Cudna z Was rodzinka, a spędzenie rocznicy jak najbardziej superFajnie, że mąż zreflektował się z prezentem, cwaniak 2 okazje na raz obskoczył
Odnośnie prezentów dla dzieci, to aż się boję, co moja teściowa będzie kupować... Na pewno mogę szykować się na powódź pluszaków, których szczerze niezbyt lubię.
Lamka aż mi się łezka w oku zakręciłaWciąż mocno trzymam kciuki za synka. Jak się czujesz?
Minnie, brawo za spostrzegawczość
Rośnie nam mały dzik chybaTakie rzeczy robi i z taką siłą, że jestem w szoku. Może po tacie nie może usiedzieć 5 minut na tyłku, tylko coś robić, bo mam wrażenie, że praktycznie co chwilę się rusza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 02:58
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Ja też nie śpię. Rano będę jak zombie -może wtedy się ktoś zlituje i mnie przyjmie...