Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
O ile Nice i Lunaris życzę szybkiego porodu (a nuż to już?
), to Fozzie i Minnie, dajcie sobie na wstrzymanie! Termin Boćkowego iui już tu anonsowałam, a po Klarze brzuszek chciałam przejąć ja!
Także Fozzie, czekaj do terminu z cc, bo u mnie to nawet @ jeszcze nie ma po zabiegu
Bajkaaa lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ale się dzieje! Minnie oby to jednak nie było cholestaza. I oby Milan jeszcze posiedział trochę!
Fozzie uu, brzmi groźnie...! Mam nadzieję, że kąpiel wyciszy.
Achia nie pozostaje Ci nic innego jak urodzić 17ego! W dobrej sprawie bo dla Boćka, przegadaj to z Oskarem!
Ja od trzech dni zamiast robić cokolwiek w domu robiłam... pokemona na szydełku! Chrzesniaczka sobie zamarzyła na urodziny... ma trochę mankamentów, ale zdążyłam zrobić i od jutra może się uda jakieś pierniczki czy paznokcie chociaż (już mam w stanie opłakanym).
Bajka ja czekam też na paczki. Co do informacji o przesyłce tam to się nie sugeruj bo wg nich moja niania, która przyszła ponad tydzień temu dalek gdzieś tam czeka na przewoźnika za oceanem...
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa. Wrzucam mojego okruchaa drugie z dzisiejszej drzemki, przez katar (od ząbków raczej na szczescie, lekarka potwierdziła moje przypuszczenia) marudna była rano i miała problem żeby zasnąć w końcu się udało w takiej pozycji, jak ją bujalam ręką. Uwielbiam ją tulić
.
[url
Lamka jak dzisiaj Domiś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 07:12
veritaserum, blue00, Minnie89, Jeżowa, Patrycja20, -Mamunia-, Kaczorka, Yoselyn82, Nadzieja22, Rucola, Achia, Lena21, JustynaG, Bajkaaa, Lusesita, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika, Lunaris czekamy na wieści.
Minnie będzie dobrze, już jesteś w 34tc, odpoczniesz i donosisz, trzymam kciuki.
Justyna podoba mi się ta sukienka!
Dominiś dzisiaj lepiej, dostaje już mniej leków, lekarze obserwują na ile sam będzie walczył z chorobą. Złapał mnie za palec i ziewał, trochę ruszał rączkami. Cudowny jest. Laktacja ruszyła, jestem bardzo szczęśliwa. Była u mnie dzisiaj rano przyjaciółka, dała mi w prezencie przepiękną bluzę Greyse do noszenia dzidziusia i handmade lamę włóczkową dla Dominika.
Żart sytuacyjny - rano założyłam stanik z zamontowanymi tymi częściami od laktatora do odciągania. Włączam laktator, wszystko fajnie. Po chwili jakoś mi tak mokro w udo. Paczę, a zapomniałam butelek zamontować. Brawo ja!reset, veritaserum, pilik, Minnie89, blue00, Jeżowa, Patrycja20, -Mamunia-, Kaczorka, Madzik34, summer86, Nadzieja22, Rucola, Anna Stesia, ibishka, JuicyB, JustynaG, Bajkaaa, Morusek, Lusesita, Kotowa, Sarna84, Emiilka, KateHawke, Lunaris, golonat lubią tę wiadomość
-
Lamka super wieści
Możesz kangurowac? Z mlekiem ekstra! A laktator bez butelek... dwa dni temu zrobiłam to samo, zmęczenie wygrywa z mózgiem ;p
Cudowny prezent od przyjaciółki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 19:33
lamka, Rucola lubią tę wiadomość
-
O matko ile tu nowości !
Fozzie koniecznie informuj jak sytuacja
Lunaris i Nika jak u Was ??
Lamciu bardzo mnie cieszą wiadomości o Dominiku ! I super, że laktacja ruszyła !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 19:46
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fozzie, u mnie tak było w nocy, że po ciepłym prysznicu przerwy się wydłużyły, ale po 1-2 h skurcze wróciły do wcześniejszej częstotliwości.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:Toś mnie pocieszyla!
-
Rucola wrote:Fozzie u mnie było podobnie ale to było w okolicy skurczy co 5 minut, co któryś był co 7... Nie chcę Cię straszyć, ale musisz byc gotowa na wszystko!!!
Patrycja20, Rucola, pilik, summer86, frezyjciada, JuicyB, JustynaG, Bocianiątko, Jeżowa, Nadzieja22, Minnie89, malka, Sarna84, Emiilka, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Pilik ucałuj tą sliczna Łobuziarę!!! jest przesłodka!!!
Lamka dobrze czytać, ze jest coraz lepiej z Domisiem i naprawdę pięknie walczysz o laktację :* Życzę Ci, abyście świeta spędzili spokojnie wszyscy w domu.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Fozzie Bear wrote:Mam już wyjściowe gacie i skarpetki w tęcze - lepiej nie dam rady się przygotować
pilik lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyOkurcze, jednak pojechaliśmy do Ikei a tu takie wieści!
Minnie-leż i odpoczywaj! Ale jeśli Milan chce być grudniowym dzieckiem, to i tak już jesteś w bezpiecznym terminiedziś gadałam z moją dobrą koleżanką- mama bliźniaczek z 33tyg - dziś się chwaliła , że mówią i to sporo, mają rok i 4 m-ce i w żłobku są lepiej rozwinięte niż niektóre dzieci urodzone w terminie
Fozzie- no szalejesz. To Ci Klara chce zrobić niespodziankę? Updejtuj na bieżąco! Ale może to tylko straszydła!
Lamka- super, że jest coraz lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 20:20
Minnie89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie szalona kobieto! Se tego bigosu weź jeszcze dorzuć do torby, cobyś tam z głodu nie umarła na tej porodówce
nie no tak serio to ja bym zadzwoniła do gin i jakby mi nie przeszło to ip...
Lunaris i Nika czekam tu nadal na Was! Coś czuję, że będą bliźniaki forumowe