Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik, piekny wysoki podpór ma Ninka
Ani jeszcze do tego daleko.
Edit: Veritaserum też w koncu zamówilam te puzzle polecane przez Pilik i Kaczorkę. Chce już coś koniecznie na teraz a do droższych nie byłam przekonana. Jeśli się nie sprawdzą to bedziemy ich używać wiosnć na tarasie/ogrodzie a do domu po świętach zamówię coś innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 20:35
-
Summer ma jeszcze na to czas spokojnie
Ninka to mały szogun... już mi do raczkowania staje i ogólnie do tylu tak się przemieszcza i obkręca i turla że wszędzie dotrze... ale nawet lekarka dzisiaj mówiła że ona do przodu pewnie dlatego że taka leciutka i sama się dziwiła. Więc to mojej spieszno a nie Twoja za wolno!
Ciekawa jestem co fizjo w piątek powie bo tydzień temu nie byłyśmy, a dużo się zmieniło w te dwa tygodnie bardzo.
A z puzzli, myślę że będziecie zadowolone
Veritaserum dobrze że fizjo przyjdzie, pokaże jak masz nosić i cwiczyc i zobaczysz na pewno szybko poprawę
Fozzie ok coś Klarze spieszno... chce żeby były znowu „trojaczki” forumowe?summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
Pilik faktycznie piękny podpór ! U nas nie ma opcji, żeby moja kluseczka się tak podniosła - no może na jakieś sekundy się zdażyło, za to kręci się w okol własnej osi na brzuchu jakby tańczył brake dance
Ninka jak zwykle kradnie moje serce ! Wycalowałabym ją
Fozzie kurczę jeśli się nie rozejdą skurcze po odpoczynku to ja bym radziła IP, bo podejrzewam, że będą Ci je chcieli wyciszyć - wiem, że to już prawie donoszona dla nas, ale szpital to traktuje zupełnie inaczej (przynajmniej u mnie) 36 tydzień to wcześniak i koniec kropka. W każdym razie trzymam kciuki, żeby Klara dała mamie jeszcze chwile
Lunaris, Nika jak u Was ?
Lamka Domiś to mały dzielny facet !niech każdy dzień przynosi Wam dobre wiadomości
-
Pilik jeszcze mi się przypomniało, bo tez jutro idziemy do fizjo i mam podobne przemyślenia co Ty, ten skok rozwojowy jest niesamowity ! Tyle rzeczy w niecałe dwa tygodnie opanował
Ja dziś zostawiłam małego mężowi, bo uznałam, że potrzebuje chwili oddechu i zrobiłam sobie stroiki świąteczne (może jestem dziwna, ale to dla mnie najlepszy relaks)w tym czasie mój mąż wysłał mi zdjęcie na którym udaje, że karmi Franka chipsami
stary a głupi miał ubaw po pachy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e085accbbcc7.jpg
Achia, JuicyB, Patrycja20, Lusesita, frezyjciada, Nadzieja22, -Mamunia-, pilik, JustynaG, Emiilka, Sarna84, Kaczorka, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, przepraszam, że tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale czytam, że parę z Was szuka sukienki do karmienia; ja mam niedługo dwa wesela i po długich poszukiwaniach znalazłam ideał, który jest super i w ciąży i później też się nada, bo ładnie można się dostać do cyca i kosztuje tylko 90zł, a wygląda po materiale i fasonie na dużo droższą, zobaczyłam ją na manekinie w reserved i się zakochałam, polecam z całego serduszka, bo naprawdę ładnie się układa i tak jak się bałam tych wesel, że pójdę w worku po ziemniakach tak teraz aż nie mogę się doczekać, żeby się w końcu pokazać i ładnie ubrać
https://www.reserved.com/pl/pl/woman/all-1/clothes/dresses/uv199-slv/boat-neck-dressRucola, frezyjciada, lamka, malka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Minnie a czemu grozi ci cholestaza? Masz jakies objawy?
Lamka bardzo się cieszę, że z Dominisiem lepiej i że laktacja ruszyła
Pilik Ninka pięknie się podpiera. Zaraz odkryje nowe techniki przemieszczania się
Lena stroik piękny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 21:26
-
Fozzie Bear wrote:Wzięłam nospe i 2x magnez
a Klara imprezę sobie robi w brzuchu w najlepsze!
Imprezowa po mamusi!summer86 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lusesita - no mam, brzuchol swędzi i zrobiło mi się jakieś uczulenie na przedramionach. Chociaż niby czytałam, że cholestaza swędzi bez zmian skórnych... No zobaczymy. Oby szybko były wyniki.
Fozzie - brzuszków kilka jest do oddania, więc jak Reset się nie załapie na Twój,to ja też chętnie oddam w dobre ręce
Edit: czyli którejkolwiek z dinusiów, że było jasne!
W ogóle to jak tu przy Was iść spać, jak tu taka relacja live z 3 potencjalnych porodów?!
Idę obejrzeć serial, i poczekam na rozwój wydarzeńWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 22:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie nie, teraz mnie ominęło. Ale od bodajże 20tyg byłam na diecie rozpisanej przez dietetyka, dwa razy w miesiącu sprawdzałam kwasy i próby wątrobowe, no i codziennie piłam łyżkę oleju z ostropestu, plus dodawałam mielony do sałatek, herbatki do picia typu verdin, codziennie rano szklanka ciepłej wody z cytryną i pilnowałam żeby pić min 3litry czystej wody dziennie. I jakoś udało mi się uchować bez cholestazy, ba kwasy miałam lepsze niż bez ciąży
-
Jutro idę dopiero, na próby wątrobowe i kwasy właśnie.
Kurcze, ale nie wiem w sumie czy te kropki nie są właśnie od tego że ja się drapie...
A co gdybym ta cholestaze miała? Jakieś leczenie, czy kładą do szpitala, czy będą wywoływać poród wcześniej?
Trochę się zestresowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 22:37