Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris, gratuluję
świetnie się spisałaś mamusiu
wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Stasia od e-cioci summer
Malka, to nasze cory jak zwykle na podobnym etapieSamolocik mała przestała dopiero tydzień temu robić, ale wcześniej często to robila. A powiedz proszę, Fela często wkłada stópki do buzi? Bo Ani zdarzyło się 2-3 razy i odpuściła, już tylko chwyta za nie.
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Nikuś, mam nadzieję, że udalo się zasnąć i że dziś przytulisz już Renatkę.
Fozzie, mam nadzieję, że się uspokoiło i Klara czeka.StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję że spędziłam godzinę pod prysznicem i to nawet nie całkiem nieefektywnie - umyłam nawet włosy!
Skurcze nie dają spać i są teraz częściej. Przy jakiej częstotliwości dzwonić po męza (będzie po ok 45 min), a kiedy iść na dużurkę?lamka, pilik, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Nika, masz że sobą tensa? Na bóle krzyżowe powinien trochę pomóc.
-
Nika,a co ile masz te skurcze? Są regularne? No i pamiętaj, że teraz mąż sprawnie przez miasto przejedzie a koło 8 mogą być korki
-
nick nieaktualny
-
Lunaris gratulacje!!! Piękna waga, taka odpowiednią dla kręgosłupa mamusi
mam nadzieję, że teraz spokojnie odpoczywasz, a jutro czekamy na dokładniejszą relację i zdjęcia przystojniaka!
Nika widzę, że Renatka pozazdrościła! Kciuki dla Was, powodzenia!będą kolejne forumowe "bliźniaki". A po męża zadzwoniłabym już, tak na wszelki wypadek.
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Dzwoń po męża!
Bo może to się szybko potoczyć, a jak nawet nie to chociaż będziesz miała towarzystwo
Podejdź też na dyżurkę, pewnie o 7 zmienia im się dyzur to lepiej by Cię teraz obejrzeliWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 05:31
Rucola lubi tę wiadomość
-
Nika, dzwoniłabym po męża. U mnie przy takiej częstotliwości o podobnej godzinie, po 12 było już po wszystkim
A jak masz krzyżowe to tym bardziej mąż się przyda do masowania kręgosłupa.
-
Lunaris moje ogromne gratulacje
duzo zdrówka dla Was !
Nika kciuki mocno zaciśnięte ! Dziś już będziesz tulić swoją córeczkę :*
Fozzie ciekawa jestem jak u Ciebie sytuacja czy się rozwinie ? Wspolczuje kaszlu u starszaka
Dzień dobryLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika idź na dyżurkę, niech Cię sprawdzą. Cały czas trzymam kciuki.
Fozzie jak u Ciebie?
Od porodu mam strasznie dziwne sny, niezbyt przyjemne, chyba stres ze mnie wychodzi.
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 06:23
-
Człowiek to jednak jest głupi - Agatka przespała 4,5h pod rząd dzisiaj w nocy i jak wstałam na karmienie i zdałam sobie z tego sprawę, to tak się podnieciłam i rozbudziłam, że od 4:15 spać nie mogę. Także tego...
Fozzie daj znać, co tam u Ciebie. Biedny Stasio z tym kaszlemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 06:26
pilik, Lusesita, Rucola lubią tę wiadomość