Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
No to zabrali mnie na porodówkę - rozwarcie na 4 palce. Leżę pod KTG i czekam na męża.
Zamelduję po wszystkim, jak się trochę ogarnę. Trzymajcie kciuki!summer86, Minnie89, Karma88, pilik, Emiilka, Patrycja20, JustynaG, Kotowa, Lusesita, malka, Kaczorka, Bajkaaa, Bocianiątko, -Mamunia-, Achia, Nadzieja22, Aga9090, KateKum, by7mistake, Rucola, Yoselyn82, Morusek, ibishka, blue00, Meśka, Jeżowa, bazylkove, KateHawke, Flowwer, Bobisia, Sarna84, Madzik34, Lunaris, pawojoszka, golonat lubią tę wiadomość
-
Lunaris ! Ogromne gratulacje
:* zdrówka dla Was
Nika ! Kciuki na maxa !!! Niechaj pójdzie sprawnie :*Lunaris lubi tę wiadomość
-
Nika kciuki ogromne !!!
Lunaris gratulacje dzielna mamoodpoczywaj i tulcie się :*
Summer ja nie Malka, ale Franio dopiero ok tydzień temu zaczął się tak naprawdę bawić stopami, a i tak do buzi jeszcze nie dosięgasummer86, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Lunaris gratulacje!
Nika ale Ty dzielna! 4 palce to przecież już prawie pełne rozwarcie! Oby szybko mąż dotarł bo widać że Renatce śpieszno do spotkania z Wami. Powodzenia! Oby szybko poszło.
Lena mam nadzieje, że uda się kiedyś spotkać jednak!
Lamka współczuje snówna pewno stres, ale jest coraz lepiej, wiem że trudno w domu bez dziecka, ale to już kwestia dni
!
Jezowa gratulacje dla Agatki! Oby tak dalej
Ja dzisiaj całkiem wyspana, Ninka pierwszy raz od baaardzo dawna miała dwie prawie dwu godzinne przerwy od jedzenia! Aż na zegarek patrzyłam zdziwiona
Summer Ninka kilka dni temu tak „serio” zaczęła wkładać stopki do buzi i ciumkać palucha. Wcześniej zrobiła to kilka razy na chwile mam wrażenie że przypadkiem.
A w ogóle nie wiem czy Wasze dzieci tak robią, ale kocham strasznie na to patrzeć jak Ninka sobie leży, bawi się i tak beztrosko wymachuje nogami naprzemiennie i uderza w matę. Takie to jest urocze bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 07:15
summer86, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Pal sześć, że zaspałam. Muszę napisać, bo takie wydarzenia warte są spóźnienia!
Lunaris- serdeczne gratulacje!mimo, iż mogę przypuszczać, że Staś jest wielkim slodziakiem to jak dojdziesz do siebie to wrzuć nam proszę zdjęcie. Odczuwam braku cukru z rana
Nika- kciuki! Najpierw za dotarcie męża, a potem to już za szybki poród. Oczywiście też damy Ci kilka godzin na ochłonięcie i dojście do siebie, a potem prośba jak wyżej: zdjęcie
Ach, co to za piękny dzień za Waszą sprawą!Kończę się wzruszać, bo muszę się umalować, a oczy mokre.
Lunaris lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Pierwsze co zrobiłam po włączeniu telefonu to wizyta na forumowej porodówce.
Lunaris moje gratulacje. Obyś teraz jak najszybciej doszła do siebie. Ucałuj synka od Dinocioci.
Nika trzymaj się. Mocno kciukam by wszystko poszło gładko i jak najmniej boleśnie.Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris brawa dla Ciebie! Silna i dzielna kobieto spisałas się na medal! Zdrówka dla Stasia!
Nika mam nadzieję, że mąż zdążył dojechać4 palce to 8cm także może już tulisz Agatke, a jak nie to kciuki są Ci mega potrzebne, także-kciuki!!!
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nika, rozwarcie na 8cm to piękny wynik!
I oczywiście brawa dla grzecznej Klary co nie wbiła się przed kolejkę Lunaris i Nice.
EDIT: Powiadacie ssanie stopek... mnie wczoraj ten filmik ubawił https://www.facebook.com/LADbible/videos/305383203517800/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 07:58
Rucola lubi tę wiadomość
-
Justyna nie mogę linka skopiować
Podrzucam na chwile https://www.instagram.com/p/BrS1u8VF5Od/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=dm81kz6ta4oyJustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
Nika jesteśmy z Tobą na porodówce!
Summer u nas było kilka dni, że wkładała stopy do buzi i się nimi bawiła. Teraz raczej podnosi je do góry i je trzyma, ale rzadko je wkłada do buzi. Teraz zajęta jest obrotamiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 08:18
-
Pilik, a jaki kod wpisać żeby link był kopiowalny?
-
Ja już po badaniach, za parę godzin wyniki. Oby było dobrze...
Mąż mnie rozczulił wczoraj. Leżymy, próbuje zasnąć, a nagle on przytula się mocniej i "Jak myślisz, od kiedy będzie można Milankowi czytać bajki?".
Fajnie widzieć, jak on też na to czeka. Mam nadzieję że ten zapał nie miniepilik, Anna Stesia, Rucola, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny