Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Minnie to zależy od wyników.
Zaczynasz 35tc więc możliwe, że przy złych wynikach wezmą cię na oddział, bo jednak cholestaza to zagrożenie głównie dla dziecka.
Nie stresuj się na zapas. Daj znać jak wyniki
A co do wywoływania porodu. Tu zależy od poziomu kwasów. Bo jak hlyda się utrzymać jwcwcryzach, to spokojnie można dotrwać do końca 37tc A nawet dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 22:42
-
nick nieaktualny
-
Pilik! Ale Ninka pięknie się podpiera. Szaleje ta Twoja mała. Fela dopiero ledwo łokcie odrywa od ziemi. Cieszę się bardzo, że lekarka się nie czepiała wagi. Widac, że dziecko się pięknie rozwija.
Fozzie stopuj tam tą swoją córkę! Powiedz jej, za dużo prezentów w grudniu jest do kupowania. Jak poczeka do stycznia to będzie miała lepsze prezenty urodzinowe niż w grudniu.
-
-
Fela na razie robi tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 18:26
Lusesita, Achia, JustynaG, Yoselyn82, Sarna84, Nadzieja22, Jeżowa, Patrycja20, pilik, Kaczorka, Bajkaaa, KateKum, Morusek, blue00, Rucola, Flowwer, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Lunaris, Ciastek jest z Tobą? Mam nadzieję, że w koncu szyjka ruszy. Trzymam ciągle kciuki!
Nika a widziałas sie ze swoim lekarzem, ustaliliście co powinno się dziać jutro gdy go nie będzie? Trzymaj się tam kochana i zbieraj siły.
U mnie co jakiś czas małe skurcze - może to test ogt trochę rozruszał macicę i jutro łatwiej pójdzie -
Nika, Lunaris kciuki caly czas zaciśnięte, chociaż mam nadzieje ze cisza u Lunaris oznacza ze juz tuli się do Stasia
Fozzie, spokojnej nocy!
Aaaale się tu załapałam na kilka Waszych slodziakow!
Czekamy na wasze brzuszki, oczywiście tylko te terminowe;)starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
Poród ciężki ale wreszcie się skończył. Siłami natury, Stasio 3340 godz 21.30 więcej jak jutro dojadę do siebie.
Nadzieja22, Lusesita, Aga9090, Anna Stesia, Ania1003, Achia, Yoselyn82, JustynaG, lamka, StaraczkaNika, malka, summer86, Jeżowa, Karma88, Sarna84, Patrycja20, Minnie89, Siwulec, pilik, Malgonia, frezyjciada, Fozzie Bear, Kotowa, Cabrera, Kaczorka, Bajkaaa, Bocianiątko, -Mamunia-, KateKum, by7mistake, Rucola, Morusek, blue00, Meśka, Madzik34, veritaserum, Flowwer, bazylkove, Cheresta, KateHawke, Izape_91, JuicyB, Barbarka1984, golonat lubią tę wiadomość
-
Lunarisku gratulacje ogromne
A takiego dużego dziecia Ci szacowali
Odpoczywaj Mamusiu
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunaris WIELKIE GRATULACJE KOCHANA
zdrowka dla was
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris gratulacje! No proszę, miało być CC olbrzyma a tu jednak 3300 w terminie porodu. Brawo mamuśka! Odpoczywaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 01:53
-
nick nieaktualny
-
Lunaris, jak ja Ci zazdroszczę, że to masz za sobą! Grstuluję synka!
U mnie skurcze raz na jakiś czas - nie są regularne, ale ciraz bardziej przykre. Doszedł ból krzyża i lekko mnie mdli. Spróbuję jeszcze pospać, chyba że skurczybyki już mi nke dadzą.
Chyba zacznie się bez oxyLunaris lubi tę wiadomość