Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Stasio śpi, jest boski grzeczny je cyca a ja zakochana.
Odbębnilam wizyty przedpołudnie to mogę nadrabiać bo jestem strasznie ciekawa co u Was słychaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 20:01
Cabrera, reset, Achia, Minnie89, Lusesita, Yoselyn82, Patrycja20, Kaczorka, JustynaG, blue00, Nadzieja22, pilik, Madzik34, Malgonia, Aga9090, lamka, frezyjciada, Morusek, Lena21, summer86, Luna1993, malka, KateHawke, Amal, Anna Stesia, Izape_91, -Mamunia-, Cheresta, KateKum, Flowwer, Rucola, Sarna84, Barbarka1984, ibishka, golonat lubią tę wiadomość
-
Lunaris- Staś do schrupania!
I niech dalej będzie tak samo grzeczny i niekłopotliwy!
Lunaris lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stasiu jaki słodziak
Rucola pisałam wczoraj o chuście, pewnie Ci umknęło, bo tyle się działo tutajNapisz coś więcej o niej i pokaż zdjęcie
Jutro mam zajęcia z chustowania i wlaśnie po nich chciałam bardziej szukać chusty, bo póki co tylko oglądałam
Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
Jaki słodki jest Twój Stasio
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Witaj Stasiu przystojniaku po drugiej stronie brzucha
Rucola ja nigdy nie opanowała kangurka. Kieszonka nadal u nas ciągle
Patrycja ja bym poszła na badania w poniedziałek, może będziesz zdrowsza, a morfologia przy przeziębieniu może być rozjechana i potem pytanie na ile przez przeziębienie a na ile przez ciążowe zmiany.
Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lunaris gratulacje!!!Stas sliczny!!opowiadaj jak sie czujesz?
Nika pewnie tez juz jestes blizej niz dalej!!trzymam kciuki za koncowke:))
lamka super,ze dzidzius w coraz lepszej formie!aby zadne maszyny nie byly mu potrzebne!
Luna wspolczuje:(((podobno bol faktycznie moze byc tak mocny jak te porodoweLunaris lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualnyStasiu! Rośnij zdrowo ku uciesze rodziców! Niech Mateńka i św. Stanisław czuwają nad całą Waszą rodziną wypraszając wszelkie potrzebne łaski u Najwyższego
Jak się czujesz? Jak się czuje tata?Franio pewnie przebiera nogami czekając na pierwsze spotkanie z bratem
Fozzie jak sytuacja?
Nika mam nadzieję, że już odpoczywasz i po prostu się zakochałaś w małej księżniczce, stąd ta ciszaLunaris lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziękuję, że pytacie! Odsypialam noc. Brzuch dalej się spina, ale już nieregularnie, podwozie boli, więc mała chyba postanowiła się posłuchać większości!
JustynaG, Minnie89, pilik, Patrycja20, Lusesita, Nadzieja22, summer86, KateHawke, Lunaris, ibishka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie po prostu mała dała Ci sygnał- mamo zwolnij! Także nie świruj tam przy garach tylko odpoczywaj!
Minnie jest ok, pamiętaj, że to kwasy zagrażają dziecku, możesz mieć mega wysokie próby a nie mieć cholestazy, wystarczy, że dziecko Ci na wątrobę napiera, bądź potraktuje ją jak worek treningowy i gotowe. Jak kwasy będą ok to wszystko jest okMinnie89 lubi tę wiadomość