Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik, zamawiałam kiecki 9 grudnia (niedziela) a w środe paczka była u mnie. Byłam w szoku bo zazwyczaj czekałam koło tygodnia.
pilik lubi tę wiadomość
-
Lunaris, Stasio cudowny!! Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie!
Lamciu, tak się cieszę, że laktacja ruszyła! A jak się w końcu Domiś przyssie to będzie rzeka mleka!
Też mam nadzieję, że u Niki wszystko w porządku, ale wiem, że czasem, zwłaszcza po trudnym porodzie, ciężko o siły, żeby coś napisać. Jestem jednak dobrej myśli, że właśnie tulą się z Renią i ze szczescia zapominają o Bożym swiecieLunaris lubi tę wiadomość
-
Nika mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku, tylko z nadmiaru miłości nie myślisz o nas. Przytulaj Renatkę
Fozzie no mamusia wspaniała, nie ma co. Mówisz, że już się tylko z tego śmiejesz, bo się przyzwyczaiłaś, ale nie powinnaś musieć się do czegoś takiego przyzwyczajać...
Dziewczyny, ja mam pytanko - czy przy karmieniu piersią można łykać węgiel aktywny? Bo jednak złapałam od męża grypę jelitową i jest słabo -
nick nieaktualnyJeżowa można węgiel.
Przyznam się, że też kupiłam dzisiaj tę sukienkę z orsaya jak byliśmy w galerii po bajkę dla Dominika. Może w wolnej chwili wrzucę fotę.
P.s. Lekarze dzisiaj powiedzieli w końcu, że JEST POPRAWA.
Nika też czekam na wieści i myślę o Tobie.
Flowwer, Lena21, Achia, Patrycja20, Rucola, JustynaG, Nadzieja22, KateHawke, Bajkaaa, blue00, Kaczorka, Jeżowa, Minnie89, -Mamunia-, Madzik34, Morusek, Lunaris, pilik, Sarna84, Izape_91, Kotowa, Emiilka, golonat lubią tę wiadomość
-
Lunaris ale Staś do zacałowania
Nika czekamy.
Cały czas Was podziwiam że macie czas tutaj być na bieżąco, ja zazwyczaj jestem 2 dni do tyłu!
Lunaris lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris, przyjmij moje ogromne gratulacje!!!!!! Staś jest cudny a Ty bardzo dzielna!!!
nadzieją pozwól że wrzucę zdjęcia jutro/pojutrze bo kurka wodna czasu brak a zdjęcia zrobię w swietle dziennym i wczesniej ją chce wyprać, ale to jest ta chusta
https://bebepetit.pl/sklep/littlefrog-chusta-tkana-bambusowy-labradoryt/
Nika czekamy na wieści!!!
Lamka za poprawe u Dominika wypie dziś piwko bezalkoholowe!!!lamka, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Też ciągle zaglądam z nadzieją czy Nika napisała.. Martwię się.
Flowwer, dla mnie forum obecnie to szczyt życia towarzyskiegoRzadko mam okazję do wyjść innych niż zakupy. Zresztą tak sobie dziś pomyślałam, że z żadną z bliższych koleżanek tak na bieżąco nie przeżywałam ich ciąż i porodów jak Waszych. Na żywo ludzie jakby mniej wylewni są, mimo wieloletnich znajomości.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Rucola można, oddawałam w ciąży jakąś sukienkę.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Achia, żadnych wieści od Niki? Ależ nas trzyma w niepewności, też się już martwię.
Lamka - ale dzięki Tobie mam wielki banan na twarzy teraz! Chciałabym już zobaczyć Ciebie z Domisiem w ramionach, chyba się popłacze z radości.
Co wy że mną robicie, kobiety... -
nick nieaktualnyNika napisała- jest OK,ale jest wykończona. zaraz sama napisze,żeby reszta ciotek się nie martwiła
Lusesita, Kaczorka, Patrycja20, Yoselyn82, lamka, Rucola, JustynaG, Morusek, Karma88, Lunaris, Lena21, summer86, Minnie89, pilik, Anna Stesia, Nadzieja22, frezyjciada, KateHawke, blue00, ibishka, Kotowa, Emiilka, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Lunaris synuś śliczny
Dobrze, że u Niki już po wszystkim, bo się martwiłam.
A ja oznajmiłam dzisiaj emkowi, że zapisałam nas do szkoły rodzenia, na co on jak to nas?Achia, JustynaG, summer86, Patrycja20, Anna Stesia, Lena21, Kaczorka, Nadzieja22, lamka, KateHawke, Jeżowa, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateKum wrote:Lunaris synuś śliczny
Dobrze, że u Niki już po wszystkim, bo się martwiłam.
A ja oznajmiłam dzisiaj emkowi, że zapisałam nas do szkoły rodzenia, na co on jak to nas?i uważam,że naprawdę warto zabierać męża na te spotkania
-
Znaczy Renia już z nami
brawo Nika! gratulacje,odpoczywaj
Ja zaglądam w poszukiwaniu tej informacji - dzięki Achia. Kolejka się kurczy
Wybaczcie że tak się nie odzywam. Ogarniam wizyty dziecko i odwiedzających. Jutro lub po jutrze idziemy do domu. Przy laptopie bede mogła więcej popisać bo tel mnie wnerwia.
Dziękuję za wszystkie mile słowa, ładniejsze zdjęcia z domu. Podglądam w miarę na bierzaco żeby mieć was na okuJustynaG, Achia, Nadzieja22, KateHawke, KateKum lubią tę wiadomość
-
Lunaris gratulacje!
Lamka - w kwestii odciągania - 15 minut powinno wystarczać.
Ściągaj dalej tylko jeśli w okolicy 15 minut nagle zacznie tryskać o wiele więcej mleka niż wcześniej, ale skończ ściąganie jak tylko znowu wróci do poprzedniego stanu i zniwu tylko kapie. Taki zwiększony wypływ trwa zazwyczaj około 2ch minut.
Odciąganie dłuższe niż 15 minut w dłuższym okresie czasu sprawi, że cycki Ci się przyzwyczają do leniwej pracy.
Nika kciukilamka, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość