Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika gratulacje! Łucja jest piękna, a imię bardzo mi bliskie
Juicy cholerka, chyba już wiem skąd moje leniwe cycki i dziecko wiecznie na piersi! Pierwsze trzy tygodnie dobiłam kiedy tylko mogłam i ile mogłam bo ciagle było mi źle, że mleka mam za mało i myślałam że to coś zmieni. Polak mądry po szkodzie
Lusesita w sklepach bio często jest
Lena dokładnie! Tak by się chciało coś zrobić, zabrać te uczucia. Ale to minie, szybko. I będzie tylko piękniej. -
nick nieaktualny
-
Nika gratuluję
<3 Łucja prześliczna
Mojemu mężowi bardzo podoba się to imię
-
Nika czyli jak mówiła moja babcia Genia malutka przyniosla sobie imię, bo dziś są właśnie Łucji imieniny
P.S. Przepraszam że tak się wbijam na exy ale tak oczekiwałam wieści od Niki że nie mogłam wytrzymać !malka, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDla mnie to forum,moje dinki to jedyna rozrywkaz najbliższe mi osobowy, dziewczynom piszę o wszystkim, zawsze mogę się wygadać, to całe moje życie towarzyskie
są dla mnie jak rodzina
i po raz kolejny okazuje się, że więcej empatii i pomocy uzyskujemy od "obcych" sobie osób!
Malgonia, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Nika, mała Łucja jest cudowna
tak się cieszę, że już po wszystkim i jesteście razem! Ahoj przygodo
jejku kolejka się tu u Was powoli zmniejsza!
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Nika gratulacje! Piękną masz córcię - Łucja bardzo do niej pasuje. Czuprynkę ma pokaźną, szybko będzie można warkoczyki pleść. A to z niej mały ssak - masz hartowanie sutków w trybie przyśpieszonym.
Achia - czujesz oddech porodówki na plecach? I Ty, Karma?Teraz Wasza kolej
Oskarku i Emilko zapraszamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 21:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nika - witamy Łucję na świecie
i gratuluję! Dużo sił dla Ciebie i zdrówka dla małej
Flowwer - ja moją koleżankę odwiedziłam pierwszy raz, jak młoda skończyła 5 miesięcy :p ale nie dlatego, że nie chciałam, tylko tak jakoś wyszło. Może Twoja przyjaciółka tak się właśnie do Was wybiera, jak sójka za morze.Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa wrote:
Achia - czujesz oddech porodówki na plecach? I Ty, Karma?Teraz Wasza kolej
Oskarku i Emilko zapraszamy
No właśnie czuję :p
I tak jak jakoś specjalnie nie obawiałam się porodu, tak teraz trochę zaczynam. W sensie tego bólu się boje..
Ale gadałam dziś z synem- powiedziałam, żeby do środy akcja się sama zaczęła i jeśli się zgadza to niech kopnie.no i wtedy zapodał soczystego kopniaka, więc mam nadzieję, że mamy umowęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 21:44
frezyjciada, Rucola lubią tę wiadomość