Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris ta pierwsza skóra zawsze schodzi... Jakieś pierdoły Ci lekarze gadają przenoszony by był jakby się urodził po 42tygodniu. Nie przejmuj się! W domu wykąp Stasiulka w wodzie z olejem migdałowym, to nawilży tą skórę co jest świeża, ta pierwsza będzie tak się sypać, schodzić płatami itd. przeszłam to z Tysiem, Florek aż tak nie miał.
Fajnie, że Ciastek się spisał! Franio pewnie tęskni za mamą, ale już niedługo
Lamka! Wooooow!!!!! Sexy you! Mrau!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 10:25
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Dziś mamy już 4 tygodnie.Czas stanowczo leci za szybko.Jak tak patrzę na wasze córeczki to samej mi się marzy jeszcze taką posiadać
.Wczoraj była u nas położna,maluch waży 4260g,tak więc ładnie przybiera,W przyszłym tygodniu idziemy się kłuć,mam nadzieję,że to już ostatni raz,żółtaczka ładnie schodzi.A to mój skarb
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a285d3a8852.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ffab04208a3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 10:27
nick nieaktualny, Lunaris, JustynaG, Yoselyn82, Lusesita, Jeżowa, Minnie89, summer86, Siwulec, Izape_91, nick nieaktualny, KateHawke, Patrycja20, ibishka, Rucola, Anna Stesia, Bobisia, olik321, Nadzieja22, pilik, StaraczkaNika, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c9fa7941726.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 10:29
nick nieaktualny, nick nieaktualny, JustynaG, Bajkaaa, nick nieaktualny, Lusesita, nick nieaktualny, Yoselyn82, Jeżowa, nick nieaktualny, Minnie89, Karma88, summer86, Izape_91, nick nieaktualny, JuicyB, Kaczorka, nick nieaktualny, KateHawke, Patrycja20, Lena21, Morusek, nick nieaktualny, Flowwer, Rucola, Anna Stesia, Bobisia, olik321, Nadzieja22, Sarna84, pilik, StaraczkaNika, Bocianiątko, Madzik34, golonat, Malwas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane znad cyca

Luna mam nadzieję, że szybko uda Ci się rozprawić z kamieniami!!!
Tez je mam ale nie dają się wogle we znaki ale dowiedziałam się, że wątrobę i śledzioną mam powiększona jak dojdę do siebie to od razu muszę się za to zabrać..
Ja w szpitalu poszłam do położnych gdy wróciłam z sali pooperacyjnej z tekstem "chciałam się zapytać czy WIKTOR ma wszystkie wyniki w porządku " brawo ja
Lamka jestem myślami z Tobą!!!
No i Lunaris i Nika jeszcze raz gratuluję, jesteście dzielne mamusie ❤
Tyle pamiętam...
A to mój ssak kochany❤❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49ae23685bd9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 10:36
nick nieaktualny, Lusesita, Yoselyn82, nick nieaktualny, Lunaris, nick nieaktualny, JustynaG, Izape_91, nick nieaktualny, Kaczorka, nick nieaktualny, KateHawke, Patrycja20, Morusek, nick nieaktualny, Rucola, Anna Stesia, Bobisia, olik321, Nadzieja22, pilik, ibishka, StaraczkaNika, Madzik34, golonat, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenusia,ja przez kilka dni zapominałam jak nazywa się Wojtuś,dopóki nie oswoiłam się z jego imieniem heheheAga9090 wrote:
Ja w szpitalu poszłam do położnych gdy wróciłam z sali pooperacyjnej z tekstem "chciałam się zapytać czy WIKTOR ma wszystkie wyniki w porządku " brawo ja
nick nieaktualny, Lunaris, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka sukienka super a ty juz juz jaka fajna figurkę masz

Blue ale masz przystojniaczka
Lunris piękny Stasio
Aga ale twój maluszek śliczny
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris piękny Stasiulek
a Twoja lekarka to jakiś żart
dobrze, że już nie musisz na niej polegać.
Blue już 4 tygodnie? Ale szybko zleciało!
Agulineczka a jak ulewanie u Ulci,jest jakaś poprawa?
Lamka super wyglądasz!
Ja olałam wszystkie nasze zasady, czyli nie śpimy po karmieniu i śpimy tylko w łóżeczku i właśnie siedzę na kanapie z Agatką, ja oglądam Riverdale, a ona słodko wzdycha przez sen
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb7b9d1869d0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 10:53
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lunaris, nick nieaktualny, nick nieaktualny, JustynaG, Lusesita, Minnie89, nick nieaktualny, Yoselyn82, Fozzie Bear, Patrycja20, Lena21, Morusek, Rucola, Anna Stesia, Bobisia, olik321, Nadzieja22, agulineczka, pilik, ibishka, Madzik34, golonat, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Jakie słodkie maluchy!

W takich chwilach mam sprzeczne uczucia...bo martwię się czy donoszę, a z drugiej strony tak bardzo chcę już tulić mojego!
Lamka - co za kształty, ślicznie Ci w tej sukience!
W ogóle to chcialam powiedzieć że bardzo podziwiam Agę, Lunę i inne mamusie, które tak dużo leżały w ciąży. Nie sądziłam, że to może być trudne!
-
nick nieaktualnySMS od męża - "a wiesz, że wg MOICH obliczeń powinnaś urodzić 17go
" na moje pytanie- dlaczego?- odpisał "tak wyliczyłem". Jakim sposobem?nie mam pojęcia :p męska logika. Ale niech gada z synem, mi 17go pasuje. Na dodatek to bodajże UIU Boćka? O tym nic mu nie mówiłam, no ale w końcu przestrzeń jest informacją
nick nieaktualny, pilik lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Mamy z Karmą ten sam TP- z tym że u mnie to z daty OM, a u Karmy bodajże z USG
ja z USG mam 18.12 - może się uda :p
U mnie tp z OM to 26.12, a z USG 22.12 właśnie.
Melduję się w dwupaku. Dziś w końcu były seksy, po pół roku postu seks na końcówce to ciężka sprawa.
Więcej śmiechu było, ale było nieźle. Zasapałam się jak prosiak.
Grzecznie jeździmy na ktg, wszystko gra, a we wtorek kontrola u naszego gina.
Lunaris ta Twoja lekarka to co najmniej dziwna jest. Eh
Lamka bardzo ładna sukienka!
Zdjęcia dzieciaczków śliczne, ale ten czas leci.
Nika w spokojnej chwili zamelduj się nam tu. :*Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Lunaris, u nas w szpitalu też padł tekst o przenoszeniu w kontekście schodzącej skóry (ze stópek i dłoni schodziła platami) a rodziłam dzień przed terminem. Pierwsze siku też było późno, powinno być do 24 h i mała krótko przed tym zmoczyła pieluszkę. Pamiętam, bo martwiłam się tym.
Nie mialo to żadnego wplywu później i wszystko bylo ok, wiec jestem pewna, że. I ze Stasiem tak będzie.
A tej Twojej lekarce to bym wygarnęła co myślę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 11:03
Rucola lubi tę wiadomość
-
Lunaris Stasio jest cudny
a lekarka hmmmm.... bezczelna. Nie rozumiem ludzi.
Lamka super wyglądasz w tej kiecce:) i łatwy dostęp do bufetu heheh
Domis będzie zachwycony!
Aga synio piękny, niech rośnie zdrowo
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%