Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris ta pierwsza skóra zawsze schodzi... Jakieś pierdoły Ci lekarze gadają przenoszony by był jakby się urodził po 42tygodniu. Nie przejmuj się! W domu wykąp Stasiulka w wodzie z olejem migdałowym, to nawilży tą skórę co jest świeża, ta pierwsza będzie tak się sypać, schodzić płatami itd. przeszłam to z Tysiem, Florek aż tak nie miał.
Fajnie, że Ciastek się spisał! Franio pewnie tęskni za mamą, ale już niedługo
Lamka! Wooooow!!!!! Sexy you! Mrau!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 10:25
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Dziś mamy już 4 tygodnie.Czas stanowczo leci za szybko.Jak tak patrzę na wasze córeczki to samej mi się marzy jeszcze taką posiadać
.Wczoraj była u nas położna,maluch waży 4260g,tak więc ładnie przybiera,W przyszłym tygodniu idziemy się kłuć,mam nadzieję,że to już ostatni raz,żółtaczka ładnie schodzi.A to mój skarb
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a285d3a8852.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ffab04208a3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 10:27
Aga9090, Lunaris, JustynaG, Yoselyn82, Lusesita, Jeżowa, Minnie89, summer86, Siwulec, Izape_91, -Mamunia-, KateHawke, Patrycja20, ibishka, Rucola, Anna Stesia, Bobisia, olik321, Nadzieja22, pilik, StaraczkaNika, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c9fa7941726.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 10:29
Aga9090, lamka, JustynaG, Bajkaaa, blue00, Lusesita, Achia, Yoselyn82, Jeżowa, frezyjciada, Minnie89, Karma88, summer86, Izape_91, -Mamunia-, JuicyB, Kaczorka, Cabrera, KateHawke, Patrycja20, Lena21, Morusek, Luna1993, Flowwer, Rucola, Anna Stesia, Bobisia, olik321, Nadzieja22, Sarna84, pilik, StaraczkaNika, Bocianiątko, Madzik34, golonat, Malwas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane znad cyca
Luna mam nadzieję, że szybko uda Ci się rozprawić z kamieniami!!!
Tez je mam ale nie dają się wogle we znaki ale dowiedziałam się, że wątrobę i śledzioną mam powiększona jak dojdę do siebie to od razu muszę się za to zabrać..
Ja w szpitalu poszłam do położnych gdy wróciłam z sali pooperacyjnej z tekstem "chciałam się zapytać czy WIKTOR ma wszystkie wyniki w porządku " brawo ja
Lamka jestem myślami z Tobą!!!
No i Lunaris i Nika jeszcze raz gratuluję, jesteście dzielne mamusie ❤
Tyle pamiętam...
A to mój ssak kochany❤❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49ae23685bd9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 10:36
blue00, Lusesita, Yoselyn82, Achia, Lunaris, lamka, JustynaG, Izape_91, -Mamunia-, Kaczorka, Cabrera, KateHawke, Patrycja20, Morusek, Luna1993, Rucola, Anna Stesia, Bobisia, olik321, Nadzieja22, pilik, ibishka, StaraczkaNika, Madzik34, golonat, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga9090 wrote:
Ja w szpitalu poszłam do położnych gdy wróciłam z sali pooperacyjnej z tekstem "chciałam się zapytać czy WIKTOR ma wszystkie wyniki w porządku " brawo ja
Aga9090, Lunaris, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka sukienka super a ty juz juz jaka fajna figurkę masz
Blue ale masz przystojniaczka
Lunris piękny Stasio
Aga ale twój maluszek śliczny
Aga9090, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris piękny Stasiulek
a Twoja lekarka to jakiś żart
dobrze, że już nie musisz na niej polegać.
Blue już 4 tygodnie? Ale szybko zleciało!
Agulineczka a jak ulewanie u Ulci,jest jakaś poprawa?
Lamka super wyglądasz!
Ja olałam wszystkie nasze zasady, czyli nie śpimy po karmieniu i śpimy tylko w łóżeczku i właśnie siedzę na kanapie z Agatką, ja oglądam Riverdale, a ona słodko wzdycha przez sen
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb7b9d1869d0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 10:53
Achia, Aga9090, Lunaris, lamka, blue00, JustynaG, Lusesita, Minnie89, -Mamunia-, Yoselyn82, Fozzie Bear, Patrycja20, Lena21, Morusek, Rucola, Anna Stesia, Bobisia, olik321, Nadzieja22, agulineczka, pilik, ibishka, Madzik34, golonat, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Jakie słodkie maluchy!
W takich chwilach mam sprzeczne uczucia...bo martwię się czy donoszę, a z drugiej strony tak bardzo chcę już tulić mojego!
Lamka - co za kształty, ślicznie Ci w tej sukience!
W ogóle to chcialam powiedzieć że bardzo podziwiam Agę, Lunę i inne mamusie, które tak dużo leżały w ciąży. Nie sądziłam, że to może być trudne! -
nick nieaktualnySMS od męża - "a wiesz, że wg MOICH obliczeń powinnaś urodzić 17go
" na moje pytanie- dlaczego?- odpisał "tak wyliczyłem". Jakim sposobem?nie mam pojęcia :p męska logika. Ale niech gada z synem, mi 17go pasuje. Na dodatek to bodajże UIU Boćka? O tym nic mu nie mówiłam, no ale w końcu przestrzeń jest informacją
Luna1993, pilik lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Mamy z Karmą ten sam TP- z tym że u mnie to z daty OM, a u Karmy bodajże z USG
ja z USG mam 18.12 - może się uda :p
U mnie tp z OM to 26.12, a z USG 22.12 właśnie.
Melduję się w dwupaku. Dziś w końcu były seksy, po pół roku postu seks na końcówce to ciężka sprawa.Więcej śmiechu było, ale było nieźle. Zasapałam się jak prosiak.
Grzecznie jeździmy na ktg, wszystko gra, a we wtorek kontrola u naszego gina.
Lunaris ta Twoja lekarka to co najmniej dziwna jest. Eh
Lamka bardzo ładna sukienka!
Zdjęcia dzieciaczków śliczne, ale ten czas leci.
Nika w spokojnej chwili zamelduj się nam tu. :*Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Lunaris, u nas w szpitalu też padł tekst o przenoszeniu w kontekście schodzącej skóry (ze stópek i dłoni schodziła platami) a rodziłam dzień przed terminem. Pierwsze siku też było późno, powinno być do 24 h i mała krótko przed tym zmoczyła pieluszkę. Pamiętam, bo martwiłam się tym.
Nie mialo to żadnego wplywu później i wszystko bylo ok, wiec jestem pewna, że. I ze Stasiem tak będzie.
A tej Twojej lekarce to bym wygarnęła co myślęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 11:03
Rucola lubi tę wiadomość
-
Lunaris Stasio jest cudny
a lekarka hmmmm.... bezczelna. Nie rozumiem ludzi.
Lamka super wyglądasz w tej kiecce:) i łatwy dostęp do bufetu hehehDomis będzie zachwycony!
Aga synio piękny, niech rośnie zdrowo
Aga9090 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%