Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Flower ja zweryfikowałam baaardzo dużo znajomych jak urodziłam Frania. Nie żałuję. Czasem warto zrobić remanent.
Lamka! Ale szybko wróciłaś do figury! Zazdro na maxa!
Wojtuśślicznie Ci rośnie Blue
Jezowa zaczęłam oglądać Twój serial przed porodem. Zdążyłam 2 odcinki, bardzo fajny.
Dziewczyny teraz odliczyć do Waszych porodówniech przebiegną lekko i przyjemnie!
Kaczorka w wolnej chwili możesz wpisać Stasia na 12.12.2018 52cm 3420 (jak się okaże że jednak inna waga w książeczce to poproszę o edycję) ur 40tc+2. Dzięki z góry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 11:16
-
Jeżowa ale Agatka sliczna
i jak slodko spi
Jeżowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Chciałam dać znać, że jak stoicie w mega kolejce (np na poczcie jak ja dzisiaj) i jest duszno i w ogóle źle, w powietrzu kłębi się kumulacja perfum od armanieego po bonda, i obsługuje jedna sfrustrowana ekspedientka, ludzie niewidomi (czyt.syndrom ciąży niewitki) to puszczanie pawia po 30 minutach na środku sali działa bardzo szybko na ominięcie kolejki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 11:48
blue00, summer86, Patrycja20, Bajkaaa, Morusek, Rucola, Anna Stesia, olik321, Nadzieja22, Lusesita, Kaczorka, Jeżowa, pilik, Madzik34, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Fozzie, jesteś niemożliwa!
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny karmiące Hipp Combiotik - promka na stronie producenta
https://hipp.dodomku.pl/salon_hipp/promocje_3639.htmlczekając_na_cud, JuicyB lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCholerka nigdy nie ma promki ma 1 tego mleka
raz tylko się załapałam.
Fozzie przepraszam ale się uśmiałam z tego jak opisalas całą sytuacjęmam nadzieję, że kogoś trafiłaś przy okazji wymiotów i że czujesz się już lepiej. I poza tym nie powinnaś stać w takich kolejkach z Klara która chce opuścić już pokład ;*
Dokładnie to samo pomyślałam, że Staś bardzo podobny do mamusi
Śliczne dzieciaczki z ranato i ja dorzucę swojego bąbla
]
Melduję, że mam usg we wtorek ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 19:14
Yoselyn82, Achia, summer86, Minnie89, blue00, JustynaG, lamka, agulineczka, Nadzieja22, Bajkaaa, Patrycja20, Lusesita, Kaczorka, Jeżowa, pilik, KateHawke, Morusek, Madzik34, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Nika Łucja jest cudna
chciałabym słyszeć tę dyskusję
ogromne gratulacje, odpoczywaj i cieszcie się sobą wreszcie !
Bo Renaty to są takie silne, madre kobiety, a tu dali nam na ręce takiego bezbronnego człowieczka, przestraszonego i delikatnego. No i że 13.12 to św. Łucji, to nam wyszła ŁusiaMa też ksywę Łucek-pucek. Jest raczej chuda, ale poliki ma faaajne.
Przy okazjiml melduję że pierwsza noc koszmarna - mała non stop przy cycku. Spałam od porodu może 4 h. Teraz też wysysa ze mnie resztki energii. Caly czas albo coś robię przy dziecku, albo staram się zdrzemnać, albo siebie trochę ogarnąć i padam na pysk.
Po porodzie caly czas czuję jakby mi w tyłku bomba wybuchła, piersi mam obolałe od ciumkania, ale uwielbiam tego malego włochatka. Martwię się trochę, bo młoda sóabo się odśluzowała i wydaje śmieszne dźwięki. Zakrapiani soli fizjologicznej do nosa nie pomagaJeżowa, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna- czy ja mam wrażenie, czy Zuzia z dnia na dzień jest coraz bardziej słodsza i piękniejsza?
Nika- fajnie, że się odezwałaśi cieszę się,że nie lukrujesz rzeczywistości
ja niestety w kwestii śluzu nie pomogę, a położne co na to?a w ogóle jaka tam opieka i pomoc jest? A może mówią już kiedy wyjdziecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 12:47
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny!!!
Od rana czytam i tak nie mogę się zebrać w sobie żeby coś napisać, teraz oglądam wasze piękniuchne MaluchyLamka wyglądasz super, moment wrócisz do formy. Dawaj znać co u Domisia.
Staś sliczny i nie wiem jak mamie przyszło do głowy porównywać chłopczyka do dziewczynki, to oczywiste że dziewczynki mają +10 na starcie
Fozzie rządzisz, mam nadzieję, ze wszystkim zrobiło się mega głupio i przemyslą spraę....
My dziś jesteśmy udupieni w domu. Emek zostawił nam swoje auto z wózkiem w bagazniku i do pracy pojechał moim. szkoda tylko ze zabrał kluczyki do swojego a nie ma zapasowych. Nie mamy ani auta, ani wózka... jak tylko wróci to poprosze Go o przepięcie bazy do mojego auta i bedzie po problemie... TYmczasem pozostaje nam chusta, mamy już nową, w wolnej chwili cykne fotkę i się pochwalę#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziś mała obudziła się szybciej i była dość marudna. Trochę noszenia było, odkładanie to lament. W pewnym momencie aż się krztusiła własną śliną od tego zanoszenia się.
Teraz słodko śpi. Mamuśka przygotowała wszystkie składniki na sernik piernikowy z przepisu Reset. Spód gotowy w lodówce, tylko zrobić masę
Dotarła do nas skrzyneczka dla naszej córeczki. Chcę tam powkładać rożne drobiazgi np. opaskę ze szpitala, pierwszy smoczek, ulubioną butelkę. Jakieś takie sentymentalne szpargały za którymi będą jakieś historie, ktore będie można kiedyś jej opowiedzieć.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/105280517434.jpg
Luna zdjęcie w stylu "Jestem SuperWomen"
Wydaje mi się, że polskie prawo zabrania reklamowania i promowania mleka 1. Stąd brak promocji. Gdzieś coś takiego obiło mi się o uszy ale nigdy w to nie wnikałam.
Nika , jeśli coś Cię martwi to pytaj pediatrę. Wiele rzeczy jest naturalnych i nie ma powodu do niepokoju a zawsze jak lekarz zerknie na dziecko to będziesz się czuła spokojniejsza.
Jeżowa Zasady są po to, żeby je łamaćA tak zupełnie serio, to jest takie słodkie gdy maluch jest spokojny w naszych ramionach
eMkowi tak często Aneczka usypia i on wtedy mówi coś w stylu "tak spokojnie śpi, nie będę jej odkładał"
Blue, Aga, Lunaris cudowne dzieciaczki!
Pilik z tego co pamiętam to Ninka bojkotowała wózek? po ilu wyjściach się poddałaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 13:06
Luna1993, Minnie89, Kaczorka, Jeżowa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikuś moja ok dobę ulewała wodami, więc może to normalne? Podpytaj położne :* fajnie że napisałaś
Justyna nie słyszałam o tym, ale zgłębie temat bo to byłby absurd nad absurdami żeby prawo zabraniało reklamowania/ promocji na mleko 1 które dla niektórych matek jest jedynym możliwym wyborem. Ale żyjemy w chorym kraju więc nic mnie nie zdziwi
Świetne pudełeczko, będę musiała moim coś takiego zamówić, bo jednak do albumu szpitalna opaska weszła ledwo coWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 13:16
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Nikuś moja ok dobę ulewała wodami, więc może to normalne? Podpytaj położne :* fajnie że napisałaś
Justyna nie słyszałam o tym, ale Zagłębie temat bo to byłby absurd nad absurdami żeby prawo zabraniało reklamowania/ promocji na mleko 1 które dla niektórych matek jest jedynym możliwym wyborem. Ale żyjemy w chorym kraju więc nic mnie nie zdziwi
Świetne pudełeczko, będę musiała moim coś takiego zamówić, bo jednak do albumu szpitalna opaska weszła ledwo co
Zmartwie Cię, ale tak właśnie jest.
W Polsce nie ma i nie może być promocji na mleko początkowe. Ani nie może brać udziału w tych akcjach z naklejkami jak są w Lidlu czy biedronce
Absurd. Totalny. Nie wiem kto to wymyślił, ale jest idiotą. -
Żeby było śmieszniej w tego typu akcjach nie może brać udziału alkohol i papierosy. Nie ma to jak włożyć "na tę samą półkę" mleko modyfikowane.
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia właśnie o tym czytam. Nie napiszę co o tym myślę, bo znowu wybuchnie gównoburza. Niech w ogóle wycofają mleko początkowe ze sprzedaży
w jakimś markecie emek kupił w promce, ciekawe czy pomylili etykiety/ kody czy złamali wówczas prawo
Ja myślę tak (abstrahując od moich poglądów i wyborów które są wątpliwie odbierane), że to kobieta powinna decydować jak karmi, a nie państwoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 13:20
Bajkaaa lubi tę wiadomość