Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:My już po wizycie Michaś dobił prawie do 3600g bez paru gram mierzymy ok 53cm jak do niedzieli samo nie ruszy mamy zgłosić się na cc rozwarcie ponoć na opuszek, czyli szału nie ma
A i dr na rozchulanie poleciła oeparol dopochwowo
A ja coś czuje,ze my urodzimy tego samego dnia
Dorodny chłopczyk! Zdjęłas dzis pesar?
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:A ja coś czuje,ze my urodzimy tego samego dnia
Dorodny chłopczyk! Zdjęłas dzis pesar?Sarna84, Flowwer lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Aaa i dr miała na myśli następna niedzielę Emkowi też nie doprecyzowałam i spanikował, że to już teraz.
Jadranka, Siwulec lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Bajkaaa wrote:Czyli Michał na pewno będzie z lutego
Nooo czekamy na relację kwiatuszkaMikołaj 25.04.2011
-
Inna, Michaś już przyzykowany do wyjścia, teraz tylko pytanie, kiedy wpadnie na ten pomysł! Trzymam kciuki!
Sarenko, u Ciebie są jakieś postępy?
Jeżowa, dobrze Cie widzieć! Bardzo Ci kibicowałam!
Czekamy na niusy od Flo
Ja dziś z migreną oraz z pierwszymi rozstępami. Miałam wielką nadzieję, że ich uniknę, ale w sumie brzuch już mam ogromny, więc skóra nie dała rady. A pewnie będzie ich wiecej.innamorata88, Jeżowa, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja jestem po lekarzu endokrynologu i wieści są takie że mam się nie przejmować że moje tsh jest 0,026 bo to normalne w tym tc tzn może nie normalne ale zdaza się, mam brać mniejsza dawkę leku i za 3 tyg powtórka no koło 16tc powinno wracać do normy że faktycznie gdy jest szczyt bhcg to tak tsh wariuje
A ze złych wiadomości o ona by nie wiązała mojego ciśnienia z tym tsh
Flowwer czekamy -
Bajkaaaa nie przejmuj się tsh u nas było podobnie, a Dr stwierdziła, że w tym okresie ciąży takie jaja są na porządku dziennym spokojnie
Flowwer?Mikołaj 25.04.2011
-
Też tu zaglądam co 5 minut z nadzieją na wieści od Flowwer..
Inna, ładnie ten Wasz Michaś urósł wygląda na to, że końcówka lutego obrodzi w bobasy na foruminnamorata88 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Bajkaaaa nie przejmuj się tsh u nas było podobnie, a Dr stwierdziła, że w tym okresie ciąży takie jaja są na porządku dziennym spokojnie
Flowwer?
Super że ty też to potwierdzasz:) tzn ze jednak ta dr nie jest najgorsza, w sumie to wam powiem że trochę wyluzowalam naprawdę po tych prenatalnych jakoś tak mi łatwiej i ta świadomość że za dwa dni będę w drugim trymestrze jakoś mnie tak pozytywnie nastraja
Właśnie Flowwer nie męcz nas taksummer86, KateHawke, Jadranka, innamorata88, Lusesita, Sarna84, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Laski, a tak z ciekawości.. ile płacicie za wizytę ciążową u swoich ginekologów?
Ja się właśnie dowiedziałam, że u mojego cena dobiła do dwóch stówek, jak zaczynałam chodzić półtora roku temu było 150Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 21:27
-
summer86 wrote:Też tu zaglądam co 5 minut z nadzieją na wieści od Flowwer..
Inna, ładnie ten Wasz Michaś urósł wygląda na to, że końcówka lutego obrodzi w bobasy na forumsummer86 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
summer86 wrote:Laski, a tak z ciekawości.. ile płacicie za wizytę ciążową u swoich ginekologów?
Ja się właśnie dowiedziałam, że u mojego cena dobiła do dwóch stówek, jak zaczynałam chodzić półtora roku temu było 150summer86 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011