Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja płacę 100zl teraz u nowego ginekologa ale jakbym chodziła do tej co poprzednio to ona bierze 120zl wizyta plus usg więc 180 zł masakra, ja tam na pzu chodziłam bo inaczej bym nie płaciła takich pieniędzy bo za takie pieniądze trzeba wymagać pewnych standardów i dużo lepszej opieki.
Ale wiem że Zarotynski w Krakowie bierze 180zl (tak zapamiętałam)
Ale mój obecny gin to można chodzić raz na NFZ raz prywatne do niego także jak będą częściej wizyty to tak będę robić tymbardziej że na NFZ w gabinecie nie ma usg... Dopiero trzeba iść na oddział także rewelacji nie ma. -
Inna, do przyszłego to raczej nie odciągnę
Flower czekamy!!!
Anna Stesia u mnie nic nowego, nic nie boli, od badania po poludniu nikt nie zagladal do mojej szyjki. Nie sądzę aby Adaś zaskoczył mnie dziś, myślę, że najwcześniej po jutrzejszej próbie oksytocynowej.
Summer u mojego wizyta 150zl.
Idę spać póki żaden dzidziuś się nie rodzi i żadna matka nie krzyczy.innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Już jestem ale ledwo żywa bo " zaliczyłam" dziś dwóch ginow jeden na NFZ a drugi prywatnie.
Wszystko w porządku a maluszek wyprzedził o tydz tp z OM i już mierzy 9 cm
Dziś pomachał/a do mamy i taty na ekranie ♡♡
Inna nic tylko z M działać bo później to jednak post w ♡Lusesita, summer86, Sarna84, Bajkaaa, olik321, malka, staraczka1111, MamaFabianka, Jeżowa, Agniechaaaa, Amy333, Rucola, 91Ewela09, JuicyB, Justya85, Jadranka, Siwulec, Lena21, KateHawke, MOJE, agnieszka00, innamorata88, Ruth, Yoselyn82, pilik, E_w_c_i_a, Anna Stesia, Emiilka, Izolda90 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Sarna idź spać musisz teraz odpoczywać bo lada chwila jednak ogromny wysiłek fizyczny czeka.
Sarna84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lusesita wrote:Flo super wieści
Ale trzymalas wszystkich w napięciu
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flo cieszę się, że dobre wieści u Ciebie maluch szybko rośnie!
Inna! Ale Michaś już duży. Ja stawiam, że zechce wyjść w przyszłym tygodniu sam
Sarna, odpoczywaj, trzymam kciuki żeby szybko poszło jak już się zacznie!
Summer to u mnie tanio w porównaniu z cenami u Ciebie. Płacę około 100-120zl. A jak raz nie robił mi lekarz badania ginekologicznego tylko same USG to skasował 60zl. Ale raczej zwykle robi wszytsko.
Ruth jak wyszła glukoza po 2h?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 07:48
summer86, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Flowwer cieszę się razem z Tobą :* rośnij duży okrąglutki maluszku bo jesteś najbardziej wyczekanym cudem mamusi :*
summer86, Flowwer lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Aaa i dr miała na myśli następna niedzielę Emkowi też nie doprecyzowałam i spanikował, że to już teraz.
-
Rosną pięknie dzieciaczki
Czekamy na Adasia i Michasia po tej stronie brzuszków
A u Flowwer to już nie Kwiatuszek a Kwiatek
Ruth - właśnie, daj znać jak krzywa u Ciebie wyszła!
Bajka - a u Ciebie dalej takie ciśnienie wysokie pomimo tabletek?
My dziś kończymy 4 miesiące i z tej okazji mam marudę od samego rana.summer86, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Flo, 9 cm to już duży Kwiatuszek
summer86 wrote:Laski, a tak z ciekawości.. ile płacicie za wizytę ciążową u swoich ginekologów?
Ja się właśnie dowiedziałam, że u mojego cena dobiła do dwóch stówek, jak zaczynałam chodzić półtora roku temu było 150
U mnie wizyta bez usg 100, z usg 200, genetyczne 250Flowwer lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki,
innamorata88 ale duży już chłop fajnie już niedługo będziecie się tulić
Flower chyba każda tu się cieszy z Twojego szczęścia super że dzieć rośnie!
Kaczorka a teraz to nie zaczyna się okres tej większej świadomości i skoku hihi
Ja nic nie płacę bo chodzę na nfz ale czasem prywatnie podejdę do mojego więc wtedy 100zł płacę więc chyba bije wszystkie
Ja mam dzisiaj połówkowe u mojego w szpitalu, niby wcześnie ale takie prawdziwie połówkowe mam mieć gdzie indziej 8.03. A najlepsze jest to że dopiero o 19 mam! i chyba ocipieje do tego czasu już mnie glowa boli na samą myśl że cały dzień przede mną.Flowwer lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka