Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna, ale laska z Ciebie
a co do sukienek, to bajlepsza 2 i 3 z naciskiem na 3
Pierwsza też super, ale mniej mi się ze świetami kojarzy.
JustynaG lubi tę wiadomość
-
Justyna- przyznaj się, że ktoś za Ciebie dziecko urodził! To jest nie-mo-żli-we tak wyglądać i to po porodzie. Już Ci chyba mówiłam, że przestaję Cię lubić po tym wyznaniu, że "mogę jeść ile chcę", ale teraz to już przelało czarę goryczy. Idę po cukierka do kawy na pocieszenie
A z sukienek - ja chyba w poprzednim życiu byłam albo w dyplomacji albo w jakiejś monarchii, bo dla mnie kwiatowy wzór jest piękny, ale nie na oficjalnie uroczystości, czyli na chrzciny bym 3 nie brała. 2 na chrzciny wydaje mi się zbyt wieczora, za to nie wigilię byłaby jak dla mnie ok (zresztą na wigilię w rodzinnym gronie to i 3 bym brała, a chyba najlepiej Ci figurę podkreśla). A na chrzciny pewnie bym podrasowała piątkę butami, fryzurą i makijażemAle ja to jestem straszna konserwa ubraniowa
Fozzie Bear, summer86, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Justyna na początku ją naciągało i była na nie, ale po którymś kęsie zaczęła chętnie buzie otwierać
Lena cudowny Franio! I zdjęcia piękne.
Melevis zaciskamy mocno kciuki!!
Reset dziękujewłaśnie myśle czy ten z budyniem by wyszedł na mleku sojowym czy wtedy będzie paskudny...
Justyna co do sukienek, ja tą pierwszą chyba będę ubierać na wigilie. Nie żeby mi się jakoś suoer podobała, ale nie mam nic innego. Przy czym ja w niej będę jak pulpet wyglądać ;p a ja widzę gust mam totalnie inny niż dziewczyny bo na wigilie bym brała 6, a na chrzciny 3 lub 4 ;pJustynaG lubi tę wiadomość
-
Achia melduje sie juz. Wpadlam w wir pracy z poniedzialku.
Ktg ok, ladnie. Kolejne w czwartek rano, a jutro wizyta u mojego gina. No chyba, ze Mloda wpadnie na pomysl wyjscia.
W ciagu dnia mnie sennosc zlapala taka, ze musialam nanpol godzinki glowe do poduszki przylozyc. Chyba 3 raz w zyciu.
Justyna jak dla mnie bomba jest 5 i 6. Pewnie bym wybrala 5 na Wigilie.
Emi nie zdazylam pogratulowac, wiec czynie to teraz. Gratuluje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 17:07
Achia, summer86, JustynaG, emi2016, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Justyna ja bym wybrała 5
coś mi się wydaje, że Ci niezbyt pomożemy haha
swoją drogą, zgadzam się z Reset - jakim cudem Ty niedawno zostałaś mamą? Piękna figura, moja wymarzona! Ja niestety grucha typowa i takie sukienki to moje niespełnione marzenie
Melevis oczywiście, że będziemy trzymać kciuki!
Emi gratuluję! Pamiętam, jak czytałam o Twoim porodzie siedząc na dworcu w zeszłym roku, podczytując ex testerki z przyczajki
My jednak jedziemy razem na wigilię dla doktorantów, razem z Agatką oczywiściezobaczymy ile wytrzyma, no ale najpóźniej na 19 powrót na kąpiel. Szkoda, że póki co stoimy w korku
Swoją drogą od kilku dni mi niedobrze wieczorami - jakbym była po owulacji to "na pewno" byłaby to oznaka ciąży, a tak to tylko mnie to wkurza i nie wiem czemu tak mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 17:13
emi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję za komplementy!
Kusi mnie ta czerwona na Wigilię bo Aneczka też będzie ubrana w czerwoną kieckę. Ale jeszcze mam 2 dni świąt więc myślę, że żadna kiecka się nie zmarnuje.
Fozzie sukienka nr 5 jest z Reserved. Niedawno ktoś na forum polecał: https://www.reserved.com/pl/pl/uv199-slv/boat-neck-dress
i Uwaga! Mąż Ci podpadł a dziś ostatni dzień darmowej dostawy
no i dostałam kupon rabatowy 10% do wykorzystania do końca roku więc mogę Ci go odstąpićCzy przekonałam Cię? :>
Rucola , myślę, że macie z moim eMkiem podobny gust. Choć on mnie w tej srebrnej nie widział bo dotarła dziś
Achia , marynarki mam w różnych kolorach: granatowa/czerwona/beżowa/zgniła zieleń/limonkowa/biała. Mam w czym wybieraćAchia lubi tę wiadomość
-
Jak Maluch fajnie wspolpracuje, lata i nie spi to 20-30 minut.
Ja jak mialam na wczesniejszym etapie robione i np. Mala uciekala czy spala to musialam cos zjesc, napic sie i powtorzyc. Tylko teraz jestesmy na koncowce wiec max te pol godziny powinno byc. Ale zjedz sobie przed.Achia lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Justyna dzięki za link!
W ramach świąteczno-dzieciowych pozytywnych fluidow, zostawiam wam Stanisława
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c39a845895.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 11:33
Achia, Yoselyn82, pilik, Siwulec, Karma88, JustynaG, Minnie89, summer86, Kaczorka, Jeżowa, KateHawke, Bajkaaa, Emiilka, emi2016, Lena21, Patrycja20, pawojoszka, Lusesita, Bobisia, Anna Stesia, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Melevis - kciuki wielkie !!!
Wiecie, głupi to ma jednak szczęściewizyta się lekko opóźnia, dzięki czemu wejdę z wynikami bo dopiero się załadowały na stronie diagnostyki... nie wydrukuje, ale przynajmniej mam w telefonie
a już myślałam ze będzie zjebka od doktorka
Jeny a ja nie mam co ubrać na wigilie.. ja pitole, w ogóle o tym nie pomyślałamKarma88, pilik, Achia, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
My bylismy dzisiaj na usg bioderek. Ogolnie ok, lewe troszke slabsze, mamy ukladac na zabke i skontrolowac za 5 tyg. Wg lekarza powinno byc ok.
Przy okazji zwazylismy Mała. Waży niecale 4,8 kg (przy porodzie 3410), co oznacza, że w miesiąc przybrała prawie 1,4 kg. A tyle ulewa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 18:26
Jeżowa, KateHawke, Achia, Malwas, Flowwer lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dobry wieczór dziewczyny
Chwilę nie pisałam ale pilnie Was podczytywałam.
Melevis kciuki zaciśnięte.
Emi gratuluję i mam nadzieję ze z kropkiem będzie wszystko dobrze.
Lena Franio cudowny jak zawsze.
Jeżowa Wasze skończone 2 miesiące a u nas jutro 4 <wow>
Justyna dla mnie 3 lub 5 na wigilię. 1 sama mam i dla mnie jest to letnia sukienka. Za bardzo łąkowa na zimę. Figurę masz cudna.
Bajka nie widać Twoich kg na fotce ale rozumiem chęć zrzucenia kg.
Summer co do emkow to mi też czasami ręce opadają i az słów brak. No ale co zrobić przeciez nie zatłuke chłopa... chyba
U nas gorszy czas. Mały jest marudny i płaczliwy. W nocy potrafi sie budzić co godzinę. No nic musimy przetrwać.JustynaG, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Justyna ! Masz przepiękną figurę !
dla mnie na Święta idealna jest czerwona
Dodzwoniłam się do gina - znalazłam jakiegos na osiedlu i ma niezle opinie - nie chce wracac do poprzedniego bo w sumie nie bylam specjalnie zadowolona - oprócz usg bo w tym jest świetny ale na same prenatalne moge do niego wrócić. No nie ważne. Usg i wizytę mam w czwartek o 16:30 także z góry proszę o kciuki ...
Olik - pierwsze pół roku najgorszepotem z górki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 19:22
pilik, JustynaG, summer86, Flowwer lubią tę wiadomość