Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer o kurczę, faktycznie go już pół roku!!! Gratulacje dla Ciebie i buziaki dla Aneczki!
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minnie - mój też miał apetyt niezmienny dopóki na ostatniej wizycie nie usłyszał jak na fotelu zajeczalam, a dr powiedział "boli, wiem, przepraszam - musiałem główkę odsunąć"
Summer, gratulacje dla was! Pierwsze pół roku- daliście radę!
Mamunia, też jestem ciekawa, ale już pisałam dziewczynom - jeśli się zdecyduje, to cóż - nie jest to niestety mój wybór, byleby nie dzisiaj, bo teściowej urodziny są, a takiego prezentu zdecydowanie nie chce jej zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 08:46
summer86, Patrycja20, emi2016, Lusesita, Jeżowa, Achia, ibishka, olik321, JustynaG, Minnie89, KateHawke, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny !
Summer - wszystkiego najlepszego z okazhi półroczku
Jednak ciąża z Łucją była łatwiejsza. Mloda caly czas ciagnie za przewody od pompy insulinowej... Takie to fajnegorzej że wkłucie mi wyrywa...
-
Summer najlepsze życzenia i buziaki dla Ani
tak szybko nam rosną dzieciaki ! Pamiętam jak dziś jak czekałyśmy na wieści od Ciebie a tu już pol roku
Wybaczcie, że jestem tak do tylu, czytam wszystko w locie i nie zawsze daje radę odpisać, bo Franio mimo że naprawdę dzielnie znosi te zęby to jest bardzo absorbujący i zupełnie nieodkladalny także ciężko zrobić cokolwiek. Chciałabym mu jakoś pomoc, ale chyba musimy to po prostu przetrwaćsummer86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekujemy za życzenia
Lunka przykro mi, że tyle to trwa
Emi, na pewno druga ciaża przy takim maluszku nie jest łatwa, ale dasz radę!
Dziewczyny czy wodę dla niemowlat dodatkowo przegotowujecie? Mam Mama i Ja i nie wiem czy mogę dac taka z butelki czy muszę ją przegotować. W necie rożnie piszą.emi2016 lubi tę wiadomość
-
Fozzie, myslalam, że tylko mi ta piosenka z 13 posterunku utkwiła w głowie
Kciuki aby Klara poczekała co najmniej do drugiego dnia świat!
-
Dzień dobry!
O ludzie a moje dziecko to po prostu skarb! NAstawiłam się psychicznie na kolejną marudną noc. Nawet sobie seans tv znalazłam do 2.00 (wielki błękit) a moje dziecko po standardowej pobudce na jedzenie i przytulanie o 00.30 spało do 4.45! zjadło i poszło dalej spać do 8! zjadło i znowu śpi :] no takie dzieci to ja rozumiem
I jeszcze melduję 90ml ściągniętego mleczkaZamówiłam wczoraj polecany laktator- dostawa 24h mam nadzieję że jeszcze dotrze w poniedziałek bo ręka mi już normalnie odpada od tego wyciskania.
LUNKA dopiero w lutym?mam nadzieję że nie będziesz miała ataków do tego czasu.
Summer to dziś babską imprezę z okazji pół roczku róbcieprzespanych nocy z tej okazji życzę Wam obu.
summer86, Lusesita, JustynaG, Minnie89, olik321, pilik, JuicyB, frezyjciada, Patrycja20, Nadzieja22, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
ja jak zwykle do tyłu ostatnio jestem
Emi ogromne gratulacje, baaaaaaaaaardzo się cieszę z Twojej drugiej ciąży, z pierwszej też się bardzo cieszyłam!!! czasem los mimo wileu przeciwności jest dla nas łaskawy
Summer Wszystkiego Najlepszego dla Ani z okazji skończenia pół roczku!!!
Ja dziś zadeklarowałam swój udział w przeglądzie zespołów alternatywnych z mojego miasta w moim ulubionum pubie a potem popatrzyłam na datę i myślę, osz cholera... nie pójdę, 28go lutego Lewko kończy 6 miesięcy!!!
Co do nieprzespanych nocy to ja nie narzekam, ale pobudki na karmienie dalej są 2-3 i tak się zastanawiam czy tak już zostanie?? przeciez mówią ludzie, ze niektóre dzieci przesypiaja całe noce, a na naszym forum jest chociaż jedno ja się pytam???!!!emi2016 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola miałam wczoraj zadać to samo pytanie
czy jest tu jakies niemowlę przesypiające całe noce. Chyba Oskar od Ani jeśli sie nie mylę.
Rucola, Ania1003 lubią tę wiadomość
-
Summer wszystkiego najlepszego dla Ani! Ale to zleciało!
Emi cieszę się, że wszystko idzie w dobrym kierunku
A ja dzisiaj pospalamMala zasnela o 23, obudzila sie o 4 na cycusia i spala dalej do 9. Normalnie szok
emi2016, summer86, Jeżowa lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnySummer po cichutku melduję że nasza od tygodnia przesypia całe noce
karmienie 23/24 i wstaje o 7. I nawet nie zjada całej porcji przeznaczonej dla dzieci w jej wieku. Mam szczęście do dzieciaczków które śpią całą noc, Tosia miała 3 tygodnie, a Zuzia 9. A może po prostu leniuchy po ojcu?
Lunaris muszę nauczyć się robić sobie zastrzyki w dupsko, jestem obstawiona lekami, ale termin mnie przeraził. Zabieg będzie dopiero za ok pół rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 10:37
-
nick nieaktualny
-
Co do zatrzykow to u mnie wczoraj poszedł ostatni z heparyny. Łącznie z pologiem wyszło prawie 300 zastrzykow, no ale zdecydowanie WARTO było się poświęcić
JustynaG, Jeżowa, Kaczorka, pilik lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dzień dobry wszystkim
Aneczko sto lat z okazji pół roczku!Drugie pół daj mamusi pospać
Summer moi znajomi od początku dawali prosto z butelki tę wodę. A młody pije ją namiętnie.
Klara nie wychodź dzisiaj, nie rób tego mamiejutro już możesz.
Jeżowa nie pisałam jeszcze - sekretarkę masz boską
Co do spania to Nat zasypia o 23 i budziła się zawsze około 3-4 a potem dopiero 7-8. Teraz od 3 dni coś jej się poprzestawiało i jak zasypia około północy to wstaję dopiero o 6-7 a potem zasypia i dopiero o 10:30 wstaje. Tylko cały dzień jest marudna i nie śpi... Marudzi wciąż i tylko by cycusia chciała, resztą jej nie interesuje. Od około 14-tej już jest hardcore i do wieczora nic nie mogę zrobić bo marudzi non stop.