X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez dziekuje :* jutro zakupie a to ile dziennie sie tego pije?

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez, chciałam powiedzieć, że przez Twój fonetyczny zapis słów syna "Ti tata aaa, mama nie" chodzę i śpiewam pod nosem piosenkę z 13 posterunku "Ti ta ta, ti ti ta ta, ti ta ta, ti ti ta ta, a trzeci co był głupi - poszedł do łączności". Dzięki.

frezyjciada, emi2016, Patrycja20, Bocianiątko, summer86, KateHawke, blue00, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Frez, chciałam powiedzieć, że przez Twój fonetyczny zapis słów syna "Ti tata aaa, mama nie" chodzę i śpiewam pod nosem piosenkę z 13 posterunku "Ti ta ta, ti ti ta ta, ti ta ta, ti ti ta ta, a trzeci co był głupi - poszedł do łączności". Dzięki.

Haha 13 posterunek mi się przypomnial :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:38

emi2016 lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, że śniegu sporo nasypalo. Szkoda tylko, że na jutro deszcz zapowiadają :-/

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie mi też ta piosenka od razu do głowy przyszła, jak pierwszy raz połączył tyle "słów" w "zdanie" :D polecam się na przyszłość :D

Nenuś ja piłam 2łyżki stołowe dziennie, ale wiem, że dziewczyny jak tylko im kwasy rosły, to piły więcej.

Yos!! Jak się czujesz?

Aga9090 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Powiem wam, że śniegu sporo nasypalo. Szkoda tylko, że na jutro deszcz zapowiadają :-/
    no wlasnie, i temperatura na plusie. dla nas byłoby lepej gdyby akcja zaczęłą się w nocy, bo w taką zwariowaną pogodę to paraliż na drodze w ciągu dnia gwarantowany..

także 3majcie kciuki! może to TA noc?
    idę pod prysnic i do łóżka. mam nadzieje,że obudzą mnie skurcze :p

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez może mi też ulepisz pierogi przy okazji? Kg mąki w tą czy w tą hehe

Achia trzymam kciuki mocno.
    Drogi , szczególnie te boczne. Slabo odsnieżone. Żeby nie powiedzieć, że wcale.
    Nie wiem jak obwodnica.

Emi zapomniałam pogratulowac, cudne wiesci na swieta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:55

emi2016 lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle patrzcie co dostałam od teściowej dla Oskarka, słodkie buciki/ niechodki :))
    Są przeurocze!! Tzn sama ich nie zrobiła, ale i tak cudowny prezencik.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdc579a6d8c0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:59

Luna1993, Lusesita, Yoselyn82, Minnie89, emi2016, JustynaG, Jeżowa, pilik, -Mamunia-, olik321, Nadzieja22, KateHawke, Kaczorka, blue00, Patrycja20, Lunaris, Rucola, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia piękne buciki :-)

olik321 lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie - udusze Cię za to, że mi to przypomniałaś!! :P

dqprhdge2q9dik3m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi super ze wszystko się u Was układa!

Mini Gratuluję!

Achia ja jeden dzień po terminie powiedziałam do dziecka, Ty już się w brzuchu nasiedziałeś, z rana bzykanko po dwóch godzinach skurcze! Nie wiem czy się moich słów przestraszył czy ojca w akcji.

Ale jak to ginekolog powiedział bzykanko wskazane.
    A i sutki można trochę pomasować, u niektórych to zadziałało. Wiec do dzieła!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 22:52

emi2016, pilik lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia buciki cudne :)

Emi super że wizyta udana. Życzę szczęśliwej i spokojnej ciąży.

Nikaa dobrze że napisałaś bo juz się martwiłam o Was. Nabierajcie sił i troszcie sie o siebie:)

Wiecie co.. kij to niewyspaniem te nasze małe szkraby są cudowne. 4 miesięczne dziecko juz jest całkiem kumate :)

emi2016, pilik lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jakaś jestem - cytując Rucolę i moje nowe ulubione słowo - niepociumana. Małż wychodził z domu chwilę po 18, jak udało mu się uśpić Agatkę, żeby pomóc koledze w przeprowadzce (tak, mamy samych przeprowadzających się znajomych). W locie rzucił, że może pójdzie na ściankę o 21. Troszkę go wyśmiałam i powiedziałam, że chyba nie (bom zmęczona, wstałam dzisiaj na uczelnię wcześnie, a Agatka w nocy przez 3 godziny się "bawiła"). No cóż, chyba jednak poszedł, bo 23:30 a go nie ma :P A wiecie jaka jest puenta tego wszystkiego? Że wstyd mi przyznać, że najbardziej czekam na czopki, które ma mi przynieść... :D

Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2018, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż się boi... Dwa razy próbowaliśmy, a teraz mówi, że go to stresuje i może nic z tego nie wyjść. Także ten.. ale będę go popołudniu namawiać.moze się poświęci. Ja nie mogę spać. Nie wiem czy to przez pełnię czy coś...

• olik321 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba muszę odwołać wczorajsze słowa... Też nie mogę spać. Pobudka o 1,3,5 A tersz kupa stulecia na naszej pościeli :|

Izape_91, Lusesita lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeniu, a ja przespałam całą noc! Dziwnie mi. Odzwyczailam się!

• summer86 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, łączę się w bolu.. Mąż teraz przejmuje mała a ja idę chociaż godzinę dospać. U nas od 22 do 6 było 5 pobudek.

No i konczymy dziś pół roczku. Matko jak to zleciało.

-Mamunia-, KateHawke, JustynaG, olik321, Jeżowa, Lena21, ibishka, Achia, JuicyB, Patrycja20, Lusesita, Lunaris, Rucola, Yoselyn82, Nadzieja22, malka, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2018, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już syna poslalam do szkoły. A mały wiercipetka chyba to po pęcherzu sie tłucze tak jakby pazurami mi drapał.

Achia tu się nie ma co cykać, zaraz będzie połóg i kto wie może pipka nie będzie już ta sama, niech się nie martwi i wyłączy myślenie ze w brzuchu masz dziecko.

Summer wspołczuje pobudek. Prześpij się.
    Koleżanki z pracy mówiły że pierwsze 6 miesiecy sie dłuży, a kolejne 6 mija jak z bicza strzelił.

Fozzie ciekawa jestem czy Klara bedzie z Wami juz w tym roku. Mam nadzieję że nie daje mamusi pospać przed porodem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 07:01

Minnie89 lubi tę wiadomość

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia, haha, nie wiem czy męża Achii przekona tekst " korzystaj, bo potem pipka już nie ta" :D ale uśmiałam się <3

Mój na szczęście ma apetyty niezmienne, i ciąża mu w ogóle nie przeszkadza. Jeszcze syna strofuje żeby teraz nie kopał, bo teraz pożycza Mamusie na wyłączność :D

No...a u mnie też pospane, chociaż i tak 7h wiec sukces :)

Miłego dnia!

dqprhdge2q9dik3m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer wszystkiego najlepszego dla Aneczki <3 dużo uśmiechu, radości i przespanych nocy :*

summer86 lubi tę wiadomość

‹‹ 2563 2564 2565 2566 2567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ