Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frez, chciałam powiedzieć, że przez Twój fonetyczny zapis słów syna "Ti tata aaa, mama nie" chodzę i śpiewam pod nosem piosenkę z 13 posterunku "Ti ta ta, ti ti ta ta, ti ta ta, ti ti ta ta, a trzeci co był głupi - poszedł do łączności". Dzięki.
frezyjciada, emi2016, Patrycja20, Bocianiątko, summer86, KateHawke, blue00, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:Frez, chciałam powiedzieć, że przez Twój fonetyczny zapis słów syna "Ti tata aaa, mama nie" chodzę i śpiewam pod nosem piosenkę z 13 posterunku "Ti ta ta, ti ti ta ta, ti ta ta, ti ti ta ta, a trzeci co był głupi - poszedł do łączności". Dzięki.
Haha 13 posterunek mi się przypomnialWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:38
emi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie mi też ta piosenka od razu do głowy przyszła, jak pierwszy raz połączył tyle "słów" w "zdanie"
polecam się na przyszłość
Nenuś ja piłam 2łyżki stołowe dziennie, ale wiem, że dziewczyny jak tylko im kwasy rosły, to piły więcej.
Yos!! Jak się czujesz?Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusesita wrote:Powiem wam, że śniegu sporo nasypalo. Szkoda tylko, że na jutro deszcz zapowiadają
także 3majcie kciuki! może to TA noc?
idę pod prysnic i do łóżka. mam nadzieje,że obudzą mnie skurcze :p -
Frez może mi też ulepisz pierogi przy okazji? Kg mąki w tą czy w tą hehe
Achia trzymam kciuki mocno.
Drogi , szczególnie te boczne. Slabo odsnieżone. Żeby nie powiedzieć, że wcale.
Nie wiem jak obwodnica.
Emi zapomniałam pogratulowac, cudne wiesci na swieta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:55
emi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w ogóle patrzcie co dostałam od teściowej dla Oskarka, słodkie buciki/ niechodki
)
Są przeurocze!! Tzn sama ich nie zrobiła, ale i tak cudowny prezencik.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdc579a6d8c0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:59
Luna1993, Lusesita, Yoselyn82, Minnie89, emi2016, JustynaG, Jeżowa, pilik, -Mamunia-, olik321, Nadzieja22, KateHawke, Kaczorka, blue00, Patrycja20, Lunaris, Rucola, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmi super ze wszystko się u Was układa!
Mini Gratuluję!
Achia ja jeden dzień po terminie powiedziałam do dziecka, Ty już się w brzuchu nasiedziałeś, z rana bzykanko po dwóch godzinach skurcze! Nie wiem czy się moich słów przestraszył czy ojca w akcji.
Ale jak to ginekolog powiedział bzykanko wskazane.
A i sutki można trochę pomasować, u niektórych to zadziałało. Wiec do dzieła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 22:52
emi2016, pilik lubią tę wiadomość
-
Achia buciki cudne
Emi super że wizyta udana. Życzę szczęśliwej i spokojnej ciąży.
Nikaa dobrze że napisałaś bo juz się martwiłam o Was. Nabierajcie sił i troszcie sie o siebie:)
Wiecie co.. kij to niewyspaniem te nasze małe szkraby są cudowne. 4 miesięczne dziecko juz jest całkiem kumateemi2016, pilik lubią tę wiadomość
-
Ja chyba jakaś jestem - cytując Rucolę i moje nowe ulubione słowo - niepociumana. Małż wychodził z domu chwilę po 18, jak udało mu się uśpić Agatkę, żeby pomóc koledze w przeprowadzce (tak, mamy samych przeprowadzających się znajomych). W locie rzucił, że może pójdzie na ściankę o 21. Troszkę go wyśmiałam i powiedziałam, że chyba nie (bom zmęczona, wstałam dzisiaj na uczelnię wcześnie, a Agatka w nocy przez 3 godziny się "bawiła"). No cóż, chyba jednak poszedł, bo 23:30 a go nie ma
A wiecie jaka jest puenta tego wszystkiego? Że wstyd mi przyznać, że najbardziej czekam na czopki, które ma mi przynieść...
Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olik, łączę się w bolu.. Mąż teraz przejmuje mała a ja idę chociaż godzinę dospać. U nas od 22 do 6 było 5 pobudek.
No i konczymy dziś pół roczku. Matko jak to zleciało.-Mamunia-, KateHawke, JustynaG, olik321, Jeżowa, Lena21, ibishka, Achia, JuicyB, Patrycja20, Lusesita, Lunaris, Rucola, Yoselyn82, Nadzieja22, malka, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już syna poslalam do szkoły. A mały wiercipetka chyba to po pęcherzu sie tłucze tak jakby pazurami mi drapał.
Achia tu się nie ma co cykać, zaraz będzie połóg i kto wie może pipka nie będzie już ta sama, niech się nie martwi i wyłączy myślenie ze w brzuchu masz dziecko.
Summer wspołczuje pobudek. Prześpij się.
Koleżanki z pracy mówiły że pierwsze 6 miesiecy sie dłuży, a kolejne 6 mija jak z bicza strzelił.
Fozzie ciekawa jestem czy Klara bedzie z Wami juz w tym roku. Mam nadzieję że nie daje mamusi pospać przed porodem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 07:01
Minnie89 lubi tę wiadomość
-
Mamunia, haha, nie wiem czy męża Achii przekona tekst " korzystaj, bo potem pipka już nie ta"
ale uśmiałam się
Mój na szczęście ma apetyty niezmienne, i ciąża mu w ogóle nie przeszkadza. Jeszcze syna strofuje żeby teraz nie kopał, bo teraz pożycza Mamusie na wyłączność
No...a u mnie też pospane, chociaż i tak 7h wiec sukces
Miłego dnia! -
nick nieaktualny