X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez dziekuje :* jutro zakupie a to ile dziennie sie tego pije?

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez, chciałam powiedzieć, że przez Twój fonetyczny zapis słów syna "Ti tata aaa, mama nie" chodzę i śpiewam pod nosem piosenkę z 13 posterunku "Ti ta ta, ti ti ta ta, ti ta ta, ti ti ta ta, a trzeci co był głupi - poszedł do łączności". Dzięki.

frezyjciada, emi2016, Patrycja20, Bocianiątko, summer86, KateHawke, blue00, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Frez, chciałam powiedzieć, że przez Twój fonetyczny zapis słów syna "Ti tata aaa, mama nie" chodzę i śpiewam pod nosem piosenkę z 13 posterunku "Ti ta ta, ti ti ta ta, ti ta ta, ti ti ta ta, a trzeci co był głupi - poszedł do łączności". Dzięki.

Haha 13 posterunek mi się przypomnial :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:38

emi2016 lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, że śniegu sporo nasypalo. Szkoda tylko, że na jutro deszcz zapowiadają :-/

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie mi też ta piosenka od razu do głowy przyszła, jak pierwszy raz połączył tyle "słów" w "zdanie" :D polecam się na przyszłość :D

Nenuś ja piłam 2łyżki stołowe dziennie, ale wiem, że dziewczyny jak tylko im kwasy rosły, to piły więcej.

Yos!! Jak się czujesz?

Aga9090 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Powiem wam, że śniegu sporo nasypalo. Szkoda tylko, że na jutro deszcz zapowiadają :-/
    no wlasnie, i temperatura na plusie. dla nas byłoby lepej gdyby akcja zaczęłą się w nocy, bo w taką zwariowaną pogodę to paraliż na drodze w ciągu dnia gwarantowany..

także 3majcie kciuki! może to TA noc?
    idę pod prysnic i do łóżka. mam nadzieje,że obudzą mnie skurcze :p

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez może mi też ulepisz pierogi przy okazji? Kg mąki w tą czy w tą hehe

Achia trzymam kciuki mocno.
    Drogi , szczególnie te boczne. Slabo odsnieżone. Żeby nie powiedzieć, że wcale.
    Nie wiem jak obwodnica.

Emi zapomniałam pogratulowac, cudne wiesci na swieta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:55

emi2016 lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle patrzcie co dostałam od teściowej dla Oskarka, słodkie buciki/ niechodki :))
    Są przeurocze!! Tzn sama ich nie zrobiła, ale i tak cudowny prezencik.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdc579a6d8c0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:59

Luna1993, Lusesita, Yoselyn82, Minnie89, emi2016, JustynaG, Jeżowa, pilik, -Mamunia-, olik321, Nadzieja22, KateHawke, Kaczorka, blue00, Patrycja20, Lunaris, Rucola, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia piękne buciki :-)

olik321 lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie - udusze Cię za to, że mi to przypomniałaś!! :P

dqprhdge2q9dik3m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi super ze wszystko się u Was układa!

Mini Gratuluję!

Achia ja jeden dzień po terminie powiedziałam do dziecka, Ty już się w brzuchu nasiedziałeś, z rana bzykanko po dwóch godzinach skurcze! Nie wiem czy się moich słów przestraszył czy ojca w akcji.

Ale jak to ginekolog powiedział bzykanko wskazane.
    A i sutki można trochę pomasować, u niektórych to zadziałało. Wiec do dzieła!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 22:52

emi2016, pilik lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia buciki cudne :)

Emi super że wizyta udana. Życzę szczęśliwej i spokojnej ciąży.

Nikaa dobrze że napisałaś bo juz się martwiłam o Was. Nabierajcie sił i troszcie sie o siebie:)

Wiecie co.. kij to niewyspaniem te nasze małe szkraby są cudowne. 4 miesięczne dziecko juz jest całkiem kumate :)

emi2016, pilik lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jakaś jestem - cytując Rucolę i moje nowe ulubione słowo - niepociumana. Małż wychodził z domu chwilę po 18, jak udało mu się uśpić Agatkę, żeby pomóc koledze w przeprowadzce (tak, mamy samych przeprowadzających się znajomych). W locie rzucił, że może pójdzie na ściankę o 21. Troszkę go wyśmiałam i powiedziałam, że chyba nie (bom zmęczona, wstałam dzisiaj na uczelnię wcześnie, a Agatka w nocy przez 3 godziny się "bawiła"). No cóż, chyba jednak poszedł, bo 23:30 a go nie ma :P A wiecie jaka jest puenta tego wszystkiego? Że wstyd mi przyznać, że najbardziej czekam na czopki, które ma mi przynieść... :D

Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2018, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż się boi... Dwa razy próbowaliśmy, a teraz mówi, że go to stresuje i może nic z tego nie wyjść. Także ten.. ale będę go popołudniu namawiać.moze się poświęci. Ja nie mogę spać. Nie wiem czy to przez pełnię czy coś...

• olik321 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba muszę odwołać wczorajsze słowa... Też nie mogę spać. Pobudka o 1,3,5 A tersz kupa stulecia na naszej pościeli :|

Izape_91, Lusesita lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeniu, a ja przespałam całą noc! Dziwnie mi. Odzwyczailam się!

• summer86 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, łączę się w bolu.. Mąż teraz przejmuje mała a ja idę chociaż godzinę dospać. U nas od 22 do 6 było 5 pobudek.

No i konczymy dziś pół roczku. Matko jak to zleciało.

-Mamunia-, KateHawke, JustynaG, olik321, Jeżowa, Lena21, ibishka, Achia, JuicyB, Patrycja20, Lusesita, Lunaris, Rucola, Yoselyn82, Nadzieja22, malka, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2018, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już syna poslalam do szkoły. A mały wiercipetka chyba to po pęcherzu sie tłucze tak jakby pazurami mi drapał.

Achia tu się nie ma co cykać, zaraz będzie połóg i kto wie może pipka nie będzie już ta sama, niech się nie martwi i wyłączy myślenie ze w brzuchu masz dziecko.

Summer wspołczuje pobudek. Prześpij się.
    Koleżanki z pracy mówiły że pierwsze 6 miesiecy sie dłuży, a kolejne 6 mija jak z bicza strzelił.

Fozzie ciekawa jestem czy Klara bedzie z Wami juz w tym roku. Mam nadzieję że nie daje mamusi pospać przed porodem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 07:01

Minnie89 lubi tę wiadomość

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia, haha, nie wiem czy męża Achii przekona tekst " korzystaj, bo potem pipka już nie ta" :D ale uśmiałam się <3

Mój na szczęście ma apetyty niezmienne, i ciąża mu w ogóle nie przeszkadza. Jeszcze syna strofuje żeby teraz nie kopał, bo teraz pożycza Mamusie na wyłączność :D

No...a u mnie też pospane, chociaż i tak 7h wiec sukces :)

Miłego dnia!

dqprhdge2q9dik3m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer wszystkiego najlepszego dla Aneczki <3 dużo uśmiechu, radości i przespanych nocy :*

summer86 lubi tę wiadomość

‹‹ 2563 2564 2565 2566 2567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ