Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia ja urodziłam synka 11 dpo wiec wiem jak się dłuży. Co do urodzin w sylwestra to niby fajnie, być zawsze najmłodszym w klasie
, ale ciężko zorganizować urodziny, bo większość ma swoje sylwestrowe plany. Zawsze jednak tłumaczyłam sobie, że te wszystkie fajerwerki to dla mnie
żarcik oczywiście
Achia, pilik lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyPojawia się u mnie jakaś reakcja bólowa, coś jak ból @, coś jak takie mocne bzzz, trzyma chwilkę ok 30sek i puszcza. Zaobserwowalam 3 takie reakcje co 15/18min
Czy to skurcz to nie wiem bo nie miałam wcześniej czegoś takiego. Ale coś się ewidentnie pojawia w każdym razieFozzie Bear, Luna1993, JustynaG, pilik, summer86, Jeżowa, frezyjciada, Siwulec, emi2016, Patrycja20, olik321, ibishka, Yoselyn82, Aga9090, Anna Stesia, Madzik34, Rucola, Kaczorka, Lusesita, Sarna84, Barbarka1984, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia może jednak
tak sobie myślę, że mój kolega z podstawówki miał urodziny 30.12 i był najwyższy w klasie, zawsze dobrze się uczył i nie miało to znaczenia, że jest najmłodszy, a jak byliśmy nastolatkami to jego urodziny były wstępem do sylwestra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fozzie wspolczuje przeżycia na IP
i tego wstrętnego kaszlu
nie będzie problemu z cięciem jak kaszel będzie się dłużej utrzymywał ?
Achia może tym razem coś się ruszy ? Kciuki
A ja jutro pojadę umówić termin cesarkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 19:32
-
Achia może Synus się zdecydował w końcu wyjść?
Fozzie... Brak słów
A ja byłam w galerii Zośka taka była ciekawa i spokojnie oglądała wszystko
Nic nie kupiliśmy hehe ale warto było jechać dla samego faktu wyjścia gdzieś do ludziemi2016, summer86, JustynaG, Luna1993, pilik, Yoselyn82, Aga9090, KateHawke, Kaczorka, Lunaris, olik321, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Fozzie, masakra z tym kaszlem
a wizyta w szpitalu brzmi jak z jakiejś czarnej komedii. Trzymaj się tam jakoś a ja trzymam kciuki by do terminu cc kaszel przeszedł. Niech chłopaki dbają o Ciebie.
Achia, brzmi obiecująco!
Bajkaaa, cieszę się, że i Tobie i Zosi się podobałoBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Amal sliczna coreczka i super minka
Achia kciuki mocne zeby sie zaczelo szybko
Bajka super ze malutkiej sie podobaloWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 20:05
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Z desperacji sięgnęłam po moje krople na zatoki, które mają porazajace działanie (średnio 2 godziny kichajac, smarkajac i płacząc) - w życiu nie spodziewałam się, że mogę mieć taki sajgon w zatokach, bo w ogóle ich teraz nie odczuwam, póki co kaszel chyba ustępuje!
jak przejdzie to przysięgam, że ozłoce wytwórce!
Patrycja, cc muszą mi zrobić tak czy siak, modlę się już o to by Klara serio nie leciała w kulki, bo do środy są szanse, że przejdzie (choć trochę?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 20:14
-
Achia - na razie to ja mam skurcze, ale wysyłam je do Ciebie!
Nie wiem co z SANKĄ, ale właśnie sobie uświadomiłam, że jak się ACHIA i FOZZIE rozpakujecie to ja jestem następna!
No chyba ze mnie PATRYCJA wyprzedzisz. Już przebieram niecierpliwie nóżkami -
nick nieaktualnyJestem po ktg. Wg zapisu skurcze się piszą. Ja też je czuje, są co jakieś 10min. Czekam aż prysznic się zwolni, mam iść na jakieś 15min.
Także Minnie wysyłaj swoje skurcze dalej!
Ps. Dwie panie na oddziale mają koszule porodowe od mamyginekolog :pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 21:05
Anna Stesia, veritaserum, reset, frezyjciada, Lunaris, Bajkaaa, JustynaG, Patrycja20, Yoselyn82, Lena21, Minnie89, Jeżowa, Madzik34, -Mamunia-, Aga9090, Sarna84, Siwulec, olik321, Rucola, KateHawke, Kaczorka, pilik, Lusesita, Fozzie Bear, Nadzieja22, Karma88, ibishka, blue00, Morusek, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Achia powodzenia Kochana! to będzie Wasza noc
-
Achia, trzymam kciuki! No to jak się coś zaczęło to oby się dziś skończyło!