Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Nieee, na szczęście nie :p ale nie słyszałam nawet żadnego zamieszania na korytarzu czy coś
https://gdansk.tvp.pl/40666149/nowy-rok-przywital-najmniejszych-pomorzan?fbclid=IwAR2Hr6xMd9tFmdeOXYSsLrdFHs-xmij1Nzv6wu3gfeHRqdrVnQ8kuUgeXW4
Zawracali dzisiaj tylki biednym mamom hehe -
Achia wrote:KateKum-u mnie tak samo jak u Summer. Jak parłam, a on się chował, to mimo że było rozwarcie to też już chciałam żeby mi pomogli, zwłaszcza że miałam wrażenie, że już nie dam rady. No i bałam się czy mu to nie szkodzi. Że tak się cofa. Lekarz zrobił to w mgnieniu oka, nawet nie widziałam tych kleszczy.
Dziewczyny a jak u Was było z wypróżnianiem jeśli miałyście szwy? Boje się , że się coś stanie jak już pójdę
A wypróżnianie załatw jak najszybciej! Ja głupio zrobiłam że obejrzałam sobie podwozie w lusterku i potem się zblokowałam na 5 dni. Czułam się już chora, a dalej miałam blokadę. W końcu jak mąż miał wolne i przyjechał do nas do szpitala, zaaplikowałam lactulosan od góry i evaqu od dołu i jakoś poszło. To było prawie jak drugi poród!
No a potem wiadomo - prysznic.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Lusesita, jak się ma Dominika?
Anna Stesia od wczoraj gorączka pojawia się co 12 godzin. Ostatni raz miała po 13ej.
Do tego zielony glut i odrywajacy kaszel.
Apetyt ma kiepski. Obiad zje, ale śniadania troszkę, a deseru wcale dziś nie chciała. Tylko cyc i o dziwo woda.
Antybiotyk gęsty jak cholera i gorzki. Za każdym razem walczymy z odruchem wymiotnym.
Do tego rzadkie kupy.
Martwi mnie jedna rzecz. Zauważyłam że zaczyna jej się pojawiać jakąś dziwną wysypka. Na głowie, za uszami, na brzuszku trochę. Nie wiem czy to nie jakąś reakcją na antybiotyk. -
Dziewczyny drogie, jako że bóle stawowe występują u mnie w zasadzie od porodu po dziś dzień z różnym nasileniem, zaczęłam zastanawiać się nad przyczyną... Podejrzenie padło na odwodnienie. Codziennie produkuję sporo mleka a z piciem jest u mnie niestety bardzo różnie. W związku z tym chcialam zapytać mamy karmiące mm czy też mają bóle stawowe a mamy kp lub kpi czy zauważyły nasilenie objawów przy zmniejszeniu podaży płynów?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ojej, biedna Dominisia
Trzymam kciuki za szybką poprawę. Jesli jeszcze do wszystkich "przyjemności" dołączyłaby alergia to amba fatima.
Rucola, ja nie pomogę, bo bardzo pilnuję picia. U mnie pokarmu tak na styk, więc gdybym mało piła to nie wiem, jakby u nas wyglądało kp. -
Fozzie trzymam kciuki!
Lusesita dużo zdrówka dla córci.
Kurczę tak u mnie wieje, że nie mogę spać. Miki ma czkawkę i skacze jak piłeczka.
Poza tym jestem zła, bo składaliśmy wózek i się okazało, że hamulec jest ten stary, którego odblokowuje się czubkiem buta, a nie nowy click clickW gondoli napy na magnesy zmienione, a tu jakby stelaż z poprzedniej serii dali. Muszę zadzwonić w czwartek i to wyjaśnić, bo jutro mają zamknięte. No, ale generalnie wózek ekstra, kolor też mi się bardzo podoba
Pierwsze jeżdżenie po domu też zaliczone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 01:46
-
...a my się znowu bujamy od polnocy...
-
A u mnie pobudka nr 150... Tak naprawdę nie wiem czy 1. Czy któraś przed północą przestałam liczyć...
Edit: pisząc to moje dziecko usnelo ale już wstała...
Rucola mnie żadne stawy nie bolą a Jestem mamą mmWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 04:31
-
nick nieaktualnyLusesita biedna malutka
się namęczy
moja Tosia też chora, dziś w nocy dostała gorączkę więc też jedziemy dziś po antybiotyk
Fozzie jestem dziś myślami z Tobą i Klara
Minnie u mnie to się robią chwilę później takie wielkie czerwone placki, od kropki się zaczyna. Mam na dzieje W u Ciebie to tylko hormony ciążowe i zaraz się wszystko uspokoi -
Dzień dobry
Fozzzie i Klaruchna - dziś jestem cały dzień myślami i kciukami z Wami
Miłego dnia dla wszystkich -
nick nieaktualnyDzień dobry przy kawie..
Rucola wczoraj miałam pisać, że pije normalnie około 1,5 litra wody(często mniej) plus 2 kawy i ze 3 kubki herbaty i stawy nie bolą ale po nie przespanej nocy zmieniam zdanie -WSZYSTKO MNIE BOLI..
Lusesita zdrówka dla malej :*
Luna dla Tosi również :*
Miłego dniaLusesita lubi tę wiadomość
-
Rucola, ja cierpię na bóle stawów od porodu czyli od 10 mcy, obecnie zlokalizowane są głównie w stawach dłoni, nie pilnuję picia, właściwie to z reguły piję dopiero gdy poczuję pragnienie.
Latem bóle były najsilniejsze, miałam problem aby rano wstać z łóżka.
Fozzie czekamy na Klarę
Mój starszak ma ospę
Miłego dnia dla wszystkich!Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie-
A u nas pojawiła się informacja, że jest szansa, że dziś pójdziemy do domu !Zależy od pediatry.
A Oskar topi się w 56. Mąż musiał mi dowieźć ciuszki rozmiar 50. A poza tym wszystko dobrze na to wyglądaLuna1993, JustynaG, summer86, Siwulec, Bajkaaa, Patrycja20, -Mamunia-, KateHawke, Lunaris, veritaserum, Morusek, Kaczorka, Anna Stesia, pilik, Yoselyn82, Jeżowa, Lusesita, Karma88, blue00, Nadzieja22, malka, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny