X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem- nadrobiłam!!
    Achia, jeszcze raz gratuluję Ci z całego serca!!! Oskar jest przepięknym noworodziem. Całe szczęscie, ze akcja rozkręciła się szybko, zreszta już pewnie zapomniałas o porodzie :)
    Frez, Florek sliczny!! po mamie!!
    Fozzie no to jutro wszystkie kciuki za Ciebie!!!!

Fozzie Bear, Achia, Lavendova lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie ja jutro tez od rana myślami z Tobą :)

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie powodzenia jutro! Cały dzień myślę dzisiaj że jutro przytulisz Klarę :)

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny! Nie wiem czy dam radę rano się odezwać, bo jeszcze Staszka trzeba do przedszkola odstawić i kiedy się ogarnę po lekach itd, ale teoretycznie powinnam mieć cc ok 9/10 rano - chyba, że mnie nie przyjmą przez chorobę

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a kojarzycie się może - Lunaris? czy po takim porodzie jak moim, czyli kleszcze no i te zielony wody ze spadkiem tętna- mogą nas trzymać dłużej w szpitalu?
    Bo się zastanawiam na kiedy mogę się spodziewać wypisu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 18:34

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie powodzenia :-)

Achia moja koleżanka urodziła wczoraj bliźniaczki. Pewnie gdzieś tam leży kilka Sal od ciebie ;-)

A u nas jakieś zmiany. Pojawił się odrywajacy kaszel i zielony glut. Więc chyba coś schodzi. Najgorsze ze antybiotyk jest okropnie gorzki i średnio z jego podawaniem.

Achia, Fozzie Bear lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie i tak będziemy kciukać nawet jak się odezwiesz dopiero jak Klarkson zacznie chodzić ;)

Iza <3 <3 <3 pytanie: czy ja go chcę oddać? piękny ten rożek! dresy będą na bank! i cała fura spodni w przyszłości <3

Achia u mnie też kleszcze i wyszłam po 3 dniach. Jeśli neonatolog nie czepi się Oskara (osłuchowo płuca, zółtaczka, powyższone CRP), jeśli nie dostanie antybiotyk to myślę że do końca tygodnia będziecie w domu.

Lamka powiem Ci tylko tyle: witaj w klubie! u mnie na przemian laktator, zwis na cycu i mm. Każdy dzień jest inny i co innego myślę o karmieniu... poki co wrzuciłam na luz i robię swoje, daje sobie i Staszkowi czas na wybranie jakiejś drogi. I chyba jestem najmniej ogarnięta i zdecydowaną matką karmiącą na forum :P trudno, ważne że dziecko najedzone!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 01:00

Luna1993, Yoselyn82, Patrycja20, blue00, Minnie89, Lusesita, Fozzie Bear, JustynaG, KateHawke, KateKum, Rucola, Sarna84, Aga9090, Kaczorka, Nadzieja22, Anna Stesia, Karma88, Izape_91, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita- gratulacje dla koleżanki :) trochę sal tu jest, ale na pewno w którejś się znajduje ;)

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda u mnie zwariowana. Jest burza i leje mocno! W styczniu brzucha a to dopiero meksyk

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie powodzenia jutro i trzymam mocno kciuki!!

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie kciuki <3

Dziewczyny ile razy słyszę w tv o tym małym dziecku uratowanym z gruzow w Rosji to tyle razy płaczę mam nadzieję że dziecko przeżyje taki wojownik z niego przy takim mrozie dał radę

Fozzie Bear, Anna Stesia lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, jutro od rana kciukam <3 muszę to napisac - szalona jesteś z tym gotowaniem!

Lunaris, śliczne zdjęcie <3

Fozzie Bear, Lunaris lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie - trzymam kciuki :)

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w święta zaważyłam u Ani w pobliżu łokcia zmianę. Taki jakby zaczerwieniony/zaróżowiony strupek. Nie wiem jak to inaczej nazwać. Przy słabym świetle można tego nie zauważyć ale już dotykając - czuć chropowatość.
    Dziś po kąpieli patrzę a coś podobnego występuje już na obu łokciach.
    Do tej pory nic niepokojącego nie było. Czy to możliwe, żeby teraz jakaś alergia się pojawiła?

Achia, a jak wygląda sytuacja tych 600g bliźniaczek?

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka może to zwykłe przesuszenie? Jest sezon grzewczy, może to dlatego. Łokcie i kolana szybko się odwadniają. Alergia u nas wygląda jak typowa wysypka, a nie takie chropowate, suche miejsce. Takie mamy od AZS

Lunaris lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna niestety nie wiem. Nie widziałam tu na położniczym póki co tej dziewczyny-pewnie siedzi u nich,a nikt mi nic nie powie jak zapytam...

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris zdjecie suuuper :)

❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wyglądasz jak 20 jak Ty to robisz <3 <3 <3

• JustynaG Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka, AZS nie jest tu pocieszeniem. Ale z tego co czytałam to jednak głównie na policzkach coś takiego się pojawia. A u nas policzki czyste. Tylko te łokcie.
    No nic. Będziemy dodawać olejek z migdałów do kąpieli oraz moje mleko. Zobaczymy czy będzie lepiej.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Madzik34 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie powodzenia jutro!!!!!ale fajnie,ze juz niedlugo zobaczysz swoje dziecko:)))
    Tak wiec zycze ci dobrej,spokojnej nocy,ostatniej w dwupaku.

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
‹‹ 2629 2630 2631 2632 2633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ