X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem- nadrobiłam!!
    Achia, jeszcze raz gratuluję Ci z całego serca!!! Oskar jest przepięknym noworodziem. Całe szczęscie, ze akcja rozkręciła się szybko, zreszta już pewnie zapomniałas o porodzie :)
    Frez, Florek sliczny!! po mamie!!
    Fozzie no to jutro wszystkie kciuki za Ciebie!!!!

Fozzie Bear, Achia, Lavendova lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie ja jutro tez od rana myślami z Tobą :)

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie powodzenia jutro! Cały dzień myślę dzisiaj że jutro przytulisz Klarę :)

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny! Nie wiem czy dam radę rano się odezwać, bo jeszcze Staszka trzeba do przedszkola odstawić i kiedy się ogarnę po lekach itd, ale teoretycznie powinnam mieć cc ok 9/10 rano - chyba, że mnie nie przyjmą przez chorobę

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a kojarzycie się może - Lunaris? czy po takim porodzie jak moim, czyli kleszcze no i te zielony wody ze spadkiem tętna- mogą nas trzymać dłużej w szpitalu?
    Bo się zastanawiam na kiedy mogę się spodziewać wypisu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 18:34

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie powodzenia :-)

Achia moja koleżanka urodziła wczoraj bliźniaczki. Pewnie gdzieś tam leży kilka Sal od ciebie ;-)

A u nas jakieś zmiany. Pojawił się odrywajacy kaszel i zielony glut. Więc chyba coś schodzi. Najgorsze ze antybiotyk jest okropnie gorzki i średnio z jego podawaniem.

Achia, Fozzie Bear lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie i tak będziemy kciukać nawet jak się odezwiesz dopiero jak Klarkson zacznie chodzić ;)

Iza <3 <3 <3 pytanie: czy ja go chcę oddać? piękny ten rożek! dresy będą na bank! i cała fura spodni w przyszłości <3

Achia u mnie też kleszcze i wyszłam po 3 dniach. Jeśli neonatolog nie czepi się Oskara (osłuchowo płuca, zółtaczka, powyższone CRP), jeśli nie dostanie antybiotyk to myślę że do końca tygodnia będziecie w domu.

Lamka powiem Ci tylko tyle: witaj w klubie! u mnie na przemian laktator, zwis na cycu i mm. Każdy dzień jest inny i co innego myślę o karmieniu... poki co wrzuciłam na luz i robię swoje, daje sobie i Staszkowi czas na wybranie jakiejś drogi. I chyba jestem najmniej ogarnięta i zdecydowaną matką karmiącą na forum :P trudno, ważne że dziecko najedzone!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 01:00

Luna1993, Yoselyn82, Patrycja20, blue00, Minnie89, Lusesita, Fozzie Bear, JustynaG, KateHawke, KateKum, Rucola, Sarna84, Aga9090, Kaczorka, Nadzieja22, Anna Stesia, Karma88, Izape_91, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita- gratulacje dla koleżanki :) trochę sal tu jest, ale na pewno w którejś się znajduje ;)

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda u mnie zwariowana. Jest burza i leje mocno! W styczniu brzucha a to dopiero meksyk

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie powodzenia jutro i trzymam mocno kciuki!!

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie kciuki <3

Dziewczyny ile razy słyszę w tv o tym małym dziecku uratowanym z gruzow w Rosji to tyle razy płaczę mam nadzieję że dziecko przeżyje taki wojownik z niego przy takim mrozie dał radę

Fozzie Bear, Anna Stesia lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, jutro od rana kciukam <3 muszę to napisac - szalona jesteś z tym gotowaniem!

Lunaris, śliczne zdjęcie <3

Fozzie Bear, Lunaris lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie - trzymam kciuki :)

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w święta zaważyłam u Ani w pobliżu łokcia zmianę. Taki jakby zaczerwieniony/zaróżowiony strupek. Nie wiem jak to inaczej nazwać. Przy słabym świetle można tego nie zauważyć ale już dotykając - czuć chropowatość.
    Dziś po kąpieli patrzę a coś podobnego występuje już na obu łokciach.
    Do tej pory nic niepokojącego nie było. Czy to możliwe, żeby teraz jakaś alergia się pojawiła?

Achia, a jak wygląda sytuacja tych 600g bliźniaczek?

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka może to zwykłe przesuszenie? Jest sezon grzewczy, może to dlatego. Łokcie i kolana szybko się odwadniają. Alergia u nas wygląda jak typowa wysypka, a nie takie chropowate, suche miejsce. Takie mamy od AZS

Lunaris lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna niestety nie wiem. Nie widziałam tu na położniczym póki co tej dziewczyny-pewnie siedzi u nich,a nikt mi nic nie powie jak zapytam...

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris zdjecie suuuper :)

❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wyglądasz jak 20 jak Ty to robisz <3 <3 <3

• JustynaG Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka, AZS nie jest tu pocieszeniem. Ale z tego co czytałam to jednak głównie na policzkach coś takiego się pojawia. A u nas policzki czyste. Tylko te łokcie.
    No nic. Będziemy dodawać olejek z migdałów do kąpieli oraz moje mleko. Zobaczymy czy będzie lepiej.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Madzik34 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie powodzenia jutro!!!!!ale fajnie,ze juz niedlugo zobaczysz swoje dziecko:)))
    Tak wiec zycze ci dobrej,spokojnej nocy,ostatniej w dwupaku.

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
‹‹ 2629 2630 2631 2632 2633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ