Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem- nadrobiłam!!
Achia, jeszcze raz gratuluję Ci z całego serca!!! Oskar jest przepięknym noworodziem. Całe szczęscie, ze akcja rozkręciła się szybko, zreszta już pewnie zapomniałas o porodzie
Frez, Florek sliczny!! po mamie!!
Fozzie no to jutro wszystkie kciuki za Ciebie!!!!Fozzie Bear, Achia, Lavendova lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a kojarzycie się może - Lunaris? czy po takim porodzie jak moim, czyli kleszcze no i te zielony wody ze spadkiem tętna- mogą nas trzymać dłużej w szpitalu?
Bo się zastanawiam na kiedy mogę się spodziewać wypisu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 18:34
-
Fozzie powodzenia
Achia moja koleżanka urodziła wczoraj bliźniaczki. Pewnie gdzieś tam leży kilka Sal od ciebie
A u nas jakieś zmiany. Pojawił się odrywajacy kaszel i zielony glut. Więc chyba coś schodzi. Najgorsze ze antybiotyk jest okropnie gorzki i średnio z jego podawaniem.Achia, Fozzie Bear lubią tę wiadomość
-
Fozzie i tak będziemy kciukać nawet jak się odezwiesz dopiero jak Klarkson zacznie chodzić
Izapytanie: czy ja go chcę oddać? piękny ten rożek! dresy będą na bank! i cała fura spodni w przyszłości
Achia u mnie też kleszcze i wyszłam po 3 dniach. Jeśli neonatolog nie czepi się Oskara (osłuchowo płuca, zółtaczka, powyższone CRP), jeśli nie dostanie antybiotyk to myślę że do końca tygodnia będziecie w domu.
Lamka powiem Ci tylko tyle: witaj w klubie! u mnie na przemian laktator, zwis na cycu i mm. Każdy dzień jest inny i co innego myślę o karmieniu... poki co wrzuciłam na luz i robię swoje, daje sobie i Staszkowi czas na wybranie jakiejś drogi. I chyba jestem najmniej ogarnięta i zdecydowaną matką karmiącą na forumtrudno, ważne że dziecko najedzone!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 01:00
Luna1993, Yoselyn82, Patrycja20, blue00, Minnie89, Lusesita, Fozzie Bear, JustynaG, KateHawke, KateKum, Rucola, Sarna84, Aga9090, Kaczorka, Nadzieja22, Anna Stesia, Karma88, Izape_91, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pogoda u mnie zwariowana. Jest burza i leje mocno! W styczniu brzucha a to dopiero meksykMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Fozzie powodzenia jutro i trzymam mocno kciuki!!
Fozzie Bear lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Fozzie kciuki
Dziewczyny ile razy słyszę w tv o tym małym dziecku uratowanym z gruzow w Rosji to tyle razy płaczę mam nadzieję że dziecko przeżyje taki wojownik z niego przy takim mrozie dał radęFozzie Bear, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Fozzie, jutro od rana kciukam
muszę to napisac - szalona jesteś z tym gotowaniem!
Lunaris, śliczne zdjęcieFozzie Bear, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, w święta zaważyłam u Ani w pobliżu łokcia zmianę. Taki jakby zaczerwieniony/zaróżowiony strupek. Nie wiem jak to inaczej nazwać. Przy słabym świetle można tego nie zauważyć ale już dotykając - czuć chropowatość.
Dziś po kąpieli patrzę a coś podobnego występuje już na obu łokciach.
Do tej pory nic niepokojącego nie było. Czy to możliwe, żeby teraz jakaś alergia się pojawiła?
Achia, a jak wygląda sytuacja tych 600g bliźniaczek? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunka, AZS nie jest tu pocieszeniem. Ale z tego co czytałam to jednak głównie na policzkach coś takiego się pojawia. A u nas policzki czyste. Tylko te łokcie.
No nic. Będziemy dodawać olejek z migdałów do kąpieli oraz moje mleko. Zobaczymy czy będzie lepiej.