X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, zamelduj że przetrwałaś Sylwestra w dwupaku! :)

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Madzik34 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego dobrego w nowym roku!!!!!
    Oby kolejny byl rownie udany co ten:)
    Ja wyjatkowo pospalam do 10:30!!!pewnie ostatni raz w tym roku..he he.
    Coreczka u dziadkow wiec mielismy mozliwosc.

KateHawke, Lunaris, pilik, Rucola lubią tę wiadomość

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Dziewczyny, samych najlepszosci w tym Nowym, 2019 roku!

My się meldujemy......... W dwupaku dalej :) noc była ciężka, Klara zdecydowanie nie lubi fajerwerków! Równo o północy zagotowala mi skurcze, że już się zbierałam do szpitala, ale się dziewczyna ogarnęła! Za to kaszel pozwolił mi zasnąć o godzinie 6.30 rano - na godzinę. Na prawde nie wiem. Jak to jutro będzie, zaczęłam nawet Rozważać poród sn - więc sobie wyobraźcie tylko!

JustynaG lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, polubiłam za sam fakt bycia w dwupaku a nie za ciężką noc.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, życzę Wam wszystkiego najwspanialszego  w Nowym Roku, przede wszystkim zdrówka dla Was i Waszych pociech, ciezarowkom na finiszu lekkich rozwiązań, naszym nowozafasolkowanym spokojnych i nudnych ciąż, dinusiom niegasnacej wiary i szybkiego dołączenia do niniejszego wątku, a wszystkim mamom dużo siły, cierpliwości, radości, przespanych nocy, czasu na drobne przyjemnosci, wsparcia ze strony emkow, babć i dziadków, współpracujących starszakow z radością witajacych młodsze rodzeństwo na świecie no i niech nasz wątek toczy kolejne koło, życzę Wam by wszystkie mamy, planujace kolejne dzidziusie, szybciutko ujrzały 2 kreski!

Achia!!!!! Gratulacje!!!!!! Oskar jest przepiękny, cudny jak z obrazka :* Zdrowka dla Was, a dla Ciebie szybkiego powrotu do pełni sił.

emi2016, Achia, KateHawke, Lunaris, Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 12:04

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka- w wolnej chwili możesz "nas przepisać": 31.12.18, 41t4d Oskar 3150 i 56cm ;)
    O oczko dopytalam: nic złego się nie dzieje,

Fozzie- czekamy teraz na Klarę :)

pilik, Kaczorka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożego błogosławieństwa na cały 2019 rok kochane!
    Achia dzielna Ty! Oskarek do zjedzenia! Jak już będziesz mieć mleczko to można oko zakraplać nim. Nam zawsze pomagało, nawet później jak miał ok roku i zapalenie spojówek.

Ja nadal mam guza na jednej piersi, ale już mnie dziewczyny poinstruowaly co robić. Będę dziś działać, bo wczoraj nie było jak. Wesele było ekstra! Wszyscy się nie mogli nadziwić, że Floreczek taki spokojny i tak śpi w tym hałasie. Martwiłam się, że da do wiwatu dziś, ale zachowuje się jak zawsze :) no może troche dłużej trzeba go lulać do spania, ale nie marudzi gorzej :) jak zasnął na weselu o 23 tak na śpiocha go karmiłam po 3. W domu byliśmy przed 4 a obudził się jeść o 6 i jeszcze do 8 pospał.
    A to mój imprezowicz :)
    Edit: jak mnie irytuje to przekręcanie! Nie umiem tego przestawić :/

Na Dinusiach fociałka moja z wesela ;)
    Za niedługo ją usunę, także jak kto ma ochotę popatrzeć na ogarnięta względnie Frez to zapraszam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 18:01

Lusesita, Yoselyn82, blue00, Aga9090, Minnie89, pilik, KateHawke, Nadzieja22, Lunaris, Lena21, Bajkaaa, Achia, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez ale z Ciebie piękna kobieta ! I jaka masz figurę !!! A Florek to super gość <3

frezyjciada lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez, śliczności <3

Z dziwności ciążowych do naszej bogatej listy - zaczęła mnie boleć jedna pierś, tylko z jednej strony, razem z sutkiem. Ból taki dziwny, bo zupełnie nie jak jedyny mi znany, czyli okresowy. Bardziej przypomina Wasze opisy z zastojów, bo jest lekko twardsza, na szczęście jeszcze nie zaczerwieniona, ale potwornie wrażliwa na dotyk. A już myślałam, że koniec wrażeń...

dqprhdge2q9dik3m.png
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę Wam samych cudowności w Nowym Roku i żeby wszystkie marzenia Wam się spełniły :)

Aicha gratuluje z całego serca. Oski jest śliczny i do schrupania.

KateHawke, Bajkaaa, Achia lubią tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szaro buro i ponuro za oknem ale to jeden z fajniejszych NOwych Roków w moim życiu <3

Fozzie czekamy zatem na Twoją kruszynkę :) dobrze pamiętam że idziesz do szpitala jutro?

Frez fajny Sylwester u Was :) sama marzyłam kiedyś o ślubie w Sylwestra i widzę że nie tylko ja mam takie pomysły :) Super się wyszykowałaś- ciekawe kiedy ja się ubiorę jakoś po ludzku i zrobię makijaż i włosy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 14:54

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:12

Yoselyn82, Aga9090, blue00, KateHawke, Achia, -Mamunia-, pilik, Patrycja20, Kaczorka, Lusesita, Nadzieja22, summer86, Lunaris, Anna Stesia, KateKum, Rucola, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane napisałam wczoraj długie życzenia dla Was, ale później Dominik się obudził i nie zdążyłam ich wysłać. Streszczę się - życzę Wam spełnienia marzeń w Nowym Roku i spokoju ducha.

Przepraszam, że nie będę się na razie odzywać, bardzo się miotam z karmieniem, jest po prostu masakra, nie wiem jak obsłużyć tego mojego człowieka i nie mogę czytać już o tym, bo jest mi zwyczajnie przykro, że padło na nas.
    A jeszcze bardziej mu przykro, jak sobie uświadomię, że na mm byłoby mi tak łatwo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 15:22

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Kochane napisałam wczoraj długie życzenia dla Was, ale później Dominik się obudził i nie zdążyłam ich wysłać. Streszczę się - życzę Wam spełnienia marzeń w Nowym Roku i spokoju ducha.

Przepraszam, że nie będę się na razie odzywać, bardzo się miotam z karmieniem, jest po prostu masakra, nie wiem jak obsłużyć tego mojego człowieka i nie mogę czytać już o tym, bo jest mi zwyczajnie przykro, że padło na nas.
    A jeszcze bardziej mu przykro, jak sobie uświadomię, że na mm byłoby mi tak łatwo.
    Lamka ja miałam dokładnie takie same rozterki. Też miałam w głowie że na MM byłoby mi trochę łatwiej. Ale Nat tak pokochała cycuszka że nie miałam serca rezygnować z KP. I to mnie trzymało tylko. Ale ile razy już chciałam to kończyć to nie zliczę. I też mi się wydawało że taka chopinowskie jestem że nie rozumiem własnego dziecka, dopajałam MM bo myślałam że nie dojada. Lamka jak co to wyżal się nam. A może coś pomożemy.

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarliśmy do domku :)
    W końcu u siebie :D
    Tylko szkoda, że mnie głowa napierdziela..

Kate - dziękujemy za piękną niespodziankę, która na nas czekała <3

KateHawke, summer86, Lunaris lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Dotarliśmy do domku :)
    W końcu u siebie :D
    Tylko szkoda, że mnie głowa napierdziela..

Kate - dziękujemy za piękną niespodziankę, która na nas czekała <3
    :* :* :*

Kaczorka lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamiętam czy pisałam, ale wszystkiego najlepszego w nowym roku :)

Izape już nie mogę się doczekać aż zobaczę uszytki dla Mikołaja :)

A ja całkiem zapomniałam, że wczoraj zaczęliśmy 32 tydzień i jutro (pojutrze?) zaczynamy 8 miesiąc :)

Izape_91, Achia, Rucola, emi2016, KateHawke, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jutro stawiany się na cc!
    Wybaczcie nieobecność, w końcu dostałam konkret leki i odsypialam ostatnie nieprzespane 4 noce, teraz muszę chłopakom nagotowac jeszcze na conajmniej 3 dni i sprawdzić torbę!

Achia, pilik, KateHawke, Lunaris, Anna Stesia, Madzik34, Nadzieja22, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Tak, jutro stawiany się na cc!
    Wybaczcie nieobecność, w końcu dostałam konkret leki i odsypialam ostatnie nieprzespane 4 noce, teraz muszę chłopakom nagotowac jeszcze na conajmniej 3 dni i sprawdzić torbę!

Już zaciskam kciuki!!

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

‹‹ 2628 2629 2630 2631 2632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ