Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Fozzie, zamelduj że przetrwałaś Sylwestra w dwupaku!
-
Dziewczyny wszystkiego dobrego w nowym roku!!!!!
Oby kolejny byl rownie udany co ten:)
Ja wyjatkowo pospalam do 10:30!!!pewnie ostatni raz w tym roku..he he.
Coreczka u dziadkow wiec mielismy mozliwosc.
KateHawke, Lunaris, pilik, Rucola lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Dzień dobry!
Dziewczyny, samych najlepszosci w tym Nowym, 2019 roku!
My się meldujemy......... W dwupaku dalejnoc była ciężka, Klara zdecydowanie nie lubi fajerwerków! Równo o północy zagotowala mi skurcze, że już się zbierałam do szpitala, ale się dziewczyna ogarnęła! Za to kaszel pozwolił mi zasnąć o godzinie 6.30 rano - na godzinę. Na prawde nie wiem. Jak to jutro będzie, zaczęłam nawet Rozważać poród sn - więc sobie wyobraźcie tylko!
JustynaG lubi tę wiadomość
-
Fozzie, polubiłam za sam fakt bycia w dwupaku a nie za ciężką noc.
-
Kochane, życzę Wam wszystkiego najwspanialszego w Nowym Roku, przede wszystkim zdrówka dla Was i Waszych pociech, ciezarowkom na finiszu lekkich rozwiązań, naszym nowozafasolkowanym spokojnych i nudnych ciąż, dinusiom niegasnacej wiary i szybkiego dołączenia do niniejszego wątku, a wszystkim mamom dużo siły, cierpliwości, radości, przespanych nocy, czasu na drobne przyjemnosci, wsparcia ze strony emkow, babć i dziadków, współpracujących starszakow z radością witajacych młodsze rodzeństwo na świecie no i niech nasz wątek toczy kolejne koło, życzę Wam by wszystkie mamy, planujace kolejne dzidziusie, szybciutko ujrzały 2 kreski!
Achia!!!!! Gratulacje!!!!!! Oskar jest przepiękny, cudny jak z obrazka :* Zdrowka dla Was, a dla Ciebie szybkiego powrotu do pełni sił.
emi2016, Achia, KateHawke, Lunaris, Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBożego błogosławieństwa na cały 2019 rok kochane!
Achia dzielna Ty! Oskarek do zjedzenia! Jak już będziesz mieć mleczko to można oko zakraplać nim. Nam zawsze pomagało, nawet później jak miał ok roku i zapalenie spojówek.
Ja nadal mam guza na jednej piersi, ale już mnie dziewczyny poinstruowaly co robić. Będę dziś działać, bo wczoraj nie było jak. Wesele było ekstra! Wszyscy się nie mogli nadziwić, że Floreczek taki spokojny i tak śpi w tym hałasie. Martwiłam się, że da do wiwatu dziś, ale zachowuje się jak zawszeno może troche dłużej trzeba go lulać do spania, ale nie marudzi gorzej
jak zasnął na weselu o 23 tak na śpiocha go karmiłam po 3. W domu byliśmy przed 4 a obudził się jeść o 6 i jeszcze do 8 pospał.
A to mój imprezowicz
Edit: jak mnie irytuje to przekręcanie! Nie umiem tego przestawić
Na Dinusiach fociałka moja z wesela
Za niedługo ją usunę, także jak kto ma ochotę popatrzeć na ogarnięta względnie Frez to zapraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 18:01
Lusesita, Yoselyn82, blue00, Aga9090, Minnie89, pilik, KateHawke, Nadzieja22, Lunaris, Lena21, Bajkaaa, Achia, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Frez, śliczności
Z dziwności ciążowych do naszej bogatej listy - zaczęła mnie boleć jedna pierś, tylko z jednej strony, razem z sutkiem. Ból taki dziwny, bo zupełnie nie jak jedyny mi znany, czyli okresowy. Bardziej przypomina Wasze opisy z zastojów, bo jest lekko twardsza, na szczęście jeszcze nie zaczerwieniona, ale potwornie wrażliwa na dotyk. A już myślałam, że koniec wrażeń...
-
Szaro buro i ponuro za oknem ale to jeden z fajniejszych NOwych Roków w moim życiu
Fozzie czekamy zatem na Twoją kruszynkędobrze pamiętam że idziesz do szpitala jutro?
Frez fajny Sylwester u Wassama marzyłam kiedyś o ślubie w Sylwestra i widzę że nie tylko ja mam takie pomysły
Super się wyszykowałaś- ciekawe kiedy ja się ubiorę jakoś po ludzku i zrobię makijaż i włosy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 14:54
Fozzie Bear lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:12
Yoselyn82, Aga9090, blue00, KateHawke, Achia, -Mamunia-, pilik, Patrycja20, Kaczorka, Lusesita, Nadzieja22, summer86, Lunaris, Anna Stesia, KateKum, Rucola, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyKochane napisałam wczoraj długie życzenia dla Was, ale później Dominik się obudził i nie zdążyłam ich wysłać. Streszczę się - życzę Wam spełnienia marzeń w Nowym Roku i spokoju ducha.
Przepraszam, że nie będę się na razie odzywać, bardzo się miotam z karmieniem, jest po prostu masakra, nie wiem jak obsłużyć tego mojego człowieka i nie mogę czytać już o tym, bo jest mi zwyczajnie przykro, że padło na nas.
A jeszcze bardziej mu przykro, jak sobie uświadomię, że na mm byłoby mi tak łatwo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 15:22
-
lamka wrote:Kochane napisałam wczoraj długie życzenia dla Was, ale później Dominik się obudził i nie zdążyłam ich wysłać. Streszczę się - życzę Wam spełnienia marzeń w Nowym Roku i spokoju ducha.
Przepraszam, że nie będę się na razie odzywać, bardzo się miotam z karmieniem, jest po prostu masakra, nie wiem jak obsłużyć tego mojego człowieka i nie mogę czytać już o tym, bo jest mi zwyczajnie przykro, że padło na nas.
A jeszcze bardziej mu przykro, jak sobie uświadomię, że na mm byłoby mi tak łatwo. -
Kaczorka wrote:Dotarliśmy do domku
W końcu u siebie
Tylko szkoda, że mnie głowa napierdziela..
Kate - dziękujemy za piękną niespodziankę, która na nas czekałaKaczorka lubi tę wiadomość
-
Nie pamiętam czy pisałam, ale wszystkiego najlepszego w nowym roku
Izape już nie mogę się doczekać aż zobaczę uszytki dla Mikołaja
A ja całkiem zapomniałam, że wczoraj zaczęliśmy 32 tydzień i jutro (pojutrze?) zaczynamy 8 miesiącIzape_91, Achia, Rucola, emi2016, KateHawke, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Tak, jutro stawiany się na cc!
Wybaczcie nieobecność, w końcu dostałam konkret leki i odsypialam ostatnie nieprzespane 4 noce, teraz muszę chłopakom nagotowac jeszcze na conajmniej 3 dni i sprawdzić torbę!Achia, pilik, KateHawke, Lunaris, Anna Stesia, Madzik34, Nadzieja22, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie Bear wrote:Tak, jutro stawiany się na cc!
Wybaczcie nieobecność, w końcu dostałam konkret leki i odsypialam ostatnie nieprzespane 4 noce, teraz muszę chłopakom nagotowac jeszcze na conajmniej 3 dni i sprawdzić torbę!
Już zaciskam kciuki!!Fozzie Bear lubi tę wiadomość