Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie już 5,5-6 kg na plusie. I trymestr konczylam z 1-1,5 kg. Ostatnie 3-4 tygodnie jakoś szybciej zaczęłam przybierać.
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:U mnie już 5,5-6 kg na plusie. I trymestr konczylam z 1-1,5 kg. Ostatnie 3-4 tygodnie jakoś szybciej zaczęłam przybierać.
summer86, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Sarna czyli poród tuż, tuż !!!!
Inna widać że sneczek mamusi i kurczowo się ciebie trzyma chyba ja tutaj większości chłopaków
Olik ja na razie +1kg a u Ciebie faktycznie idzie do góry zwłaszcza po twoich sensacjach ale najważniejsze że dzieci zdrowe !
No leci ostatnio leci, ale pewnie
1) przez totalną zmianę jedzenia, nie podchodzą mi teraz świeże warzywa, a kiedyś non stop
2) wczoraj na zajęciach dla ciężarówek mówili, że na początku ciało się trochę obtłuszcza tj na końcu pierwszego trymestru początkiem drugiego i potem niby nie rośnie się aż tak.... ale kij wie. Jak czytam na forach to różnie dziewczyny tyją, jedne w drugim trymestrze najwięcej, inne w trzecim. Więc czas pokaże. -
Z tą waga to różnie bywa u mnie w 1 trymestrze +2 kg co msc potem w 2 trymestrze od 2-3 kg na msc. A teraz w 3 trymestrze pół kg przybieram tylko. dobilam do 70 kg plus 14 na plusie wychodzi od wagi początkowej myślę jeszxze z 2 kg przytyć hihi mały dziś miał 2,080 kg na usg gin mówiła że nic nie skłania się do tego żeby szybciej opuścil swój domek. szyjka 4cm, miejsca jeszcze dużo ma i wód płodowych. wyniki jak nigdy rewelacyjne a hemoglobina 14,6 nigdy chyba takiej nie miałam i pozbyłam się bakteri z moczu.
Agniechaaa czyli 2 chłopców dobrą masz intuicję niech siedzą jak najdłużej i rosną zdrowe i silne kochane skarby :*
Kate beta rewelacja kropek Już się zadomowił na dobre
Inna ten twój Michaś ma tam za dobrze u Ciebie. Trzymam kciuki za szybki poród do niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 11:45
KateHawke, Lusesita, Jadranka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Kaczorka, a w ostatnim trymestrze też tak rosło czy trochę zwolniło?
Przez tygodnie z "2" na przodzie leciało. A później tak 1.5-2kg na miesiąc.
Ale na szczęście tak się to rozkładało, że wyglądałam do końca całkiem dobrze
A teraz już z tego wszystkiego został 1kg. Biorąc pod uwagę, że przyszło mi gubić kilogramy przez zimę, to myślę, że nieźle poszło.
Ty urodzisz na początku lata, więc długie spacerki pozwolą Ci szybko dojść do siebie
Więc się nie martw kilogramamisummer86 lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Z tą waga to różnie bywa u mnie w 1 trymestrze +2 kg co msc potem w 2 trymestrze od 2-3 kg na msc. A teraz w 3 trymestrze pół kg przybieram tylko. dobilam do 70 kg plus 14 na plusie wychodzi od wagi początkowej myślę jeszxze z 2 kg przytyć hihi mały dziś miał 2,080 kg na usg gin mówiła że nic nie skłania się do tego żeby szybciej opuścil swój domek. szyjka 4cm, miejsca jeszcze dużo ma i wód płodowych. wyniki jak nigdy rewelacyjne a hemoglobina 14,6 nigdy chyba takiej nie miałam i pozbyłam się bakteri z moczu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 13:31
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Sarna ka cały czas kciuki mam zaciśnięte imie wybrane bedzie Czarek i Radek
Inna taki domek urządziłaś Michasiowi, ze ani mysli chłopak wychodzić
Kate piękny wynik!!!
Kciuki za wizyty i Dziekuje za miłe słowa teściowa olałam jak jej nie pasuje to jej problem nie mój
Śliczne imiona!! my celowaliśmy standardowo w Msummer86, Agniechaaaa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna widać że sneczek mamusi i kurczowo się ciebie trzyma chyba ja tutaj większości chłopaków
Olik ja na razie +1kg a u Ciebie faktycznie idzie do góry zwłaszcza po twoich sensacjach ale najważniejsze że dzieci zdrowe !Sarna84, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Olik ja na razie +1kg a u Ciebie faktycznie idzie do góry zwłaszcza po twoich sensacjach ale najważniejsze że dzieci zdrowe !
U mnie tez na razie tylko 1kg w górę, ale to dopiero 11t -
nick nieaktualnyMiałam odpisać w piątek na temat Espiro, ale dopiero dzisiaj dotarłam na forum.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e09102eada0.jpg
Jedyna uwaga jaką miałam, to wykonanie kół. Warto zwrócić uwagę, żeby (najlepiej) ta część między oponą była pełna. Tzn. w Espiro od wewnętrznej strony jest pusto. Dla porównania koła w X Landerze. Lubi się tam też zbierać syf, a nie wspominając już o śniegu. Jak ktoś ma zamiar trzymać wózek w domu, to warto uniknąć potem topniejącego śniegu z tych zakamarków.
I tylko to chciałam pokazać. No ale nie ma ideałów, więc to już takie naprawdę szukanie dziury w całym.
A ja dzisiaj zamówiłam wózek, wanienkę, adaptery do nosidełka, łóżeczko
I zostało odliczanie do powrotu M- 9 dni (nie zapeszając!).
Jutro idę do swojej gin na wizytę. Zobaczymy ile Klusek podrósł.olik321, summer86, Sarna84, Lena21, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Tyle lat go szykowałam to nie mogło być inaczej matka dekoratorka na 102
Śliczne imiona!! my celowaliśmy standardowo w Minnamorata88 lubi tę wiadomość