Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
to wszystkie wizytujemy o jednej godzinie, Kate i Bajka 17.30, ja 17.00, a Justyna o której?
Sarna trzymam kciuki by wszystko poszło po Twojej myśli i sn.
Anna podziwiam, ale jak już dwa pobrania poszły to powinno być z górkiKateHawke, Sarna84, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Cześć dziewczyny
to wszystkie wizytujemy o jednej godzinie, Kate i Bajka 17.30, ja 17.00, a Justyna o której?
Sarna trzymam kciuki by wszystko poszło po Twojej myśli i sn.
Anna podziwiam, ale jak już dwa pobrania poszły to powinno być z górki
Ty też dzisiaj? To trzymam kciuki!olik321 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Wyniki były dopiero o 23:30... Ale mam
Beta 24500 i prog 51
Wizyta o 17:30 ale będę u rodziców więc info może być później
Rewelacja!! Super wynikKateHawke lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Wyniki były dopiero o 23:30... Ale mam
Beta 24500 i prog 51
Wizyta o 17:30 ale będę u rodziców więc info może być później
Rewelacja!! Super wynik
olik321 wrote:Cześć dziewczyny
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Ale dzisiaj wizytowy dzień! To kciuki za wszystkie 4 dziewczyny!
AnnaStesia - dzielna mamusia
A my pozdrawiamy ze spaceru
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1684e4ae4edb.jpg
KateHawke, Jadranka, Flowwer, summer86, olik321, Agniechaaaa, Lusesita, Yoselyn82, Bajkaaa, staraczka1111, Rucola, PodwojnaMamaWdwupaku, Anna Stesia, Izolda90, Ruth, pawojoszka, malka lubią tę wiadomość
-
Kciuki Dziewczyny
Wieczorem będzie dużo pięknych fotek
Ale bzdurne porady w tych suwaczkach... Zobaczcie na mójNa szkole rodzenia kilka razy nam powtarzali że pierwsze pazurki są mięciutkie i przez miesiąc ich nie przycinać bo się mają same wyłamać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 09:38
-
Jadranka wrote:Kciuki Dziewczyny
Wieczorem będzie dużo pięknych fotek
Ale bzdurne porady w tych suwaczkach... Zobaczcie na mójNa szkole rodzenia kilka razy nam powtarzali że pierwsze pazurki są mięciutkie i przez miesiąc ich nie przycinać bo się mają same wyłamać
To ja na babyboom.pl czytałam, że jak beta jest wysoka to nie ma bata - bliźniaki i tylko bliźniaki. Innej opcji nie ma. A jak niska to nie mogą być bliźniaki. A przecież tu na forum tyle już było przypadków i wcale nie była to norma. -
KateHawke wrote:Inna a jak u Ciebie? Michaś jeszcze wygodnie ułożony u mamusi?
jak do niedzieli nie pójdzie samo to się kroimy
KateHawke, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Kate, Bajka, Olik, Justyna - mocne kciuki za dzisiejsze wizyty
szykuje się emocjonujące popołudnie na wątku!
Sarna, trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli
U mnie waga ruszyła z kopyta, mimo że nie jem więcej niż wcześniej, ale póki łączny przyrost w normie nie będę się tym przejmowaćSarna84, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Olik, Kate supermocne kciuki za Wasze wizyty także, czekam na relację całej czwórki po badaniach.
U mnie przed chwila przepływy ok, szyjka 0.5 cm długości i 3 cm rozwarcia, cisza. Proszę, zaczarujcie jakoś tę małapę aby się zgladzila, to i skurcze może wówczas przyjdą. Jutro w nocy jest super położna i to ma być mój moment na rozpakowanie!KateHawke, Jadranka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Olik, Kate supermocne kciuki za Wasze wizyty także, czekam na relację całej czwórki po badaniach.
U mnie przed chwila przepływy ok, szyjka 0.5 cm długości i 3 cm rozwarcia, cisza. Proszę, zaczarujcie jakoś tę małapę aby się zgladzila, to i skurcze może wówczas przyjdą. Jutro w nocy jest super położna i to ma być mój moment na rozpakowanie!Sarna84 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnySarna ka cały czas kciuki mam zaciśnięte
imie wybrane bedzie Czarek i Radek
Inna taki domek urządziłaś Michasiowi, ze ani mysli chłopak wychodzić
Kate piękny wynik!!!
Kciuki za wizytyi Dziekuje za miłe słowa
teściowa olałam jak jej nie pasuje to jej problem nie mój
KateHawke, Sarna84, Jadranka, innamorata88, Rucola, pilik, JuicyB, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Sarna czyli poród tuż, tuż !!!!
Inna widać że sneczek mamusi i kurczowo się ciebie trzyma chyba ja tutaj większości chłopaków
Olik ja na razie +1kg a u Ciebie faktycznie idzie do góry zwłaszcza po twoich sensacjach ale najważniejsze że dzieci zdrowe !Sarna84, innamorata88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny kciuki za wizyty
Kate świetną beta.
Anna to już z górki. Dałaś radę
Sarna do północy daleko, może akurat synuś będzie z 20.02 ?
A u mnie mała zmieniała pozycję ostatnie 3 dni. Biodra mnie bolą, brzuch się napinal. Wszystko mnie boli jak chodzę. Już mam stracha oczach. Jeszcze sny jakieś dziwne mam. Że rodze, karmię itd. Jakieś komplikacje.... I tylko się nakrecam. Dziś leżę.
Muszę wytrzymać jeszcze chociaż 4 tygodnie.Anna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość