Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
to wszystkie wizytujemy o jednej godzinie, Kate i Bajka 17.30, ja 17.00, a Justyna o której?
Sarna trzymam kciuki by wszystko poszło po Twojej myśli i sn.
Anna podziwiam, ale jak już dwa pobrania poszły to powinno być z górkiKateHawke, Sarna84, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Cześć dziewczyny
to wszystkie wizytujemy o jednej godzinie, Kate i Bajka 17.30, ja 17.00, a Justyna o której?
Sarna trzymam kciuki by wszystko poszło po Twojej myśli i sn.
Anna podziwiam, ale jak już dwa pobrania poszły to powinno być z górki
Ty też dzisiaj? To trzymam kciuki!olik321 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Wyniki były dopiero o 23:30... Ale mam Beta 24500 i prog 51 Wizyta o 17:30 ale będę u rodziców więc info może być później
Rewelacja!! Super wynikKateHawke lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Wyniki były dopiero o 23:30... Ale mam Beta 24500 i prog 51 Wizyta o 17:30 ale będę u rodziców więc info może być później
Rewelacja!! Super wynik
olik321 wrote:Cześć dziewczyny
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Ale dzisiaj wizytowy dzień! To kciuki za wszystkie 4 dziewczyny!
AnnaStesia - dzielna mamusia
A my pozdrawiamy ze spaceru
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1684e4ae4edb.jpg
KateHawke, Jadranka, Flowwer, summer86, olik321, Agniechaaaa, Lusesita, Yoselyn82, Bajkaaa, staraczka1111, Rucola, PodwojnaMamaWdwupaku, Anna Stesia, Izolda90, Ruth, pawojoszka, malka lubią tę wiadomość
-
Kciuki Dziewczyny Wieczorem będzie dużo pięknych fotek
Ale bzdurne porady w tych suwaczkach... Zobaczcie na mój Na szkole rodzenia kilka razy nam powtarzali że pierwsze pazurki są mięciutkie i przez miesiąc ich nie przycinać bo się mają same wyłamaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 09:38
-
Jadranka wrote:Kciuki Dziewczyny Wieczorem będzie dużo pięknych fotek
Ale bzdurne porady w tych suwaczkach... Zobaczcie na mój Na szkole rodzenia kilka razy nam powtarzali że pierwsze pazurki są mięciutkie i przez miesiąc ich nie przycinać bo się mają same wyłamać
To ja na babyboom.pl czytałam, że jak beta jest wysoka to nie ma bata - bliźniaki i tylko bliźniaki. Innej opcji nie ma. A jak niska to nie mogą być bliźniaki. A przecież tu na forum tyle już było przypadków i wcale nie była to norma. -
KateHawke wrote:Inna a jak u Ciebie? Michaś jeszcze wygodnie ułożony u mamusi?
KateHawke, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Kate, Bajka, Olik, Justyna - mocne kciuki za dzisiejsze wizyty szykuje się emocjonujące popołudnie na wątku!
Sarna, trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli
U mnie waga ruszyła z kopyta, mimo że nie jem więcej niż wcześniej, ale póki łączny przyrost w normie nie będę się tym przejmowaćSarna84, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Olik, Kate supermocne kciuki za Wasze wizyty także, czekam na relację całej czwórki po badaniach.
U mnie przed chwila przepływy ok, szyjka 0.5 cm długości i 3 cm rozwarcia, cisza. Proszę, zaczarujcie jakoś tę małapę aby się zgladzila, to i skurcze może wówczas przyjdą. Jutro w nocy jest super położna i to ma być mój moment na rozpakowanie!KateHawke, Jadranka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Olik, Kate supermocne kciuki za Wasze wizyty także, czekam na relację całej czwórki po badaniach.
U mnie przed chwila przepływy ok, szyjka 0.5 cm długości i 3 cm rozwarcia, cisza. Proszę, zaczarujcie jakoś tę małapę aby się zgladzila, to i skurcze może wówczas przyjdą. Jutro w nocy jest super położna i to ma być mój moment na rozpakowanie!Sarna84 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnySarna ka cały czas kciuki mam zaciśnięte imie wybrane bedzie Czarek i Radek
Inna taki domek urządziłaś Michasiowi, ze ani mysli chłopak wychodzić
Kate piękny wynik!!!
Kciuki za wizyty i Dziekuje za miłe słowa teściowa olałam jak jej nie pasuje to jej problem nie mójKateHawke, Sarna84, Jadranka, innamorata88, Rucola, pilik, JuicyB, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Sarna czyli poród tuż, tuż !!!!
Inna widać że sneczek mamusi i kurczowo się ciebie trzyma chyba ja tutaj większości chłopaków
Olik ja na razie +1kg a u Ciebie faktycznie idzie do góry zwłaszcza po twoich sensacjach ale najważniejsze że dzieci zdrowe !Sarna84, innamorata88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny kciuki za wizyty
Kate świetną beta.
Anna to już z górki. Dałaś radę
Sarna do północy daleko, może akurat synuś będzie z 20.02 ?
A u mnie mała zmieniała pozycję ostatnie 3 dni. Biodra mnie bolą, brzuch się napinal. Wszystko mnie boli jak chodzę. Już mam stracha oczach. Jeszcze sny jakieś dziwne mam. Że rodze, karmię itd. Jakieś komplikacje.... I tylko się nakrecam. Dziś leżę.
Muszę wytrzymać jeszcze chociaż 4 tygodnie.Anna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość