Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlo prawie moja własna rodzinka.pl ale szczerze wkurzyła mnie teściowa, zamiast sie cieszyc, ze chłopaki tak pięknie rosną i ze wszystko jest dobrze to ta, ze sie juz nastawiła na dziewczynke No ręce mi opadły...
Summer a ile twoje maleństwie wazy? -
Agniechaaaa wrote:Flo prawie moja własna rodzinka.pl ale szczerze wkurzyła mnie teściowa, zamiast sie cieszyc, ze chłopaki tak pięknie rosną i ze wszystko jest dobrze to ta, ze sie juz nastawiła na dziewczynke No ręce mi opadły...
I gratuluje dwóch chłopców!! będą się razem bawić i jak troszkę podrosną to będziesz mieć z górki
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Agniechaaa, Młoda na USG w 21t4d miała 485 gramów, niby 5 dni do przodu wg terminu z OM.
Nie rozumiem tego gadania rodziny o płci, najważniejsze żeby ciąże dobrze przebiegały a maluchy były zdrowe. U nas nawet lekarz się dziwił, że w ogóle o płeć go nie pytamRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez nierozumiem, jeszcze w dodatku po takiej naszej histori... No dobra nie wie o in vitro ale wie o 2poronieniach ... a wiecie jak ja sie cieszę, ze to 2chlocow! Moze sie zaplątałam w moich myślach ale mój M nie ma siostry, jego brat ma zdrowego syna i chora córkę, u mnie 2ciaze stracone teraz wszystko niezapeszajac dobrze. Moze po prostu mają „złe” geny na dziewczynki???? Jakos cały czas mam to w głowie
A ja bede miec cudownych synów
Summer tez kawał bobasasummer86, pilik, Rucola, olik321, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zaczynam mieć stresa przed jutrzejszą wizyta znowu mam lęk że coś jest nie tak, pewnie dlatego że przyszedł ten drugi trymestr ale chce zobaczyć mija kluske
Agnieszka gratuluję takich cudnych dużych chłopaków, koleżanka ma właśnie synów bliźniakow super sprawa oni już są dość duzi ale bardzo siebie kochają i bawią się cały czas ze sobą czuć u nich tą więź blizniaczaAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa, włącz jakis film albo poczytaj książkę i postaraj się nie myśleć o jutrzejszej wizycie.
Każda z nas chyba Cię rozumie z tym stresem przed wizytą, ale trzeba próbować go opanować, żeby maluch nie odczuwał zdenerwowania. I pamietaj, że musisz dbać o ciśnienie, więc nie wolno się denerwować.Rucola lubi tę wiadomość
-
Agniechaaa, nie przejmuj się teściową W końcu nie jesteśmy sklepem, nie zamawia się u nas płci dziecka
A skoro teściowa chciała dziewczynkę to mogła sobie ją urodzić
Jutro mam USG prenatalne 12t0d. Jestem dobrej myśli. Nie mogę się doczekać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 21:48
Rucola, JuicyB, Lena21, olik321, Lusesita, Agniechaaaa, Kaczorka, pilik lubią tę wiadomość
-
Super Justyna że jutro prenatalne daj koniecznie znać
Summer tak u mnie z ciśnieniem kiepsko hehe ale akurat dziś mam holtera i ciśnienie mam idealne odkąd go noszę także do jutra do 10 mam spokój z ciśnieniem, tylko w nocy nie za bardzo się wyśpię bo co godzinę będzie mnie budzić ehhJustynaG lubi tę wiadomość
-
Wyniki były dopiero o 23:30... Ale mam Beta 24500 i prog 51 Wizyta o 17:30 ale będę u rodziców więc info może być później
Sarna84, Bajkaaa, Anna Stesia, olik321, Kaczorka, pilik, JustynaG, Lena21, Buko, Agniechaaaa, Izolda90, Ruth, malka lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za kciuki przydadzą się
KateHawke u ciebie muszą być mega emocje wizyty mamy o tej samej godzinie i liczę że po wizycie dasz sobie suwaczek
Sarna a może u ciebie dzieciątko czeka poprostu na termin
Anna Stesia trzymam kciuki by tym razem szybko minęło i by się udało
Ja o, 10 idę oddać ten holter i powiem wam jestem wdzięczna że nie muszę żadnych pomp ani innych urządzeń nosić ze sobą na codzień bo to jest bardzo uciążliweKateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Bajka ja nie mogę pracować - taka jestem przejęta. Mam nadzieję, że Okruszek tam jest Ale nadal nie mogę wykluczać pustego jaja więc ucieszę się po wizycie. I wtedy suwaczek na pewno będzie
Za Twoja wizyte też trzymam kciuki i obyś miała już unormowane to ciśnienie
Anna Stesia trzymam kciuki za badanie! Oby tym razem było łatwiej.
Justyna kciuki za wizytę!
Sarna mocno kibicuję! Trzymam kciuki za piękne spotkanie mamy z dzieciątkiem
Agniecha pięknie! Dwa chłopaki! Super wiadomośćAnna Stesia, Sarna84, Agniechaaaa lubią tę wiadomość