Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Fozzie ale śliczna Klara
Jezowa super ze malutka ladnie sie rozwija i odkrywa nowe umiejetnosciMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja bylam u dermatologa na kontroli, wychodzi na to ze pozbylam sie dziada. Za miesiac kontrola znow i mam jeszcze smarowac posladki specjalna mascia a reszte ciala Medidermem.
Ciesze sie!Siwulec, Nadzieja22, Kaczorka, Rucola, JustynaG, Luna1993, Jeżowa, pilik, Achia, summer86, Patrycja20, KateHawke, blue00, Aga9090, ibishka, JuicyB, KateKum, Lusesita, Lunaris, Emiilka, emi2016, Morusek lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yos to musi być dla Ciebie ogromna ulga!!! Bogu dzięki, że w końcu ktoś Cię POPRAWNIE zdiagnozował.
Yos a czy możesz mnie uświadomić czy Ty spodziewasz się chłopca czy dziewczynki? Jakoś nie mogę tego odkopać z żadnego zaułka pamięci.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Yos, no nareszcie. Pewnie to ulga nie tylko dla ciała ale i dla głowy. Teraz nie musisz się martwić o dotykanie i karmienie synka.
U mnie jakaś kumulacja zmęczenia. To już 4 tygodnie niedospania i powoli zaczynam się godzić z myślą że muszę się nauczyć sypiać w dzień razem z dzieckiem, bo długo już tak nie pociągnę. Tylko szoda mi czasu na sen, kiedy tyle do zrobieniaYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYos- super wiadomośc!
Nika- u mnie tylko tydzień minął, mąż w domu, a mimo to jak Oskar śpi to szkoda mi czasu na sen, kiedy jest tak jak mowisz- tyle do zrobienia... Trzeba będzie się przyzwyczaićWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 21:34
Yoselyn82, Ania1003, Nadzieja22, Luna1993, veritaserum, pilik, Patrycja20, KateHawke, Kaczorka, blue00, Rucola, Izape_91, JustynaG, Siwulec, Aga9090, ibishka, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Yos to musi być dla Ciebie ogromna ulga!!! Bogu dzięki, że w końcu ktoś Cię POPRAWNIE zdiagnozował.
Yos a czy możesz mnie uświadomić czy Ty spodziewasz się chłopca czy dziewczynki? Jakoś nie mogę tego odkopać z żadnego zaułka pamięci.
chlopczyka MichałkaJeżowa, Achia, summer86, Luna1993, veritaserum, pilik, Patrycja20, blue00, Rucola, Aga9090, KateHawke, Lusesita, emi2016 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Jeżowa wrote:Ach, to cudnie!
Przepraszam za nieogarnięcie, mam nadzieję, że się nie gniewasz!
nie gniewam sie, tyle nas tutaj jest ze nie sposob wszystkiego ogarnac
Achia ale Oscarek cuuudownyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Uwielbiam wieczorne karmienia - Agatka zapomniała, że nie lubi prawej piersi i pięknie z niej ssała... ten dźwięk łykania ze znienawidzonej w ciągu dnia piersi był tak cudowny, że aż się popłakałam.
Rucola, Achia, Kaczorka, pilik, JustynaG, Aga9090, veritaserum, Nadzieja22, KateHawke, Lusesita, Emiilka, Jadranka lubią tę wiadomość
-
Wiem, że rzadko się tu udzielam. Ale bardzo Was proszę o wsparcie jutro. Byłam dzisiaj na wizycie. Ciąża obumarła od tygodnia. Jutro o 7:30 mam się stawić w szpitalu. Jestem przerażona i nie wiem, czego się spodziewać. Boję się. To jest straszne... od 15 czuję się jak w jakimś pipeprzonym śnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Achia Oskar śliczny!!! Jak tam u Was ogólnie?
Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość