Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna jaka piekna Zuzinka i gratuluje juz 3 miesiaca, jak ten czas leci
Siwulec super pamiatka, 100 lat dla Zuzi a powiec mi to ile masz dzieci?
Patrycja super wygladasz i super brzusio
Patrycja20, Siwulec lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jeżowa mąż pewnie rozumie dlaczego rehabilitacja jest ważna i nawet jakby to było Twoje widzi mi się to warto pokazać dziecko fizjoterapeucie
Dziewczyny jakie używacie pampersy na noc dziecku? Bo ja używam pampers premium care ale zaczęły mi mocno smierdziec... A nie wiem jakie inne wytrzymają noc...
A i jeszcze jedno pytanko
W jakich miseczkach dajecie dziecku jedzenie? Bo nie ukrywam że żal mi wydawać 50zl na miseczkę i może macie jakieś tańsze alternatywy? -
Bajkaaa, ja obecnie używam pampersów tesco (te, które wycofali. obkupiliśmy się na wyprzedaży) i jestem zdziwiona ale zazwyczaj dają radę całą noc.
A jeśli chodzi o rozszerzanie diety to planuję obkupić się w Ikei.
https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30192960/
https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50192959/
5zł za 6szt. Dla mnie cena idealna. A jeśli wyjdzie w praniu, że się nie sprawdza... to trudno. Przeżyję te 5zł
EDIT: Gdzieś czytałam, że na początek nie warto kupować naczyń z nadrukami zwierzątek, buźkami itp bo dzieci zamiast jeść - interesują się talerzem/miseczką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 13:57
pilik, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySukces! Położna przyjdzie jutro. Okazuje się że dzwoniła do mnie- ale 2.01 jak byłam w szpitalu. Nawet nie zarejestrowałam że dzwonił jakiś numer...no i ona też nie powtórzyła telefonu. No nic. Poznamy się jutro.
Byliśmy na spacerku!Oskar dzielnie zniósł ubieranie, wkładanie w wózek
Nie płakał, na spacerku nie zasnął tylko patrzyłchyba zadowolony
Za to się zmęczyłam jakbym weszła na Everest. Ale w sumie to moje pierwsze wyjście od...27.12 kiedy to poszłam do szpitala.
Stelaż zostawiony na parterze- miejsce zaklepaneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 14:18
Jeżowa, Minnie89, JustynaG, summer86, Nadzieja22, Kaczorka, emi2016, ibishka, pilik, KateHawke, Yoselyn82, Fozzie Bear, Patrycja20, blue00, olik321, Aga9090, KateKum, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:
Siwulec super pamiatka, 100 lat dla Zuzi a powiec mi to ile masz dzieci:)
Yos - czekam na trzecie
W imieniu Zuzy dziekuje za życzenia :* :* :*Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Jeżowa mąż pewnie rozumie dlaczego rehabilitacja jest ważna i nawet jakby to było Twoje widzi mi się to warto pokazać dziecko fizjoterapeucie
Dziewczyny jakie używacie pampersy na noc dziecku? Bo ja używam pampers premium care ale zaczęły mi mocno smierdziec... A nie wiem jakie inne wytrzymają noc...
W jakich miseczkach dajecie dziecku jedzenie? Bo nie ukrywam że żal mi wydawać 50zl na miseczkę i może macie jakieś tańsze alternatywy?
Ja kupiłam podwójną polecaną chyba przez Juicy:
https://www.aptekagemini.pl/baby-ono-miseczka-dwukomorowa-lyzeczka-1szt.html
Przydaje się do warzywek, bo to co wypluje lub spadnie mozna dac do drugiej komory.
Duzo korzystam ze zwykłych kubeczków do przechowywania pokarmów.
Łyżeczki kupiłam w Rossmannie.
Do wody mamy niekapek Avent, ale mała tylko gryzie ustnik, musiałam zmienic na zwykły smoczek, ale to tylko tymczasowo. Będę na dniach zamawiac bidon B.Box.
Muszę kupię taki śliniaczek z rękawkami jak ma Ninka od Pilik, bo zwykśe nie zdają egzaminu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 14:44
-
Dziewczyny dzięki za cynk odnośnie tych ikeowych talerzyków, moja wewnętrzna cebula raduje się niezmiernie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 15:46
summer86, Rucola, Achia, JustynaG, Lusesita, olik321, Aga9090, Emiilka lubią tę wiadomość
-
My już też mamy miseczki i talerzyki z Ikei, dostaliśmy na prezent i wyglądają naprawdę spoko
Luna piękna chusta!
Siwulec super pamiątka, teraz przy Borysku będziesz mieć dużo pomocy bo starszakiem już duże:)
Patrycja według mnie przesuń sobie termin, zawsze to większy komfort psychiczny kiedy CC przeprowadzi lekarz prowadzący ciążę.
My dziś u babci, jestem wyspana, wypoczęta, najedzona hahaha, takie szybkie wyjazdy potrafią naładować bateriesummer86, Siwulec, Jeżowa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny, pamiętam nasze dyskusje o ochraniaczach do łóżeczka. U nas drewniane łóżeczko bez tego nie przejdzie, bo z małej jest niezły kombinator.
Poszukałam trochę i znalazłam dwa rodzaje oddychających ochraniaczy. Zamówiłam ten tańszy, jak przyjdzie i go sprawdzimy to sam znać jak to wygląda w rzeczywistości:
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/329208/s/purflo-oddychajacy-ochraniacz-do-lozeczka-pur-air-purflo-soft-truffle/category/2680/
https://www.smyk.com/babymatex-ochraniacz-do-lozeczka-bump-air-360x30-cm.html
Jeszcze odnośnie miseczek dla dzieci, dobrze sprawdzać czy nie zawierajć BPA i innych szkodliwych substancji.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Siwulec, sto lat dla córki! Poważny wiek już
Patrycja, wyglądasz obłednie! Cieszę się, że wizyta też udana, co do cc ja bym nie czekała - mi mój dr proponował wcześniejszy termin i zalowalam (że się nie zdecydowałam), bo ostatni tydzień mnie na prawdę wykończyl.
Co do naczyń z Ikei, ja talerzyki uwielbiam do ubijania jajka do panierki
Achia, gratulacje pierwszego spaceru!
My dzisiaj po pierwszym kąpaniu! Mimo Tetry był płacz, ale królewna i tak była dzielna!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73adc52.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 21:40
Patrycja20, Yoselyn82, Kaczorka, Siwulec, Jeżowa, admiralka, Lena21, emi2016, Achia, JustynaG, summer86, Minnie89, Lusesita, blue00, olik321, Rucola, Bajkaaa, Nadzieja22, Bobisia, pilik, Luna1993, veritaserum, KateHawke, moniśka..., Bocianiątko, ibishka, KateKum lubią tę wiadomość
-
Klara jaka dama z Ciebie
ja Cię kręcę
Agatka odkryła moc swoich strun głosowych i piszczy i krzyczy co chwilę... Tak się tym podjarała, że aż usnąć nie mogłano trudno, oby ładnie poszła spać po kąpieli
dzisiaj mamina warta, bo tata długo zajęcia prowadzi! Czy ja jeszcze pamiętam jak się kąpie dziecko?
EDIT: odkryła także jak drapać paznokciami po drewnianych szczebelkach (jak? pytam się jak to odkryła?) i robić tak "brrrr" ustami, wypluwając przy tym hektolitry ślinyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 16:40
Achia, Lusesita, Rucola, Yoselyn82, Aga9090, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Jeżowa mąż pewnie rozumie dlaczego rehabilitacja jest ważna i nawet jakby to było Twoje widzi mi się to warto pokazać dziecko fizjoterapeucie
W jakich miseczkach dajecie dziecku jedzenie? Bo nie ukrywam że żal mi wydawać 50zl na miseczkę i może macie jakieś tańsze alternatywy?
My używamy właśnie pampers premium care.
Wszystkiego najlepszego dla jednej i drugiej Zuzi! -
Jeżowa, slina to mały kaliber, Ania teraz tak pluje marchewką
Brrrr w trakcis karmienia musi być
Gratulacje postepów dla Agatki
Fozzie, śliczna Klaraa jak starszy brat?
JustynaG, Jeżowa lubią tę wiadomość