Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny ! Miłego dnia
Patrycja - kciuki za wizytę !
Siwulec - cieszę się że wszystko jest dobrze
Achia - u mnie tez położna oprócz dziecka patrzyla na rane po cc i piersi czy nie są za twarde i takie tamogólnie byłam bardzo zadowolona z tych wizyt !
Nadzieja - to już końcówka,zaraz zatesknisz z atymi kopniaczkamija juz nie mogę się ich doczekać ! Chociaz wiadomo ze koncowka jest ciezka...
Summer - wspolczuje zmiany w spaniu... My na tym etapir przetrzymywalimy jak najdluzej w dzien bez drzemek i mimo wszystko usypialismy w nocy - po kilku dniach wrocilo do normy ale bylo ciezko...
Jeżowa - ja wstrzymałabym się choć tydzień żeby było pewne że Agatka jest zdrowa.
Dziękuję za wszystkie komplememty dla ŁucjiOczka i rzesy ma po tacie, zresztą po mnie ma tylko nos i pleć
i faktycznie te rzesiska i to oczy niebieskie mają piękne
zamawiałam w ciąży dla niej te rzęsy
I dziś jest skończony 8 tydzień ! Zaczynamy 9 a jutro wizyta... Ehhh boję sięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 08:45
Patrycja20, Siwulec, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15b0786296f4.jpgemi2016, Yoselyn82, Aga9090, Patrycja20, Kaczorka, admiralka, KateKum, Minnie89, JustynaG, KateHawke, Nadzieja22, pilik, Lusesita, Bobisia, Lunaris, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:12
Patrycja20, Minnie89 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyDzień dobry kochane z autobusu!! Tak tak emek mi nie zmienił opon w moim aucie na zimowe i wole nie ryzykować. Śnieg pięknie sypie tylko mogłoby nie wiać.
Siwulec super, że wszystko wporzadku
Patrycja kciuki :*
Achia chyba nie pisałam, że. Oskar ma piękne oczyska :*
Blue, Wojtuś słodki :*
Emi kciuki za jutrzejsza wizytę :*
I tyle zapamiętałam na szybko.
Jade do mamy z Borysem, bo ojciec w pracy
Patrycja20, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Już po a wiec tak : szyjka około 2cm rozwarcie dosłownie minimalne
na usg wszystkie przepływy dobre
także na poród się nie zapowiada a skurcze to denerwujące straszaki ...
ale teraz mam rozkmine bo właśnie mój ginek powiedział ze w tym tyg podpisuje umowę w szpitalu, w którym będę rodzic i jeśli chce to mogę zmienić termin cięcia na 24 bo to jego pierwszy dyżur będzie i może mnie pociąć ... co byście zrobiły ?? -
nick nieaktualny
-
Hej
Mnie znów nie było sto lat, ale śpieszę donieść, że u nas wszystko dobrzeTosia skończy w niedziele dwa miesiące! Już tak bardzo się zmieniła i jest coraz większym słodziakiem
Jesteśmy też po sesji rodzinnej w ten weekend, łapcie kilka zdjęć
I zaraz trochę ponadrabiam co u was!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14dd53aaeda4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e77f0aa0df02.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/92a1698d98a9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9419a867b53d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a79e36112f42.jpgblue00, Kaczorka, summer86, Yoselyn82, KateKum, Minnie89, emi2016, Patrycja20, Jeżowa, Bajkaaa, Izape_91, JustynaG, Achia, Anna Stesia, KateHawke, Nadzieja22, Aga9090, pilik, Rucola, moniśka..., JuicyB, Karma88, Lusesita, Bobisia, Lunaris, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
-
Achia - położna u mnie sprawdzała ranę po cc oraz piersi, ogółem była u nas chyba cztery razy i bardzo fajne były te wizyty
Emi - ja już trzymam kciuki na jutro! Wszystko będzie dobrze
BLUE - Jaki słodziak!!emi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa jakiś czas (nie wiem, może godziny, dni) się odmeldowuję bo mam zjazd psychiczny, a nie chce smęcić i męczyć, macie ważniejsze sprawy. Operacji nie udało się załatwić w trybie pilnym, obdzwonilam z mama wszystkich znajomych lekarzy, prywatne kliniki które mają umowę z NFZ i nic. Terminy 8 miesięczne. Więc szukamy dalej, a ja płaczę nad każdym posiłkiem, bo mimo trzymania ścisłej diety nie wiem co wywoła atak. W piątek idę na krzywy ryj do szpitala w którym rodziłam (po rozmowie z panią z sekretariatu) do kierownika oddziału chirurgii, niemalże błagać o przyjęcie na oddział jak najszybciej. Także nie mam siły nic pisać, czytam ale nic mnie nie cieszy, nawet wymarzona chusta która wczoraj przyjechała... Ps. Prywatnie terminy też kilku miesięczne, bo po drodze jeszcze są konsultacje u chirurga i anestezjologa- więc na jedno wychodzi, a 5 tysięcy w kieszeni.
Siwulec, Patrycja bardzo się cieszę że u Was wszystko w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 10:01
-
Dzień dobry
Blue Wojtuś słodziak
Admiralka piękną masz córeczkę i te policzki .... miód
Patrycja ja nie doradzę, bo nie mam pojęcia co, muszą się mądrzejsze głowy wypowiedzieć
Mój Mikołaj dał wczoraj taki popis w brzuchu, że chyba dobra impreza była. Normalnie uczucie jakby mi ktoś wnętrzności wyrywał.Izape_91, summer86, admiralka lubią tę wiadomość
-
Lunka trzymam kciuki, żeby było jak najmniej ataków. A jakbyś poszła prywatnie na wizytę do jakiegoś ordynatora oddziału, do gabinetu. Albo do innego dr ptacującego na oddziale.
Najczęściej jest tak, że oni operują najpierw swoich pacjentów. Żadna Pani Ci tego nie powie. -
Achia no pomyslalam, że super i chyba bym czuła się bezpieczniej ... a druga myśl, że w sumie 24 bym miała już to z głowy i pewnie bylibyśmy już we czwórkę w domku ...
Luna kurczęnie wiem co napisać bo pewnie nic Cię nie pocieszy
chciałabym, żebyś uprosiła o ta operacje i miała z głowy ! Tego Ci życzę z całego serca !
Admiralka piekne zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 10:09
admiralka lubi tę wiadomość
-
Luna
a dowiadujesz się u siebie czy w innych miastach też? Bo z noclegiem chyba nie byłoby problemu. Strasznie mi przykro że masz tyle stresu z tym... Odpoczywaj jeśli potrzebujesz, ale w razie czego pomożemy jak możemy więc wracaj do nas :*
Patrycja - jeśli masz do wyboru zaufana i obcą osobę na cięcie, to ja bym brała zaufaną. I tak się stresujesz, więc może w ten sposób byłoby Ci łatwiej? A skoro mała nie planuje jeszcze wyskoczyć, to może wytrzyma do 24-go...
Iza - szkoda, że nie łapiesz brzuszka na razie, ale trzymam kciuki za zabiegi i zdrowie emka. Początek maja to piękna data na zajście w ciążę, coś o tym wiem
Admiralka - śliczna Tosia! Miło że się odezwałaś
Blue - sama słodyczWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 10:21
Izape_91, admiralka lubią tę wiadomość
-
Admiralka - przepiękna sesja !
Blue - słodki Wojtuś
Luna - współczujępozostaje tylo czekac na atak i wtedy jechac na SOR - w trakcie ataku powinni przyjąć i zoperować - przynajmnirj tak bylo w przypadku mojej przyjaciółki. .. Z drugiej strony moja mama ma kamicę od 27 lat. Pierwszy atak gdy mialam 3 miesiace i od tamtej pory do teraz miala 4 ataki i nir chce operacji... Stosuje diete lekkostrawną. Unika nirobieranych warzyw i owoców i jest dobrze.
Patrycja - ja chyba wybrałabym zaufanego lekarza. Chciaz miałam nie planowe cięcie bez mojego lekarza i mam piekną malą bliznę i żadnych powikłan.
KateKum - jak tak opowiadacie o tych imprezach to nir mogę się doczekać: ) Ruchy dziecka to najpiękniejsza rzecz w ci@ży !Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 10:12
admiralka, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmi w weekend byłam podczas ataku na sorze i dostałam kroplówkę po 4 godzinach, a dopiero kiedy ból minął to wezwali do mnie chirurga, a już skoro ból minął to nie było wskazań do operacji.pisalam nie raz że mam ścisłą dietę a ataki są mimo to. Więc nie będzie dobrze.
I tak by the way, to już miałam 4 ataki, podczas każdego byłam na sorze i zawsze odmawiają przyjęcia bo ból mija po nastu godzinach.
Kate wiem o tym, ale termin prywatnie do kierownika oddziału to np miesiąc a u tego będę już w piątek. Może coś wskóram. Ta kobieta z sekretariatu sama tak poradziła, mówiła że na pewno mnie przyjmie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 10:16
KateKum lubi tę wiadomość
-
Admiralka przepiękna sesja a Tosia jaka sliczna!
Blue jaki słodki Wojtuś
Luna mam nadzieje ze uda sie jednak gdzies znalezc lekarza ktory cie szybko przyjmie i zooperuje zebys nie musiala sie meczyc dlugo.
Patrycja chyba wolalbym zeby moj lekarz robil ciecie, no chyba ze zaczna sie skurcze no to wtedy wiadomo wczesniej cc ale jak dasz rade wytrzymac to wybierz swojego lekarza
Emi kciuki za jutrzejsza wizyte!!
Siwulec super ze wszystko dobrze jest
emi2016, admiralka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️