Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna1993 wrote:Emi w weekend byłam podczas ataku na sorze i dostałam kroplówkę po 4 godzinach, a dopiero kiedy ból minął to wezwali do mnie chirurga, a już skoro ból minął to nie było wskazań do operacji.pisalam nie raz że mam ścisłą dietę a ataki są mimo to. Więc nie będzie dobrze.
I tak by the way, to już miałam 4 ataki, podczas każdego byłam na sorze i zawsze odmawiają przyjęcia bo ból mija po nastu godzinach.
Kate wiem o tym, ale termin prywatnie do kierownika oddziału to np miesiąc a u tego będę już w piątek. Może coś wskóram. Ta kobieta z sekretariatu sama tak poradziła, mówiła że na pewno mnie przyjmie...
Tak kojarze jak to pisalas. Nie rozumirm dlaczego tak sie wydarzylo... Moja kolezanke wzieli od razu na oddzialserdecznie współczuję i mam nadziję,że uda się szybko zoperować.
A przyklad mamy dalam na zasadzie że czasem da sie z tym zyc. On atez na poczatku miala kilka atakow pod rzad a potem się uspokoilo... Chociaz ja wolalabym byc zoperowana tak jak Ty i żyć i jeść bez stresu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 10:26
-
nick nieaktualny
-
F
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 22:09
admiralka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Patrycja, ciesze się ze u Ciebie Ok
a jak łożysko ? Myśle podobnie jak dziewczyny, przełożyłabym na 24 stycznia
Admiralka - piękna sesja, cudowna Tosia
Iza - fajnie ze się odezwalas :* :* :* trzymam w takim razie kciuki za marzecczekamy tu na Ciebie
Nenusia - udanej wizyty u mamy
Luna - jak mnie wkurwia ta nasza służba zdrowia ! Chcesz być zdrowa to sobie kombinuj ! Ależ ja bym tam awanturę zrobiła i za każdym razem prosiłabym o odpowiedz na piśmie ! Tak czy inaczej trzymam kciuki za piątek, żebyś trafiła na lekarza a nie na biznesmena :* :* :*
KateKum - życzę częstych i udanych imprez w brzuszkupóki są jeszcze przyjemne
admiralka, Izape_91, Aga9090, KateKum lubią tę wiadomość
-
Lunka, jeśli nic nie uda się przyspieszyć... to jedyne co mi przychodzi do głowy to przy kolejnym ataku jechać na inny SOR. Może w innym szpitalu będzie lepsze podejście.
Choć to i tak marne pocieszenie bo lepiej by kolejny atak nie nadszedł.
Współczuję. Ciągle coś u Ciebie. Jak nie zmartwienia o zdrowie Zuźki to teraz to u Ciebie. -
nick nieaktualnyPatrycja- mozliwe. Mi się zdarzyło po badaniu plamić. Co do CC- też bym wybrała zaufanego lekarza myślę. Pogadaj z Emkiem i zdecydujcie.
Admiralka- piękne zdjęcia! Miłość z nich aż bucha!
Luna- biedna Ty...a faktycznie inne miasto wchodziłoby w grę? Rozumiem, że Cię to psychicznie dobija.. zwłaszcza że kombinujesz jak możesz żeby coś przyspieszyć. Mam nadzieję, że jednak nagle znajdzie się termin " na już". Myślę o Tobie i trzymam kciuki żeby było tylko lepiej!
U mnie ok 9 obudził się Oskar, cycek, już myślałam że sobie pogadamy, ale on zasnął,to go odłożyłam na kokon i... Śpi od tamtej pory! Czyli mamy mały postęp;) a i ja dospałam, normalnie, na leżącoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 11:15
blue00, admiralka lubią tę wiadomość
-
Siwulec, wizyta za tydzień w środę
Emi kopniaczki są generalnie superJa chyba jestem nadwrażliwa w tej kwestii. Ruchy poczułam jakoś między 13+0 a 14+0, od tego czasu czuję regularnie nawet na początku czułam kilka razy dziennie.
Zawsze mam przed oczami filmiki Amal i u mnie często jest podobnie, ale nie zawsze mam telefon przy sobie, żeby nakręcić, a z tableta słaba jakość i nic nie widać. Będę jeszcze polować na wygibasy, to pewne
Ojej LunaTo okropnie smutne, przecież człowiek może się zamęczyć do tego czasu...
Patrycja, jak doczekasz do 24, to idź na cięcie do swojego gina. Moi siostrzeńcy są z 24.01
Admiralka cudne zdjęcia
KateKum może Mikołaje tak mają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 11:25
admiralka, KateKum lubią tę wiadomość
-
Ehhh... a ja jestem zła.
umówiłam się na wizytę z usg ciąży na nfz 3 tygodnie temu, na jutro. Dziś zadzwoniła Pani, żeby powiedzieć, że Pani dr od Nowego Roku nie prowadzi ciąż ! Także dzwoniłam do mojego lekarza prywatnego co mam robić, bo iałam podejrzeć serduszko jeśli będę dalej plamić, nie plamię 4 dzień, powiedział żebym przyszła w czwartek... A mogło być to podejrzenie serduszka na NFZDobrze, że ostatnio wziął tylko 80 zł, a nie 120 co tydzień - dwa...
-
nick nieaktualnyDziękuję, myślę o innym mieście, ale najpierw zobaczę co wyjdzie w piątek. Nie mam sił już ciągle szukać, głowa mi od tego siada.
Z tego wszystkiego zapomniałam, że Zuza dzisiaj kończy 3 miesiące. A to prezent rocznicowyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 18:48
Minnie89, Kaczorka, Siwulec, Patrycja20, Lusesita, Achia, JustynaG, emi2016, Nadzieja22, Yoselyn82, pilik, summer86, Bajkaaa, blue00, agulineczka, Sarna84, moniśka..., KateHawke, Izape_91, Rucola, admiralka, KateKum, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Luna - ucałuj Zuze w nochalka ode mnie :*
A moja Zuza kończy dziś 9 lat
A tak było w 2010 r.... (wrzucam na chwilkę)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 14:42
Patrycja20, Jeżowa, Lusesita, Achia, JustynaG, emi2016, Nadzieja22, pilik, Luna1993, Yoselyn82, summer86, Bajkaaa, blue00, Sarna84, moniśka..., KateHawke, Izape_91, Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najpiękniejszego dla jednej i drugiej Zuzi
i jakie słodkie zdjęcia !
A to myhaha sorrki za brudne lustro :o
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbfe5391afbb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 12:05
Siwulec, emi2016, Nadzieja22, Jeżowa, Lusesita, Luna1993, pilik, Yoselyn82, Minnie89, Bajkaaa, blue00, Sarna84, moniśka..., KateHawke, Izape_91, Achia, Kaczorka, Rucola, Lena21, admiralka, olik321, Aga9090, KateKum, Lunaris, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
-
Hej kochane, my po wizycie u pediatry - szczepienie przełożone na za tydzień.
Zważyli Agatkę, wyszło 6kg, więc od poprzedniej wizyty w przychodni 4 grudnia przytyła zawrotne 400gto ponad miesiąc czasu... Pani doktor dała skierowanie na badanie moczu, za tydzień mam przyjść z wynikami. No i dostaliśmy skierowanie na rehabilitację, bo Mała leżąc na brzuszku trzyma główkę głównie w prawą stronę. Mój mąż jednak nie rozumie po co to rehabilitować i generalnie widzę, że będę miała małą przeprawę w tym temacie z nim.
Patrycja - przekładają na 24 styczniato moje imieniny akurat, choć mało który kalendarz tak twierdzi
Siwulec wszystkiego najlepszego dla Zuzi :*
Luna dla Twojej Zuzi też gorące buziaczki :* mam nadzieję, że jednak uda Ci się coś załatwić z tymi lekarzamiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 12:06
Patrycja20, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Blue, Twój Wojtuś rownież ma piękne, duże oczy!
Siwulec, cudowne zdjęcie sprzed lat.
Jeżowa, ale jaką przeprawę? Pediatra dała Wam skierowanie i to nie jest Twoje widzimisie tylko zalecenia lekarza.
A jeśli nadal będzie miał wątpliwości - to lepiej teraz skorzystać z wizyt nfz niż później robić to prywatnie za grubą kasę.pilik, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny