Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Summer jak Wasza noc? będę sprawdzać czy przejęłam Wasze niespanki.
Stasio wstał wczoraj o 21 i nie spał do 00.30 Wydzieranki na całego- zastanawiam się kiedy sąsiedzi zainteresują sie co ja temu biednemu dziecku robię... Potem spanie od 00.30 do 3 i znowu przerwa na wrzaski do 4.30. Od 6 od nowa do teraz... jak ja się cieszę że jest weekend i jest Ciastek!
Muszę wyjść z domu dziś bo chyba zwariuję!
Siwulec nie wiadomo kiedy zleciało- zaraz będziemy lecieć z Tobą na porodówkę!
Achia Oskarek cudnyjak patrzę jak on sobie ładnie i spokojnie leży to zazdroszczę! Dziś Stasio kończy miesiąc i obawiam się że jednego nieruszonego zdjęcia nie uda mi się zrobić
Odnośnie głupich snów to ja też miałam dziś taki. Śniło mi się że upuściłam Stasia w łazience i uderzył głową o wannę. Od razu dostał obrzęku mózgu a ja go tuliłam i nie pojechałam do szpitala bo bałam się że mi go zabiorą. Brrr... już dawno nie miałam takich głupot sennych.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Oskar już łamie kobiece serca! Agatka się boi, że ktoś Go jej sprzątnie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d284b512e49.jpg
Uwielbiam ten rompers, on ma na tej sukienkowej części wyszyte kury
Pilik współczuję ciężkiej nocy... Brzmi bardzo męczącoa sen straszny!
Siwulec szybkich ostatnich 30 dni!
Karma oby szybko problemy brzuszkowe minęły!
Justyna cieszę się, że u Was lżejsza noc! W sumie pobudki co dwie godziny to dość często (podobnie mamy u nas), ale skoro wystarczy nakarmić i idzie dalej spać, to jest to całkiem niezła nocWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 10:38
Yoselyn82, Achia, Siwulec, Patrycja20, Lusesita, Nadzieja22, pilik, blue00, Lena21, Lunaris, emi2016, Luna1993, KateKum, Rucola, Emiilka, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Pilik, miałam podobne obawy przed wyjazdem na święta. Tyle "obcych" dla Ani ludzi, jak ona będzie reagować. A okazało się, że była bardzo szczęśliwa. Oczarowała wszystkich. Ciociwe/wujkowie/babcia/dziadek nosili, dzieciaki śpiewały a Ania obdarowywała uśmieszkami. Tego samego Ci życzę z Ninką
Lunka, z tego co pamiętam to Melevis mówiła, że 360 to gramatura jak koc i ona sama miewa problem z dociąganiem więc dla początkujących nie poleca. Ale niewątpliwie są to piękne kocyki.
Jeżowa! Pierwsza rezerwowałam Oskara dla AneczkiPamietaj, że mam bliżej i planuję to w przyszłości wykorzystać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 10:44
-
Dzień dobry!
Dzieciaki jak zwykle cudowne! Z zapałem ciągle czekam na zdjęcia Oskara - w końcu są z moim Klarksonem praktycznie w tym samym wieku, chodź Oskar rok starszy
Olik - gratuluję nocy! Marcel od dziecka wie jak dogodzić kobiecielubię to!
Minnie - wszystko jest możliwe! Jakby co z przemyceniem też damy radę!
Pilik - dziecię zazwyczaj zachowują się w gościach całkowicie inaczej, więc nastaw się na cudowną noc dzisiaj - Ninka będzie pewnie aniołkiem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 10:44
pilik lubi tę wiadomość
-
Summer świetna kasjerka w Lidlu
dobrze, że wy zdążyliście kupić! Co do Twojej wypowiedzi wczoraj - to zdecydowanie mamy bardzo podobny charakter
ach, kocham córeczkę, ale czasem tęskno mi za tymi czasami, gdy wszystko mogło być idealnie poukładane
Olik ale super noc!!! Zazdroszczę!
Emi o kurczę, to Twoja Łucja naprawdę kruszynkaale też urodziła się zdecydowanie lżejsza
mam nadzieję, że USG brzuszka nic złego nie wykaże!
PS. Sorki, że tak na raty ale jakoś kilka postów mi umknęło wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 11:23
emi2016 lubi tę wiadomość
-
Jeżowa , to ja rownież dołączam do grona osób, które muszą wszystko mieć poukładane.
No ale z dzieckiem jest to trudniejsze.Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja się pytam, która forumowa dziewczynka została dla Domina?
Dzisiaj kawaler kończy 5 tygodni.
Jeżowa Agatka jak zwykle słodka i kurki jej pasują.
Olik zazdro, u nas tym razem noc bardzo słaba.
Oskarek prawdziwy superbohater
Nieustannie trzymam kciuki za nasze ciężaroweczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 19:27
Yoselyn82, Minnie89, Siwulec, blue00, Sarna84, Lena21, Jeżowa, Patrycja20, Nadzieja22, Lunaris, KateHawke, summer86, Luna1993, pilik, KateKum, Rucola lubią tę wiadomość
-
Postanowiłam zapytać tymbarka kiedy urodzę:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f30952dcffed.jpg
Dzięki, Tymbark!Siwulec, JustynaG, Achia, Bajkaaa, Jeżowa, Patrycja20, Nadzieja22, Lunaris, emi2016, Kaczorka, KateHawke, Luna1993, pilik, Rucola, Emiilka, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Agatka, Oscarek i Domiś cuuudowne maluszki i jakie kochane sa
a rosna jak na drozdzachMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Minnie hahaha
to teraz uważaj, ja tam przepowiednie Tymbarka biorę na serio
Ja wysłałam męża i Agatę na spacer, więc spożywam obecnie piwko 0% i zaraz popiję to gorącą kawąmało czasu, trzeba wcisnąć kilka przyjemności
Uporządkowałam też szafę Agatki na rozmiar 68cm i dochodzę do wniosku, że tradycyjnie mnie poniosło...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f3940232cb4.jpg
Ups
Lamka Domiś przecudowny! I tak w zasadzie to może powinnam swatać Agatkę z Domisiem lub Marcelem? Mógłby powstać takie wielkie wrocławski klan forumowiczówJustynaG, Lusesita, lamka, Achia, Nadzieja22, pilik, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Jeżowa, hahaha Ty byś trojaczki była w stanie stroić a nie tylko jedną Agatkę
-
Lamka nic się nie martw -jeszcze się dorobi panienek dla naszych chłopaków
Agatka boskaa jaki ma porządek w szufladzie! Jak Ciastek się dziećmi zajmuje to ja właśnie kawę popijam (zbożową) i przeglądam foteczki
nic dziwnego że w domu bałagan
A to nasz miesięczniak, nawet się uśmiechnął na chwilę! (wiem że dużo Stasia ostatnio ale z tej okazji musiałam):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2a9fcee9f1d.jpg
Lusesita, Jeżowa, Yoselyn82, Siwulec, Patrycja20, lamka, blue00, emi2016, Kaczorka, Cabrera, KateHawke, summer86, JustynaG, Nadzieja22, Luna1993, agulineczka, KateKum, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Cudny Stasio!!!
A ja to mam generalnie taką propozycję - może przestańmy przepraszać i używać wyrażenia "spam", gdy pokazujemy nasze cudne dzieci?przecież prawda jest taka, że wszystkie chcemy je oglądać (i pokazywać) i żadna nigdy się na drugą nie gniewa, gdy wrzuca dużo fotek! Zbieram podpisy pod petycją
EDIT: oczywiście brzuszki też mam na myśli! I w ogóle zdjęcia, ja to lubię oglądać zdjęcia - tutaj bardzo dużo piszemy (brawo za odkrycie), więc jakaś grafika co któryś post jest orzeźwiająca.
Justyna, a bo mi się zawsze wydaje, że mam za mało ciuszków, a nagle jak to zbiorę w jednym miejscu to wychodzi to co widać na zdjęciu. Mąż ma rację zabraniając mi zakupów na kolejne 3 miesiące!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 13:20
Bajkaaa, Lunaris, Siwulec, Patrycja20, blue00, emi2016, Lusesita, Minnie89, Nadzieja22, Luna1993, pilik, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Jeżowa dobrze prawisz: w końcu TYYYYYYLE na nie czekałyśmy!
ale za brzuchami mi się też tęskni... a lista coraz krótsza...Rucola lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Jeżowa dobrze prawisz: w końcu TYYYYYYLE na nie czekałyśmy!
ale za brzuchami mi się też tęskni... a lista coraz krótsza...
To prawda... przez pewien czas był taki regularny napływ świeżej krwi, a teraz od jakiegoś czasu jest niestety bardzo spokojnie w tej kwestii
PS. Po wzmożonej aktywności przez ostatnie 30 minut na forum widać, że nie mam dziecka pod opiekąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 13:26
-
Hahaha ja też
ale idę już jakiś obiad ogarniać.
Miłego dnia!emi2016 lubi tę wiadomość