X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Summer jak Wasza noc? będę sprawdzać czy przejęłam Wasze niespanki.
    Stasio wstał wczoraj o 21 i nie spał do 00.30 Wydzieranki na całego- zastanawiam się kiedy sąsiedzi zainteresują sie co ja temu biednemu dziecku robię... Potem spanie od 00.30 do 3 i znowu przerwa na wrzaski do 4.30. Od 6 od nowa do teraz... jak ja się cieszę że jest weekend i jest Ciastek!
    Muszę wyjść z domu dziś bo chyba zwariuję!

Siwulec nie wiadomo kiedy zleciało- zaraz będziemy lecieć z Tobą na porodówkę!

Achia Oskarek cudny <3 jak patrzę jak on sobie ładnie i spokojnie leży to zazdroszczę! Dziś Stasio kończy miesiąc i obawiam się że jednego nieruszonego zdjęcia nie uda mi się zrobić :P

Odnośnie głupich snów to ja też miałam dziś taki. Śniło mi się że upuściłam Stasia w łazience i uderzył głową o wannę. Od razu dostał obrzęku mózgu a ja go tuliłam i nie pojechałam do szpitala bo bałam się że mi go zabiorą. Brrr... już dawno nie miałam takich głupot sennych.

Siwulec lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oskar już łamie kobiece serca! Agatka się boi, że ktoś Go jej sprzątnie:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d284b512e49.jpg
    Uwielbiam ten rompers, on ma na tej sukienkowej części wyszyte kury :D

Pilik współczuję ciężkiej nocy... Brzmi bardzo męcząco :( a sen straszny!

Siwulec szybkich ostatnich 30 dni!

Karma oby szybko problemy brzuszkowe minęły!

Justyna cieszę się, że u Was lżejsza noc! W sumie pobudki co dwie godziny to dość często (podobnie mamy u nas), ale skoro wystarczy nakarmić i idzie dalej spać, to jest to całkiem niezła noc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 10:38

Yoselyn82, Achia, Siwulec, Patrycja20, Lusesita, Nadzieja22, pilik, blue00, Lena21, Lunaris, emi2016, Luna1993, KateKum, Rucola, Emiilka, Izape_91 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, miałam podobne obawy przed wyjazdem na święta. Tyle "obcych" dla Ani ludzi, jak ona będzie reagować. A okazało się, że była bardzo szczęśliwa. Oczarowała wszystkich. Ciociwe/wujkowie/babcia/dziadek nosili, dzieciaki śpiewały a Ania obdarowywała uśmieszkami. Tego samego Ci życzę z Ninką :)

Lunka, z tego co pamiętam to Melevis mówiła, że 360 to gramatura jak koc i ona sama miewa problem z dociąganiem więc dla początkujących nie poleca. Ale niewątpliwie są to piękne kocyki. :)

Jeżowa! Pierwsza rezerwowałam Oskara dla Aneczki :P Pamietaj, że mam bliżej i planuję to w przyszłości wykorzystać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 10:44

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Dzieciaki jak zwykle cudowne! Z zapałem ciągle czekam na zdjęcia Oskara - w końcu są z moim Klarksonem praktycznie w tym samym wieku, chodź Oskar rok starszy
    :D

Olik - gratuluję nocy! Marcel od dziecka wie jak dogodzić kobiecie :D lubię to!

Minnie - wszystko jest możliwe! Jakby co z przemyceniem też damy radę!

Pilik - dziecię zazwyczaj zachowują się w gościach całkowicie inaczej, więc nastaw się na cudowną noc dzisiaj - Ninka będzie pewnie aniołkiem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 10:44

pilik lubi tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa - a Agatka to miód na moje oczy dzisiaj <3

Jeżowa lubi tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna kurcze... No dobra, to ja biorę Lewcia dla Agatki! Rucola, dogadamy się? :D

JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne te nasze forumowe dzieciaczki <3

Jezowa tunika w kurki urocza :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer świetna kasjerka w Lidlu :P dobrze, że wy zdążyliście kupić! Co do Twojej wypowiedzi wczoraj - to zdecydowanie mamy bardzo podobny charakter :) ach, kocham córeczkę, ale czasem tęskno mi za tymi czasami, gdy wszystko mogło być idealnie poukładane :D

Olik ale super noc!!! Zazdroszczę!

Emi o kurczę, to Twoja Łucja naprawdę kruszynka :) ale też urodziła się zdecydowanie lżejsza :) mam nadzieję, że USG brzuszka nic złego nie wykaże!

PS. Sorki, że tak na raty ale jakoś kilka postów mi umknęło wcześniej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 11:23

emi2016 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa , to ja rownież dołączam do grona osób, które muszą wszystko mieć poukładane. :)
    No ale z dzieckiem jest to trudniejsze.

Jeżowa lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2019, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się pytam, która forumowa dziewczynka została dla Domina? :-D
    Dzisiaj kawaler kończy 5 tygodni.

Jeżowa Agatka jak zwykle słodka i kurki jej pasują.

Olik zazdro, u nas tym razem noc bardzo słaba.

Oskarek prawdziwy superbohater :-D

Nieustannie trzymam kciuki za nasze ciężaroweczki. <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 19:27

Yoselyn82, Minnie89, Siwulec, blue00, Sarna84, Lena21, Jeżowa, Patrycja20, Nadzieja22, Lunaris, KateHawke, summer86, Luna1993, pilik, KateKum, Rucola lubią tę wiadomość

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postanowiłam zapytać tymbarka kiedy urodzę:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f30952dcffed.jpg

Dzięki, Tymbark! :D

Siwulec, JustynaG, Achia, Bajkaaa, Jeżowa, Patrycja20, Nadzieja22, Lunaris, emi2016, Kaczorka, KateHawke, Luna1993, pilik, Rucola, Emiilka, Aga9090 lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, Oscarek i Domiś cuuudowne maluszki i jakie kochane sa :)

a rosna jak na drozdzach :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka ja Dominikowi urodzę zaraz dziewuszke :D przystojniak <3

lamka, Rucola lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie hahaha :D to teraz uważaj, ja tam przepowiednie Tymbarka biorę na serio :D

Ja wysłałam męża i Agatę na spacer, więc spożywam obecnie piwko 0% i zaraz popiję to gorącą kawą :D mało czasu, trzeba wcisnąć kilka przyjemności :D

Uporządkowałam też szafę Agatki na rozmiar 68cm i dochodzę do wniosku, że tradycyjnie mnie poniosło...
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f3940232cb4.jpg
    Ups :D

Lamka Domiś przecudowny! I tak w zasadzie to może powinnam swatać Agatkę z Domisiem lub Marcelem? Mógłby powstać takie wielkie wrocławski klan forumowiczów :D :P

JustynaG, Lusesita, lamka, Achia, Nadzieja22, pilik, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa, hahaha Ty byś trojaczki była w stanie stroić a nie tylko jedną Agatkę :)

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka nic się nie martw -jeszcze się dorobi panienek dla naszych chłopaków :D

Agatka boska <3 a jaki ma porządek w szufladzie! Jak Ciastek się dziećmi zajmuje to ja właśnie kawę popijam (zbożową) i przeglądam foteczki :P nic dziwnego że w domu bałagan :P

A to nasz miesięczniak, nawet się uśmiechnął na chwilę! (wiem że dużo Stasia ostatnio ale z tej okazji musiałam):
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2a9fcee9f1d.jpg

Lusesita, Jeżowa, Yoselyn82, Siwulec, Patrycja20, lamka, blue00, emi2016, Kaczorka, Cabrera, KateHawke, summer86, JustynaG, Nadzieja22, Luna1993, agulineczka, KateKum, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudny Stasio!!!

A ja to mam generalnie taką propozycję - może przestańmy przepraszać i używać wyrażenia "spam", gdy pokazujemy nasze cudne dzieci? :D przecież prawda jest taka, że wszystkie chcemy je oglądać (i pokazywać) i żadna nigdy się na drugą nie gniewa, gdy wrzuca dużo fotek! Zbieram podpisy pod petycją :D EDIT: oczywiście brzuszki też mam na myśli! I w ogóle zdjęcia, ja to lubię oglądać zdjęcia - tutaj bardzo dużo piszemy (brawo za odkrycie), więc jakaś grafika co któryś post jest orzeźwiająca.

Justyna, a bo mi się zawsze wydaje, że mam za mało ciuszków, a nagle jak to zbiorę w jednym miejscu to wychodzi to co widać na zdjęciu. Mąż ma rację zabraniając mi zakupów na kolejne 3 miesiące!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 13:20

Bajkaaa, Lunaris, Siwulec, Patrycja20, blue00, emi2016, Lusesita, Minnie89, Nadzieja22, Luna1993, pilik, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa dobrze prawisz: w końcu TYYYYYYLE na nie czekałyśmy!

ale za brzuchami mi się też tęskni... a lista coraz krótsza... :(

Rucola lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Jeżowa dobrze prawisz: w końcu TYYYYYYLE na nie czekałyśmy!

ale za brzuchami mi się też tęskni... a lista coraz krótsza... :(

To prawda... przez pewien czas był taki regularny napływ świeżej krwi, a teraz od jakiegoś czasu jest niestety bardzo spokojnie w tej kwestii :(

PS. Po wzmożonej aktywności przez ostatnie 30 minut na forum widać, że nie mam dziecka pod opieką :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 13:26

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ja też :D ale idę już jakiś obiad ogarniać.
    Miłego dnia!

emi2016 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 2707 2708 2709 2710 2711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ