Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane jesteście i wiem że doskonale to rozumiecie! ;*
Ale wybaczcie jeśli będę mniej aktywna, bo nie chce biadolić. Jutro faktycznie plan mamy taki, żeby gdzieś wyjść na obiad i przy okazji zajrzeć do mieszkania zobaczyć postępy. Wykańcza się dość szybko i to też mi poprawia nastrój.
To zawsze jest ten sam scenariusz...czekamy żeby donosić, a potem nie możemy się doczekać aż dziecko wyjdzie. A my z Mężem jesteśmy oboje osobami które uwielbiają planować - a tu się nie da!
Patrycja - zamelduj się! Jak tam u Ciebie?
Napatrzyłam się na dzieciaczki, pozachwycalam, mogę iść spać. Dobrej nocy, Mamusie! -
summer86 wrote:Kaczorka, Aluśka pod prześcieradłem na nowo skradła moje serce
Ninka, jaka modnisia śliczna! Super spodenki Pilik.
Lunaris, Stasio cudny i rożek od Izy prześliczny
Minnie, postaraj sie skorzystac z tych ostatnich dni bez maluszka, wyśpij sie, pójdzcie do restauracji na coś dobrego.
Justyna taki pchacz to tak jak pisze Kaczorka 9-12 miesięcy.
Jeżowa, Agulineczka przykro mi że macie zmartwienia o przyrosty. ŻyczŻ cierpliwości i aby wszystko wyszło na prostą.
Ja czekam do wtorku. Wtedy porownam wagę -Będę widzieć ile przybrała od 04.12
Póki co się nie przejmuje, myślę po prostu, że w połowie grudnia był jakiś błąd pomiarowy i wskazało za duzo. Ja widzę, że ona przybrała
summer86, emi2016 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
JustynaG wrote:
Mój emek też lubi mieć Anię w chuście. Co weekend zabiera ją na spacer w chuście. Jakiś czas temu zdjęcie Aneczki z tatusiem wygrało konkurs i dostaliśmy nową chustę
Wybraliśmy więc z dodatkiem lnu, taką by tatusiowi się podobała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 21:11
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Pilik piękne spodenki, w ogóle Twoje uszytki są bardzo gustowne no i szyte na miarę
Summer ja myślę że my z Luną mamy dużo wspólnych tematów, tylko czasem mamy inne punkty widzenia ale po to jest forum!! Dzięki temu że mamy inne zdania nie jest nudno. ja dzięki temu ze się czasem spieramy tez myslę o pewnych kwestiach inaczej a czasem się utwierdzam w jakimś przekonaniu
Jezowa kurcze wierzę Ci że się martwisz. A tak z ciekaości ile teraz waży Agatka? bo tak na zdrowy rozum to też niezbyt dobrze żeby cały czas miała bardzo duże przyrosty... Może Agatka będzie przyrastać skokowo??? Mam nadzieję, ze wszystkie badania wyjdą prawidłowo a zmniejszony apetyt jest wynikiem chwilowej diety o której Ty nie wiesz
Cudownie czytac, że między Tosią i Zuzą jest taka miłość, nie spodziewałam się że tak małe dziecko moze tak szybko zaakceptować że już nie jest tym jednym jedynym pepkiem świata tylko jest drugi pępek
Minnie pogoda nie nastraja żeby tryskać energią i radościa, ale wszystkie Ci tu dobrze radzimy żebyś wypoczywała póki możesz#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Jeżowa badanie żelaza możesz zrobić sama tzn bez karteczki od lekarza, u nas się udało pobrać z paluszka, ale czasami chcą z żyły bo to trzeba troszeczkę więcej niż na morfologię. Koszt u nas w labie to 8 zł. A jak kupki u Agatki ? Nie zauważyłaś śluzu ? Bo jeszcze jedynie infekcja przychodzi mi do głowy. Na pewno wszytsko się wyjaśni i będzie ok :*
Summer ja może nie byłam najlepsza w planowaniu, ale byłam zawsze bardzo niezależna a teraz czuję się jakbym była w pewnym sensie uwięziona, każde wyjście to prawie wyprawa w kosmos
Luna słodkie dziewczynki
Minie dużo sił na końcówkę !
Pilik jestem pod wrażeniem Twoich wyrobówpiękne rzeczy ! Już kombinuje co mogłabym zamówić dla mojego gentelmana
Lunaris Stasio nie wyglada zupełnie na małego krzykacza, życzę dużo snu i spokoju
Justyna u nas Szczeniaczek Uczniaczek super, Franio już załapał naciskanie serduszka i mega się cieszy jak mówi: serce bum bumjeśli chodzi o pchacz to właśnie ostanio czytałam, że to jednak nie najlepsze rozwiązanie z punktu widzenia fizjoterapeutów, bo wymusza pochylona pozycję i przenosi środek ciężkości na klatkę piersiową
Ja dziś uznałam, że zamówię jakieś kalendarze na dzień babci i dziadka ze zdjęciami wiec zrobiłam znów kilka fotek, a mojej mamie dodatkowo kupiłam wizytę u fryzjera.
A teraz wybaczcie spam, ale nie panuję nad sobą - kocham tego goscia nad życie
[url=https://naforum.zap
I uwaga najsłodszy środkowy palec
[url=https://naforum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 07:44
Minnie89, pilik, Jeżowa, Siwulec, Achia, Yoselyn82, KateHawke, Nadzieja22, moniśka..., malka, KateKum, Lunaris, JustynaG, lamka, Emiilka, Patrycja20, by7mistake, Sarna84, Aga9090, Lusesita, Rucola, Bajkaaa, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
Rucola Agatka waży teraz 6kg
Lena no w sumie chyba trochę śluzu ma w kupce... O ile dobrze to identyfikuje - jak jest kupka w pieluszce i złożę ją na pół i przy rozkładaniu się ciągną takie pasma to to jest śluz? Sorki za bardzo obrazowy opis
O Boże ale słodziak z Twojego Frania!!! Takie środkowe palce to ja chcę oglądać non stop
Hmm, błędem było oglądanie książek kucharskich w poszukiwaniu inspiracji na obiady - teraz jestem szalenie głodna!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 21:55
-
Jezowa trochę śluzu to norma. Jakby kupa była zaśluzowana to byś nie miała wątpliwości. Spokojnie, wydaje mi się że początkowo sporo przybrała i teraz powoli będzie rosła. Najpierw masa potem rzeźba
Lena bardzo chętnie bym uszyła coś dla takiego gentelmena! Jest przeuroczy. A te policzki i oczy... no piękny! Jadę jutro do Katowic, szkoda że tak nagle i bez planu, ale planuje być nie pozniej jak w lutym znowu, może się uda wtedy spotkać?(nie wiem jak dla Ciebie, dla mnie Katowice dużo bardziej realne od rybnika...)
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucola, widzę, że znów masz w czymś podobne zdanie jak mój emek. Też woli chustę z lnem, uważa, że lepiej się naciąga i nie robi luzów. Zerknij na little frog
Czarny cube. Tu zobaczysz fragment chusty [zdjecie usunięte]
Jeżowa, to jak Twoja Agatka ma 6kg to chyba już przerosła Ninke, no i mocno goni Lewka i Aneczkę.
Lena, co jak co ale syn Ci wyszedłjest cudny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 15:11
Achia, Patrycja20, Yoselyn82, Jeżowa, pilik, Lusesita, Rucola, -Mamunia-, Kaczorka, frezyjciada, blue00, Lunaris, emi2016, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Melduje się
Wybaczcie nie odniosę się bo naskrobalyscie tyle, że szok ..
Muszę się pochwalić moje przyjaciółki zrobiły mi dziś niespodziankę o 18 otworzyłam drzwi a nich stały moje przyjaciółki z balonami z jedzeniem, pikolo i dobrym humoremdostałam pełno prezentów dla małej
kopara mi opadła
jestem mega szczęśliwa ! Dopiero wyszły a u mnie pojawiły się jak zwykle nocne skurcze
JustynaG, pilik, Lusesita, Rucola, -Mamunia-, Kaczorka, Achia, Siwulec, Lunaris, KateHawke, Nadzieja22, lamka lubią tę wiadomość
-
Patrycja, piękna niespodzianka od przyjaciółek!
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj przed zaśnięciem załapałam się na mega dawkę słodyczy!! Lenka, Zuzia, Tosia, Ninka, Aneczka, Franio, Staś wszyscy są do schrupania.
Luna, pierwszy raz widziałam Tosie, ona jest po prostu wierną kopią Ciebie! Bardzo się cieszę, że trafiłaś na świetnego lekarza, który chce Ci szybko pomóc.
Melevis, myślę o Tobie nieustannie, a co do teściowej, to jestem pewna że nie chciała być zimna suka, po prostu bardzo nie wyszło jej pocieszenie, niestety tylko ten kto przeżył poronienie wie, jak bardzo otoczenie ma problem ze znalezieniem odpowiednich słów, czy reakcji, a przecież najprościej byłoby przytulić i powiedzieć "płacz kochana". Trzymam za Ciebie kciuki, za szybki powrót do pełni sił, za Twój dobry humor, za wyniki badań które zamierzasz robić
Dzień dobry Wszystkim! -
Dzień dobry!!!
Justyna podoba mi się ten cubei idealnie wgrywa się w moje kryteria ale nie czuję mięty :p hahaha ciężko mi dogodzić!!! Ale Ania jaka zadowolona:)
Franio obłędny jak zawsze
Patrycja masz super koleżanki!!! U mnie nie ma tego zwyczaju ale przy drugim brzdącu (daj Boże) sama sobie zorganizuje#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Patrycja, piękny gest ze strony przyjaciółek
Sarna, co u Was?
Justyna, jak dzisiejsza noc?Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny