Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w sobote!
Obiad zrobiony, podłogi poodkurzane i pomyte - czas na forum!
Dzisiaj mam gości, impreza łączona narodzinowo-urodzinowa! Dzisiaj kobiety u nas świętują - tort i szampan już się chłodzi!
(na jutro planuje mocniejszy alkohol - mąż nierozwaznie zaprosił szwagierke...)
#dzieciospam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f7c73e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 23:17
Yoselyn82, Jeżowa, Kaczorka, Achia, Siwulec, Bajkaaa, KateHawke, Lusesita, summer86, Patrycja20, Minnie89, JustynaG, Lunaris, Luna1993, Nadzieja22, emi2016, pilik, blue00, KateKum, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Pytanie techniczne.
Też macie problem z ZapodajNet? Niby załaduje mi zdjęcie, a żadnego linka nie ma.
Tylko coś o opcji pro.
U mnie dziś normalnie działało -
nick nieaktualnyLusesita wrote:Pytanie techniczne.
Też macie problem z ZapodajNet? Niby załaduje mi zdjęcie, a żadnego linka nie ma.
Tylko coś o opcji pro.
My byliśmy ostatecznie dziś na spacerze. Najpierw mąż wziął gondole i zszedł na dół, żeby młody się nie ugotował, a potem ją z psem. A mój pies jak tylko zamknęły się drzwi oszalał. Jakby ktoś jej własne dziecko zabrał. Normalnie szaleństwo.prawie łapy na schodach połamała, tak jej się spieszyłoAle przy wózku to ona jeszcze chodzić za bardzo nie umie
będziemy ją uczyć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 14:28
-
Już doszłam co jest. Mialsm zbyt duży rozmiar zdjęcia.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 21:36
Yoselyn82, Achia, JustynaG, Jeżowa, Patrycja20, Siwulec, Lunaris, lamka, Luna1993, Nadzieja22, summer86, Bajkaaa, emi2016, Fozzie Bear, pilik, KateHawke, Sarna84, Kaczorka, blue00, KateKum, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa - gdzie mam podpisać?!
Ja też wierzę Tymbarkom. Nigdy mnie nie zawiodły
Pomysł z wyjściem na dużą pachnąca pizzę był genialny! Czuję się jak nowonarodzona.
Czas na drzemkęAchia, Lusesita, Jeżowa, Siwulec, Lunaris, Nadzieja22, summer86, pilik, Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lusesita śpiworek GENIALNY! Jak już przesiądziemy się na spacerówkę i będzie zima to też kupię coś równie pięknego
Minnie uznajmy, że tamten post był petycją to polubienie wystarczy jako podpisteraz wyszłam na jakąś łowczynię lajków haha
-
Apropo pizzy. Wczoraj sobie zamówiłam. Dostawa standard - do 40 minut.
Dostawca dostarczył mi ją w ciągu 7 minut od zamówienia
Była to pizza dnia i jeszcze miał blisko więc stwierdził, że najpierw zrealizuje moje zamówienie. Dostał chłopaczyna napiwekJeżowa, Achia, Lusesita, Nadzieja22, summer86, Patrycja20, Fozzie Bear, pilik, Kaczorka, Minnie89, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
To wrzucę jeszcze jedno
Stolik edukacyjny, zabawka trafiona w punkt. Bardzo przypadł Domisi do gustu. Nóżek póki co nie montowalismy, ale ogólnie polecam.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 21:37
JustynaG, Yoselyn82, Siwulec, summer86, Nadzieja22, Jeżowa, Patrycja20, Achia, pilik, Sarna84, Kaczorka, Minnie89, blue00, KateKum, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzialyscie ??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2d3968bea8e.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/037ee102807e.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 15:00
Yoselyn82, Luna1993, Nadzieja22, Jeżowa, Patrycja20, Fozzie Bear, pilik, Sarna84, Minnie89, KateKum, Emiilka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Lusesita swietny spiworek a corcia sliczna krolewna
Fozzie swietna fotka!!
Lunaris ale Stasio przystojniaczek
Jezowa niezly arsenal maszchyba na wiecej dzieci
Lusesita, Fozzie Bear, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agatka, Oscarek i Domiś cuuudowne maluszki i jakie kochane sa
a rosna jak na drozdzachMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyIle tu słodkości dzisiaj
Dominisia, Staś, Oskar, Agatka, Staś i Klarcia, Dominik
buziaki dla każdego dzieciaczka
Jeżowa masz rację, nigdy dość zdjęć naszych maluszków! O tym, że Agatka ma więcej ciuszków na jeden rozmiar niż ja całą garderobę to już nie wspomnęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 15:12
Fozzie Bear lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny