Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, weekend jak zwykle wyciął mnie z forum, ale już nadrobiłam
Luna jakaś kpina i paranojamam nadzieję, że uda się prywatnie
Nika mata świetna a Łusia jak zawsze rozkoszna
Niestety na większość zdjęć się nie załapałam
Jeżowa ubranka pierwsza klasa, ja tez mam bardzo duże ilości ciuszkówa co labu to chyba ta pani zapomniała, że nie zyjemy już w PRL - też bym się wkurzyła
Kaczorka jestescie super rodzinka ! Wyglądasz tak pięknie, że coraz częściej myślę, żeby wrócić do grzywki
Sarna, Juicy ja mam jeszcze trochę czasu, ale myślę coraz częściej o powrocie do pracy z ogromnym stresem. Nie wiem czy Wam pisałam, ale ostatnio zadzwonili do mnie z propozycja zmiany stanowiska, przyjęłam ją bo moje obecne stanowisko jest w fatalnej lokalizacji, ale boje się, bo to jakby zaczynała wszystko od nowa
Achia super ta akcja u MG, sama się skusiłam (sama książka nie jest może jakimś dziełem artystycznym, ale super szybko się czyta i faktycznie jest tak jak Bajka pisze), bo kocham WOŚP od lat a w tym roku jeszcze mocniej bije moje serce, bo na każdym sprzęcie ratującym życie i zdrowie mojego Frania była naklejka z orkiestry (tym bardziej smutne i przerażajace są wydarzenia z Gdańska).
[url=https
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 15:15
Patrycja20, Kaczorka, Rucola, Jeżowa, Yoselyn82, moniśka..., Nadzieja22, emi2016, JustynaG, Achia, Ania1003, blue00, Siwulec, Lusesita, KateHawke, Lunaris, olik321 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Rucola piękny Lewcio i piękna chusta
i widzę, że tak samo jak u nas skarpetka gdzieś obok zamiast na nodze
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Franio, Franio, gdzie Ty się trzymasz?
Hehe, Aluśka ostatnio przy zmianie pieluszki też łapkami sprawdza co tam na dole "słychać"
Patrycja - rano był grad. Później wyszło słońce (tak w okolicach 9-11). A teraz nie wiem co za oknem, bo mam rolety zasłonięte ze względu na drzemkę Ali
Jeżowa - wredna baba z tej laborantki. Niech jej hemoroidy na dupie wyskoczą.. :pJeżowa lubi tę wiadomość
-
I mam jeszcze jedno pytanie Skarbnico Wiedzy!!! Byliśmy wczoraj u teściówy i "zauważyła" że Lewcio ma takie drobne i delikatne dłonie i stópki. Kurka mi się wydaje że wręcz przeciwnie i z ciekawości zmierzyłam co prawda chudawą stopę ale ma 10cm jak nic, orientujecie się jakie stopy miały/mają dzieciaki na podobnym etapie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:28
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Franiu i Lewcio ale przystojniacy!!
Luna przykro mi ze tak lekarz i to ordynator cie tak potraktowal! pewnie zalezalo mu na kopercie! to jakas paranoja co sie dzieje z nasza sluzba zdrowia!! jedna wielka porazka!
Ania ale Oscarek juz ladnie siedzi i jaki przystojny!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:33
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola Lena ma 11cm, nie słuchaj teściowej
A Lewek to przystojniaczek, będzie rwał dziewczyny!
Emi
Lena Franio cudak, a body ma ekstra
Kaczorka piękne rodzinne zdjęcie, do ramki i na ścianę!
Dziewczyny z okolic pomorskie, kujawsko-pomorskie - znacie jakiegoś hematologa ginekologa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:37
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uf nadrabiam Was, ale ciężko mi idzie.
Luna to jakieś jaja są... Daj znać jak coś się uda załatwić.
Pół nocy nie spałam, bo wiatr mega wiał. Z resztą dalej wiejeIdę się chyba zdrzemnąć.
U nas już 34 tydzień zaczęty, pojutrze podglądamy synkaPatrycja20, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinnie89 wrote:Ja właśnie zachęcona kawałkiem błękitu na niebie wyszłam na spacer, a tu taki wiatr, deszcz, śnieg, dostałam jakimś liściem w twarz...i tyle ze spaceru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:55
-
Achia - na którą godzinę byś nie miała, to i tak będzie ciężko się zebrać :p
U nas zawsze jest tak, że jak trzeba się zbierać do wyjścia, to panna Alicja ma wtedy najmocniejszy sen..
Niestety trzeba być czasem brutalnym rodzicem i zrobić coś wbrew woli malucha
Minnie - podstępna pogoda Cię zwabiła!dobrze, że tylko z liścia dostałaś
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Achia - na którą godzinę byś nie miała, to i tak będzie ciężko się zebrać :p
U nas zawsze jest tak, że jak trzeba się zbierać do wyjścia, to panna Alicja ma wtedy najmocniejszy sen..
Niestety trzeba być czasem brutalnym rodzicem i zrobić coś wbrew woli malucha
Minnie - podstępna pogoda Cię zwabiła!dobrze, że tylko z liścia dostałaś
-
Achia wrote:Bardziej się martwię, że będę musiała brutalnie od cycka go odciągnąć żeby się zebrać :p no ale jeszcze mamy 2 tyg, może to się jakoś poukłada
No może się tak zdarzyć. Ale jak wyląduje w wózku albo foteliku, to jest szansa, że zapomni na chwilę o cycuRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam ale usiądę do Was wieczorem, zupełnie nie wiem co się i Was dzieje
mam nadzieję, że rozumiecie... Mam straszną migrenę... Jutro o 18 konsultacja chirurgiczna, zabieg prywatnie 4 tys, ok 26.01. jesteśmy zdecydowani. Jutro poznamy szczegóły. Narazie spróbuję się wyciszyć i nadrobię co u Was pod wieczór jak mąż wróci
-
Kaczorka odkąd odkrył siusiaka ma z tego naprawdę niezły ubaw
Rucola nigdy nie mierzyłam stopy Franusiowi :p myślę, że to bez znaczenia na tym etapie, patrząc na Wasze zdjęcia wyglądają zupełnie normalnie i proporcjonalnie
Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość