X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, weekend jak zwykle wyciął mnie z forum, ale już nadrobiłam <3

Luna jakaś kpina i paranoja :/ mam nadzieję, że uda się prywatnie

Nika mata świetna a Łusia jak zawsze rozkoszna <3

Niestety na większość zdjęć się nie załapałam :/

Jeżowa ubranka pierwsza klasa, ja tez mam bardzo duże ilości ciuszków :) a co labu to chyba ta pani zapomniała, że nie zyjemy już w PRL - też bym się wkurzyła

Kaczorka jestescie super rodzinka ! Wyglądasz tak pięknie, że coraz częściej myślę, żeby wrócić do grzywki ;)

Sarna, Juicy ja mam jeszcze trochę czasu, ale myślę coraz częściej o powrocie do pracy z ogromnym stresem. Nie wiem czy Wam pisałam, ale ostatnio zadzwonili do mnie z propozycja zmiany stanowiska, przyjęłam ją bo moje obecne stanowisko jest w fatalnej lokalizacji, ale boje się, bo to jakby zaczynała wszystko od nowa

Achia super ta akcja u MG, sama się skusiłam (sama książka nie jest może jakimś dziełem artystycznym, ale super szybko się czyta i faktycznie jest tak jak Bajka pisze), bo kocham WOŚP od lat a w tym roku jeszcze mocniej bije moje serce, bo na każdym sprzęcie ratującym życie i zdrowie mojego Frania była naklejka z orkiestry (tym bardziej smutne i przerażajace są wydarzenia z Gdańska).
    [url=https

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 15:15

Patrycja20, Kaczorka, Rucola, Jeżowa, Yoselyn82, moniśka..., Nadzieja22, emi2016, JustynaG, Achia, Ania1003, blue00, Siwulec, Lusesita, KateHawke, Lunaris, olik321 lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franiuuuu <3 <3

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna chyba niestety to jedyne rozwiązanie :( przykre to ...

U nas katastrofa pizga tak że łeb może urwać do tego śnieg pada !
    Kaczorka w Szczecinie tez taka tragedia ??

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Rucola piękny Lewcio i piękna chusta :) i widzę, że tak samo jak u nas skarpetka gdzieś obok zamiast na nodze :D
    To Jego jedną z najnowszych umiejętności :p ale tak pisałam już kiedyś, mój Mały jest mało wyrywny ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franiu i Lewcio, ale slodcy jesteście!

Kaczorka fajne zdjęcie, ładna mamusia :)

Kaczorka lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franio, Franio, gdzie Ty się trzymasz? :P
    Hehe, Aluśka ostatnio przy zmianie pieluszki też łapkami sprawdza co tam na dole "słychać" ;)

Patrycja - rano był grad. Później wyszło słońce (tak w okolicach 9-11). A teraz nie wiem co za oknem, bo mam rolety zasłonięte ze względu na drzemkę Ali ;)

Jeżowa - wredna baba z tej laborantki. Niech jej hemoroidy na dupie wyskoczą.. :p

Jeżowa lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam jeszcze jedno pytanie Skarbnico Wiedzy!!! Byliśmy wczoraj u teściówy i "zauważyła" że Lewcio ma takie drobne i delikatne dłonie i stópki. Kurka mi się wydaje że wręcz przeciwnie i z ciekawości zmierzyłam co prawda chudawą stopę ale ma 10cm jak nic, orientujecie się jakie stopy miały/mają dzieciaki na podobnym etapie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:28

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franiu i Lewcio ale przystojniacy!! :)

Luna przykro mi ze tak lekarz i to ordynator cie tak potraktowal! pewnie zalezalo mu na kopercie! to jakas paranoja co sie dzieje z nasza sluzba zdrowia!! jedna wielka porazka!

Ania ale Oscarek juz ladnie siedzi i jaki przystojny!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:33

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola Lena ma 11cm, nie słuchaj teściowej :) A Lewek to przystojniaczek, będzie rwał dziewczyny!

Emi <3

Lena Franio cudak, a body ma ekstra :)

Kaczorka piękne rodzinne zdjęcie, do ramki i na ścianę!

Dziewczyny z okolic pomorskie, kujawsko-pomorskie - znacie jakiegoś hematologa ginekologa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:37

Kaczorka lubi tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu sto lat dla Oskarka ❤❤, to już 6 mc?! Ja sie pytam kiedy to minęło ?!!!

Ania1003 lubi tę wiadomość

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf nadrabiam Was, ale ciężko mi idzie.

Luna to jakieś jaja są... Daj znać jak coś się uda załatwić.

Pół nocy nie spałam, bo wiatr mega wiał. Z resztą dalej wieje :/ Idę się chyba zdrzemnąć.

U nas już 34 tydzień zaczęty, pojutrze podglądamy synka :)

Patrycja20, Rucola lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja - aktualizacja pogody! Rolety dalej zasłonięte, ale słyszę jak wieje!! O masakra!
    Dobrze, że dziś siedzimy w domu. Oby do jutra minęło..

Patrycja20 lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sami przystojniacy na forum dzisiaj <3

ja tak się zastanawiam jakim cudem uda nam się zebrać niebawem, na wizyte u lekarza na 10;40- ja mam endokrynologa na początku lutego, a np dziś my nadal w proszku... nie widze tego :p

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zachęcona kawałkiem błękitu na niebie wyszłam na spacer, a tu taki wiatr, deszcz, śnieg, dostałam jakimś liściem w twarz...i tyle ze spaceru.

dqprhdge2q9dik3m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie89 wrote:
    Ja właśnie zachęcona kawałkiem błękitu na niebie wyszłam na spacer, a tu taki wiatr, deszcz, śnieg, dostałam jakimś liściem w twarz...i tyle ze spaceru.
    ja miałam wysłać męża na spacer z Oskarem,bo niby świeci słoneczko,ale przez ten wiatr rezygnuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:55

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - na którą godzinę byś nie miała, to i tak będzie ciężko się zebrać :p
    U nas zawsze jest tak, że jak trzeba się zbierać do wyjścia, to panna Alicja ma wtedy najmocniejszy sen..
    Niestety trzeba być czasem brutalnym rodzicem i zrobić coś wbrew woli malucha ;)

Minnie - podstępna pogoda Cię zwabiła! :P dobrze, że tylko z liścia dostałaś ;)

Achia lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Achia - na którą godzinę byś nie miała, to i tak będzie ciężko się zebrać :p
    U nas zawsze jest tak, że jak trzeba się zbierać do wyjścia, to panna Alicja ma wtedy najmocniejszy sen..
    Niestety trzeba być czasem brutalnym rodzicem i zrobić coś wbrew woli malucha ;)

Minnie - podstępna pogoda Cię zwabiła! :P dobrze, że tylko z liścia dostałaś ;)
    Bardziej się martwię, że będę musiała brutalnie od cycka go odciągnąć żeby się zebrać :p no ale jeszcze mamy 2 tyg, może to się jakoś poukłada ;)

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Bardziej się martwię, że będę musiała brutalnie od cycka go odciągnąć żeby się zebrać :p no ale jeszcze mamy 2 tyg, może to się jakoś poukłada ;)

No może się tak zdarzyć. Ale jak wyląduje w wózku albo foteliku, to jest szansa, że zapomni na chwilę o cycu ;)

Rucola lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ale usiądę do Was wieczorem, zupełnie nie wiem co się i Was dzieje :( mam nadzieję, że rozumiecie... Mam straszną migrenę... Jutro o 18 konsultacja chirurgiczna, zabieg prywatnie 4 tys, ok 26.01. jesteśmy zdecydowani. Jutro poznamy szczegóły. Narazie spróbuję się wyciszyć i nadrobię co u Was pod wieczór jak mąż wróci

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka odkąd odkrył siusiaka ma z tego naprawdę niezły ubaw :D

Rucola nigdy nie mierzyłam stopy Franusiowi :p myślę, że to bez znaczenia na tym etapie, patrząc na Wasze zdjęcia wyglądają zupełnie normalnie i proporcjonalnie

Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość

‹‹ 2718 2719 2720 2721 2722 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ