Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, weekend jak zwykle wyciął mnie z forum, ale już nadrobiłam

Luna jakaś kpina i paranoja
mam nadzieję, że uda się prywatnie
Nika mata świetna a Łusia jak zawsze rozkoszna
Niestety na większość zdjęć się nie załapałam
Jeżowa ubranka pierwsza klasa, ja tez mam bardzo duże ilości ciuszków
a co labu to chyba ta pani zapomniała, że nie zyjemy już w PRL - też bym się wkurzyła
Kaczorka jestescie super rodzinka ! Wyglądasz tak pięknie, że coraz częściej myślę, żeby wrócić do grzywki
Sarna, Juicy ja mam jeszcze trochę czasu, ale myślę coraz częściej o powrocie do pracy z ogromnym stresem. Nie wiem czy Wam pisałam, ale ostatnio zadzwonili do mnie z propozycja zmiany stanowiska, przyjęłam ją bo moje obecne stanowisko jest w fatalnej lokalizacji, ale boje się, bo to jakby zaczynała wszystko od nowa
Achia super ta akcja u MG, sama się skusiłam (sama książka nie jest może jakimś dziełem artystycznym, ale super szybko się czyta i faktycznie jest tak jak Bajka pisze), bo kocham WOŚP od lat a w tym roku jeszcze mocniej bije moje serce, bo na każdym sprzęcie ratującym życie i zdrowie mojego Frania była naklejka z orkiestry (tym bardziej smutne i przerażajace są wydarzenia z Gdańska).
[url=https
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 15:15
Patrycja20, Kaczorka, Rucola, Jeżowa, Yoselyn82, moniśka..., Nadzieja22, emi2016, JustynaG, Achia, Ania1003, blue00, Siwulec, Lusesita, KateHawke, Lunaris, olik321 lubią tę wiadomość
-
To Jego jedną z najnowszych umiejętności :p ale tak pisałam już kiedyś, mój Mały jest mało wyrywnyJeżowa wrote:Rucola piękny Lewcio i piękna chusta
i widzę, że tak samo jak u nas skarpetka gdzieś obok zamiast na nodze 
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Franio, Franio, gdzie Ty się trzymasz?

Hehe, Aluśka ostatnio przy zmianie pieluszki też łapkami sprawdza co tam na dole "słychać"
Patrycja - rano był grad. Później wyszło słońce (tak w okolicach 9-11). A teraz nie wiem co za oknem, bo mam rolety zasłonięte ze względu na drzemkę Ali
Jeżowa - wredna baba z tej laborantki. Niech jej hemoroidy na dupie wyskoczą.. :p
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
I mam jeszcze jedno pytanie Skarbnico Wiedzy!!! Byliśmy wczoraj u teściówy i "zauważyła" że Lewcio ma takie drobne i delikatne dłonie i stópki. Kurka mi się wydaje że wręcz przeciwnie i z ciekawości zmierzyłam co prawda chudawą stopę ale ma 10cm jak nic, orientujecie się jakie stopy miały/mają dzieciaki na podobnym etapie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:28
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Franiu i Lewcio ale przystojniacy!!

Luna przykro mi ze tak lekarz i to ordynator cie tak potraktowal! pewnie zalezalo mu na kopercie! to jakas paranoja co sie dzieje z nasza sluzba zdrowia!! jedna wielka porazka!
Ania ale Oscarek juz ladnie siedzi i jaki przystojny!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:33
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola Lena ma 11cm, nie słuchaj teściowej
A Lewek to przystojniaczek, będzie rwał dziewczyny!
Emi
Lena Franio cudak, a body ma ekstra
Kaczorka piękne rodzinne zdjęcie, do ramki i na ścianę!
Dziewczyny z okolic pomorskie, kujawsko-pomorskie - znacie jakiegoś hematologa ginekologa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:37
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uf nadrabiam Was, ale ciężko mi idzie.
Luna to jakieś jaja są... Daj znać jak coś się uda załatwić.
Pół nocy nie spałam, bo wiatr mega wiał. Z resztą dalej wieje
Idę się chyba zdrzemnąć.
U nas już 34 tydzień zaczęty, pojutrze podglądamy synka
Patrycja20, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja miałam wysłać męża na spacer z Oskarem,bo niby świeci słoneczko,ale przez ten wiatr rezygnuje...Minnie89 wrote:Ja właśnie zachęcona kawałkiem błękitu na niebie wyszłam na spacer, a tu taki wiatr, deszcz, śnieg, dostałam jakimś liściem w twarz...i tyle ze spaceru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:55
-
Achia - na którą godzinę byś nie miała, to i tak będzie ciężko się zebrać :p
U nas zawsze jest tak, że jak trzeba się zbierać do wyjścia, to panna Alicja ma wtedy najmocniejszy sen..
Niestety trzeba być czasem brutalnym rodzicem i zrobić coś wbrew woli malucha
Minnie - podstępna pogoda Cię zwabiła!
dobrze, że tylko z liścia dostałaś
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBardziej się martwię, że będę musiała brutalnie od cycka go odciągnąć żeby się zebrać :p no ale jeszcze mamy 2 tyg, może to się jakoś poukładaKaczorka wrote:Achia - na którą godzinę byś nie miała, to i tak będzie ciężko się zebrać :p
U nas zawsze jest tak, że jak trzeba się zbierać do wyjścia, to panna Alicja ma wtedy najmocniejszy sen..
Niestety trzeba być czasem brutalnym rodzicem i zrobić coś wbrew woli malucha
Minnie - podstępna pogoda Cię zwabiła!
dobrze, że tylko z liścia dostałaś 
-
Achia wrote:Bardziej się martwię, że będę musiała brutalnie od cycka go odciągnąć żeby się zebrać :p no ale jeszcze mamy 2 tyg, może to się jakoś poukłada

No może się tak zdarzyć. Ale jak wyląduje w wózku albo foteliku, to jest szansa, że zapomni na chwilę o cycu
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam ale usiądę do Was wieczorem, zupełnie nie wiem co się i Was dzieje
mam nadzieję, że rozumiecie... Mam straszną migrenę... Jutro o 18 konsultacja chirurgiczna, zabieg prywatnie 4 tys, ok 26.01. jesteśmy zdecydowani. Jutro poznamy szczegóły. Narazie spróbuję się wyciszyć i nadrobię co u Was pod wieczór jak mąż wróci
-
Kaczorka odkąd odkrył siusiaka ma z tego naprawdę niezły ubaw

Rucola nigdy nie mierzyłam stopy Franusiowi :p myślę, że to bez znaczenia na tym etapie, patrząc na Wasze zdjęcia wyglądają zupełnie normalnie i proporcjonalnie
Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość