X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jeszcze zmieni zdanie... Przecież to nie jego wina. A WOŚP bez niego to nie będzie już to samo...

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis - mhm, no właśnie tego nie dosłyszałam. To ciekawe jak to będzie wyglądało za rok.

Achia - myślę, że on już jest zmęczony tą nagonką na jego osobę.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra..

Veritaserum pomierzę wieczorem krzesełki i Ci wszystko opisze :)

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dziękuję za odpowiedzi odnośnie stópek.
    Co do prezydenta Gdańska to jakas niesamowita tragedia.... Kompletny brak ochrony, ale z drugiej strony kto by się spodziewał :( Owsiak moze już iść na emeryturę, zrobił naprawdę dużo dobrego a WOŚP zawsze będzie się z nim kojarzyć. Ogromna szkoda że odchodzi w takich chu***ch okolicznościach :(
    Justyna Aneczka jest śliczną dziewczynką i jak pięknie trzyma sama butelkę!!!
    My przed chwilka byliśmy na krótkim spacerze do paczkomatu i szybkich zakupach, oczywiście chusta+ocieplacz a teraz Młody wpakował nogi między szczebelki i tak zasnał :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owsiak o swojej rezygnacji z WOŚP i Woodstocku mówił dwa lata temu na Woodstocku już. Pamiętam, że wtedy pojawiły się pogłoski, że może zastąpi go młody Chajzer... No zobaczymy, jak to będzie. Niby imprezy będą trwały dalej, ale często jest tak, że bez pierwotnego "przywódcy" lubią się rozwalać takie rzeczy.

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak naprawdę, to czysty przypadek, że ten koleś wybrał akurat imprezę Orkiestry by zabić (tak! taki był jego cel) prezydenta.
    Dopiero co wyszedł z paki i wykorzystał pierwszą lepszą okazję.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie.

Justyna bardzo chciałam Ci podziękować za polecenie tej książki Moje dziecko nie chce jeść (i pewnie jeszcze Pilik? Bo ktoś wcześniej też na pewno polecał!). To moja biblia od dzisiaj hahaha :D

Dostałam wyniki moczu - pH 8 i kilka bakterii, to jest na czerwono. To znaczy, że infekcja jednak? :(

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Dokładnie.

Justyna bardzo chciałam Ci podziękować za polecenie tej książki Moje dziecko nie chce jeść (i pewnie jeszcze Pilik? Bo ktoś wcześniej też na pewno polecał!). To moja biblia od dzisiaj hahaha :D

Dostałam wyniki moczu - pH 8 i kilka bakterii, to jest na czerwono. To znaczy, że infekcja jednak? :(

Jezowa to może tez znaczyć, że przy łapaniu siuskow dotknęłaś tym woreczkiem skóry - to jest mega trude, żeby dobrze pobrać mocz od takiego maluszka, a u dziewczynek tym bardziej

Jeżowa, pilik lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena to baaardzo prawdopodobne - dzięki! :)

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Dokładnie.

Super że o niej piszesz ! Wypozyczylam dzis z biblioteki ;)

Przykro mi ze jednak infekcja :(

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślę, że nie przypadek.. bo PIS zazwyczaj męczy Owsiaka.
    A zabójca prezydenta nie bez powodu powiedział, że PO go katowało

Co za kraj ;/

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik ja myślę tak jak ty... Już mnie nic nie zdziwi..

• summer86 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, jeszcze rok temu na taką teorię pomyslałabym, że to niemożliwe, ale po tym co się dzieje w naszym kraju i po tej nagonce na Owsiaka już nie jestem taka pewna :(

Przyznam szczerze, że w sytuacji krzywdzenia dzieci i przy takich zbrodniach jak ta, gdzie nie ma wątpliwości kto jest winny, chyba jestem za przywroceniem kary smierci. Wolałabym żeby moje podatki szły na ratowanie dzieci a nie utrzymywanie w więzieniach takich przestępców.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 17:00

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze koty za płoty! Nie krzyczcie jak jest coś źle :p
    Przy wiązaniu dziedzic cierpliwy, nie płakał ani nic. Ponosiłam go parę minut,ale zamiast zasnąć to czułam, że szuka cycka :p i teraz jemy :) będziemy ćwiczyć rzecz jasna dalej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 21:42

Minnie89, pilik, Rucola, Patrycja20, emi2016 lubią tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrabiam od wczoraj i dopiero się udało...!
    Rucola weekend w porządku. Noc była koszmarna, pobudki z płaczem co 15-20 minut. Nie wiem czy kwestia miejsca czy natłoku emocji. Dzisiaj noc odrobine lepsza, choć dalej słaba i czuje się dość otumaniona.
    Veritaserum z soczewicy tez fajne kotlety i pyszny pasztet można zrobić (ja robię z przepisu z jadlonomi, ale przepisów różnych pełno)
    U nas też pogoda straszna dzisiaj...
    Co do fotelika to my mamy podobny do Olikowego (a raczej Marcelkowego ;)) chicco polly i super się sprawdza, ale jest spory.
    Jezowa ja niezmiennie polecam Moje dziecko nie chce jeść i uważam że powinna być to pozycja obowiązkowa dla każdej młodej mamy. PH wysokie może być jak mocz za długo stał. A posiew też robiłyscie? Obawiam się że będzie trzeba badanie powtórzyć :(
    Achia Nince kikut odpadł po prawie czterech tygodniach dopiero!
    Luna to jakiś koszmar :( bardzo mi przykro że tak zostałaś potraktowana :(
    Achia całkiem przyzwoicie jak na pierwszy raz! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 17:09

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia super, ze próbujesz!! ja 2 tygodniowego Babla się bałam :) a wiązanie według mnie ok jak na początek :) pamiętaj że jesli Mały się przyzwyczai i np uśnie w chuście to mozesz to wiązanie poprawić... generalnie im dziecko mniej się rusza, tym łatwiej zamotać :) więc ćwiczcie, bo naprawdę warto!!! Mi to bardzo ułatwia życie a lewko jaki zadowolony na spacerach... powoli gardzi gondolą :P

Achia lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik przyszedł nam słonik dzień/noc i mały jest oczarowany i co najważniejsze.... jeszcze nigdy tyle nie wytrzymał na brzuszku :)

pilik, summer86, Lena21 lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nas dziś też dotarła zabawka od Pilik - cudna!

pilik, summer86 lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa a oprócz tych bakterii są leukocyty ? Jak nie ma to raczej nie jest stan zapalny. Tak jak Lena napisała to moga być bakterie z zewnątrz. JeszcS jak nie ma ich dużo to tym bardziej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój syn śpi w łóżeczku! chyba 1 raz od urodzenia! zjadł, położyłam go w rożku. coś tam marudził to włączyłam szumisia i widzę,że śpi spokojnie. mogę zjeść barszczyk ciepły, w spokoju :)

pilik, Rucola, JustynaG, Minnie89, Jeżowa, Kaczorka, Patrycja20, blue00, emi2016, Nadzieja22, KateKum, JuicyB lubią tę wiadomość

‹‹ 2720 2721 2722 2723 2724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ