Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlik a to krzesełko do dużo miejsca zajmuje jak jest rozłożone ? Chodzi mi o te nogi głównie czy jak to nazwać :p
My na spacerze byłyśmy 15 minut tak wiało że zero przyjemności i zawrócilysmy.
Franio i Lewciu cudowni
Moja ma duże stopy chyba jak na dziewczynkę bo już ma 10 cm.
Dziewczyny do czego mogę wykorzystać soczewice ? Nagotowalam za dużo i już zrobiłam zupę, pastę do pieczywa , potrawkę taka z kurczakiem i jeszcze twgo cholerstwa mam :0 -
Veritaserum ja lubię soczewicę jako dodatek do spaghetti zamiast mięsa mielonego
a do pasty do pieczywa coś dawałaś jeszcze oprócz soczewicy?
Luna tyle chociaż, że możecie sobie na to pozwolić, bo zabieg bardzo kosztowny... Ale zdrowie najważniejsze. Przykre tylko, że musisz załatwiać to prywatnie. Teraz pytanie, czy koperta dla ordynatora nie wyniosła by Was trochę mniej, no ale tu chodzi o zasady, wiadomo (ja generalnie jestem bardzo anty załatwiania czegokolwiek przez kasę, tak tylko dumam, mam nadzieję, że Cię nie uraziłam)
Rucola aż zmierzyłam stópkę Agatki - teraz ma jakieś 9-9,5cm. Więc według mnie Lewcio ma całkowicie standardowe stopy i niech się rodzina od nich odwali! Bo już serio, wymyślają niektórzy... Żeby się o dłonie i stópki czepiać, litości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 14:02
Rucola lubi tę wiadomość
-
Aniu , to piękne jak szybko rozwija się ten Twoj Oskar. 6 m-cy i już samodzielnie siedzi. Wow!
Achia , spokojnie - dasz radę. Na początku wszystko wydaje się skomplikowane. A jak trzeba, to nie ma wyjścia. I jakoś sobie radzimy.
Rucola hahaha. drobne stópki i dłonie? W gruncie rzeczy, skoro Lewko jest podobny wielkościowo do Aneczki to jak na swój wiek to z nich takie przeciętniaczki (wagowe) a nawet więcej jest dzieci cięższych
Więc co? Mają mieć duże stopy i dłonie?
Luna , dobrze, że już niedługo uda Ci się to mieć za sobą. Szkoda tylko, że nie można na NFZ.
I tu odniosę się do Jeżowej , pewnie koperta dla ordynatora wyniosłaby mniej. Ale z drugiej strony - w takim przypadku to tylko nagrać rozmowę, potem jak przyjmuje kopertę i po zabiegu go zgłosić. To haniebne, że ordynator liczy na pieniądze mówiąc, że "czasami trzeba być człowiekiem".
EDIT: Dziękuję za informacje pogodoweJuż planowałam wyjście na spacer i zrezygnowałam... bo jednak 35km/h nie brzmi zachęcająco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 14:03
Ania1003, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mogę teraz dokładnie nadrobić bo jestem z małymi i babci. Jeżowa niestety nie bardzo nas stać, każdy grosz odkładamy do kredytu. Pożyczę od rodziców, wystawiłam moją nową chustę na sprzedaż
wiem że pewnie w kopercie dałabym mniej, ale honor nie pozwolą mi wrócić do tego szpitala. Spokój mój i mojej rodziny jest bezcenny. Ale skargę na tego pana napiszę.
Jasne, że mnie nie uraziłaś, bo czym ... Gdybym zrozumiala aluzję to może i bym mu dała. Ale kiedy? Jak dzisiaj tylko wbiegł i wybiegł. Może w piątek miałam spytać o nr konta, nie wiem...
Justynka mogę na nfz, ale termin ok 5-6 miesięcy lub w szpitalu gdzie jest syf (ten co opisywałam wizytę z soru). Więc naprawdę wolimy zapłacić (w sumie to mąż woli, ja walczyłam o NFZ, on od razu cchcial prywatnie) i mieć spokój.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 14:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna, termin 5-6 m-cy na nfz przy takich bólach jak opisywałaś to dla mnie nie jest "mogę na nfz".
No na logikę - boli mnie ząb i mogę go wyrwać na nfz. I mi mówią "dobrze, dostanie Pani skierowanie na wyrwanie tego zęba, ale musi Pani poczekać 5 m-cy". To co wtedy robię? Idę ulżyć sobie prywatnie. Z tą różnicą, ze wizyta u dentysty jest tańsza niż operacja.
I wiadomo, że nawet mając 4tys na koncie wolałabyś je wydać chociażby na wakacje a nie na operację, którą powinno sfinansować nfz.
A tu dla e-cioci moja Aneczka.
[url[/url]
Lamka jakbyś była zainteresowana, znów są tańsze polecane przez Ciebie staniki na aliexpressieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 09:38
Ania1003, Lena21, Achia, Nadzieja22, Rucola, emi2016, Patrycja20, blue00, Kaczorka, pilik, Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
-
No to żona nie zdążyła do niego dotrzeć...
-
miał poważne rany serca, przepony i narządów wewnątrz jamy brzusznej. Jego stan był krytyczny.
Zabic gnoja ktory to zrobil!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny