Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
LUNA o ja pierdziu! co za paranoja jakaś! Może ten ordynatorek z tej samej szkoły co moja doktoreczka od ciąży?kutafon i tyle! Jak byś mieszkała bliżej to bym Cię położyła do siebie do szpitala - jak bym poprosiła któregoś chirurga na pewno by nie odmówił. Przecież nie prosisz o operację na mózgu czy otwartym sercu!
KACZORKA uwielbiam Twoją córkęAla jest boska
i macie śliczną rodzinę -widziałam zdjecie choinkowe
ACHIA nam pępek odpadł po 10 dniach, ja intensywnie go wywijałam przy pielęgnacji żeby dostać sie w każdy rowek -zboczenie zawodowei jak wisiał na włosku to go po prostu zdjęłam.
SUMMER może Ania tak ma? życzę Ci żeby jej przeszło szybko. Może jak zacznie chodzić to bardziej będzie się męczyć i wtedy potrzeba snu się zwiększy?
Franio był takim nieśpiącym dzieckiem (w nocy bo w dzień to spał w najlepsze) i Stasio chyba powieli schemat. Dziś miałam interwały w spaniu od 19 do 22 potem od 00.30 do 2.15 potem od 3.30 do 5 no i teraz wreszcie padł! Ja chyba też padnę
MINNIE odkorkowanajak szampan- można szykować się na pępkowe
już z górki
BLUE Wojtuś słodziaczeki wygląda na grzeczniutkiego
Pewnie pominęłam dużo rzeczy, wybaczcie ale mózg mi paruje po tej nocy. Spróbuję się chwilę przespać dopóki nie włączy sie syrena pokładowa.Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry, nadrabiam Was na raty, ciezkie dni i nocki mamy od ok tygodnia. Weszlam zeby napisac Lunie ze trzymam kciuki a tu takie cyrki, ewidentnie doktorek spodziewał sie lapowki. Wspolczuje i trzymam kciuki zeby sie udalo w kolejnym szpitalu.
-
Luna kuźwa brak słów... obawiam się ze czekał na koperte ;/ to jest jakas masakra, co mieisąc człowiek płaci chorobowe a jak czegos potrzebuje to każą mu się w dupę pocałować... Nie mam pojęcia co Ci doradzić
U nas kikut obcięty przez chirurga w 12 dobie jak byliśmy na kontroli nadnercza. W suemie zaraz sam by odpadł a po chirurgu i tak wyciagałam kawałki jeszcze z tydzien... także ten ;/
U nas jęczenia ciag dalszy, powoli sie "przyzwyczajam". Wybawieniem jest chusta i na szczęście jestem w stanie odkładać Malca na spiocha. Aktualnie śpi zawinięty w chustea ja nie wiem w co mam ręce włożyć.... więc weszłam na forum
a lepiej byłoby się położyć koło niego bo dziś jestem lekko przydżumiona. jestem w szoku że w przeciągu kilku dni z samodzielnego dziecka zrobił się totalnym maminsynkiem, przede wszystkim w nocy. Ale mam nadziej, ze jest to przejściowe jak u Olik
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAchia nam odpadł 2 tygodnie po narodzinach ale psikalam octaniseptem by nie bylo zakażenia. Rozmawiałam o tej niby suchej pielęgnacji z moja położna (ta co w szpitalu na neantologi pracowala) i nie poleca suchej poelegnacj z tego względu, ze moze zakażenie sie wdac
blue00 lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Dziewczyny mamy Prima Pappa zero3
Użytkujemy tylko od piątku ale narazie sie zakochalismy. Choć pewnie gdyby to nie był prezent moja cebula mocno by cierpiała :p -
Achia wrote:Jeżowa -no właśnie wiem że wygodniej bez;) tylko zastanawiam się,czy on sam wyleci tak o, nagle?bo mam wrażenie że nasz już ledwo tam się trzyma :p
-
StaraczkaNika wrote:Ooo! Z nieba mi spadasz! Mam propozycję, żeby przygarnąć fotelik prima pappa newborn. Pewnie w zamian dałabym jakiś prezent poprzedniemu małemu użytkownikowi, ale to i tak prawie darmo. Z tym że ten model nie ma kółek a swoje waży. Czy mogłabyś mi powiedziec, czy te kółka są takie istotne? Da się toto łatwo przestawić/przepchnąć bez nich?
więc tak da sięRucola, Jeżowa, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Nika ja nie wiedziałam, że mój ma kółka hahaah
więc tak da się -
Luna bardzo mi przykro
a tak wychwaliłam tego lekarza za jego ludzkość. Jak widać ludzki, ale jak poczuje $$$. Żałosne.
Mnie wkurwiła dzisiaj za to baba w diagnostyce. Znaczy ok, trochę moja wina, bo mają przerwę techniczną 10:30-12:00 (o której nie wiedziałam, pierwszy raz byłam w tym punkcie). Byłam 10:28, jeszcze 5 innych ludzi. 3 obsłużyli szybko, wybiła 10:30, to się babka wepchała jakaś stara, nawrzeszczała, że oni mają ją tę krew pobrać i ma gdzieś ich przerwy techniczne, ona tu nie będzie czekać 1,5 godziny. No to jak wyszła, to ja naprawdę mega grzecznie i uniżenie zapytałam, czy mogłabym tylko oddać mocz córeczki (byłam rzecz jasną z nią w wózku), że mam skierowanie i kartę stałego klienta (chodziło mi, że nie zajmę im dużo czasu). No to jedna łaskawie podeszła, wzięła ode mnie siuśki i skierowanie, a druga wstała i zaczęła wrzeszczeć, że po co tu przyszłam, przecież jest przerwa techniczna, że cały dzień im rozwalam swoją obecnością. Ja na to, że przepraszam - a ona, że ma gdzieś moje przeprosiny. Aha, no to wyszłam. Byłam tam z zegarkiem w ręku 15 sekund. Faktycznie, cały dzień pracy im rozwaliłam.
No nic, grunt, że siuśki oddane do badania, atmosfera wokół tego nieważnaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 11:33
-
Jeżowa współczuję otoczki ale najważniejsze że cel osiągnięty !!!
Ania miło Was widzieć, Oskar cudny no i faktycznie bardzo wyrywanyMój Maluch dopiero obroty trenuje :p ale na brzuchu leży coraz lepiej więc tli się nadzieja że będzie raczkował
Dziewczyny mam pytanie, bo mamy małpkę z Mombelli i się super sprawdza i chciałabym jeszcze coś dokupić, co polecacie?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
A to Lewko na seansie pt "karuzela się kręci" no i od razu chwalę się moją drugą chustą, listki od ivette bawełna/len
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d2bdd6b0708.jpgemi2016, olik321, Jeżowa, Patrycja20, Minnie89, Lunaris, Lena21, Kaczorka, Yoselyn82, Nadzieja22, Achia, Ania1003, blue00, Lusesita, pilik, Luna1993 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Dzień dobry dziewczyny !
Witam się z poranną kawką, u nas wykańczają lokal usługowy, pod naszym mieskzaniem - no prawie, bo pod mieszkaniem sąsiadów, ale hałas okropny... Cały dzień chodzi wiertarka udarowa... Młoda spała 10 minut - zanim zaczęli wiercić, może zaśnie mi na spacerze, choć to się u nas nei zdarzaU nas też jakiś regres snu/ząbki/skok rozwojowy ? Młoda budzi się w nocy o 1 lub o 3 i koniec spania
Jestem wykończona. A mi jak tylko do niej wstanę po północy zaczynają się mdłości
Olik - wszystkiego najlepszego z okazji pół roczku Oskara !
Rucola- mam nadzieję, że ten etap szybko mnie...
Summer - współczuję tego braku snu u Ani... Dzielna jesteś !
Minnie - gratuluję odczopowania !
Kaczorka - pięknie wyglądacie
Luna - nie rozumiem co to za czowiek i jak mógł coś takiego powiedzieć
Achia - u nas kikut odpadł po jakichś 2 tygodniachRaczej plus niż minus. Po prostu znaleźliśmy w bodziaku
Nika - Wszystkiego najlepszego z okazji miesiąca i rozpoczęcia okresu niemowlęcego
Melevis - nie wyobrażam sobie co czujesz i mam nadzieję, że nie będę musiała... Nikt ni powinien tego przechodzić... Mam nadzieję, że niedługo ta rana w Twoim sercu choć trochę się zabliźni... Masz cudowną rodzinkę i dwoje ślicznych dzieci - trzymaj się dla nich. Jestem pewna, że niedługo będziecie rodziną 2+3
Minnie89, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny