Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita - właśnie mi brat powiedział. Masakra!
Patrycja - dobrze, że wszystko u niuni w brzuszku ok
Nika - świetna mata! A Łucja cudo
Luna - kciuki za jutrzejszy dzień! I za wtorek
My dopiero wróciliśmy do domku od znajomych. I dorobiliśmy się rodzinnej fotki choinkowej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/368b6bd6e323.jpg
Jeżowa, Luna1993, Achia, Lunaris, Lusesita, Yoselyn82, Siwulec, Minnie89, Patrycja20, Rucola, Bajkaaa, JuicyB, KateHawke, pilik, moniśka..., Nadzieja22, Aga9090, JustynaG, veritaserum, Sarna84, blue00, olik321, emi2016, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka- cudne zdjęcie
A prezydent chodził dziś po mieście, zdjęcia sobie robił z ludźmi, a tu teraz na scenie takie coś.. masakra. Skąd się biorą tacy ludzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 21:28
summer86, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Kaczorka ale cudne zdjęcie
Patrycja dobrze, że wszystko jest dobrze z malutka
Nika swietna mata i Lucja sliczna. Gratuluje z okazji miesiaca
JuicyB super ze tak sie poukladalo z niania, bedziesz spokojniesza ze dziecko jest pod dobra opiekaPatrycja20, Kaczorka, JuicyB lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Hej dziewczyny, widziałam, że pytałyście co u mnie, za co bardzo dziękuję. Wciąż jest ciężko, potrafię wpaść w histerie podczas zmywania naczyń czy picia wina. Jutro jadę zbadać zespół antyfosfolipidowy.
Przepraszam, że nie odniosę się do tego, co u Was, ale nic kompletnie do mnie nie dochodzi... zapamiętałam za to Wasze cudowne dzieciaczki -
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór dziewczyny!!!
Patrycja, dobrze ze u Was wszystko ok, zawsze warto sprawdzic. Ja byłam twarda ale w dniu gdy skończyłam 39tyg bezruch małego mnie zaniepokoił ale uspokojona ktg i badaniami nie sadziłam ze za 4 dni wrócę na IP
Nika, Łusia jest obłedna a Ty jesteś bardzo kreatywna i utalentowana. Piękna córa, piękna mata!!!
Kaczorka cudne zdjęcie rodzinne, Aluska uchwycona niemalże w bieguno ale taka jej natura
My na dobre zaczeliśmy doświadczac tego o czym pisała Veritaserum, kilka ostatnich nocy to zdecydowane pogorszenie tego co było a dzisiejszy dzień to jakas katastrofa. Serio, aż spytałam emka czy to mi się wydaje, czy Młody cały czas jęczy? nawet na rękach, nawet jak robimy mu samolocik, usypianie Go to jeden wielki jęk+płacz+buczenie i szarapanie się w jednym... a sen to takie chwilówki a dziś było ich 3....Po ostatniej drzemce było już słabo bo obudził się z płaczem, ale wrzuciłam Go do chusty i względny humor wrócił, po kąpieli wrócił do chusty i tak usnał (tak tak, odłozyłam Go na spiocha. Najpierw spał pół godz na łóżku zawinięty w chustę a potem emek Go delikatnie przeniósł do łóżeczka. Zastanawiam się jak to rozwiązać w nocy.... no nic. Zobaczymy. Dla mam na tym etapie co ja polecam poczytać
https://www.wymagajace.pl/czwarty-miesiac-regres-snu/
Czytam o jakims dźganiu prezydenta Gdańska, do czego to dochodzi... to masakara jakaś....
Pilik a jak u Was? Myslałam o Was po południu? Jak pierwsza nocka poza domem? mam przeczucie ze Ninka Cię pozytywnie zaskoczyłaKaczorka, Patrycja20 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kaczorka - wspaniała masz rodzinkę
aż miło popatrzeć
U mnie znów straszaki.. młody mocno napiera na szyjkę, aż mnie ciary przechodząKaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka piękne zdjęcia. A Ty wyglądasz zachwycająco !!
Rucola współczuję mam nadzieję że to tylko taka jedyna noc Lewka a nie jakaś reguła. U mnie noc wspaniała. Mała poszła spać o 20 obudziła się o 23, 3, 6 i teraz wojuje już w lozeczku ale dawno nie miałam tak wspaniałej nocy więc jej wybudzam
Co do tego prezydenta Gdańska to masakra... Skąd się biorą tacy ludzie nie mam pojęciasummer86, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Chyba odszedł mi czop...bo obudziłam się z gęstą kluchą między nogami. Mam nadzieję że to był czop!StaraczkaNika, Patrycja20, summer86, Siwulec, pilik, Kaczorka, Aga9090, Madzik34, Lunaris, Nadzieja22, Yoselyn82, emi2016, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Minnie, super, że są jakieś postępy. Pamiętaj jednak, że czop to taki złośliwy zwiastun który może oznaczać, że urodzisz dziś a także i za 2 tygodnie.
Lusesita, mam nadzieję, że prezydent wyjdzie z tego cało (na ile można wyjść cało w takiej sytuacji). A chłopak pewnie zostanie uznany za niepoczytalnego jak to często u nas bywa.
-
Minnie mi z Olivierem rano odszedł a wieczorem odeszły wody
ale wiadomo u każdego inaczej .. kciuki aby było po Twojej myśli :*
Siwulec wiem, ze te straszaki są wkurzającemam nadzieje, ze przeszły ?
Lunka kochana myślami jestem z Tobą -
Minnie, czyli szyjka się już szykuje
Super!
Masakra z tym atakiem na budynia. Ponoć miał przebitą aortę i ranę w brzuch i operowali go 5 godzin. Szkoda też WOŚP - teraz się zacznie polowanie na czarownice
Rucola - mam nadzieję że to jednorazowe i dzisiaj wszystko wróci do normy
Veritaserum - a u Ciebie mam nadzieję że to dopiero początek zmian na lepsze i zaraz zaczniesz się wysypiać.
Luna - kciuki!
Pozdrawiamy z już 2-godzinnej przerwy w spaniu. Szkoda zycia na sen, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 07:26
-
Dzień dobry,
Nika - mata jest przekozacka! a Łucja - śliczna
Minie trzymam kciuki, tak jak dziewczyny piszą może być za chwilę a może być za kilka dni poród.
Luna daj znać jak w szpitalu, kciukam
Veritaserum, Rucola.. nie wiem czy Was to pocieszy, ale u nas najgorszy czas był przed świętami. Takie trzymanie nogami w nocy, szarpanie się itd. Teraz zupełnie tego nie ma. Pamiętam jak na święta pojechaliśmy a wszyscy do nas - o co nam chodzi, przeciez on taki grzeczny. W jeden dzień z diabełka zrobił się w aniołka. Więc mam nadzieję, że u Was to w miarę szybko minie.
Kaczorka pięknie wyglądacie! Tak młodziutko
My w piątek otworzyliśmy prezent od chrzestych Marcelka - wiem szybko ;p
Ale to krzesełko do karmienia i jest super! Choć jak zobaczyłam cenę to już mniej.
Pozycja leżąca w takich krzesełkach to bardzo dobre rozwiązanie, bierzemy małego do kuchni i gotujemy z nim czy po prostu mogę posprzątać mieszkanie a on zadowolony bo wszystko widziWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 07:55
Kaczorka, Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlik a jakie macie to krzeselko ? Ja się powoli przymierzam do kupna i zupełnie nie wiem jakie. Tzn podoba mi się takie co kosztuje bardzo dużo i bije się z myślami.
Nika no jasne że sen dla słabych co moja Aneczka mi ostatnie 3 tyg ostro pokazywała. Hehe. A mate to zrobiłaś przepiękna. Zazdroszczę takich umiejętności.
Minnie z czopem to różnie jak dziewczyny piszą. Mi odszedl 6 dni przed w większości a dwa dni przed to juz mi czop z krwią odchodził. Trzymam kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 08:12
-
Luna, kciuki za pobyt w szpitalu. Niech wszystko sprawnie pojdzie i te 4 dni zlecą błyskawicznie!
Kaczorka, piękne zdjęcie
Rucola, współczuję kiepskich nocy, ale u Was to pewnie minie. Ja już tracę nadzieję, bo u nas znów było 2h zabawy między 3 a 5
Olik, jakie to krzesełko?
Minnie, fanie, że coś się zaczyna dziać!Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Minie - trzymam kciuki za szybka akcje
Summer - pamietam te nocne zabawy, panie w żłobku były zachwycone moja Zuza bo tak pięknie spała całymi dniami (a noce były „nasze” ) dla pocieszenia jedynie mogę powiedzieć ze w końcu to minie :*
Luna - ogromne kciuki za Ciebie :*
Patrycja - miło ze pytasz, straszaki oczywiście ze minęły
Witam 37tcjeszcze tydzień muszę wytrzymać
a aktualnie mamy czkawkę
Patrycja20, emi2016, Lunaris, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość