Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Jak zwykle przy weekendzie mało czasu na forum, bo mąż w domuAle zerkam i czytam, nawet na wszystkie foty się załapałam! Cudne dzieciaki
Luna, mocno trzymam kciuki za jutro! :* Wierzę, że trudno rozstać się na parę dni z rodzinką, ale pomyśl, że robisz to też dla nich, aby być w pełni sprawna.
Patrycja 39 tydzień ohohoho, gratulujęSeksu trochę zazdroszczę, niby jakiejś ochoty za wielkiej nie mam, ale muszę w środę zapytać gina czy możemy
Achia, ja kupiłam obydwa e-bookiPrzyznam, że lubię mame ginekolog (jej marketing jakoś mnie nie zniechęcił albo po prostu mam to w nosie) i chętnie poczytam. No i jeszcze na taki cel, to tym bardziej
Wkurza mnie tylko to, że muszą ten VAT płacić, no ale taki mamy kraj, że zamiast pełna kwota na cele charytatywne, to trzeba jeszcze coś do worka państwowego wrzucić...
Uciekam, bo zaraz wybieramy się do rodziców na obiad, a potem jedziemy do kuzynki
Miłej niedzieliPatrycja20 lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Minie, zapomniałaś że pierwsze dziecko i do tego syn to przenosisz na bank :d spytaj Achi, ona to wiele razy słyszała.
Nika, 170ml nadmiaru? Wow! Ja tyle to ściągam jak robię godzinny power pumping. Chyba byś mogła bliźniaki wykarmić a nie tylko Łusię.
Jestem przerażona jak pomyślę, że mogą takie zostać po zakonczeniu karmienia ;(((
Ja ściągam ręcznie, bo laktator wszystkich budzi. A tak to nskarmię małą i ona sobie macha łapkami i stęka, a ja czekam aż skończy kupkę i odstrzykuję. Na szczeście taki nadmiar zbiera mi się tylko po nocy, więc odciagam tylko raz, miedzy 4 a 6.
Patrzcie, jak Łucek rośnie:
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 07:11
summer86, Patrycja20, Malgonia, Minnie89, KateHawke, Yoselyn82, Achia, Bajkaaa, blue00, Siwulec, emi2016, Nadzieja22, JustynaG, pilik, Jeżowa, Izape_91, Aga9090, Rucola, Lunaris, Ania1003, Kaczorka, veritaserum lubią tę wiadomość
-
Juicy wszystko ok u Was? Dawno nie pisałaś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 13:13
-
Achia wrote:Nika a jak kot?
cos sie zmieniło?
Jeżowa a co to znaczy pod okapem?;p
Szkoda mi jej, ale kiedyś się w końcu przyzwyczai, ze juz nie jest jedynaczką -
Jeżowa, eee tam, takich gęstych włosków jak Agatka to Łusia nie ma. Chyba że bierzemy pod uwagę włosy na uszach i czole - wtedy jednak jest większym włochaczem
A pokarm mrożę i tylko sie zastanawiam czy jest sens to teraz robić. Ponoć mrozonki trzeba zużyć w pół roku, a my planujemy się wtedy jeszcze karmić cycem, chyba że wtedy będę jej podawać mrożonki, a świeże mrozić żeby były na po zakończeniu kp. Ale będzie numer jak młoda będzie gardzić mrożonkami a preferować jedynie produkty pierwszej świeżości! -
nick nieaktualny
-
Nika, przecudne metryczki. Robiłaś to samodzielnie czy przez jakiś program? Wygląda naprawdę MEGA!
Jeśli w zamrażarce jest -22 stopnie to pokarm może być przechowywany nawet rok.
Mrożonki możesz potraktować jako takie zabezpieczenie, że w razie potrzeby zawsze masz mleko w zamrażalniku i nie musisz kupować modyfikowanego.
A przy rozszerzaniu diety możesz robić na nim kaszki więc nawet jakbyś karmiła piersią to mleczko się nie zmarnuje
Wiadomo, że świeże mleczko jest najlepsze!
Ja się zastanawiam jak ja mam ogarnąć te moje zapasy (15 litrów - 83 mrożonki). Część z nich już ma 3,5 miesiąca....StaraczkaNika, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Nika - wspaniała ta Twoja Lusia
nie dziwie się ze kot zazdrosny
Patrycja i jak KTG ?StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Ktg ok skurcze się pisza ale szyjka dalej zamknięta i w ogóle nie gotowa do porodu.
Moja kluska wazy ok. 3600 . Przepływy ok
AFI 10summer86, Siwulec, StaraczkaNika, Achia, Minnie89, Bajkaaa, Jeżowa, Aga9090, KateHawke, Yoselyn82, Sarna84, Rucola, Lunaris, Kaczorka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Baaaaardzo się ciesze ze wszystko Ok, a waga zacna
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Nika, przecudne metryczki. Robiłaś to samodzielnie czy przez jakiś program? Wygląda naprawdę MEGA!
Ja mam bardzo mało pamiątek z dzieciństwa, więc chcę żeby Łusia miała tego dużo. Pierwsze zdjęcie i samą matę robiłam totalnie wykończona, dzień po wypisie ze szpitalaAle czegk się nie zrobi dla dziecka.
Dzięki za info o mleku. Czyli będę zużywać najstarsze mrożonki do kaszek i mrozić świeże mleko, żeby starczyło na dłużej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 15:29
pilik, Jeżowa, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Patrycja cieszę się, że jest ok
Nikuś Łucsia jest cudoowna
!!! i jakie piękne zdjęcia na pamiątke !
StaraczkaNika, Patrycja20 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%