Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana
Dzisiaj ogólnie kiepska noc, bo i Aluśka się większość nocy rzucała a ja przez to spać nie mogłam.
I o 6:40 ona wstała radosna jak skowronek a ja potrzebowałam na szybko mocnej kawy :p
Luna - mam nadzieję, że szybko Ci czas w szpitalu minie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 09:03
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry przy niedzieli!
Ja skończyłam spanie o 6 - dzieciątko zgłodniało, potem zapragnęło pogadać i być noszone na rękach, a dopiero przed chwilą skończyłam odciagać. 170 ml nadmiaru.
Achia boję się pomyśleć co by było, gdyby młoda nie zaprzyjaźniła się ze smoczkiem i zamiast ciumkać smosia, wisiałaby mi na cyckach, prowokując je do jeszcze większej produkcji
Moja Łusia kończy dziś miesiąc! Minęło nie wiem kiedy, przeleciało przez palce...
Mamy ją już od miesiąca, a ciągle się nie napatrzyliśmy.
Widziałam, że wczoraj było swatanie. Może uda się nam złapać jakiegoś przystojniaka na rzęsy i minkę niewiniątka?
Za chwilę sprzedam dziecko mężowi i wezmę się za przerabianie mojej DIY milestone mat (bo jak się działa w ograniczonym budżecie to się trzeba narobić), a potem spacerek i (daj Boziu!) drzemka
Udanej niedzieli!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 07:10
Achia, Patrycja20, Minnie89, Luna1993, summer86, Kaczorka, Karma88, Siwulec, veritaserum, Jeżowa, blue00, -Mamunia-, JustynaG, Yoselyn82, pilik, Morusek, emi2016, Nadzieja22, Rucola, KateHawke, Aga9090, JuicyB, Lunaris, Sarna84, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim i życzę udanej niedzieli.
Patrycja, gratulacjejuż niewiele zostało.
Lunaris, a jak ciastek odnajduje się w roli taty?Cieszę się, że u Was lepsza noc.
Lunka, to bardzo trudne, też byłoby mi się ciężko rozstać na kilka dni z maleńką, ale zobaczysz, że te dni szybko zlecą. Cudowną masz rodzinę!
Mamy takiego samego bodziaka jak ZuziaLuna1993, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Luna, jak Cię nareperują w szpitalu, to będziesz mogła się lepiej zająć dziewczynkami - bez zwijania się z bólu. To też dla ich dobra. A Twój pobyt w szpitalu to tylko chwilka - szybko im zleci, skoro tyle osób będzie je zabawiać. Będzie dobrze!
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:A w ogóle widziałyście, że mamaginekolog sprzedaje ebooka swojej książki, a dochód idzie na WOŚP i zebrała już 500tys?
Szok! Tzn wspaniale! Bo pozytywny szok;)
Nawet i ja się skusiłam na te e-booki
Nie miałam w planach zakupu ich, ale cena spoko i cel super
Nika - myślę, że jak minie rok to też napiszesz, że się nie możecie Łucją nacieszyćta miłość do dziecka z miesiąca na miesiąc rośnie :p
StaraczkaNika, summer86, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Łucja
i widać po kim bujną czuprynka w takim,a nie innym kolorze;)
Pieknego dnia dla Was, celebrujcie "mięsiecznice"
A jak długie robicie spacery?
No cóż, mąż się dziecka nie wyprze. Połowa znajomych reaguje na małą ooo, ale mały Maciek! Tylko brody brakuje!
A Oskar za to batdzo do mamy podobnyUsta bedzie mieć identyczne, ale to było widać nawet na USG
Achia, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Patrycja - gratulacje!
I buziak dla Łusi z okazji miesiąca ;*
Ja chyba obalam mity, bo seks wcale nie działa! Dobrze że daje mi chociaż mnóstwo przyjemności i relaksu, ale na synu nie robi wrażenia...
Miłego dnia, idę zabijać czasPatrycja20, StaraczkaNika, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinnie89 wrote:Patrycja - gratulacje!
I buziak dla Łusi z okazji miesiąca ;*
Ja chyba obalam mity, bo seks wcale nie działa! Dobrze że daje mi chociaż mnóstwo przyjemności i relaksu, ale na synu nie robi wrażenia...
Miłego dnia, idę zabijać czasMilan ma jeszcze czas na wyjście, a seks możecie powtarzać
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Nawet i ja się skusiłam na te e-booki
Nie miałam w planach zakupu ich, ale cena spoko i cel super
Nika - myślę, że jak minie rok to też napiszesz, że się nie możecie Łucją nacieszyćta miłość do dziecka z miesiąca na miesiąc rośnie :p
Nika- widziałaś mojego męża, mam wrażenie, że Oskar to jednak on,ale mój nos i usta właśnieKaczorka, Rucola, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Achia książki są super
jakby koleżanka ci opowiadała o tym jak poznała męża
Summer pytałaś o rozszerzenie dietyidzie nam totalnie odwrotnie niż zalecają ale nie będę wchodzić w szczegóły.
Luna ty wiesz ze ja wierzę w to że te dni w szpitalu szybko miną i będzie tylko lepiej
Dziewczyny tak czytam o tych nocach i stwierdzam że u mnie Zosia ten czas ma za sobą, niestety nie przespi nocy ale ja wstaje wyspana mimo pobudek więc uważam że jest dobrze
Udanej niedzieliu nas sypie śnieg a chodniki miejscami nie odsniezone i już mi słabo jak pomyślę o spacerze...
summer86 lubi tę wiadomość
-
Minie, zapomniałaś że pierwsze dziecko i do tego syn to przenosisz na bank :d spytaj Achi, ona to wiele razy słyszała.
Nika, 170ml nadmiaru? Wow! Ja tyle to ściągam jak robię godzinny power pumping. Chyba byś mogła bliźniaki wykarmić a nie tylko Łusię.Achia, Siwulec, Minnie89, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Nika Łusia jest cudnama piękną sukienkę
a Ty produkcję mleczka masz naprawdę porządną! W życiu bym tyle nie ściągnęła, a co dopiero po jedzeniu! Mrozisz sobie te nadmiary na zaś? Ach no i te włoski!!! Zdecydowanie bije na głowę naszą czuprynę!
Minnie jeszcze synuś ma chwilkę czasu, choć wiem, że się dłuży niezwykleseksu kończyć nie trzeba, a nuż kiedyś zadziała
sprzątaj, sprzątaj! jak chcesz możesz mi przyjechać posprzątać, zapraszam
Veritaserum no to jak Aneczka w nocy tak ćwiczy, to nic dziwnego, że takie ciężkie noce! niestety idzie to ze sobą w parzeto chyba ten słynny regres snu z czwartego miesiąca? Dobrze, że dzisiaj choć trochę dospałaś rano (ja też, piąteczka).
Rucola ja to się nie dziwie, że Ty jesteś połamana, bo jak macie do dyspozycji łóżko 120m szerokości na waszą trójkę to się łapię za głowę, jak wy dajecie radę! Miałam taką wersalkę w akademiku, to mi z poduchą ciążową + z mężem było baaardzo ciasno... a tu trzeba uważać, by nie przygnieść małego człowieczka. Za to powiem Ci, że na łóżku 160m jest bardzo dużo miejsca do spokojnego wyspania się z dzieckiem
Za nami całkiem dobra noc, naprawdę nie mogę narzekać - dwie pobudki w nocy i o 7:30, ale to już wstawała z tatąniestety na dziennie drzemki nie zasypia sama w łóżeczku już, a było tak pięknie
oczywiście za każdym razem próbuję, ale się nie udaje i ląduje na rękach... a na rękach to i tak usypia tylko pod okapem - wiem, że powinnam już odzwyczajać od tego, ale nie mam siły już czasem jej tak nosić.
Minnie89, veritaserum, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Veritaserum, Ty weź bierz z przymrużeniem oka to co piszą na wrześniówkach.
Tam co drugie dziecko śpi 13h ciągiem, zjada całe słoiczki. Niedługo co drugie będzie potrafiło się przedstawić z imienia i nazwiska i jeszcze adres i numer telefonu będą znać! No proszę Cię...veritaserum, Rucola, Lunaris, Kaczorka lubią tę wiadomość