X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po dobrej nocce :D miałam tak mocny sen, że nawet dziecko mi nie przeszkadzało :p

Minnie - oby czop zwiastował rychły poród :)
    U mnie odszedł z wodami ;)

Olik - super prezent! I najważniejsze, że się dobrze użytkuje :)

Lunka - trzymaj się dzielna kobietko <3

Siwulec - już całkiem niedługo :D

A Aluśka sobie nową zabawę znalazła. Chowa mi pod koszulkę zabawki i później je "odkrywa" - taka zabawa w chowanego :p

Siwulec, summer86, Lusesita, JustynaG, Nadzieja22, pilik, Luna1993 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec, staram się sobie to powtarzać, ale to już prawie 3 miesiące :( W dzień też fatalnie śpi, wczoraj była jedna drzemka 30 minut, druga 15 i trzecia 20. To ledwo czasu starcza, żeby się ogarnąć i zrobić coś do jedzenia.
    Nie będę już marudzić, bo mam wrażenie, że ciągle to samo piszę :(

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer ja nieustannie będę to powtarzać, ale po prostu nie wyobrażam sobie tego, jak Ty jesteś w stanie funkcjonować. Bo tak jak piszesz to trwa już tak długo... Gdyby chociaż w dzień było coś lepiej, ale widzę, że też nie. Dla mnie niepojęte jest jednak to, że Ania tego snu nie potrzebuje! Przecież jest naprawdę malutka. Ale to kiedyś musi minąć - nie wiem kiedy, niestety, oby jak najszybciej oczywiście :(

Rucola Tobie także współczuję i mam nadzieję, że te ciężkie noce szybko odejdą w niepamięć. Niech słowa Olika będą pocieszeniem :)

Minnie juhuuu jesteś odczopowana! Życzę szybkiego porodu :) A trochę mniej juhuuu bo teraz chyba seksy tylko w gumce? :(

Kaczorka piękne zdjęcie! Cała Wasza rodzina jest tak fotogeniczna, że powinien Was to jakiś kampanii reklamowych zatrudniać <3

To, do się wydarzyło w Gdańsku jest straszne... Kto by się mógł spodziewać takiego ataku :/ ten świat zmierza w złym kierunku.

U nas lipa z łapaniem siuśków, które na jutro miały być zbadane - nie wiem czy się uda, serio, jakaś niepociumana jestem z tym (ostatnio mąż łapał i się udało).

Za to w nocy były dzisiaj 3 godziny przerwy pomiędzy karmieniami - naprawdę taki blok wystarcza mi już, żeby się wyspać. No ale potem pobudka co 1,5 godzinki :D

Kaczorka lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna- powodzenia! <3
    Minnie- oby u Ciebie odejście czopa zwiastowało rychły poród ;)

A kiedy odpadł kikut Waszym maluchom?on sam po prostu wypadnie?

Ok 12 mają podać oficjalny komunikat dot zdrowia prezydenta. Pewnie długa droga przed nim, ale miejmy nadzieję, że przeżyje

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia nam odpadł równo tydzień po narodzinach :) ale my niczym go nie psikaliśmy, dopiero jak odpadł to pępek przemywaliśmy octeniseptem.

A piszę to dlatego, że jeśli psikacie octeniseptem kikut to on się lubi od tego "zakonserwować" i długo nie opada :) ale to naprawdę nie ma znaczenia kiedy odpadnie, po prostu wygodniej jest bez :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 08:56

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa -no właśnie wiem że wygodniej bez;) tylko zastanawiam się,czy on sam wyleci tak o, nagle?bo mam wrażenie że nasz już ledwo tam się trzyma :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My psikalismy i mieliśmy strasznie długo więc podpisuje się pod Jeżowa. U nas odpadł chyba w 16 dobie dopiero...

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, sam, nam wypadł z pieluszki przy przewijaniu :)

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Pamiętacie jak wam pisałam,że zdawałam egzamin z angielskiego bez przygotowania?Właśnie dostałam informację,że jest do odbioru certyfikat hehe.Ciekawe,jak mi poszło :D .Luna,trzymam kciuki za dobrze udaną operację i rychłe wyjście ze szpitala.Achia,mnie pępek odpadł w 13 dniu,był dosyć gruby.Minnie,już niebawem ;).A oto moje słodkości,kocham tego mężczyznę nad życie :P .Ostatnie zdjęcie z dzisiejszego poranka :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bc998736c9d.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e788dcb74fda.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed1ce165aecb.jpg

Kaczorka, Lusesita, JustynaG, Patrycja20, emi2016, KateHawke, Lunaris, Minnie89, moniśka..., Aga9090, Yoselyn82, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - kikut to indywidualna sprawa. Często zależy od grubości pępowiny. U nas trzymał się prawie 3 tygodnie. Ruszył się, jak zaczęliśmy go czyścić gazikami nasączonymi spirytusem.

A tymczasem u nas wyszło słońce i Aluśka miała radochę z cieni ;) na koniec zaczęła całować swój cień :p

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aef06af4ac2f.jpg

Izape_91, blue00, Jeżowa, summer86, Achia, Lusesita, JustynaG, Patrycja20, emi2016, KateHawke, Rucola, Lunaris, Minnie89, moniśka..., Aga9090, Yoselyn82, agulineczka, Lena21, Nadzieja22, pilik, Luna1993 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żebyście się nie martwiły to pisze, że mnie nie przyjęli. Zgłosiłam się na ip z "bólem" tak jak kazał. Na skierowaniu napisał, że mam się zgłosić w trybie pilnym na ip celem przyjęcia do zabiegu na oddział chirurgii. Na ip wezwali go, tego właśnie ordynatora. Ten przyszedł, spytał że mam kolkę, powiedziałam że nie ale zaczyna mnie bardzo boleć (nie będę kłamać że mam atak, bo nie chce żeby wlewali we mnie leki bez powodu). Z resztą jak byłam u niego w piątek na konsultacji to dzwonił do sekretariatu żeby mnie wpisali na zabieg we wtorek. Teraz do mnie powiedział, że to wina diety, co jadłam, że byłam niegrzeczna (cytuje) to mnie boli. I że dieta to i tak się pani przyda (nie wymyślam...). Potraktował mnie jak grubą świnie która się nażarła i udaje. Mam się zgłosić jutro, leżeć wtorek, środę, może w czwartek będzie termin to zoperują. Może. Wyszłam. Płacze. Poddaje się :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Luna, co on ma schizofrenie?nie wie co mówił w piątek? Tulę Cię mocno, bo domyślam się, że jesteś zła, rozczarowana i w ogóle...a może jednak jak jutro Cię przyjmą to od razu zoperują? Będę za to trzymać kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 09:47

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna tule kochana <3
    A tego ordynatora to tylko w leb pierdzielnac.
    Trzeba go było nagrać jak ci obiecał operacje.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdol... co za kawał ch*ja z niego sorry ale inaczej się nie da :/ Lunka tule :(

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka, brak mi słów :( Nie pojmuję jak można się tak zachować :( Tulę Cię najmocniej!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, czytam to tak jakby „pan doktor” czekał na łapówkę.... :( co za kutas !

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, naprawdę przykre jest to co Cię spotyka. Naprawdę mi przykro.

Jeżowa, u nas kikut też sam odpadł. Przy czym w przychodni kazali dokładnie oczyszczać. Odgiąć kikuta i czyścić. My tego na początku nie robiliśmy i jak po tygodniu pokazała nam ile tam się syfu zebrało to było mi wstyd.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna - no co za palant z tego doktorka! Jestem w szoku..
    A jutro Cię przyjmą czy znowu odeślą z kwitkiem?

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko,ta służba zdrowia to jest jakaś paranoja, już któryś raz piszecie jakie rzeczy Was spotykają i wierzyć się nie chce... Strasznie mi przykro Lunka, tylko teraz pytanie - chce łapówkę czy co? :/

Jeżowa - gdybyś widziała wzrok mojego Męża jak mu powiedziałam z czym się wiąże brak czopa. Jak smutny kot że Shreka... :P

Kaczorka - dobrze że dokumentujesz zdjeciami te Aluśkowe przeboje. Będzie świetną pamiątka, no i chyba super mieć takie pozytywnie zakręcone dziecko :)

Co do kikuta, to też słyszałam ostatnio od mojej położnej, żeby nawet sama woda przemywać, i to tylko pod kikutem, i pilnować żeby tam nie robiło się jakieś zakażenie. A on sam niech sobie schnie.

dqprhdge2q9dik3m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wrócę tam. Dzisiaj pojadę po duplikat skierowania na sor, w poprzednim szpitalu, gdzie nie chcieli operować... Bo poprzednie skierowanie popisał i zapieczątkował ten chuj. Z tym jutro pójdę do nich (tego szpitala z sorem) ustalić termin. W międzyczasie będę myśleć. Jestem w rozsypce, cały weekend nerwów, pożegnanie z dziećmi, wszyscy postawieni do pionu, żeby zająć się dziećmi. Pękłam już z tych nerwów, teraz mam migrenę. Przepraszam że o sobie tylko, ale nic do mnie nie dociera

‹‹ 2716 2717 2718 2719 2720 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ