X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove cieszę się ogromnie <3

Dziewczyny pisze jako głupia naiwniara która dała się oszukać jakby ktoś was prosił ze znajomych na Facebooku o pożyczkę bo coś mu się stało to oszustwo... Ludzie kradną fb innym i wyludzaja pieniądze i ja o to naiwniara nr 1 dałam się oszukać, ale piszę to by inne nie dały się oszukać

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, zdjęcia w bieli są przecudowne - tyle tam miłości <3

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylku gratulacje ogromne!

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, ile tu dziś się dzieje.
    Zacznę więc od końca.

Bajka , mam nadzieję, że wiele nie straciłaś. Niestety, tyle najróżniejszych oszustów jest na świecie, że ciężko czasami się zorientować, że coś nie gra.

Bazylku moje gratulacje! Wreszcie ktoś przejął brzuszek. Życzę Ci byś z nami została przez 8 miesięcy ciąży i jeszcze dłużej jako mamuśka :)

Nadzieja Zdjęcia przepiękne!

Nika , melduj co tam u Was słychać? Ogarnęłaś swoją produkcję? czy Łusia nadal "tworzy" zapasy zamawiając więcej mleka niż potrzebuje?

Minnie na fotkę się nie załapałam. Ekspresowy poród. :) Jeszcze raz gratulacje!

Kaczorka Rozbawiłaś mnie tym tekstem do Minnie, że Ty dłużej ogarniałaś forum niż ona rodziła :D ale jakoś dzisiaj mogłabym się pod tym podpisać.

AnnaStesia, Jeżowa a ja dziś taki nieogar, że zastanawiałam się skąd się Wam biorą mleczne kupki skoro moja Ania same żółte/musztardowe/zielone wali a w mlecznym kolorze to ja nie widziałam :D Kilka stron później jak Summer pisała o rozszerzaniu diety - załapałam :D

Kaczorka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylku witamy :)

Nadzieja wygladasz cudnie, zdjecia przepiekne! :)

Jezowa ale Agatka cudna :) mam nadzieje ze juz oparzenie nie boli i goi sie rana?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 19:46

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • pilik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove trzymam kciuki bardzo mocno!!!

Nadzieja piękne zdjęcia, cudnie wyglądacie!

Bajka bardzo mi przykro że Cię oszukali :(
    A jak przy oszustwach - na olx często tez się zdarza niestety. Jest dziewczyna (chociaż cholera wie), która od miesięcy sprzedaje łóżeczku turystyczne, tyle i jeszcze coś z dziecięcych rzeczy. Sprzedaje je w kółko zgarniając mega kasę, koleżanka od niej kupiła tule i zgłosiła na policję, znalazła 12 innych dziewczyn oszukanych, zgłosiły pozew zbiorowy a policjant wprost powiedział że i fajnie mają szans jej złapać bo zmienia konta, które są na jakieś inne osoby, zmienia loginy itd. i nikt jej nie złapie i tak... strasznie to smutne. Nie wiem jakim człowiekiem trzeba być żeby tak „zarabiać”.

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja straciłam tylko 100zl ale jestem zła na siebie że dałam się oszukać ale drugi raz już się nie nabiore
    Pilik faktycznie przykro że takich ludzi nie da się namierzyć

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

nazywam się Patrycja i od dłuższego czasu zbieram się w sobie, żeby tu coś napisać. Od dłuższego czasu, bo od kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży (czyli jakoś od końca lutego 2018...). Zmobilizował mnie do tego mój Mąż. Nie pisałam, ale cały czas byłam z Wami. Jestem na bieżąco. Przeżywałam Wasze radości i smutki, ciąże, porody,sukcesy Waszych dzieci. Chłonę od Was masę wiedzy na temat ciąży, wyprawki, macierzyństwa, rozszerzania diety itd.

Chociaż jestem już szczęśliwa mamusią, to chciałabym należeć do Waszej forumowej rodzinki. Nie chcę już być anonimowa. Czuje z Wami ogromną więź. Codziennie muszę wejść na forum, sprawdzić, co nowego u Was słychać. Mąż tylko wiecznie powtarza, że się uzależniłam. Być może...

Podziwiam Was za determinacje, siły, chęć walki, bo wiem, że wiele z Was dużo poświęciło, żeby móc doświadczyć macierzyństwa.
    Wszystkim Mamusiom gratuluję pięknych pociech, ciężaróweczkom szczęśliwych, bezbolesnych i szybkich rozwiązań.
    Fajnie, że jesteście. :)

Oczywiście, jeżeli będziecie chciały, to odpowiem na wszelkie pytania dotyczące mojej osoby.

Dobrego wieczoru!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 20:44

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To był kiepski wieczór.. Ehh jak tak dalej pójdzie to chyba czeka mnie rozwód..

Na pocieszenie. Dziec zasnął w takiej pozycji

Idę spać póki mogę bo będzie ciężka noc. Przebija się druga górna jedynka i dwójka..

Jeszcze raz gratulacje dziewczyny!

Przesyłamy trochę zimy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 11:06

Yoselyn82, Patrycja20, Lunaris, Nadzieja22, moniśka..., Luna1993, pilik, Aga9090, JustynaG, blue00, Anna Stesia, Lena21 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bazylkove wrote:
    Minie nie załapałam się na zdjątko, ale z całego serca gratuluje <3 już tulisz swój Skarb :)

U mnie dziś najszczęśliwszy dzień od lat, beta 174 :)

Oficjalnie przejmuje Twój brzuszek! :) Trzymajcie proszę kciuki za poniedziałkowy przyrost :)

Popłakałam się jak przeczytałam... Strasznie się cieszę że mogłam przekazać w dobre ręce! Kciuki za Was ;*

A u nas wrzaski, cycusia łapać nie chce, więc KP nie będzie łaskawe... Także więcej od nas jak wrócę do domu i odpoczne.
    Dziękuję za kciuki i gratulacje! ;*

bazylkove lubi tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 20:44

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie proś o pomoc i tyle razy ile będziesz chciała przy kp w szpitalu muszą pomoc to ich obowiązek i myśl pozytywnie:) odpoczywaj ile możesz :)

Ibishka współczuję wieczoru... U mnie zapowiada się taka niedziela... Dużo siły życzę i w miarę spokojnej nocy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 20:59

ibishka lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka lubię za zdjęcie Gabi <3 mam nadzieje, że z eMkiem dojdziecie do porozumienia .. i wspolczuje wychodzących ząbków :(

Sliweczka hejooo :) miło poznać imienniczkę :)

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie gratulacje <3 !!! nie załapałam się na zdjęcie ale wierzę na słowo dziewczyn że Milan cudny- moze się załapię jak wrócicie do domu.
    Nie stresuj się na razie tym że małemu trudno złapać- położne pomogą mam nadzieję a w zerowej dobie on jeszcze głodny nie jest. Dużo zdrówka dla Was <3

Nadzieja przepiękna pamiątka i Tobie pięknie w tej ciąży!

Agakta rozkoszna <3

Biedna Gabi :( i biedna Mama :( Tata pewnie też?

Bajka dzięki za ostrzeżenie bo ja też bym się pewnie dała wrobić. Przykra sytuacja :(

Wpadłam popatrzeć co u Minnie i Bazylka i zmykam do Ciastka!
    Dobrej nocy -mamom i dzieciom!

Nadzieja22, Bajkaaa lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliweczka, witaj. Naprawdę tyle czasu czytałas nas nie ujawniając się? Ja chyba bym tam nie potrafiła.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam bardzo <3

Bajka, kurczę, dobrze, że "tylko" 100 zł...

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!!!!
    Minnie liczę na zdjęcie jak wrócisz do domu. Albo inaczej, będę Cię gnębić aż wrzucisz :)
    Bazylkove!!!! I teraz nadszedł Wasz czas, ja Ci z całego serca życzę żeby los wynagrodził Wam starania podwójnie a taka piękna beta świetnie rokuje. Melduj nam na bieżąco i po prostu z nami tu bądź!!!
    Oliweczka miło widzieć nowe Osoby na naszym wątku, szczególnie tak zaangażowane :) Ja chętnie przeczytam coś o Twoim brzdącu, jak ma na imię, jak się rozwija i jak Ty spełniasz się jako mama!!!
    Bajka współczuję, kasa nie jakaś kosmiczna ale fajną kieckę można za to mieć... Nie masz szans na odzyskanie??
    U nas jak w kalejdoskopie. Młody wyje do księżyca po to by za 2 minuty śmiać się do rozpuku. Dziś najspokojniej siedział sam w kącie w pokoju a każde zbliżenie kończyło się płaczem :/ daliśmy mu więc chwilę i prawie zasnął na babybjornie. Po południu zostawiłam Go na chwilkę na rozłożonej kanapie na babybjornie i krzyknęłam do emka żeby przyszedł pilnować bo idę do WC. Sam w pokoju był może 15 sekund. Emek wchodzi do pokoju i mówi że ponoć go na bb zostawiłam a on leży na brzuszku obok i bawi się słownikiem dzień/noc. Nie wiem jak to zrobił ale pewnie się zsunął bo Go nie zapielam a jak już leżał na kanapie to hop na brzuch do słonika.... Byliśmy w szoku :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja piękna sesja. Kreacji miałaś że hihi :) Super pamiątka. Ja teraz wywoływała zdjęcia do albumów i jak patrzyłam na te z brzuszkiem to aż łezka zakręciła mi się w oku... Mam nadzieję że będzie mi dane mieć jeszcze raz serce pod sercem... Jak to pięknie Yoselyn napisała...

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka Gabi rozkoszna!!!
    Co to się z emkiem dzieje, aż tak źle??

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2019, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylku jeszcze raz serdecznie gratuluję, beta przepiękna <3

Nadzieja wiesz, że uwielbiam Waszą sesję, a od Wad bije taka radość i milosc!

Ibishka cudowna słodziutka Gabi <3 co się dzieje? Mam nadzieję, że to jednak tylko cchwilowe...

Miło Cię poznać Sliweczka :) napisz coś o swoim maleństwie :)

Rucola wow ale sobie spryciarz poradził! Aż w szoku jestem, że dzieciaki są takie zaradne jak mają jakiś cel ;) a tu dopiero 4 miesiące, będzie z niego niezły agent ;)

Życzymy spokojnej nocy :*
    ]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 10:30

summer86, Ania1003, Bajkaaa, Nadzieja22, Rucola, pilik, Karma88, Yoselyn82, Aga9090, KateHawke, Achia, JustynaG, moniśka..., Madzik34, Sarna84, Lunaris, Patrycja20, blue00, Anna Stesia, Kaczorka lubią tę wiadomość

‹‹ 2751 2752 2753 2754 2755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ