Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bazylkove cieszę się ogromnie
Dziewczyny pisze jako głupia naiwniara która dała się oszukać jakby ktoś was prosił ze znajomych na Facebooku o pożyczkę bo coś mu się stało to oszustwo... Ludzie kradną fb innym i wyludzaja pieniądze i ja o to naiwniara nr 1 dałam się oszukać, ale piszę to by inne nie dały się oszukać -
Ojej, ile tu dziś się dzieje.
Zacznę więc od końca.
Bajka , mam nadzieję, że wiele nie straciłaś. Niestety, tyle najróżniejszych oszustów jest na świecie, że ciężko czasami się zorientować, że coś nie gra.
Bazylku moje gratulacje! Wreszcie ktoś przejął brzuszek. Życzę Ci byś z nami została przez 8 miesięcy ciąży i jeszcze dłużej jako mamuśka
Nadzieja Zdjęcia przepiękne!
Nika , melduj co tam u Was słychać? Ogarnęłaś swoją produkcję? czy Łusia nadal "tworzy" zapasy zamawiając więcej mleka niż potrzebuje?
Minnie na fotkę się nie załapałam. Ekspresowy poród.Jeszcze raz gratulacje!
Kaczorka Rozbawiłaś mnie tym tekstem do Minnie, że Ty dłużej ogarniałaś forum niż ona rodziłaale jakoś dzisiaj mogłabym się pod tym podpisać.
AnnaStesia, Jeżowa a ja dziś taki nieogar, że zastanawiałam się skąd się Wam biorą mleczne kupki skoro moja Ania same żółte/musztardowe/zielone wali a w mlecznym kolorze to ja nie widziałamKilka stron później jak Summer pisała o rozszerzaniu diety - załapałam
Kaczorka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Bazylku witamy
Nadzieja wygladasz cudnie, zdjecia przepiekne!
Jezowa ale Agatka cudnamam nadzieje ze juz oparzenie nie boli i goi sie rana?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 19:46
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bazylkove trzymam kciuki bardzo mocno!!!
Nadzieja piękne zdjęcia, cudnie wyglądacie!
Bajka bardzo mi przykro że Cię oszukali
A jak przy oszustwach - na olx często tez się zdarza niestety. Jest dziewczyna (chociaż cholera wie), która od miesięcy sprzedaje łóżeczku turystyczne, tyle i jeszcze coś z dziecięcych rzeczy. Sprzedaje je w kółko zgarniając mega kasę, koleżanka od niej kupiła tule i zgłosiła na policję, znalazła 12 innych dziewczyn oszukanych, zgłosiły pozew zbiorowy a policjant wprost powiedział że i fajnie mają szans jej złapać bo zmienia konta, które są na jakieś inne osoby, zmienia loginy itd. i nikt jej nie złapie i tak... strasznie to smutne. Nie wiem jakim człowiekiem trzeba być żeby tak „zarabiać”.Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
nazywam się Patrycja i od dłuższego czasu zbieram się w sobie, żeby tu coś napisać. Od dłuższego czasu, bo od kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży (czyli jakoś od końca lutego 2018...). Zmobilizował mnie do tego mój Mąż. Nie pisałam, ale cały czas byłam z Wami. Jestem na bieżąco. Przeżywałam Wasze radości i smutki, ciąże, porody,sukcesy Waszych dzieci. Chłonę od Was masę wiedzy na temat ciąży, wyprawki, macierzyństwa, rozszerzania diety itd.
Chociaż jestem już szczęśliwa mamusią, to chciałabym należeć do Waszej forumowej rodzinki. Nie chcę już być anonimowa. Czuje z Wami ogromną więź. Codziennie muszę wejść na forum, sprawdzić, co nowego u Was słychać. Mąż tylko wiecznie powtarza, że się uzależniłam. Być może...
Podziwiam Was za determinacje, siły, chęć walki, bo wiem, że wiele z Was dużo poświęciło, żeby móc doświadczyć macierzyństwa.
Wszystkim Mamusiom gratuluję pięknych pociech, ciężaróweczkom szczęśliwych, bezbolesnych i szybkich rozwiązań.
Fajnie, że jesteście.
Oczywiście, jeżeli będziecie chciały, to odpowiem na wszelkie pytania dotyczące mojej osoby.
Dobrego wieczoru!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 20:44
-
To był kiepski wieczór.. Ehh jak tak dalej pójdzie to chyba czeka mnie rozwód..
Na pocieszenie. Dziec zasnął w takiej pozycji
Idę spać póki mogę bo będzie ciężka noc. Przebija się druga górna jedynka i dwójka..
Jeszcze raz gratulacje dziewczyny!
Przesyłamy trochę zimy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 11:06
Yoselyn82, Patrycja20, Lunaris, Nadzieja22, moniśka..., Luna1993, pilik, Aga9090, JustynaG, blue00, Anna Stesia, Lena21 lubią tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Minie nie załapałam się na zdjątko, ale z całego serca gratuluje
już tulisz swój Skarb
U mnie dziś najszczęśliwszy dzień od lat, beta 174
Oficjalnie przejmuje Twój brzuszek!Trzymajcie proszę kciuki za poniedziałkowy przyrost
Popłakałam się jak przeczytałam... Strasznie się cieszę że mogłam przekazać w dobre ręce! Kciuki za Was ;*
A u nas wrzaski, cycusia łapać nie chce, więc KP nie będzie łaskawe... Także więcej od nas jak wrócę do domu i odpoczne.
Dziękuję za kciuki i gratulacje! ;*bazylkove lubi tę wiadomość
-
Minie proś o pomoc i tyle razy ile będziesz chciała przy kp w szpitalu muszą pomoc to ich obowiązek i myśl pozytywnie:) odpoczywaj ile możesz
Ibishka współczuję wieczoru... U mnie zapowiada się taka niedziela... Dużo siły życzę i w miarę spokojnej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 20:59
ibishka lubi tę wiadomość
-
Minnie gratulacje
!!! nie załapałam się na zdjęcie ale wierzę na słowo dziewczyn że Milan cudny- moze się załapię jak wrócicie do domu.
Nie stresuj się na razie tym że małemu trudno złapać- położne pomogą mam nadzieję a w zerowej dobie on jeszcze głodny nie jest. Dużo zdrówka dla Was
Nadzieja przepiękna pamiątka i Tobie pięknie w tej ciąży!
Agakta rozkoszna
Biedna Gabii biedna Mama
Tata pewnie też?
Bajka dzięki za ostrzeżenie bo ja też bym się pewnie dała wrobić. Przykra sytuacja
Wpadłam popatrzeć co u Minnie i Bazylka i zmykam do Ciastka!
Dobrej nocy -mamom i dzieciom!Nadzieja22, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Śliweczka, witaj. Naprawdę tyle czasu czytałas nas nie ujawniając się? Ja chyba bym tam nie potrafiła.
-
Dobry wieczór!!!!
Minnie liczę na zdjęcie jak wrócisz do domu. Albo inaczej, będę Cię gnębić aż wrzucisz
Bazylkove!!!! I teraz nadszedł Wasz czas, ja Ci z całego serca życzę żeby los wynagrodził Wam starania podwójnie a taka piękna beta świetnie rokuje. Melduj nam na bieżąco i po prostu z nami tu bądź!!!
Oliweczka miło widzieć nowe Osoby na naszym wątku, szczególnie tak zaangażowaneJa chętnie przeczytam coś o Twoim brzdącu, jak ma na imię, jak się rozwija i jak Ty spełniasz się jako mama!!!
Bajka współczuję, kasa nie jakaś kosmiczna ale fajną kieckę można za to mieć... Nie masz szans na odzyskanie??
U nas jak w kalejdoskopie. Młody wyje do księżyca po to by za 2 minuty śmiać się do rozpuku. Dziś najspokojniej siedział sam w kącie w pokoju a każde zbliżenie kończyło się płaczemdaliśmy mu więc chwilę i prawie zasnął na babybjornie. Po południu zostawiłam Go na chwilkę na rozłożonej kanapie na babybjornie i krzyknęłam do emka żeby przyszedł pilnować bo idę do WC. Sam w pokoju był może 15 sekund. Emek wchodzi do pokoju i mówi że ponoć go na bb zostawiłam a on leży na brzuszku obok i bawi się słownikiem dzień/noc. Nie wiem jak to zrobił ale pewnie się zsunął bo Go nie zapielam a jak już leżał na kanapie to hop na brzuch do słonika.... Byliśmy w szoku
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nadzieja piękna sesja. Kreacji miałaś że hihi
Super pamiątka. Ja teraz wywoływała zdjęcia do albumów i jak patrzyłam na te z brzuszkiem to aż łezka zakręciła mi się w oku... Mam nadzieję że będzie mi dane mieć jeszcze raz serce pod sercem... Jak to pięknie Yoselyn napisała...
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyBazylku jeszcze raz serdecznie gratuluję, beta przepiękna
Nadzieja wiesz, że uwielbiam Waszą sesję, a od Wad bije taka radość i milosc!
Ibishka cudowna słodziutka Gabico się dzieje? Mam nadzieję, że to jednak tylko cchwilowe...
Miło Cię poznać Sliweczkanapisz coś o swoim maleństwie
Rucola wow ale sobie spryciarz poradził! Aż w szoku jestem, że dzieciaki są takie zaradne jak mają jakiś cela tu dopiero 4 miesiące, będzie z niego niezły agent
Życzymy spokojnej nocy :*
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 10:30
summer86, Ania1003, Bajkaaa, Nadzieja22, Rucola, pilik, Karma88, Yoselyn82, Aga9090, KateHawke, Achia, JustynaG, moniśka..., Madzik34, Sarna84, Lunaris, Patrycja20, blue00, Anna Stesia, Kaczorka lubią tę wiadomość