Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Drogie "Bravo", czy to normalne, że waga tak mi leci w dół? Zdjęcie przedstawia po nice dokładnie 3 tygodni. Od wyjściowej z przed ciąży mam -4 kg i zaczynam się chyba martwić?
Zdjęcia dzieli równe 3 tygodnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/562.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 19:18
Yoselyn82, JustynaG, Lunaris, Patrycja20, Anna Stesia, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Drogie "Bravo", czy to normalne, że waga tak mi leci w dół? Zdjęcie przedstawia różnice dokładnie 3 tygodni. Od wyjściowej z przed ciąży mam -4 kg i zaczynam się chyba martwić? Morfologia wwyszla mi całkiem ok, nie licząc zbyt dużej ilości płytek - ale po operacji podobno jest to standard mimo heparyny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/562.jpg
Luna, cudowne zdjęcie! Zuzia jest boska! (Ty też!)
Sliweczko, ja mam pytania
Część 1.
1. Jak ma na imię Twój brzdac? Z jaką wagą i wzrostem się urodził?
2. Skąd jesteś?
Część 2. Pytania "wkupne" *
3. Pytanie za 100 punktów! Jak się nazywa stara koleżanka z forum, o której pisane było per "banan"?
4. Jak się nazywały kolejne wcielenia Veles?
* żartujea tak na serio, duży szacunek za takie powitanie! Dawno nie było tu nikogo nowego kto by "potrafił się zachować"!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 23:10
Siwulec, JustynaG, Nadzieja22, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Fozzie nie wiedziała że aż tak mogę komuś zazdrościć hahaha
Rucola niestety nie odzyskam kasy ale zglosimy to na policję bo nie mnie jedna oszukali... A może naglosnia sprawę i kogoś da się uchronić przed oszustami?
Dobrej nocy życzę -
Nadzieja pięknie wyglądasz !!
Minnie gratuluję, witaj wśród niewyspanych mam
Bazylkove chyba blizniaki się szykują!! A ten ból jak na @ To dobrze wrozyłmiałam identycznie.
Zaraz wstawię zdjęcia mojego sumoostrzegam zdjęcia drastyczne ;P
pilik, Barbarka1984, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Rucola ale masz sprytnego synka!
Skubaniec mały
Śliweczka witajnapisz coś więcej o sobie i o swoim skarbie
Nadzieja piękne zdjęcia!!!
Bajka przykro mi, że zostałaś oszukanawszędzie trzeba uważać, naprawdę...
Bazylku także tutaj Ci gorąco gratuluję i czekam na piękną betę przyrostową!
Minnie nie denerwuj mnie, marzę o takim brauchu
Flo czekam na Sumo-Szymusia zniecierpliwionaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 22:05
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Flo - czekam na zdjecie ! Szymus mógłby oddac teoche mojej drobince
Fozzie ! Zazdroszczę !!! Pięknie wyglądasz ! To aż nieprawdopodobne!
Bazylkove - mnie tez bolal brzuvh jak na @ w pierwszej ciazy i tetaz tez. Dopiero od jakiegos tygodnia nie boli ale brzuch mam juz jak w 4 miesiącu! Jak bardzo boli to sie połóż weź no spe i magnezi bądź dobrej myśli
Bajka - przykro mi że ktoś Ciebie oszukał
Nadzieja - piekne zdjecia
Ibishka - mam nadzieję że jednak wszystko się poukłada...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 22:09
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Ibishka Gabi rozkoszna!!!
mam nadzieje ze pogodzicie sie z eMkiem
Miło Cię poznać Sliweczkanapisz cos o sobie i o malej
Luna cudne zdjecie a Zuzinka jaka sliczna!i jaki sliczny usmiech
Fozzie pieknie wygladasz a waga leci jak szalona
Bajka przykro mi ze takie cos cie spotkalo, oby juz nigdy wiecej!
Flowwer ale Szymus rosnie jak na drozdzach, juz taki duzy!
Rucola ale masz sprytnego synka!Skubaniec mały
Minnie daj sobie czas, na pewno KP sie rozkreci!przystawiaj malego do piersi jak najwiecej
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Moje Sumotylko na piersi w rozmiarze B odchowany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 10:02
summer86, emi2016, Bajkaaa, Jeżowa, KateHawke, Siwulec, Aga9090, pilik, Rucola, JustynaG, moniśka..., Barbarka1984, Madzik34, KateKum, Ania1003, Nadzieja22, Karma88, veritaserum, ibishka, Sarna84, Lunaris, Patrycja20, blue00, Anna Stesia, Kaczorka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer ale Szymus sliczny a jaki z niego pulpecik
Flowwer lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Yos jeszcze nie widziałam twojego brzuszka
wstawialam na forum nie jednokrotnie swoj brzuszekwidocznie nie zdazylas zobaczyc
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:wstawialam na forum nie jednokrotnie swoj brzuszek
widocznie nie zdazylas zobaczyc
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziękuje dziewczyny jesteście kochane
obiecuje rozgościć się po poniedziałkowej becie (mam nadzieje że ładnie urośnie)
Piękne macie brzuszki i dzieciaczki do schrupania
Przepraszam ale lecę spać, padam na ryjek. Dzień pełen wrażeńjutro się odezwę bo pewnie zacznie się 100 pytań do
Buziaczki
P.S. Minnie jeszcze raz gratulacje
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Jeżowa - jak nie 36%!
Flower aż się wierzyć nie chce, długi chyba też? A z ciekawości jaki rozmiar nosi?
Ja dzisiaj się widziałam z dziewczyną której córka wyglądała wielkosciowo jak Ninka, tylko grubsza trochę. Mała miała 3 miesiące... jak jej matka usłyszała że Ninka 6,5 to dziwnie na mnie patrzyła. Jakbym głodziła dziecko. Więc Emi rozumiem chęć przygarnięcia kg dla córeczki :p chociaż ja tam lubię takiego okruszkaRucola, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Fozzie, wyglądasz rewelacyjnie. Chcialabym mieć taki brzuch
myślę, że nie masz co się martwić - masz dobre geny to i ciało wygląda jak u Anny L. Przyznaj się co za kulki mocy jesz?
Rucola, Twój Lewko to też agent. I najciekawsze rzeczy robi gdy nikt na e patrzyco to będzie jak zacznie chodzić :p
Ibishka, piękna Gabi. Mam nadzieję, że emek się ogarnie i będzie wreszcie dla Ciebie wsparciem.
Flower, ale ten Twój synek długi. To nie jest taki typowy ludzik Michelin.Flowwer lubi tę wiadomość